Günay Girik

Günay Girik

Son dakika Günay Girik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Günay Girik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Günay Girik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Günay Girik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan günay girik gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 günay girik haberi bulunmuştur. Tüm günay girik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatma Girik davasında flaş gelişme: Ameliyatta bile yanında değildi
Fatma Girik davasında flaş gelişme: Ameliyatta bile yanında değildi Fatma Girik'in vefatının ardından vasiyetiyle ilgili gelişmeler yaşandı. Günay Girik, usta oyuncu Fatma Girik’in mirasını yeğeni Fatma Ahu Turanlı’ya bırakmasının ardından ‘vasiyet iptali’ davası açtı. Girik, ablasının akli dengesinin yerinde olmadığını iddia etti. Tanık olarak dinlenen Seyhan Erdağ, sanatçının akıl sağlığının yerinde olduğunu belirtti ve ekledi: “Günay Bey ameliyatta bile yanında değildi.”
2.06.2023 Magazin
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten tepki geldi: Keşke mezarının başında anılsaydı
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten tepki geldi: Keşke mezarının başında anılsaydı Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, ablasının Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan mezarını usta sanatçının ölüm yıl dönümünde ziyaret etti. Vefasızlık nedeniyle üzgün olduğunu belirten Girik, "Bodrum ve Torba, Zeki Müren'den sonra Fatma Girik ile anılır. Keşke mezarının başında anılsaydı" dedi.
24.01.2023 Magazin
Fatma Girik’in varislerinin avukatından ’vasiyet’ açıklaması: Akıl sağlığı yerindeydi
Fatma Girik’in varislerinin avukatından ’vasiyet’ açıklaması: Akıl sağlığı yerindeydi Merhum sanatçı Fatma Girik, mirasını yeğeni Ahu Turanlı ve kardeşi Müesser Girik’e bırakmıştı. Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik, ablasının vasiyetnameyi hazırladığı dönemde akıl sağlığı ile ilgili şüpheler olduğunu ve vasiyetnameyi yeğeni Fatma Ahu Turanlı’nın baskısı ile hazırladığını savunarak vasiyetnamenin iptali için dava açtı. Fatma Girik’in yeğeni Fatma Ahu Turanlı ve kardeşi Müesser Girik’in avukatları ise Günay Girik’in iddialarının asılsız olduğunu belirterek açıklama yaptı.
7.07.2022 Gündem
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik ile yeğeni Ahu Turanlı arasında sular durulmuyor! 'Hesabından 2 milyon TL...'
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik ile yeğeni Ahu Turanlı arasında sular durulmuyor! 'Hesabından 2 milyon TL...' Yeşiçamın usta ismi Fatma Girik 24 Ocak'ta Covid-19’a bağlı çoklu organ yetmezliğinden dolayı hayatını kaybetti. Kardeşi Günay Girik, ablasının ihmaller sonucu hayatını kaybettiğini iddia ederek hem tedavi gördüğü hastaneye hem de Girik’in mirasını bıraktığı yeğeni Ahu Turanlı’ya dava açtı. Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'in avukatı usta sanatçının ölümünden sonra Girik'in hesabından yüklü miktarda para çekildiğini dile getirdi.
13.02.2022 Magazin
Fatma Girik'in ölümüyle ilgili bakıcısından 'ihmal' iddiası! 'Kesinlikle kabul etmedi'
Fatma Girik'in ölümüyle ilgili bakıcısından 'ihmal' iddiası! 'Kesinlikle kabul etmedi' Fatma Girik, geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü hastanede Covid-19’a bağlı çoklu organ yetmezliğinden dolayı yaşamını yitirdi. Usta sanatçının kardeşi Günay Girik, ablasının ihmaller sonucu hayatını kaybettiğini iddia ederek hem tedavi gördüğü hastaneye hem de Girik’in mirasını bıraktığı yeğeni Ahu Turanlı'ya dava açtı. Yaşanan gelişmenin ardından Fatma Girik'in bakıcısı ilk kez konuştu.
4.02.2022 Magazin
Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik’ten şok suç duyurusu!
Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik’ten şok suç duyurusu! Korona virüse bağlı çoklu organ yetmezliği sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik, hem hastane yönetimi hem de sanatçının manevi kızı ve yeğeni olan Ahu Turanlı hakkında suç duyusunda bulundu.
2.02.2022 Magazin
Ahu Turanlı kimdir? Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı kaç yaşında, evli mi?
