Vasiyet

Vasiyet

Son dakika vasiyet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vasiyet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vasiyet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vasiyet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vasiyet gelişmeleri de dahil olmak üzere 576 vasiyet haberi bulunmuştur. Tüm vasiyet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Mardin'de vasiyet üzerine köye defnedilmek istenen cenazeye, husumetlileri engel oldu
Mardin'de vasiyet üzerine köye defnedilmek istenen cenazeye, husumetlileri engel oldu Mardin'de vasiyeti üzerine Abdullah Akak'ın cenazesini köye defnetmek isteyen yakınlarına, husumetlileri engel oldu. Cenaze, başka mezarlığa defnedildi.
13.03.2024 Gündem
Tolga Savacı'nın vasiyeti yerine getirildi! 'Sonsuz teşekkür ediyorum'
Tolga Savacı'nın vasiyeti yerine getirildi! 'Sonsuz teşekkür ediyorum' Oyuncu Tolga Savacı ile yazar Nermin Bezmen, 2010 yılında başlayan ilişkilerini 2015’te nikâh masasına taşımıştı. 2017'de ABD'ye yerleşen çiftten Savacı, yaşamını yitirdi ve vasiyeti üzerine New Jersey'de toprağa verildi. Hayat arkadaşını kaybeden Bezmen'den yeni bir paylaşım geldi.
3.03.2024 Magazin
Tolga Savacı’nın vasiyeti yerine getirilecek! ABD'de defnedilecek
Tolga Savacı’nın vasiyeti yerine getirilecek! ABD'de defnedilecek Oyuncu Tolga Savacı'nın cenaze törenine ilişkin detaylar belli oldu. Savacı, cumartesi günü vasiyeti üzerine ABD'nin New Jersey eyaletinde defnedilecek.
29.02.2024 Magazin
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var'
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 40 yıldır plak ve kaset satan Ahmet Kara, ölümsüz şarkılarda hatıralarını arayan vatandaşların uğrak noktası oluyor. Söz ve müziğiyle hafızalara kazınan şarkıları 6 metrekarelik dükkanındaki pikaptan çalan Kara, kuşaklar arası bağ kuruyor.
25.02.2024 Gündem
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
Ceylan, canlı yayında vasiyetini açıkladı!
Ceylan, canlı yayında vasiyetini açıkladı! Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olan Ceylan, canlı yayında ilk kez vasiyetini açıklayarak, “Benim vasiyetim var bu şarkıyla ilgili” ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Magazin
Fatma Girik davasında flaş gelişme: Ameliyatta bile yanında değildi
Fatma Girik davasında flaş gelişme: Ameliyatta bile yanında değildi Fatma Girik'in vefatının ardından vasiyetiyle ilgili gelişmeler yaşandı. Günay Girik, usta oyuncu Fatma Girik’in mirasını yeğeni Fatma Ahu Turanlı’ya bırakmasının ardından ‘vasiyet iptali’ davası açtı. Girik, ablasının akli dengesinin yerinde olmadığını iddia etti. Tanık olarak dinlenen Seyhan Erdağ, sanatçının akıl sağlığının yerinde olduğunu belirtti ve ekledi: “Günay Bey ameliyatta bile yanında değildi.”
2.06.2023 Magazin
Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na 'rekabet' yanıtı: Desteklerken keşke hakikati çarpıtmasaymışsınız
Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na 'rekabet' yanıtı: Desteklerken keşke hakikati çarpıtmasaymışsınız BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun rekabet sözlerine yanıt verdi. Haluk Bayraktar, " Hâlihazırda Türkiye’de İHA üretimi yapan biri vakıf şirketi, 7 firma var. Hangi tekelden bahsediyorsunuz? Baykar, ABD, İsrail ve Çin firmalarını rekabette geride bıraktı, 30 ülkeye ihracat yaptı. Dünyanın en büyük İHA ihracatçısı oldu. Desteklerken (!) keşke hakikati çarpıtmasaymışsınız" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Karı-koca 20 yıl küs kaldı! Aynı gün öldüler, son istekleri şaşkına çevirdi
Karı-koca 20 yıl küs kaldı! Aynı gün öldüler, son istekleri şaşkına çevirdi Aydın'da duyanları şaşkına çeviren hikaye. Bir inat uğruna 64 yıllık evliliklerinin son 20 yılını aynı çatı altında küs yaşayarak sürdüren ve yaklaşık 2 saat arayla hayatlarını kaybeden eski muhtar ve eşinin hikayesi duyanları hayrete düşürüyor. 64 yıl evli kalan evliliklerinin son 20 yılını küs geçiren aynı gün 2 saat arayla ölen çiftin son istekleri şaşkına çevirdi
24.05.2023 Yaşam
Aliya İzetbegoviç kimdir, Aliya ne demek? İşte Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç hayatı
Aliya İzetbegoviç kimdir, Aliya ne demek? İşte Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç hayatı Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 28 Mayıs için bir mesaj paylaştı. Erdoğan, "İnşallah 28 Mayıs’tan sonra da merhum Aliya’nın emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi. Söz konusu paylaşımın ardından Aliya İzetbegoviç hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç kimdir?
