Ben Affleck

Ben Affleck

Son dakika Ben Affleck haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ben Affleck ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ben Affleck haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ben Affleck

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ben affleck gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 ben affleck haberi bulunmuştur. Tüm ben affleck haberleri aşağıda listelenmiştir.
54 yaşındaki Jennifer Lopez bikinili pozlarıyla hayran bıraktı! “Gençlik iksiri içmiş gibi”
54 yaşındaki Jennifer Lopez bikinili pozlarıyla hayran bıraktı! “Gençlik iksiri içmiş gibi” Ben Affleck ile 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelip evlenmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez (54), tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Jennifer Lopez'in paylaşımına çok kısa bir süre içinde 600 bini aşkın beğeni geldi.
19.08.2023 Magazin
Ben Affleck İstanbul'un keyfini çıkarıyor! Karadan geldi, denizden gitti
Ben Affleck İstanbul'un keyfini çıkarıyor! Karadan geldi, denizden gitti Dünyaca ünlü aktör Ben Affleck, İstanbul tatiline devam ediyor. Oscar’lı yıldız önceki akşam çocuklarıyla beraber Kadıköy-Suadiye’de bulunan The Townhouse’da yemek yedi.
9.08.2023 Magazin
Boşanacakları iddia edilmişti! Jennifer Lopez imaj tazeledi
Boşanacakları iddia edilmişti! Jennifer Lopez imaj tazeledi Ben Affleck ile evliliğinde maddi konular yüzünden sorun yaşadığı iddia edilen Jennifer Lopez, imaj değişikliğine gitti. Sosyal medya hesabından yeni halini paylaşan ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
18.06.2023 Magazin
Kaldırıma çarpıp havalanan otomobil, binada asılı kaldı
Kaldırıma çarpıp havalanan otomobil, binada asılı kaldı Ankara'nın Altındağ ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, kaldırıma çarpıp havalanarak binanın giriş katına çarptı. Camı kırıp bir bölümü içeri giren otomobil, duvarda asılı kaldı.
14.06.2023 Yaşam
Evliliklerinde kara bulutlar mı dolaşıyor? 'Ben Affleck, Jennifer Lopez'in harcamalarına yetişemiyor!'
Evliliklerinde kara bulutlar mı dolaşıyor? 'Ben Affleck, Jennifer Lopez'in harcamalarına yetişemiyor!' 'Bennifer' lakaplı ünlü çift Ben Affleck ve Jennifer Lopez, geçtiğimiz haftalarda milyonlarca dolarlık ücretini nakit olarak ödedikleri mega malikaneleriyle gündeme gelmişti. İkiliye yakın kaynaklar, çiftin evliliğinde kara bulutların dolaştığını iddia ederek; yeni evlerinin ücretinin büyük bir kısmını Jennifer'ın ödediğini ve Ben'in eşinin harcamalarına yetişemediğini öne sürdü.
14.06.2023 Magazin
Jennifer Lopez ve Ben Affleck kırmızı halıda gerildi!
Jennifer Lopez ve Ben Affleck kırmızı halıda gerildi! 'Bennifer' olarak adlandırılan Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti ne yapsalar magazin gündeminde olay oluyor İlk nişan ve ardından gelen ayrılık kararından tam 20 yıl sonra bu kez evlendiler. Önce sürpriz bir nikah sonra da gösterişli bir düğün derken, eski evliliklerinden dünyaya gelen toplam beş çocukla birlikte geniş bir aile kurdular.
13.05.2023 Magazin
Jennifer Lopez'in eşi dekoltesiyle dalga geçiyor!  'Bu bluzun kalanı nerede?'
Jennifer Lopez'in eşi dekoltesiyle dalga geçiyor! 'Bu bluzun kalanı nerede?' Magazin dünyasında 'Bennifer' olarak anılan ve uzun bir ayrılığın ardından aşkları tekrar başlayan Jennifer Lopez-Ben Affleck ikilisinden Lopez; geçtiğimiz gün katıldığı programda dikkat çeken bir itirafta bulunarak, giydiği dekolteli kıyafetler nedeniyle eşinin kendisiyle 'dalga geçtiğini' paylaştı.
