Gülümse

Gülümse

Son dakika gülümse haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülümse ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülümse haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülümse

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülümse gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 gülümse haberi bulunmuştur. Tüm gülümse haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Ceylan, canlı yayında vasiyetini açıkladı!
Ceylan, canlı yayında vasiyetini açıkladı! Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olan Ceylan, canlı yayında ilk kez vasiyetini açıklayarak, “Benim vasiyetim var bu şarkıyla ilgili” ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi!
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak kırmızı bikinisiyle poz verdi.
31.07.2023 Magazin
Mine Tugay havuz pozunu takipçileriyle paylaştı!
Mine Tugay havuz pozunu takipçileriyle paylaştı! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak havuz pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
17.07.2023 Magazin
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
Oyuncu Ayçin Tuyun peruksuz fotoğrafını paylaştı! 'Kansere inat gülümse'
Oyuncu Ayçin Tuyun peruksuz fotoğrafını paylaştı! 'Kansere inat gülümse' Bir süredir meme kanseri tedavisi gören Ayçin Tuyun, saçlarını kazıttıktan sonra peruk kullanmaya başladı. Tedavisi devam eden oyuncu, sosyal medya hesabından "Kansere inat gülümse" diyerek, peruksuz fotoğrafını yayınladı.
29.06.2023 Magazin
“Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesinde hedef bir yılda 4 bin genç
“Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesinde hedef bir yılda 4 bin genç Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda Teknoloji Sınıfı açıyor. “Teknolojiyle Geleceğe Gülümse” projesi ilk yılında 4 binden fazla gencin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olmayı hedefliyor.
21.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Aslı Bekiroğlu'dan estetik atlayış! Sezonu açtı
Aslı Bekiroğlu'dan estetik atlayış! Sezonu açtı İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan ve daha sonra ''Jet Sosyete'', ''Beni Böyle Sev'', ''Gülümse Yeter'', ''Yol Arkadaşım'', ''Sonsuza Dek Nedime'', ''Jet Sosyete'', ''İkimizin Yerine'' gibi projelerde kamera karşısına geçen Aslı Bekiroğlu, yaz sezonunu açtı. Tatil için Bodrum'u tercih eden oyuncu, denizin tadını çıkardı.
19.06.2023 Magazin
Lise öğrencisinden örnek sergi!
Lise öğrencisinden örnek sergi! Lise öğrencisi Eda Ömerbeyoğlu’nun ilk kişisel sergisi “Yolculuk” Yapı Kredi bomontiada GALERİ’de ziyaretçilerle buluşuyor. Sergide yapılacak bağışlar kanserli çocukların sanat etkinliklerinde kullanılacak.
7.06.2023 Kültür Sanat
Sude Zülal Güler'den annesine duygusal mesaj: Seni çok özlüyorum
Sude Zülal Güler'den annesine duygusal mesaj: Seni çok özlüyorum 'Kazara Aşk', 'Gülümse Kaderine', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Mayıs Kraliçesi' gibi birçok projede rol alan Sude Zülal Güler'in annesi bir ay önce hayatını kaybetmişti. 21 yaşındaki oyuncu, annesine olan özlemini yaptığı duygusal bir paylaşımla dile getirdi.
19.05.2023 Magazin
Sude Zülal Güler'in acı günü! 'Cennetinde huzur bul annem'
Sude Zülal Güler'in acı günü! 'Cennetinde huzur bul annem' 'Kazara Aşk', 'Gülümse Kaderine', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Mayıs Kraliçesi' gibi birçok projede rol alan Sude Zülal Güler'in annesi hayatını kaybetti. 21 yaşındaki oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu.
21.04.2023 Magazin
Ömer dizisi Özgür kimdir? Ömer dizisi Şef Özgür'ü kim oynuyor? Yılmaz Kunt kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ömer dizisi Özgür kimdir? Ömer dizisi Şef Özgür'ü kim oynuyor? Yılmaz Kunt kimdir, hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisi Özgür kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisinde Nisa'nın yeni partneri olan Şef Özgür karakterini Yılmaz Kunt canlandırıyor. Peki Yılmaz Kunt kimdir? Yılmaz Kunt hangi dizilerde oynadı?
3.04.2023 Televizyon
Bakan Soylu 'şahsıma gelen bir telefonla başladı' dedi ve açıkladı
Bakan Soylu 'şahsıma gelen bir telefonla başladı' dedi ve açıkladı Bataklık Operasyonu ile ilgili önemli bilgiler veren Bakan Soylu, operasyonu şahsına gelen bir telefonla başladığını söyledi.
6.10.2022 Gündem
Mine Tugay son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!
Mine Tugay son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki', 'Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi birçok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Instagram sayfasını aktif olarak kullanan Mine Tugay, cesur kostümüyle kamera karşısına geçti.
23.09.2022 Magazin
Mine Tugay’dan dekolteli poz! ‘Allah nazardan korusun’
