Kadir İnanır

Kadir İnanır

Son dakika kadir inanır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadir inanır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadir inanır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadir İnanır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadir inanır gelişmeleri de dahil olmak üzere 674 kadir inanır haberi bulunmuştur. Tüm kadir inanır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesi
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesi Bir tetikçi tarafından ansızın vurulacağını bilmeden hayallerine koşan adamdı Uğur Güçlü. Ses Dergisi'nin düzenlediği yarışmada Kadir İnanır'ı bile geride bırakıp kazandığı birinciliğin sonu olacağının farkında olmadan kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Adanalı Uğur Güçlü'nün hikayesini anlatacağız.
25.04.2024 Adana
Kadir İnanır yoğun bakımdan çıkarıldı! Son durumunu doktoru açıkladı
Kadir İnanır yoğun bakımdan çıkarıldı! Son durumunu doktoru açıkladı ÜMRANİYE Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Sanatçı Kadir İnanır, yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak Nöroloji Servisine alındı. Doktoru son durumu paylaştı.
1.04.2024 Magazin
Kadir İnanır'dan sevindiren gelişme: Fizik tedavi süreci devam ediyor
Kadir İnanır'dan sevindiren gelişme: Fizik tedavi süreci devam ediyor Sanatçı Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden yazılı açıklama yapıldı.
30.03.2024 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen oyuncu Kadir İnanır’dan sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Usta sanatçının sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden yazılı bir açıklama yapıldı.
29.03.2024 Magazin
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Magazin
Kadir İnanır'dan sonra yeniden gündeme geldi! Şahdamardaki sinsi tehlike
Kadir İnanır'dan sonra yeniden gündeme geldi! Şahdamardaki sinsi tehlike Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. Şahdamarı tıkanıklığı, sebebiyle hastaneye kaldırılan İnanır sevenlerini korkuttu. Şahdamarı tıkanıklığı sebebiyle Deniz Baykal ve Metin Uca hayatını kaybetmişti. Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasından sonra tıbbi adıyla Karatoris Arter Hastalığı, pratikteki adıyla Şahdamarı tıkanıklığı tekrar gündeme geldi. İşte bu hastalıkla ilgili bilinmeyenler...
28.03.2024 Yaşam
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! 'Zamana ihtiyacı var'
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! 'Zamana ihtiyacı var' Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın (74) sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, usta sanatçının uyandırıldığını söyledi.
27.03.2024 Magazin
Kadir İnanır'ın hayatını kurtaran detay belli oldu
Kadir İnanır'ın hayatını kurtaran detay belli oldu Usta oyuncu Kadir İnanır'ın geçtiğimiz pazar günü geçirdiği inme sonucu tedavi altına alınmasının ardından uzmanlar, böyle bir tabloda hastanın en kısa sürede 'inme merkezi' olan bir hastaneye götürülmesinin önemine dikkat çekti. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ile ilk müdahalesini yapan ekipten Nöroloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Nevin Pazarcı ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Mustafa Demir, usta sanatçının Beykoz'daki evinden hastaneye nakli ve acilde değerlendirilmesi sonrası tedaviye başlanmasının, toplamda 20 dakika gibi rekor bir sürede gerçekleşmesiyle büyük bir tehlike atlattığına dikkat çekti. Uzmanlar inme şüphesinde hiç beklemeden 112 Acil Çağrı Merkezi'nin aranması gerektiğini vurguladı.
26.03.2024 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama! 48 saat sonra uyandırılacak
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama! 48 saat sonra uyandırılacak Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam açıklama yaptı. Prof. Dr. Sağlam, " Kadir Bey ile iyi gelişmeler var .Yoğun bakımızda takip ve tedavisine devam ediyoruz .Dün akşam çekilen MR ve bu sabah çekilen tomografide pıhtı sahasında güzel beslenme var. Bu radyolojik görüntüyü klinik de destekliyor. Kollarını ve bacaklarını oynatmaya başladı. Sesli uyarana cevap veriyor, yutkunma refleksi var. Bu akşam saatlerinde de uyandırılmasını planlıyoruz ,yani makineden ayrılmasını planlıyoruz." diye konuştu.
25.03.2024 Magazin
Kadir İnanır bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı
Kadir İnanır bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı Beykoz'daki evinde rahatsızlanan usta oyuncu Kadir İnanır ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beyin damarında pıhtı attığı öğrenilen İnanır'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
24.03.2024 Magazin
Yoksul filminin Leyla'sı Şehnaz Dilan gençlik iksirini bulmuş gibi! Şehnaz Dilan'ın son hali şaşırttı!
Yoksul filminin Leyla'sı Şehnaz Dilan gençlik iksirini bulmuş gibi! Şehnaz Dilan'ın son hali şaşırttı! Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Yoksul'da Leyla olarak tanıdık onu. Ya da Umut Sokağı filminde Kadir İnanır'ın "Bizim sevgimizde tezahürat yoktur, bizim sevgimiz nah buradadır" dediği kadın olarak. Türk sinemasının güzel aktristi Şehnaz Dilan'dan bahsediyoruz. Unutulmaz filmlerde rol alan Şehnaz Dilan'ın son halini görenler inanamıyor.
17.01.2024 Televizyon
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı?
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı? Yönetmen Sadullah Celen’in pıhtı atması nedeniyle hayatını kaybetmesi, avukat Celal Ülgen beynine pıhtı atması sonucu felç geçirmesi,  Milletvekili Sırrı Süreyya Önder pıhtı atması sonrası rahatsızlanmasının ardından sosyal medyada pıhtı atma salgını iddiaları dolaşıma girdi. Vatandaşlar Pıhtı atma salgını nedir, sorusuna yanıt ararken yeni bir salgın mı var mı sorusuna sormaya başladı.
