Mine Tugay

Mine Tugay

Son dakika mine tugay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mine tugay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mine tugay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mine Tugay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mine tugay gelişmeleri de dahil olmak üzere 228 mine tugay haberi bulunmuştur. Tüm mine tugay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu tanınmamak için her şeyi yaptı ama başaramadı
Ünlü oyuncu tanınmamak için her şeyi yaptı ama başaramadı Mine Tugay önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yüzündeki şişlik dikkat çekti.
25.11.2023 Magazin
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi!
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak kırmızı bikinisiyle poz verdi.
31.07.2023 Magazin
Mine Tugay havuz pozunu takipçileriyle paylaştı!
Mine Tugay havuz pozunu takipçileriyle paylaştı! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak havuz pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
17.07.2023 Magazin
Galatasaray'ın yıldızı Mine Tugay'ın fotoğraflarına beğeni yağdırdı!
Galatasaray'ın yıldızı Mine Tugay'ın fotoğraflarına beğeni yağdırdı! Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz, oyuncu Mine Tugay'a adeta beğeni yağdırdı. Mine Tugay'ın birçok fotoğrafını aynı anda beğenen Barış Alper'in bu hamlesi sıkı takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.
27.06.2023 Magazin
Mine Tugay yazı getirdi! Bikinili paylaşımı nefes kesti
Mine Tugay yazı getirdi! Bikinili paylaşımı nefes kesti Yıllara meydan okuyan isimlerden Mine Tugay tatil sezonunu açtı. Ünlü oyuncu beyaz tenine ve kızıl saçlarına uyumlu bikinisiyle takipçilerini mest etti.
15.06.2023 Magazin
Mine Tugay: Şehirler ağlıyor ben nasıl ağlamayayım!
Mine Tugay: Şehirler ağlıyor ben nasıl ağlamayayım! Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın sosyal medya hesabından kızı Eylem Aydın ve annesi Elif Torun Öneren'in enkaz altında kaldığını duyurup yardım istemişti. Aydın'ın eski eşi sağ kurtulurken, kızı Eylem'den acı haber 11 Şubat'ta geldi. Mine Tugay hem meslektaşı hem de arkadaşı olan Eylem Aydın'a sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla veda etti.
22.02.2023 Magazin
Mine Tugay amuda kalktı, gören dönüp bir daha baktı!
Mine Tugay amuda kalktı, gören dönüp bir daha baktı! Yalı Çapkını dizisinde izleyici ile buluşan ünlü oyuncu Mine Tugay, spor yaparken amuda kalktığı bir anı Instagram hesabında paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerini büyüledi.
1.02.2023 Magazin
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi'
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi' Ragıp Savaş, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Ezel Akay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 2003 yapımı 'Neredesin Firuze' filminde 'Melih' karakterine hayat veren oyuncu; Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Cem Özer, Özcan Deniz ve Ata Demirer'in de kadrosunda yer aldığı yapım hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
8.01.2023 Magazin
Mine Tugay'dan 'estetik' açıklaması! Son görüntüsü çok konuşulmuştu
Mine Tugay'dan 'estetik' açıklaması! Son görüntüsü çok konuşulmuştu Ünlü oyuncu Mine Tugay, konuk oyuncu olarak katıldığı bir dizideki görüntüsüyle çok konuşulmuştu. Sosyal medya kullanıcılarının estetik yaptırdığını iddia ettiği Tugay, hakkındaki söylentilere kayıtsız kalamadı; Instagram'dan açıklama yayınladı.
7.01.2023 Magazin
Yapay zeka ile avatar yapımı akımına ünlüler de katıldı!
Yapay zeka ile avatar yapımı akımına ünlüler de katıldı! Sosyal medyanın yeni akımı yapay zeka destekli dijital portreler. Pek çok kullanıcının yapay zeka uygulaması aracılığıyla avatar haline getirdiği fotoğraflarını paylaşması akımına ünlüler de dahil oldu. Elçin Sangu, Merve Boluğur, Ece Erken, Mine Tugay, Pelin Karahan, Seda Sayan ve Defne Samyeli gibi isimler akıma katıldı. İşte o paylaşımlar...
14.12.2022 Magazin
Mine Tugay gençlik sırrını takipçileriyle paylaştı!
Mine Tugay gençlik sırrını takipçileriyle paylaştı! Sosyal medya sayfasını aktif kullanan ünlülerden olan Mine Tugay, yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Mine Tugay son olarak ise takipçisinden gelen bir soruya verdiği yanıtla gündeme geldi.
17.10.2022 Magazin
Mine Tugay son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!
Mine Tugay son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki', 'Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi birçok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Instagram sayfasını aktif olarak kullanan Mine Tugay, cesur kostümüyle kamera karşısına geçti.
23.09.2022 Magazin
Mine Tugay'dan annelik itirafı geldi!
Mine Tugay'dan annelik itirafı geldi! 'Medcezir' dizisiyle adından söz ettiren Mine Tugay, son günlerde sosyal medyadaki cesur pozlarıyla gündem oluyor. Son olarak 44 yaşındaki oyuncudan çocuk itirafı geldi.
