Türk Sineması

Türk Sineması

Son dakika türk sineması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk sineması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk sineması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Sineması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk sineması gelişmeleri de dahil olmak üzere 891 türk sineması haberi bulunmuştur. Tüm türk sineması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Yeşilçam'ın göz bebeği Bahar Öztan, geçtiğimiz ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçilerine paylaşarak dualarınıza ihtiyacım var demişti. Dördüncü kez kansere yakalanan Öztan'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
12.03.2024 Magazin
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Magazin
Türkan Şoray’a Kırgızistan'da ödül
Türkan Şoray’a Kırgızistan'da ödül Kırgızistan’da ilki düzenlenen Bişkek Uluslararası Film Festivali’nde Yeşilçam’ın usta isimlerinden Türkan Şoray'a, 'Dünya Sinemasına Katkı' ödülü takdim edildi.
18.11.2023 Magazin
Oya Alasya hayatını kaybetti!
Oya Alasya hayatını kaybetti! Türk Sineması'nın usta oyuncularından Zeki Alasya'nın 18 yıl evli kaldığı ilk eşi Oya Alasya hayatını kaybetti. Acı haberi Alasya’nın kızı Zeynep Alasya verdi.
17.09.2023 Magazin
Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak!
Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak! Türkiye’nin kanalı Kanal D, sevilen yapımları ile Kurban Bayramı’nda da izleyicinin tercihi olacak. Seyirciler Kurban Bayramı’nda müzik, eğlence ve sinema keyfini Kanal D’de yaşayacak.
23.06.2023 Televizyon
Filiz Akın son halini sosyal medya hesabından paylaştı!
Filiz Akın son halini sosyal medya hesabından paylaştı! Ses tellerindeki sorun nedeniyle boğazından parça alınan Filiz Akın, ardından da kulağında çıkan tümör nedeniyle ameliyat olmuştu. Ardından bir kez daha ameliyat masasına yatan 80 yaşındaki usta sanatçı, sosyal medya hesabından son durumunu paylaştı.
13.06.2023 Magazin
Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın duygusal anları!
Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın duygusal anları! Yeşilçam’ın unutulmaz komedi filmlerinden 'Doktor Civanım'ın başrol oyuncularından olan, Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i olarak tanınan Bahar Öztan, merhum sanatçı Kemal Sunal’la bindiği sepetli motosikleti 41 yıl aradan sonra tekrar görünce duygusal anlar yaşadı.
8.05.2023 Magazin
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi
Ali Sunal bambaşka biri oldu! Gül Sunal'dan yorum gecikmedi 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, yakın arkadaşı Doğa Rutkay ile başrolü paylaştığı 'Hava Muhalefeti' filmi için adeta bambaşka biri oldu. 45 yaşındaki oyuncunun senaryo gereği büründüğü hali gören annesi Gül Sunal'dan yorum gecikmedi.
13.04.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu
SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu Sinema Yazarları Derneği'nin düzenlediği, 'SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri'  törenle sahiplerini buldu. En İyi Film Ödülü'nü Emin Alper'in yazıp yönettiği 'Kurak Günler' kazandı. Ödül törenine başta oyuncu Selahattin Paşalı, Ekin Koç olmak üzere birçok ünlü isim katıldı.
5.04.2023 Kültür Sanat
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Gönül Dağı bugün neden yok? Gönül Dağı bu akşam var mı, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? 26 Kasım TRT 1 yayın akışı bilgisi
Gönül Dağı bugün neden yok? Gönül Dağı bu akşam var mı, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? 26 Kasım TRT 1 yayın akışı bilgisi Bugün Gönül Dağı dizisi var mı, 26 Kasım bu akşam Gönül Dağı neden yok? TRT 1 ekranlarında her hafta Cumartesi akşamları evlere konuk olan Gönül Dağı dizisi takipçileri yeni bölümün yayın akışında yer almaması üzerine arama motorlarına yöneldi. Peki, bugün Gönül Dağı dizisi bugün var mı, bu akşam Gönül Dağı yeni bölüm neden yok? 26 Kasım TRT 1 yayın akışı bilgisi...
26.11.2022 Televizyon
Usta oyuncu Rıza Akın'ı veda! Eşi bakakaldı...
Usta oyuncu Rıza Akın'ı veda! Eşi bakakaldı... Beyin kanaması geçirdikten sonra geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden aktör, yazar ve gazeteci Rıza Akın için bugün Atlas Sineması’nda veda töreni düzenlendi. Sevenleri usta oyuncuya veda etmek için salonda hazır bulundu. Törende duygusal anlar yaşandı.
3.11.2022 Magazin
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler!
Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler! Özbekistan'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Taşkent Film Festivali’nde Türk sineması için özel bir gece düzenlendi. Geceye Türkiye'den Burak Özçivit, Serdar Gökhan, Nurgül Yeşilçay ve Azra Akın gibi ünlü isimler katıldı. Büyük ilgi gören festivalin perde arakasında yaşananlar çok konuşuldu. Serdar Gökhan Burak Özçivit'e ağır sözler söyledi.
21.09.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Civan Canova'dan kötü haber: Kitle tespit edildi!
Ünlü oyuncu Civan Canova'dan kötü haber: Kitle tespit edildi! Oyuncu Civan Canova, Instagram'da paylaştığı videoda, kolunda hissettiği ağrı nedeniyle gittiği hastanede çekilen MR sonucunda akciğerinde kitle tespit edildiğini söyledi
5.08.2022 Magazin
Yönetmen Erden Kıral'a veda!
Yönetmen Erden Kıral'a veda! Beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanede 80 yaşında hayatını kaybeden yönetmen Erden Kıral için Beyoğlu Atlas Sineması'nda cenaze töreni düzenlendi.
20.07.2022 Magazin
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın vefat etti!
Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın vefat etti! Türk Sineması’nın önemli oyuncularından Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. 85 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Kaldırıldığı hastaneden Cünet Arkın’ın ölüm nedeni ile ilgili de açıklama yapıldı. Peki, Cüneyt Arkın’ın ölüm nedeni ne? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın oğulları kim? Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? İşte detaylar…
28.06.2022 Ünlüler Dünyası
Robert de Niro İstanbul'a geldi!
Robert de Niro İstanbul'a geldi! Hollywood yıldızı Robert de Niro, ortağı olduğu zincir Japon restoranının İstanbul şubesindeki bir etkinlik için Türkiye'ye geldi.
26.06.2022 Magazin
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt!
Kerem Bürsin'e Tuğba Yurt'tan yanıt! Son dönemin yükselen isimlerinden biri olan ve yeni şarkısı için hazırlıkları devam eden Tuğba Yurt, fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti. Heyecanını basın mensuplarıyla paylaşan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde “Yabancı oyuncular kendilerini bir şey sanmıyor. ‘Dünyaları ben yarattım’ diye bağırmıyorlar" diye konuşan oyuncu Kerem Bürsin'in sözleriyle ilgili de konuştu.
3.06.2022 Magazin
Cannes'da Selin Yeninci rüzgarı esti!
Cannes'da Selin Yeninci rüzgarı esti! Türk Sineması'nın bu sene Cannes'da kırmızı halıdaki temsilcisi Selin Yeninci oldu. Cannes Film Festivali'nin resmi bölümünde gösterimi yapılan Türk filmi 'Kurak Günler' için Cannes'a giden oyuncu, kırmızı halıda boy gösterdi.
24.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türk Sineması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk sineması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.