Havuz Başı

Havuz Başı

Son dakika havuz başı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havuz başı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havuz başı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havuz Başı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havuz başı gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 havuz başı haberi bulunmuştur. Tüm havuz başı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici  hepsi var
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici hepsi var Yüreğir Belediyesi’nin Yeni sosyal tesisleri Adana’nın tüm lezzetlerini tek bir noktada buluşturacak. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal tesislerde kebapçı, şırdancı, şalgamcı, Adana’ya özgü yemekler, tatlıcı, bici bici gibi lezzetlerin bulunduğu dükkânlar olacak." dedi.
15.03.2024 Adana
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi!
Mine Tugay kırmızı bikinisiyle boy gösterdi! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak kırmızı bikinisiyle poz verdi.
31.07.2023 Magazin
Mine Tugay havuz pozunu takipçileriyle paylaştı!
Mine Tugay havuz pozunu takipçileriyle paylaştı! 'Gülümse Kaderine', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki','Medcezir' ve 'Zalim İstanbul' gibi bir çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Mine Tugay, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tugay son olarak havuz pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
17.07.2023 Magazin
Jennifer Lopez'den mayolu pozunu paylaştı! Fiziğiyle hayran bıraktı
Jennifer Lopez'den mayolu pozunu paylaştı! Fiziğiyle hayran bıraktı Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, havuz başı pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Somon rengi bir mayo tercih eden Lopez, kusursuz fiziğiyle hayran bıraktı.
8.07.2023 Magazin
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu!
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu! Kanal D’nin efsane dizisi ‘Sadakatsiz’de oynadığı ‘Derin’ karakteriyle şöhreti yakalayan Melis Sezen, iş insanı sevgilisi Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı.
2.07.2023 Magazin
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitinginde olaylar çıktı. İmamoğlu, meydanın arka tarafında toplanan grubun taşlı saldırısına uğradı.
7.05.2023 Gündem
Hülya Avşar havuz başı pozuyla göz kamaştırdı!
Hülya Avşar havuz başı pozuyla göz kamaştırdı! Uzun süredir tatilde olan şarkıcı Hülya Avşar, paylaştığı tatil fotoğraflarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde havuzda yüzdüğü anları yayınlayan Avşar, şimdi ise havuz başında güneşlendiği anları takipçileriyle paylaştı. 58 yaşındaki Hülya Avşar’ın formda vücudu göz doldurdu.
14.09.2022 Magazin
Demet Şener sevgilisine mayolu pozlar verdi! Fiziği gençlere taş çıkardı...
Demet Şener sevgilisine mayolu pozlar verdi! Fiziği gençlere taş çıkardı... İş insanı sevgilisi Tolga Arman ile dolu dizgin aşk yaşamaya devam eden tescilli güzel Demet Şener, sosyal medya hesabından yeni pozlarını yayınladı. Şener'in, Tolga Arman’a verdiği havuz başı pozlarına övgü dolu yorumlar yağdı. 45 yaşında olmasına rağmen fit görüntüsüyle dikkat çeken Şener, son olarak mayolu havuz pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.
14.08.2022 Magazin
Ece Erken gelen yoruma isyan etti! 'Ne çabuk unuttun?'
Ece Erken gelen yoruma isyan etti! 'Ne çabuk unuttun?' Sunucu Ece Erken, 2021 yılında evlendiği avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu ocak ayında uğradığı silahlı saldırı sonucunda kaybetmişti. Eşinin ölümüyle zor günler geçiren Erken, şu sıralar oğluyla birlikte tatil yapıyor. Geçtiğimiz günlerde eşinin ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini açıklayan ünlü isim, son olarak havuz başından pozlarını paylaştı. Erken gelen bir yoruma ise isyan etti.
24.07.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu - Can Koçkan aynı karede! 'Barıştılar mı?'
