Jennifer Lopez Kimdir

Jennifer Lopez Kimdir

Jennifer Lynn López (24 Temmuz 1969, New York), Amerikalı oyuncu, şarkıcı, moda tasarımcısı, hayırsever, iş kadını, dansçı ve yapımcı. Gösteri dünyasına katılmaya 1986'da oynadığı My Little Girl filminde aldığı küçük bir rolden sonra karar verdi. Lopez 1993'te oyuncu olmaya karar verinceye kadar kaldığı In Living Color'da Fly Girl dansçısı olarak 1991'de ilk büyük işini elde etmiştir. Lopez'in ilk başrol filmi 1997'de oynadığı Selena adlı biyografik bir filmdir. Gelecek yılda Lopez Out of Sight filmiyle 1 milyon $ üzerinde kazanan ilk Latin oyuncusu olmuştur. 1999'da ilk stüdyo albümü On the 6'le müzik kariyerine giriş yapmıştı. 2001'de ikinci stüdyo albümü J. Lo ve filmi The Wedding Planner'ın aynı anda yayınlanmasıyla Lopez aynı haftada albümü ve filmi 1 numaralı olan ilk kişidir. 2002'deki remix albümü J to tha L–O! The Remixes tarihte ilk kez US Billboard 200'e 1 numaradan giriş yaparken 2007'deki beşinci stüdyo albümü Como Ama una Mujer Amerika'daki İspanyolca bir albüm için ilk haftada en yüksek satış rakamlarına sahip olmuştur. Lopez kendini film ve müzik endüstrilerinde önemli bir kişi olarak belirler. 75 milyon albüm satışlarıyla ve giderek artan 2 milyar $ film satışıyla Lopez Amerika'daki en etkili Latin sanatçı olmasının yanında aynı zamanda en çok para kazanan Latin oyuncudur. Lopez'in halk imajı ve özel hayatı dünya basınının dikkatini çeker. Lopez'in en çok dikkat çeken ilk ilişkisi 2000 Grammy Ödülleri'nde eşilk ona eden Sean Combs'tur. Daha sonra This Is Me... Then üçüncü stüdyo albümünde ona esin kaynağı olan Ben Affleck ile ikinci kocası Chris Judd ile evliyken ilişkisi olmuştur. Lopez uzun süredir arkadaşı olan Marc Anthony ile 2004'te evlenmiştir ve 2008 yılında Emme ve Maximilian adlı ikizleri dünyaya gelmiştir. 2016'da Lopez'in net serveti 300 milyon $ olarak belirlenmiştir. Jennifer Lopez Latin müziğin kadın öncüsü olup Latin müziğin patlama yapmasını sağlamıştır. 2000'li yılların en başarılı 3. kadın sanatçısıdır, 2000’li yılların en çok radyoda dinlenen 8. kadın sanatçısıdır, 2000'li yılların en başarılı 8. dans/club sanatçısıdır, "Ain't It Funny (Murder Remix)" şarkısı 2000'li yılların en popüler 2. şarkısı, en iyi 2. pop şarkısı ve en iyi 3. R&B şarkısı seçilmiştir. 2010 yılında Dünya Müzik Ödülleri'nde sanata üstün katkılarından dolayı efsane ödülünü kazanmıştır. 2013 yılında müziğe katkılarından dolayı Hollywood Bulvarı'ndaki Şöhret Yolu'nda 2500. yıldıza sahip olmuştur.

Jennifer Lopez Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jennifer lopez kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 774 jennifer lopez kimdir haberi bulunmuştur. Tüm jennifer lopez kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emlakçıyı bıçakladı, 'Aldığım evi bana göstermiyor' dedi! Şok eden olay
Emlakçıyı bıçakladı, 'Aldığım evi bana göstermiyor' dedi! Şok eden olay Bolu'da C.I., satın aldığı eve aracılık eden emlakçı M.F.E.'yi (56) bıçaklayarak yaraladı. Gözaltına alınan C.I., "Ev aldım, bana evimi göstermiyor" dedi.