Ahu Turanlı kimdir? Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı kaç yaşında, evli mi? Günay Girik ablası Fatma Girik'in öldürüldüğünü iddia ederek hem hastaneye hem de sanatçının manevi kızı ve yeğeni olan Ahu Turanlı Aşkar'a dava açtı. Söz konusu gelişmenin ardından Ahu Turanlı kimdir, kaç yaşında, evli mi?
2.02.2022 Gündem
Fatma Girik'in vasiyeti yerine getirildi!
Fatma Girik'in vasiyeti yerine getirildi! İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü yaşamını yitiren Yeşilçam efsanesi Fatma Girik, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Usta sanatçı, vasiyeti üzerine yıllardır yaşadığı Bodrum’da, hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedildi.
28.01.2022 Magazin
Fatma Girik'e veda...
Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
''Şişli’de kendi rekorumuzla yarışacağız''
''Şişli’de kendi rekorumuzla yarışacağız'' Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için start verdi
29.09.2021 Gündem
Tuvalet savaşını Fatma Girik  kazandı
Tuvalet savaşını Fatma Girik kazandı MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Torba Koyu'ndaki lüks villasının yanındaki ormanlık alana halk tuvaleti yapılmasına karşı çıkan sinema sanatçısı Fatma Girik, belediye tarafından 5 gün önce konulan seyyar tuvaleti kaldırttı...
15.08.2007 Yaşam
Fato, villasının karşısına yapılan tuvaleti kaldırtıyor
Fato, villasının karşısına yapılan tuvaleti kaldırtıyor Fatma Girik, Bodrum’da villasının 50 metre uzağına konulan seyyar tuvaleti kaldırmak için savaş açtı
13.08.2007 Yaşam
3 yıl sonra tekrar ekranda
3 yıl sonra tekrar ekranda Son olarak 2003 yılında Gurbet Kadını dizisiyle ekranda boy gösteren Fatma Girik, yeniden beyazcama dönüyor...
19.02.2006 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden Son filmi "Suçlu"yu 1989'da tamamladığında 136 filmle, Türk sinemasının en çok film çeken üçüncü ismi olan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Fahir Seden'in vefatının üzerinden 23 yıl geçti.
31.08.2021 Kültür Sanat
Filiz Akın kimdir?
Filiz Akın kimdir? Yeşilçam'ın efsane oyuncularından biri olan Filiz Akın hastaneye kaldırıldı. Akın, ateşi çıkınca acik olarak hastaneye kaldırıldı, şu an durumunun iyi olduğu bildirildi. Peki, Filiz Akın kimdir? İşte detaylar...
30.03.2016 Magazin
Filiz Akın'dan şok vasiyet açıklaması!-Filiz Akın kimdir?
Filiz Akın'dan şok vasiyet açıklaması!-Filiz Akın kimdir? Filiz Akın özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamlarda bulundu. Türk sinemasının efsanesi Filiz Akın İzmir 9. İleri Yaş Sempozyumu’na Nazofarenks kanserini nasıl yendiğini anlattı ve vasiyetini açıkladı.İşte yeşilçamın unutulmaz yıldızı Filiz Akın'dan çarpıcı açıklamalar..
23.03.2016 Magazin
Datça'da yıldız yağmuru
Datça'da yıldız yağmuru Festival Filiz Akın gecesi ile başladı...
5.09.2012 Kültür Sanat
Ekrem Bora'nın ilginç vasiyeti!
Ekrem Bora'nın ilginç vasiyeti! Dün hayatını kaybeden Ekrem Bora'nın ilginç bir vasiyeti ortaya çıktı...
2.04.2012 Magazin
Türk sineması ‘beyefendi’sini kaybetti
Türk sineması ‘beyefendi’sini kaybetti Yeşilçam’ın efsane jönlerinden, 57 yıllık oyuncu Ekrem Bora (78) akciğerinde oluşan ödem nedeniyle öğle saatlerinde hayatını kaybetti. O anda yanında olan Kerem Alışık “Alnı sıcaktı. Onu öpüp, ölüme uğurladım” dedi. Hastaneye Bora’yı ziyaret amaçlı giden Türkan Şoray da ölüm haberiyle yıkıldı
29.09.2021 Gündem
Türk sineması ona minnettar
Türk sineması ona minnettar Türk sinemasının ünlü yönetmeni Ömer Lütfi Akad 95 yaşında hayatını kaybetti
19.11.2011 Yaşam
'Açılım' hatırası
'Açılım' hatırası ‘Normalleşmenin başlangıcıdır’
29.09.2021 Gündem
Sanatçılarla açılım zirvesi
Sanatçılarla açılım zirvesi Başbakan Erdoğan, demokratik açılımda tiyatro ve sinema dünyasının ünlüleriyle bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Günay Girik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki günay girik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.