Aslı Bekiroğlu - Can Koçkan aynı karede! 'Barıştılar mı?' 2020 yılında iki yıl aşk yaşadığı Can Koçkan'la yollarını ayıran Aslı Bekiroğlu'nun, eski sevgilisine geri döndüğü iddia edildi. Alaçatı'da tatil yapan Bekiroğlu'nun, Koçkan ile aynı karede yer aldığı bir fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması akıllara "Barıştılar mı?" sorusunu getirdi
21.06.2022 Künye
Selen Görgüzel havuz başı pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Selen Görgüzel havuz başı pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 8 yıllık eşi yönetmen Hamdi Alkan'dan boşandıktan cesur pozlarını paylaşmaktan geri durmayan Selen Görgüzel sezonu açtı. Tatil için Alaçatı'yı seçen ünlü isim havuz başında çektirdiği pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
21.06.2022 Magazin
Demet Akalın'ın mayolu pozunda tektaş detayı!
Demet Akalın'ın mayolu pozunda tektaş detayı! Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt ve sekiz yaşındaki kızları Hira ile İzmir Alaçatı tatiline çıktı. Art arda tatil paylaşımları yapan ünlü şarkıcı, tektaş yüzüğü ile sosyal medyada çok konuşuldu.
15.06.2022 Magazin
Jennifer Lopez sezonu açtı! Havuz başında fiziğini sergiledi
Jennifer Lopez sezonu açtı! Havuz başında fiziğini sergiledi Ben Affleck ile 17 yıl sonra yeniden başlayan ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lopez de tatil sezonunu açtı. Lopez fotoğraflarını, "Yaz modu aktif edildi" notuyla yayınladı.
5.06.2022 Magazin
Güneşten elektrik üreten şemsiyeler plajlarda olacak
Güneşten elektrik üreten şemsiyeler plajlarda olacak Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir firma tarafından yaz aylarında sahillerdeki tatilcilerin cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayarlarını şarj edebilecekleri güneş panelleriyle elektrik enerjisi üreten şemsiye geliştirildi.
13.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Zeynep Demirel havuz başında görüntülendi
Zeynep Demirel havuz başında görüntülendi Fenerbahçeli eski kaleci Volkan Demirel'in eşi, 2009 Miss Belçika Güzeli Zeynep Demirel, tatil sezonu Bodrum'da açtı.
11.07.2020 Magazin
Düğün salonları açılış için ön tarih bekliyor
Düğün salonları açılış için ön tarih bekliyor Corona virüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 aydır kapıları kapalı olan düğün salonu işletmecileri, faaliyete başlayacakları tarihin şimdiden duyurulmasını istiyor.
30.05.2020 Gündem
Bekarlığa böyle veda etti
Bekarlığa böyle veda etti Evliliğe hazırlanan genç oyuncu dillere destan bir bekarlığa veda partisi düzenledi.
30.06.2019 Magazin
Heidi Klum'dan çırılçıplak paylaşım
Heidi Klum'dan çırılçıplak paylaşım Amerika Atlantic City'de bulunan bir otelin ev sahipliği yaptığı partiye katılan Heidi Klum, enerjik ve rahat tavırlarıyla dikkati çekti.
2.07.2018 Magazin
Heidi’den ‘çırılçıplak’ bir özgüven!
Heidi’den ‘çırılçıplak’ bir özgüven! Amerika'daki Atlantic City'de bulunan bir otelin ev sahipliği yaptığı bir partiye katılan Heidi Klum, enerjik ve rahat tavırlarıyla göz doldurdu.
1.07.2018 Magazin
Ebru Gündeş'ten kötü haber!
Ebru Gündeş'ten kötü haber! Eşi Reza Zarrab'ın ABD'deki yargılanması devam eden Ebru Gündeş, sıkıntılı günler geçirmesine rağmen konserlerine ara vermiyor.
12.12.2017 Magazin
Turistler köpük partileriyle serinliyor
Turistler köpük partileriyle serinliyor Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bunaltıcı hava etkisini sürdürürken, yerli ve yabancı tatilciler havuz başında köpük partisiyle serinliyor.
20.09.2017 Yaşam
Yılmaz Morgül'den bomba havuz pozu!
Yılmaz Morgül'den bomba havuz pozu! Şarkıcı Yılmaz Morgül, kaslı vücuduyla havuz başında poz verdi.
22.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Havuz Başı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havuz başı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.