17.10.2023 Yaşam
Jennifer Lopez bit pazarında! Kızının elini sıkı sıkı tuttu
Jennifer Lopez bit pazarında! Kızının elini sıkı sıkı tuttu Şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, geçtiğimiz günlerde anne olduktan sonra yaşadıkları hakkında çarpıcı itiraflarda bulunmuştu .Ünlü isim, hafta sonu 15 yaşındaki kızı Emme ile bit pazarında alışveriş yaparken objektiflere takıldı.
17.10.2023 Magazin
Grammy ödüllü Mohombi ile genç piyano sanatçısını buluşturan düet
Grammy ödüllü Mohombi ile genç piyano sanatçısını buluşturan düet İsveç asıllı sanatçı Mohombi, eylül ayında genç piyano sanatçısı Berk Can Arslan ile Cranberries’in tüm zamanlara damgasını vuran Zombie düeti için bir araya geldi.
14.09.2023 Magazin
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL...
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL... Kiralardaki fahiş artış sürerken ev sahipleri yüzde 25'lik zam sınırını delmenin formülünü arıyor. Pek çok ev sahibi son günlerde farklı bir yola başvuruyor. Artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. 8 kişinin kaldığı odadaki bir ranzanın bedeli aylık 3.500 TL. 'Eşya kullanım bedeli' adı altında ücret alınıp çıkarken iade edilmiyor.
20.08.2023 Ekonomi
54 yaşındaki Jennifer Lopez bikinili pozlarıyla hayran bıraktı! “Gençlik iksiri içmiş gibi”
54 yaşındaki Jennifer Lopez bikinili pozlarıyla hayran bıraktı! “Gençlik iksiri içmiş gibi” Ben Affleck ile 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelip evlenmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez (54), tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Jennifer Lopez'in paylaşımına çok kısa bir süre içinde 600 bini aşkın beğeni geldi.
19.08.2023 Magazin
Jennifer Lopez'den mayolu pozunu paylaştı! Fiziğiyle hayran bıraktı
Jennifer Lopez'den mayolu pozunu paylaştı! Fiziğiyle hayran bıraktı Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, havuz başı pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Somon rengi bir mayo tercih eden Lopez, kusursuz fiziğiyle hayran bıraktı.
8.07.2023 Magazin
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin
Boşanacakları iddia edilmişti! Jennifer Lopez imaj tazeledi
Boşanacakları iddia edilmişti! Jennifer Lopez imaj tazeledi Ben Affleck ile evliliğinde maddi konular yüzünden sorun yaşadığı iddia edilen Jennifer Lopez, imaj değişikliğine gitti. Sosyal medya hesabından yeni halini paylaşan ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
18.06.2023 Magazin
Kaldırıma çarpıp havalanan otomobil, binada asılı kaldı
Kaldırıma çarpıp havalanan otomobil, binada asılı kaldı Ankara'nın Altındağ ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, kaldırıma çarpıp havalanarak binanın giriş katına çarptı. Camı kırıp bir bölümü içeri giren otomobil, duvarda asılı kaldı.
14.06.2023 Yaşam
Evliliklerinde kara bulutlar mı dolaşıyor? 'Ben Affleck, Jennifer Lopez'in harcamalarına yetişemiyor!'
Evliliklerinde kara bulutlar mı dolaşıyor? 'Ben Affleck, Jennifer Lopez'in harcamalarına yetişemiyor!' 'Bennifer' lakaplı ünlü çift Ben Affleck ve Jennifer Lopez, geçtiğimiz haftalarda milyonlarca dolarlık ücretini nakit olarak ödedikleri mega malikaneleriyle gündeme gelmişti. İkiliye yakın kaynaklar, çiftin evliliğinde kara bulutların dolaştığını iddia ederek; yeni evlerinin ücretinin büyük bir kısmını Jennifer'ın ödediğini ve Ben'in eşinin harcamalarına yetişemediğini öne sürdü.
14.06.2023 Magazin
Linet şarkılarını minik dostuyla söyledi!