6.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Jennifer Lopez'in sırrını açıkladı! 'Sizi üzecek bir şey söyleyeceğim'
Ünlü oyuncu Jennifer Lopez'in sırrını açıkladı! 'Sizi üzecek bir şey söyleyeceğim' 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz sene dünyaevine girerek peri masallarını tamamlamıştı. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Ben Affleck, Drew Barrymore'un programına katılarak; eşi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
23.04.2023 Magazin
Ünlü oyuncunun evi çöp yığınına dönmüş! Kurtçukların içinde oyun oynarken bulmuşlar
Ünlü oyuncunun evi çöp yığınına dönmüş! Kurtçukların içinde oyun oynarken bulmuşlar Oyuncu Ben Affleck, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda ünlü olmadan önce beraber yaşadığı yakın arkadaşı Matt Damon hakkında konuştu. Arkadaşı evi temizlesin diye yaptığı planı ve bu planın nasıl ters teptiğini anlatan Affleck, bir gün eve geldiğinde Damon'ı içinde bulduğu 'korkunç' durumu da paylaştı.
15.04.2023 Magazin
‘Bennifer’ ilk TikTok’unu çekti! Herkes onları konuşuyor
‘Bennifer’ ilk TikTok’unu çekti! Herkes onları konuşuyor Dünyanın en gözde çifti teknolojik yeniliklerden geri kalmıyor. ‘Bennifer’ın üyesi Jennifer Lopez de bu cümlenin en büyük video paylaşım platformu TikTok’a kayıtsız kalamadı. Jennifer Lopez’in platforma yüklediği ilk Bennifer videosu ise bir anda viral hale gelmeyi başardı.
21.11.2022 Magazin
Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum!
Jennifer Lopez: Bayan Affleck olmaktan gurur duyuyorum! Hollywood'un ikonik çiftlerinden Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturarak peri masallarını tamamlamıştı. Ünlü çiftten Vogue'a konuşan Lopez, eski aşkıyla nasıl tekrar bir araya geldiklerini anlatarak; soyadını Affleck olarak değiştirmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
9.11.2022 Magazin
Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in 'cicim ayları' çabuk bitti!
Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in 'cicim ayları' çabuk bitti! Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinin evliliklerinde kara bulutlar dolaşıyor. Yıllar önce nişanlanıp ayrılan daha sonra ilişkilerine ikinci bir şansı verip nikah masasına taşıyan Jennifer Lopez ile Ben Affleck cephesinden tatsız haberler geliyor. ABD magazin basınında yer alan iddialara göre Bennifer diye anılan çiftin 'taze' evliliğinde ciddi sorunlar yaşanıyor.
5.10.2022 Magazin
Jennifer Lopez hakkında flaş iddia! 'Başak burçlarıyla çalışmıyor'
Jennifer Lopez hakkında flaş iddia! 'Başak burçlarıyla çalışmıyor' Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile oyuncu Ben Affleck, 20 yıl önce sürpriz bir ayrılık yaşamıştı. Ancak ikili, yıllar sonra yeniden bir araya gelmiş ve aşklarını bir ay önce Las Vegas'ta sade bir töreniyle nikah masasına taşımıştı."Bennifer" olarak adlandırılan çift, geçtiğimiz hafta sonu Georgia'daki malikanede evlendi. Düğünde giydiği üç farklı gelinlikle ve kullandığı takılarla adından söz ettiren Lopez hakkında, Heather Morris tarafından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Başak burcu dansçılarla çalışmadığı söylenen ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
28.08.2022 Magazin
Jennifer Lopez'in gelinliği için özel seçtiği takıların fiyatı dudak uçuklattı!
Jennifer Lopez'in gelinliği için özel seçtiği takıların fiyatı dudak uçuklattı! 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinin düğünü magazin bitti ama etkileri hala sürüyor. Düğünde giydiği üç farklı gelinliği geçtiğimiz günlerde paylaşan Lopez'in, her bir gelinliği için özel olarak seçtiği takılarının fiyatı da ortaya çıktı. Lopez'in takılarının fiyatı dudak uçuklattı.
25.08.2022 Magazin
Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in düğününden yeni kareler paylaşıldı! Gelinlik detayı dikkat çekti...
Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in düğününden yeni kareler paylaşıldı! Gelinlik detayı dikkat çekti... Hollywood'un gözde çifti Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in merakla beklenen düğününden yeni kareler paylaşıldı. 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Bennifer çifti gösterişli bir törenle evlendi. JLO'nun gelinliğindeki detay dikkat çekti.
24.08.2022 Magazin
Jennifer Lopez ile Ben Affleck düğünü başladı! Masalsı düğünden ilk kareler ortaya çıktı...