Mine Tugay’dan dekolteli poz! ‘Allah nazardan korusun’ Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımları ile büyülemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bisiklet kazası geçirerek sevenlerini korkutan 43 yaşındaki oyuncu, bu defa paylaştığı göğüs dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.
6.09.2022 Magazin
Aşkım Kapışmak, Kuruçeşme Açıkhava'da sevenlerini ağırladı
Aşkım Kapışmak, Kuruçeşme Açıkhava'da sevenlerini ağırladı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde; yazar, davranış bilimleri ve iletişim uzmanı Aşkım Kapışmak, ‘İlişkiler Komedisi’ isimli yeni stand-up gösterisiyle sevenlerine 'merhaba' dedi.
3.09.2022 Magazin
Mine Tugay isyan etti! "Mahkemede mi görüşelim?"
Mine Tugay isyan etti! "Mahkemede mi görüşelim?" Medcezir dizisiyle ortalığı kasıp kavuran Mine Tugay Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi birçok yapımda rol aldı. Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmayı sürdürüyor. Sosyal medya hesabında oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, yaptığı soru cevap etkinliğinde takipçilerinin sorularını yanıtladı. Tugay'ı sürekli taciz eden bir takipçinin sorusu ise ünlü oyuncuyu sinirlendirdi.
25.08.2022 Magazin
Aslı Samat 100 kilo verdi! 'Şişman bir kıza aşık olan birini gördünüz mü?'
Aslı Samat 100 kilo verdi! 'Şişman bir kıza aşık olan birini gördünüz mü?' Son olarak 'Hercai' ve 'Gülümse Kaderine' dizilerinde kamera karşısına geçen Aslı Samat, tüp mide operasyonu geçirmiş, tam 100 kilo vererek bambaşka biri olmuştu. Kol ve karın bölgesinde bir ameliyat daha olan ve yeni görüntüsüyle herkesi şaşırtan oyuncu, "Estetik operasyonlara ne kadar para harcadınız?" ve "Zayıfladıktan sonra erkeklerin size karşı davranışları değişti mi?" sorularını cevapladı. Samat, "Hiç hesaplamadım ama eskiden bir ev alınabilirdi bu paraya. Ben mecburdum, aslında biz estetik diyoruz ama sağlıkla ilgili bir şey bu" diye konuştu.
10.08.2022 Magazin
Mine Tugay bahçe pozuyla sosyal medyayı salladı!
Mine Tugay bahçe pozuyla sosyal medyayı salladı! Gülümse Kaderine, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir ve Zalim İstanbul gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak bahçe pozuyla sosyal medyayı salladı.
30.06.2022 Magazin
Mine Tugay paylaştı,yorum yağdı!  "Abartmasak mı artık?"
Mine Tugay paylaştı,yorum yağdı! "Abartmasak mı artık?" Medcezir dizisinde hayat verdiği "Ender Serezli" karakteriyle büyük bir üne kavuşan Mine Tugay, son olarak Gülümse Kaderine dizisinde oynuyor. Mine Tugay, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Pozlarını yayınlayan Mine Tugay'a dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geliyor.
22.05.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı bugün var mı?
Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı bugün var mı? Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı’nın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Dizinin takipçileri TRT yayın akışını ve dizinin yeni bölümüyle ilgili sorgulamalar yapıyor. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı bugün var mı? Bu akşam Masumlar Apartmanı var mı? İşte TRT Yayın akışı!
3.05.2022 Televizyon
Aslı Samat 100 kilo verdi! Gülümse Kaderine dizisiyle ekrana döndü...
Aslı Samat 100 kilo verdi! Gülümse Kaderine dizisiyle ekrana döndü... 'Hercai' dizisinde Melike karakterine hayat veren oyuncu Aslı Samat, altı yılda 100 kilo vererek bambaşka biri oldu. 'Gülümse Kaderine' dizisiyle ekrana dönen oyuncu Aslı Samat imaj değişikliğine gitti. İşte Aslı Samat'ın son hali...
29.04.2022 Magazin
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm var mı? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 24. Bölüm ne zaman, neden yok? 17 Mart TRT 1 yayın akışıé
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm var mı? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 24. Bölüm ne zaman, neden yok? 17 Mart TRT 1 yayın akışıé Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yeni bölümü merakla bekleniyor. Her hafta Perşembe günler TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı en son 23. bölümü ekrana geldi. Berat Kandili’nin bugün idrak edilmesi sebebi ile bu akşam Barboroslar Akdeniz’in Kılıcı dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. İşte deratlar…
17.03.2022 Televizyon
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü?
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü? Alişan ile Hayata Gülümse programına katılan Buket Dereoğlu üvey babası Ercan Yazgan ile ilgili anılarını anlattı. Bizimkiler dizisinin Cafer’i Ercan Yazgan’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü? İşte detaylar…
14.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülümse ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülümse haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.