Linet şarkılarını minik dostuyla söyledi! Ünlü şarkıcı Linet, Mersin ve Adana konserlerinde müzikseverlerle buluştu. Linet'in şarkıları ve sahne performansı ile alkış aldığı Mersin konserinde ilginç anlar da yaşandı.
29.05.2023 Magazin
Jennifer Lopez ve Ben Affleck kırmızı halıda gerildi!
Jennifer Lopez ve Ben Affleck kırmızı halıda gerildi! 'Bennifer' olarak adlandırılan Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti ne yapsalar magazin gündeminde olay oluyor İlk nişan ve ardından gelen ayrılık kararından tam 20 yıl sonra bu kez evlendiler. Önce sürpriz bir nikah sonra da gösterişli bir düğün derken, eski evliliklerinden dünyaya gelen toplam beş çocukla birlikte geniş bir aile kurdular.
13.05.2023 Magazin
Jennifer Lopez'in eşi dekoltesiyle dalga geçiyor!  'Bu bluzun kalanı nerede?'
Jennifer Lopez'in eşi dekoltesiyle dalga geçiyor! 'Bu bluzun kalanı nerede?' Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve uzun bir ayrılığın ardından aşkları tekrar başlayan Jennifer Lopez-Ben Affleck ikilisinden Lopez; geçtiğimiz gün katıldığı programda dikkat çeken bir itirafta bulunarak, giydiği dekolteli kıyafetler nedeniyle eşinin kendisiyle 'dalga geçtiğini' paylaştı.
6.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Jennifer Lopez'in sırrını açıkladı! 'Sizi üzecek bir şey söyleyeceğim'
Ünlü oyuncu Jennifer Lopez'in sırrını açıkladı! 'Sizi üzecek bir şey söyleyeceğim' 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz sene dünyaevine girerek peri masallarını tamamlamıştı. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Ben Affleck, Drew Barrymore'un programına katılarak; eşi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
23.04.2023 Magazin
Jennifer Lopez kendisine meydan okuyor! Fit görüntüsünü neye borçlu?
Jennifer Lopez kendisine meydan okuyor! Fit görüntüsünü neye borçlu? 17 yıllık aranın ardından ilişkilerine yeniden başlayan ve 2022'de evlenen Lopez ve Affleck çifti gündemden düşmüyor. Kozmetik markası için zaman zaman cesur pozlar vermekten kaçınmayan Jennifer Lopez, egzersiz yapmak için sabah 4.45'te uyandığını açıkladı.
23.03.2023 Magazin
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu!
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu! Oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evleniyor. Ünlü çiftin düğün detayları belli oldu. 20 Haziran’da Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşecek düğünde Eda Ece, gelinliğini Hollywood yıldızlarının tasarımcısı Zuhair Murad’dan seçti.
20.03.2023 Magazin
Marc Anthony yedinci kez baba oluyor!
Marc Anthony yedinci kez baba oluyor! Eski eşi Jennifer Lopez ile evliliğinden Emme ve Max adında 15 yaşında ikiz çocukları olan Marc Anthony (54), Mayıs 2022'de nişanlandığı Nadia Ferreira (23) ile iki hafta önce nikâh masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı ile Aralık 2021'de İsrail'de düzenlenen Kainat Güzeli yarışmasında ülkesi Paraguay'ı temsil edip ikinci olan mankenden müjdeli haber geldi.
2.03.2023 Magazin
Jennifer Lopez'den depremzedelere destek
Jennifer Lopez'den depremzedelere destek Dünyaca ünlü ABD'li sanatçı Jennifer Lopez, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için taziye mesajı paylaşarak, takipçilerinin UNICEF’e bağış yapmasını istedi.
