Gazete Vatan Logo
Magazin Sude Zülal Güler'in acı günü! 'Cennetinde huzur bul annem'

Sude Zülal Güler'in acı günü! 'Cennetinde huzur bul annem'

'Kazara Aşk', 'Gülümse Kaderine', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Mayıs Kraliçesi' gibi birçok projede rol alan Sude Zülal Güler'in annesi hayatını kaybetti. 21 yaşındaki oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu.

Sude Zülal Güler'in acı günü! 'Cennetinde huzur bul annem'

Sude Zülal Güler hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. Ünlü oyuncunun annesi yaşamını yitirdi. Güler, vefat haberini Instagram hesabından duyurdu.

''MELEK ANNEMİ KAYBETTİM''

Ben bugün canımı, canımın en içini, melek annemi kaybettim'' şeklinde bir paylaşımda bulunan Sude Zülal Güler, annesinin cenaze töreni bilgilerine de yer verdi: ''İkindi namazından sonra Yeniköy Yeni Camii'den kalkacak, Yeniköy aile kabristanlığına defnedilecektir.

''BUNUN BİR VEDA OLMADIĞINI BİLİYORUM''

Ünlü oyuncu, bir diğer paylaşımında ise annesiyle olan karelerine yer vererek, ''Benim bebeğim, benim güzel kalplim, benim güzel annem, en iyi arkadaşım, sana nasıl veda edilir bilmiyorum ama bunun bir veda olmadığını da biliyorum. Sana o kadar çok şey söylemek istiyorum ki. Dünyanın en iyi annesi. Seni çok seviyorum. En çok da senin için her şeyin çok güzel olacağına söz veriyorum. Şimdi çok güzel bir yerdesin, seni güzel Allah’ıma emanet ettik. Cennetinde huzur bul annem'' ifadelerini kullandı.