23.05.2023 Gündem
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Medine döneminde inen Maide Suresi, 120 âyettir. Sûre, adını 112. ve 114. âyetlerde yer alan “mâide” (sofra) kelimesinden almıştır. Sûrede başlıca; verilen sözlerin yerine getirilmesi, İsrailoğullarının sözlerinde durmamaları, Hıristiyanların yanlış inançları, dünyaya düşkünlükleri ve yolsuzlukları, müslümanlar için bazı talimat, uyarı ve dinî hükümler konu edilmektedir. Peki, Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Maide suresi ne anlatıyor? Maide ne demek? Maide Sûresi kaç âyet? İşte Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Haşr suresi okumanın yararları ve faziletleri
Haşr suresi okumanın yararları ve faziletleri Bir insan Kuran-ı Kerim okumak ile yaratıcısı olan Yüce Allah ile muhatap olma şerefine erişmiş olur. Kuran-ı Kerim’den hangi sure, ne kadar okunursa okunsun bu şerefe nail olmak ile mükâfatlandırılmış olur. Kuran-ı Kerim okuyan bir kişi Rabbi ile konuşmuş olur. Hadisler aracılığı ile bizlere bildirilen faziletlerin yanı sıra bizim bilmediğimiz birçok esrar, birçok fazilet Kuran okuyunca elde edilir. Haşr Suresinin de faziletleri bulunmaktadır.
9.05.2023 Sureler
Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri Bakara Suresi Medine döneminde inmiş, Kur’an-ı Kerim’in en uzun sûresidir. Bakara suresi 286 âyettir. Adını, 67-73. âyetlerde yer alan “bakara (sığır)” kelimesinden alır. Sûre, İslâm hukukunun ana konularıyla ilgili pek çok hüküm içerir. İşte Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'te bu sene dünya katılım rekoru kırıldı
Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'te bu sene dünya katılım rekoru kırıldı TEKNOFEST'in son gününde BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulundu. Haluk Bayraktar, "TEKNOFEST'te bu sene dünya katılım rekoru kırıldı" dedi.
1.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Kuşum Aydın son haliyle herkesi şaşırttı!
Kuşum Aydın son haliyle herkesi şaşırttı! 'Kuşum Aydın' lakabıyla tanıdığımız Muharrem Aydın Uğurlular, yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiriyor. Dolgular sonucu yüzünde oluşan deformeler nedeniyle pişman olan ve bir hayli kilo aldığı gözlenen ünlü şarkıcı, son haliyle herkesi şaşırttı.
7.04.2023 Magazin
Önay Yılmaz’dan "Matematik Cinayetleri"
Önay Yılmaz’dan "Matematik Cinayetleri" Gazeteci kökenli usta polisiye yazarı Önay Yılmaz’ın “Matematik Cinayetleri” adlı kitabı Kitapyurdu Yayınları’ndan çıktı. Yılmaz romanında iç içe geçmiş intikam planlarını konu alıyor; bir matematik profesörünün nasıl bir katile dönüştüğünü çarpıcı olarak anlatıyor. Kitapta ayrıca matematiğin tarihçesi hakkında bilgiler de yer alıyor.
30.03.2023 Kültür Sanat
Moğol Hükümdarı Cengiz Han'ın ibretlik vasiyeti! Cenazeye katılan herkes kendini öldürdü!
Moğol Hükümdarı Cengiz Han'ın ibretlik vasiyeti! Cenazeye katılan herkes kendini öldürdü! Moğol İmparatorluğu'nun kurucusu ve ilk kağanı Cengiz Han, katıldığı hiçbir savaşı kaybetmedi. Dünya tarihinin en büyük askeri liderlerinden biri olarak kabul edildi. Cengiz Han, ölmeden önce mezarının gizli tutulmasını vasiyet etmiş takipçileri de buna sorgusuz sualsiz boyun eğmiştir.
17.03.2023 Gündem
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
Enkaz altında video çekerek helallik isteyen Fatma Kurt: 'Beni üzen kendi borcum değildi'
Enkaz altında video çekerek helallik isteyen Fatma Kurt: 'Beni üzen kendi borcum değildi' Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Fatma Kurt, eşi ve 3 çocuğuyla enkaz altında kaldı. Bir daha enkazdan çıkamayacağı korkusuyla cep telefonu kamerası ile video çekerek vasiyet bırakan Fatma Kurt, yaşadığı korku dolu o anları anlattı.
16.02.2023 Gündem
Barış Manço'nun 2023 vasiyeti nedir? Barış Manço'nun vasiyetinde neler var?
Barış Manço'nun 2023 vasiyeti nedir? Barış Manço'nun vasiyetinde neler var? Barış Manço'nun 2023 vasiyetini eşi Lale Manço ilk kez açıkladı. "Gülpembe", "Arkadaşım Eşşek", "Dönence" gibi şarkılara imza atan Türk müziğinin unutulmaz ismi Barış Manço 24. ölüm yıldönümünde anılıyor. Pop müziğin efsane ismi Barış Manço'nun yıllar önce Japonya'da verdiği konserde dile getirdiği 2023 vasiyetini eşi Lale Manço ilk kez açıkladı. Peki Barış Manço'nun 2023 vasiyeti nedir?
2.02.2023 Televizyon
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti Dehşet veren olay ABD’de yaşandı. 17 yaşındaki kızı kaçırıp ailesini aradı, onlarla dalga geçti ve yaptığı sapıklıklarla 'Zihin Avcısı' John Douglas'ı bile şoke etti. Cani katil, asıl hedefinin ailenin diğer kızı olduğunu söyleyerek aileyi aradı ve kan donduran itiraflarda bulundu.
26.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vasiyet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vasiyet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.