4.01.2024 Sağlık
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Devlerin Aşkı dizi oluyor! Devlerin aşkı dizisi oyuncu kadrosu açıklandı mı?
Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Devlerin Aşkı dizi oluyor! Devlerin aşkı dizisi oyuncu kadrosu açıklandı mı? Yeşilçam’ın kült filmlerinden Devlerin Aşkı dizi olacak! Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın oynadığı Devlerin Aşkı'nın uyarlanacağı dizi için oyuncu kadrosu merak edilirken dizinin ne zaman ekranlarda olacağı ise merak konusu. Peki, Devlerin aşkı dizisi oyuncu kadrosu açıklandı mı? Devlerin Aşkı dizisi başrollerinde kimler olacak? Devlerin Aşkı dizisi ne zaman başlıyor? Devlerin aşkı dizisi hangi kanalda? Devlerin Aşkı konusu ne? İşte Devlerin Aşkı dizisi hakkında merak edilenler…
19.08.2022 Televizyon
Kadir İnanır: 'Başka zaman konuşuruz'
Kadir İnanır: 'Başka zaman konuşuruz' Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Kadir İnanır, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'deydi. Bir mekanda tek başına kahvaltı yapan 73 yaşındaki sanatçı, çıkışta objektiflere yansıdı.
13.08.2022 Magazin
Fedon'dan Kadir İnanır'a özel türkü!
Fedon'dan Kadir İnanır'a özel türkü! Dalaman'da bir otelde konser veren Fedon, kendisini izlemeye gelen aslen Fatsa, Ordulu Kadir İnanır için "Hekimoğlu" şarkısını söyledi.
17.07.2022 Magazin
Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir arada!
Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir arada! Usta oyuncular Türkan Şoray ve Kadir İnanır, uzun bir süre sonra ilk kez birlikte Eskişehir’deki Yazma Müzesi’nin açılışına katılacak. Usta sanatçıların ayrıca balmumu heykelleri de yapılacak.
25.05.2022 Magazin
Türkan Şoray tatil için kesenin ağzını açtı! Sezonluk villanın kirası...
Türkan Şoray tatil için kesenin ağzını açtı! Sezonluk villanın kirası... Yeşilçam'ın Sultan lakaplı oyuncusu Türkan Şoray bu sezon Bodrum'da tatil yapacak. Usta oyuncu kızı Yağmur Ünal ile yapacağı tatil için kesenin ağzını açtı.
22.05.2022 Magazin
Kadir İnanır'ın hastalığından sonra son hali şaşırttı!
Kadir İnanır'ın hastalığından sonra son hali şaşırttı! Usta sanatçı Kadir İnanır, geçtiğimiz aylarda Muğla'da Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmış, beyin damarına pıhtı attığı gerekçesiyle apar topar ameliyata alınmıştı. Ameliyatın ardından zorlu bir süreçten geçen ve toparlanmaya çalışan İnanır, son haliyle şaşırttı.
29.04.2022 Magazin
Oyuncu Gökçe Eyüboğlu ve Selçuk Öner Eyüboğlu boşandı! Dava 10 dakika sürdü!
Oyuncu Gökçe Eyüboğlu ve Selçuk Öner Eyüboğlu boşandı! Dava 10 dakika sürdü! Oyuncu Gökçe Eyüboğlu, inşaat mühendisi Selçuk Öner Eyüboğlu ile 2008 yılında evlendi. Ünlü oyuncunun evlilik birliğinin sarsıldığını belirterek açtığı dava sonuçlandı.
27.04.2022 Magazin
Kadir İnanır yürümekte zorlandı! Son hali dikkat çekti...
Kadir İnanır yürümekte zorlandı! Son hali dikkat çekti... Geçtiğimiz kasım ayında beyin kanaması geçiren ve gördüğü uzun tedavinin ardından sağlığına kavuşan Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır önceki gün Etiler’deydi. Yürümekte zorlanan usta oyuncuya sevgilisi Jülide Kural destek oldu.
27.04.2022 Magazin
Balıkesir milletvekili İsmail Ok kimdir, nerelidir, hangi partiden? İsmail Ok neden istifa etti ve AK Parti’ye geçti?
Balıkesir milletvekili İsmail Ok kimdir, nerelidir, hangi partiden? İsmail Ok neden istifa etti ve AK Parti’ye geçti? Balıkesir Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, AK Parti'ye katıldı. Ok, 2020'nin Şubat ayında İYİ Parti'den istifa etmişti. Peki, Balıkesir milletvekili İsmail Ok kimdir, nerelidir, hangi partiden? İsmail Ok neden istifa etti ve AK Parti’ye geçti?
20.04.2022 Siyaset
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi!
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi! TRT 1 dizisi 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda ' 'Hızır Reis' karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe (33), YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu.
25.03.2022 Magazin
Kadir İnanır'dan dikkat çeken açıklama: Yalı verse beni reklam filminde oynatamazdı!
Kadir İnanır'dan dikkat çeken açıklama: Yalı verse beni reklam filminde oynatamazdı! Yeşilçam efsanelerinden Kadir İnanır, önceki gece Yeniköy'de görüntülendi. Rol aldığı yatak reklamıyla gündemde olan ve aldığı iddia edilen ücret sosyal medyada çok konuşulan usta sanatçı, reklamlara bakışını anlattı ve ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kadir İnanır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadir inanır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.