18.09.2022 Magazin
Mine Tugay’dan dekolteli poz! ‘Allah nazardan korusun’
Mine Tugay’dan dekolteli poz! ‘Allah nazardan korusun’ Medcezir, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi pek çok farklı yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımları ile büyülemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bisiklet kazası geçirerek sevenlerini korkutan 43 yaşındaki oyuncu, bu defa paylaştığı göğüs dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.
6.09.2022 Magazin
Mine Tugay isyan etti! "Mahkemede mi görüşelim?"
Mine Tugay isyan etti! "Mahkemede mi görüşelim?" Medcezir dizisiyle ortalığı kasıp kavuran Mine Tugay Zalim İstanbul ve Gülümse Kaderine gibi birçok yapımda rol aldı. Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmayı sürdürüyor. Sosyal medya hesabında oldukça aktif olan 43 yaşındaki oyuncu, yaptığı soru cevap etkinliğinde takipçilerinin sorularını yanıtladı. Tugay'ı sürekli taciz eden bir takipçinin sorusu ise ünlü oyuncuyu sinirlendirdi.
25.08.2022 Magazin
Mine Tugay: Hayattan zevk almaya çalışıyorum
Mine Tugay: Hayattan zevk almaya çalışıyorum Son zamanlarda ekranlardan uzak olan Mine Tugay sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz aylarda, "Yalnız değilim sadece özel hayatımı paylaşmayı sevmiyorum" açıklamasında bulunan ünlü oyuncu Mine Tugay, bu kez bir takipçisinin, "Bu kadar enerjik olmanızın altında bir motivasyon var mı?" sorusuna yanıt verdi
18.08.2022 Magazin
Mine Tugay son pozlarıyla olay yarattı! 'Sen nasıl bir kadınsın'
Mine Tugay son pozlarıyla olay yarattı! 'Sen nasıl bir kadınsın' Son zamanlarda ekranlardan uzak olan Mine Tugay sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay, bu kez göğüs dekolteli pozlarıyla gündem oldu. Tugay için, "Nasıl bir kadınsın" tarzında yorumlar geldi.
9.08.2022 Magazin
Mine Tugay'a yorum yağdı! "Bal gibi"
Mine Tugay'a yorum yağdı! "Bal gibi" Medcezir dizisinde Ender karakteriyle geniş kitlelerce tanınan ve farklı projelerle sık sık ekranlara gelen Mine Tugay, rolleriyle gönüllerde taht kurdu. Yılların oyuncusu Tugay, şimdilerde sosyal medya pozlarıyla takipçileri tarafından ilgi yağmuruna tutuluyor.
7.08.2022 Magazin
Mine Tugay'dan samimi itiraf: Yalnız değilim
Mine Tugay'dan samimi itiraf: Yalnız değilim Pek çok dizi ve filmde rol alan Mine Tugay, takipçisinin, "Neden hep yalnızsın?" sorusuna yanıt verdi. "Yalnız kalmayı birçok insana göre daha çok sevdiğim kesin ama yalnız değilim." diyen ünlü oyuncu, sadece özel hayatını paylaşmayı sevmediğini ifade etti
5.07.2022 Magazin
Mine Tugay bahçe pozuyla sosyal medyayı salladı!
Mine Tugay bahçe pozuyla sosyal medyayı salladı! Gülümse Kaderine, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Medcezir ve Zalim İstanbul gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak bahçe pozuyla sosyal medyayı salladı.
30.06.2022 Magazin
Mine Tugay'dan derin yırtmaçlı poz!
Mine Tugay'dan derin yırtmaçlı poz! Final yapan "Zalim İstanbul" adlı dizide izleyici karşına çıkan oyuncu Mine Tugay, şu sıralar sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Mine Tugay, şimdi ise derin yırtmaçlı lacivert elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı.
16.06.2022 Magazin
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor? Behzat Ç yeniden mi çekiliyor, Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç hayranları beklenen açıklamayı Erdal Beşikçioğlu'ndan duydu. İlk bölümü 2010 yılında ekrana e-gelen fenomen dizi Behzat Ç.  Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından uyarlandı. Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizinin 4. sezonu 6 sene sonra çekildi ve 2019 yılında BluTV'de seyirci ile buluştu.
15.06.2022 Televizyon
Mine Tugay paylaştı,yorum yağdı!  "Abartmasak mı artık?"
Mine Tugay paylaştı,yorum yağdı! "Abartmasak mı artık?" Medcezir dizisinde hayat verdiği "Ender Serezli" karakteriyle büyük bir üne kavuşan Mine Tugay, son olarak Gülümse Kaderine dizisinde oynuyor. Mine Tugay, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Pozlarını yayınlayan Mine Tugay'a dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geliyor.
22.05.2022 Magazin
Mine Tugay'ın mini etekli paylaşımına beğeni yağdı! "Hala taş gibi"
Mine Tugay'ın mini etekli paylaşımına beğeni yağdı! "Hala taş gibi" 43 yaşındaki Mine Tugay, bu defa paylaştığı mini etekli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.
26.04.2022 Magazin
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü...
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü... Son olarak 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Aylin Kontente, son paylaşımıyla nostalji yaptı. Güzel oyuncu, 'Kampüsistan' adlı dizideki rol arkadaşları; Elif Akşar, Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı.
13.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mine Tugay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mine tugay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.