Gazete Vatan Logo

Ahu Turanlı kimdir? Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı kaç yaşında, evli mi?

Günay Girik ablası Fatma Girik'in öldürüldüğünü iddia ederek hem hastaneye hem de sanatçının manevi kızı ve yeğeni olan Ahu Turanlı Aşkar'a dava açtı. Söz konusu gelişmenin ardından Ahu Turanlı kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Ahu Turanlı kimdir? Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı kaç yaşında, evli mi?

Fatma Girik'in son anına kadar yanında bulunan yeğeni Ahu Turanlı hakkında Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'in avukatı tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Peki, Ahu Turanlı kimdir? Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı kaç yaşında, evli mi?

GÜNAY GİRİK AHU TURANLI HAKKINDA NEDEN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU?

Avukat Akın Centilmen, "Fatma Hanım hastanede yatarken yanında kalan kişi kendini iyi hissetmeyerek test yaptırmak istiyor ve durumu Ahu Hanım'a söylüyor. Hastane test için bin lira isteyince Ahu Hanım bunu yaptırmıyor. Bir kaç gün sonra Fatma Hanım fenalaşınca bu kişiye test yapıyorlar ve pozitif çıkıyor. Yoğun bakıma alınan Fatma Hanım da hayatını kaybediyor. Bakıcı yaşanan bu durumu Günay Bey'e anlatınca biz de olayda hastanenin ve Ahu Hanım'ın ihmali bulunduğunu düşünerek suç duyurusunda bulunduk" diye konuştu.

FATMA GİRİK'İN YEĞENİ AHU TURANLI KİMDİR?

57 yıl birlikte yaşayan Fatma Girik ve Memduh Ün hiç evlenmedi, öiftin çocukları da olmadı.

Ahu Turanlı Fatma Girik'in yeğenidir. Fatma Girik'in kardeşi Müyesser Turan'ın kızı olan Ahu Turanlı özel bir gayrimenkul şirketinde danışman olarak çalışmaktadır.

Haberin Devamı

Teyzesi Fatma Girik'i son günlerinde hiç yalnız bırakmayan Aslı Turanlı, Girik’in yıllar önce Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan koruyucu aile olarak yanına aldığı manevi kızı.

Fatma Girik'in Münevver Girik Müesser Girik ve Günay Girik adında 3 kardeşi bulunuyor.