Jennifer Lopez ile Ben Affleck düğünü başladı! Masalsı düğünden ilk kareler ortaya çıktı... Jennifer Lopez ve Ben Affleck, 17 yıl sonra yeniden bir araya geldi ve geçen ay nikah kıydı. Çift, 3 gün 3 gece sürecek düğünlerinin ilk gününü 9 milyon dolarlık malikanelerinde gerçekleştirdi. Çift ailelerinin yanı sıra ünlü konukların da katıldığı bir düğün yaptı. İşte detaylar...
21.08.2022 Magazin
Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinin düğün detayları belli oldu!
Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinin düğün detayları belli oldu! Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in Las Vegas'ta gerçekleştirilen sade düğünlerinin ardından ailelerin ve arkadaşlarının katılımıyla yeni bir tören düzenleyecekleri öne sürüldü. Ünlü çiftin prova yemeği, düğün ve piknikten oluşacak üç günlük bir program hazırladığı öğrenilirken; kutlamayla ilgili başka detaylar da ortaya çıktı.
16.08.2022 Magazin
Ünlü çok sayıda isim müşterisi! Kapalıçarşı’daki halıcı, dükkanının önünde saldırıya uğradı
Ünlü çok sayıda isim müşterisi! Kapalıçarşı’daki halıcı, dükkanının önünde saldırıya uğradı Çok sayıda ünlünün müşterileri arasında olduğu Kapalıçarşı’daki halıcı Hakan Evin, 23 Temmuz günü dükkânının önünde saldırıya uğradı. Evin'i darp eden kişi gözaltına alındı ve ardından cezaevine gönderildi.
27.07.2022 Yaşam
Ben Affleck ve Jennifer Lopez evlendi!
Ben Affleck ve Jennifer Lopez evlendi! Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez, 20 yıl önce ayrıldığı oyuncu sevgilisi Ben Affleck ile evlendi. 2002'de nişan atan çift, ikinci kez şans verdikleri ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. Lopez, evliliğini Instagram'da duyurdu, paylaşımında "Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca" dedi.
18.07.2022 Magazin
Jennifer Lopez sezonu açtı! Havuz başında fiziğini sergiledi
Jennifer Lopez sezonu açtı! Havuz başında fiziğini sergiledi Ben Affleck ile 17 yıl sonra yeniden başlayan ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lopez de tatil sezonunu açtı. Lopez fotoğraflarını, "Yaz modu aktif edildi" notuyla yayınladı.
5.06.2022 Magazin
Jennifer Lopez'e köpük banyosunda evlilik teklifi!
Jennifer Lopez'e köpük banyosunda evlilik teklifi! Jennifer Lopez ile 18 yıl aranın ardından tekrar bir araya gelen Ben Affleck, nişanlanmıştı. Ünlü şarkıcı, sevgilisinin kendisine dünyada en sevdiği yerde yani köpükler içindeki banyoda dinlendiği sırada evlilik teklifinde bulunduğunu açıkladı.
13.04.2022 Magazin
2021 yılına damga vuran magazin olayları!
2021 yılına damga vuran magazin olayları! 2021 yılı bitirken magazin dünyasında akılda kalanları derledik. İşte Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanmasından, Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in 17 yıl sonra yeniden alevlenen aşkına, Meghan Markle ile Prens Harry'nin İngiltere'yi ayağa kaldıran Oprah röportajından Britney Spears'ın özgürlüğüne kavuşmasına kadar yıla damga vuran magazin haberleri...
28.12.2021 Magazin
Jennifer Lopez, sevgilisi Ben Affleck'e destek çıktı!
Jennifer Lopez, sevgilisi Ben Affleck'e destek çıktı! Jennifer Lopez ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Ben Affleck, geçtiğimiz hafta alkol bağımlılığının Jennifer Garner ile kötü giden evliliğinden kaynaklandığını ifade ederek eski eşini suçlamıştı. Oscar ödüllü oyuncunun bu açıklamalarına Lopez'in de kızdığı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından ünlü şarkıcı, Affleck'e destek çıktı.
20.12.2021 Magazin
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
NBA yıldızı Russell Westbrook'tan Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftine jest!
NBA yıldızı Russell Westbrook'tan Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftine jest! Hollywood'un gözde çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, NBA’de oynanan Los Angeles Lakers-Boston Celtics maçını saha kenarından takip etti. Lakers'ın süper yıldızı Russell Westbrook'tan ünlü yıldıza jest geldi.
9.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ben Affleck ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ben affleck haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.