9.02.2023 Magazin
Şarkıcı Ziynet Sali'den imaj değişikliği! Şapkasıyla gizledi
Şarkıcı Ziynet Sali'den imaj değişikliği! Şapkasıyla gizledi Sık sık dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'e benzetilmesi ile gündeme gelen Ziynet Sali, geçtiğimiz gün bir tiyatro oyununa gitti. Saçlarını değiştiren Ziynet Sali, tiyatro çıkışı görüntülendi. İki yıl önce verdiği bir röportajda "Jennifer Lopez'e benzememek için elimden geleni yapıyorum" diyen ünlü şarkıcı imajını değiştirdi. Ünlü şarkıcı, yeni saçlarını şapkayla kamufle etti.
5.02.2023 Magazin
‘Bennifer’ ilk TikTok’unu çekti! Herkes onları konuşuyor
‘Bennifer’ ilk TikTok’unu çekti! Herkes onları konuşuyor Dünyanın en gözde çifti teknolojik yeniliklerden geri kalmıyor. ‘Bennifer’ın üyesi Jennifer Lopez de bu cümlenin en büyük video paylaşım platformu TikTok’a kayıtsız kalamadı. Jennifer Lopez’in platforma yüklediği ilk Bennifer videosu ise bir anda viral hale gelmeyi başardı.
21.11.2022 Magazin
Geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları! İşte FIFA Dünya Kupası şarkılarının ve marşlarının listesi!
Geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları! İşte FIFA Dünya Kupası şarkılarının ve marşlarının listesi! 2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor. Gözler ev sahibi Katar’a çevrilirken FIFA Dünya Kupası organizasyonlarında kullanılan şarkılar futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Çoğu ünlü isimler tarafından seslendirilen ve döneminde hit olan Dünya Kupası şarkılarının listesini derledik. İşte geçmişten bugüne Dünya Kupası şarkıları!
20.11.2022 Kültür Sanat
Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum!
Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum! Hollywood'un ikonik çiftlerinden Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak peri masallarını tamamlamıştı. Ünlü çiftten Vogue'a konuşan Lopez, eski aşkıyla nasıl tekrar bir araya geldiklerini anlatarak; soyadını Affleck olarak değiştirmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
9.11.2022 Magazin
Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in 'cicim ayları' çabuk bitti!
Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in 'cicim ayları' çabuk bitti! Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinin evliliklerinde kara bulutlar dolaşıyor. Yıllar önce nişanlanıp ayrılan daha sonra ilişkilerine ikinci bir şansı verip nikah masasına taşıyan Jennifer Lopez ile Ben Affleck cephesinden tatsız haberler geliyor. ABD magazin basınında yer alan iddialara göre Bennifer diye anılan çiftin 'taze' evliliğinde ciddi sorunlar yaşanıyor.
5.10.2022 Magazin
Jennifer Lopez hakkında flaş iddia! 'Başak burçlarıyla çalışmıyor'
Jennifer Lopez hakkında flaş iddia! 'Başak burçlarıyla çalışmıyor' Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile oyuncu Ben Affleck, 20 yıl önce sürpriz bir ayrılık yaşamıştı. Ancak ikili, yıllar sonra yeniden bir araya gelmiş ve aşklarını bir ay önce Las Vegas'ta sade bir töreniyle nikah masasına taşımıştı."Bennifer" olarak adlandırılan çift, geçtiğimiz hafta sonu Georgia'daki malikanede evlendi. Düğünde giydiği üç farklı gelinlikle ve kullandığı takılarla adından söz ettiren Lopez hakkında, Heather Morris tarafından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Başak burcu dansçılarla çalışmadığı söylenen ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
28.08.2022 Magazin
Jennifer Lopez'in gelinliği için özel seçtiği takıların fiyatı dudak uçuklattı!
Jennifer Lopez'in gelinliği için özel seçtiği takıların fiyatı dudak uçuklattı! 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinin düğünü magazin bitti ama etkileri hala sürüyor. Düğünde giydiği üç farklı gelinliği geçtiğimiz günlerde paylaşan Lopez'in, her bir gelinliği için özel olarak seçtiği takılarının fiyatı da ortaya çıktı. Lopez'in takılarının fiyatı dudak uçuklattı.
25.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jennifer Lopez Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jennifer lopez kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.