Gazete Vatan Logo

''Şişli’de kendi rekorumuzla yarışacağız''

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için start verdi

Yerel seçimlere 20 bin kişilik bir ekiple hazırlandıklarını belirten Sarıgül, “Şişli’nin her sokağını gece gündüz dolaşıyoruz. 29 Mart’a kadar çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak. Biz Şişli’de kendi rekorumuzla yarışacağız. Hedefimiz son yerel seçimlerde aldığımız oy oranının üzerine çıkmak” dedi.

Belediye meclisindeki kontenjan adaylarını da tanıtan Sarıgül, 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün torunu Hayri İnönü, Ankara eski belediye başkanlarından Vedat Dolakay’ın oğlu mimar Hakan Dolakay, Şişli’nin eski belediye başkanı Fatma Girik’in kardeşi sanatçı Günay Girik ile ekonomist Faik Tunay’ın yeni dönemde belediye meclisinde görev alacaklarını söyledi.

Münih’ten destek geldi

Şişli Belediyesi’nin davetlisi olarak İstanbul’a gelen Almanya Münih Belediye Başkanı Christian Ude de basın toplantısında yer aldı. Ude, Sarıgül’ün daha önce Almanya’ya giderek Münih’teki seçimlerde kendisine destek verdiğini belirterek, “Ben de Türkiye’deki seçimler öncesinde buradaki sosyal demokrat siyaset akrabalarıma destek vermek için geldim” dedi.

SARIGÜL EKİBİNİ TANITTI

Seçim kampanyasının startını Hilton Otel’de veren Mustafa Sarıgül, basına ekibini de tanıttı. Sarıgül’ün belediye meclis adayları arasında İsmet İnönü’nün torunu Hayri İnönü, Ankara eski belediye başkanlarından Vedat Dalokay’ın oğlu Hakan Dalokay da ulunuyor.

Haberin Devamı