Gazete Vatan Logo
Magazin Jennifer Lopez, sevgilisi Ben Affleck'e destek çıktı!

Jennifer Lopez, sevgilisi Ben Affleck'e destek çıktı!

Jennifer Lopez ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Ben Affleck, geçtiğimiz hafta alkol bağımlılığının Jennifer Garner ile kötü giden evliliğinden kaynaklandığını ifade ederek eski eşini suçlamıştı. Oscar ödüllü oyuncunun bu açıklamalarına Lopez'in de kızdığı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından ünlü şarkıcı, Affleck'e destek çıktı.

Jennifer Lopez, sevgilisi Ben Affleck'e destek çıktı!

Jennifer Lopez (52) ile nikah masasına oturması beklenen aktör Ben Affleck, geçtiğimiz günlerde 2005-2018 yılları arasında evli kaldığı Jennifer Garner ile birlikteliği hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu.

ESKİ EŞİNİ SUÇLAMIŞTI

Aflleck, alkol bağımlılığının kötü giden evliliğinden kaynaklandığını söylemiş ve çocuklarının annesi Garner'ı suçlamıştı. Ancak ünlü yıldızın sözleri, Hollywood tarihinin en acımasız açıklaması olarak değerlendirilmişti.

"ACIMASIZLIKTA SINIR TANIMIYOR"

Sosyal medyada ve birçok magazin sayfasında; Affleck için "Yaşadığı bir zayıflığı eski karısına yükleyen bir kaçak!", "Narsistik bir canavar...", "Acımasızlıkta sınır tanımıyor!" şeklinde yorumlar yapılmıştı. Hatta Pagesix'de yer alan habere göre; çifte yakın bir kaynak, açıklamalardan Jennifer Lopez'in de üzgün olduğunu söylemişti.

'LOPEZ SİNİRLENDİ' İDDİASI

Çifte yakın kaynak, "Lopez sinirlendi. Onunla çıktığı için bu işin içine giriyor. Buna sürüklenmek istemiyor. Ayrıca Jennifer Garner ile de tanıştı. Onu ve Ben'in çocuklarını tanımaya çalışıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

ÜNLÜ ŞARKICI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Tüm bu iddiaların ardından sessizliğini bozan şarkıcı, Affleck'e kızgın olduğu yönündeki haberler için "Basitçe doğru değil" dedi. Lopez, "Ben'e bir baba, eş-ebeveyn ve insan olarak bundan daha fazla saygı duyamazdım. Ben böyle hissetmiyorum" diye konuştu.

AFFLECK NELER SÖYLEMİŞTİ?

2015'te boşandığı Jennifer Garner ile evliliğinden; Violet (15), Seraphina (12) ve Samuel (9) adlarında üç çocuğu bulunan Ben Affleck, geçtiğimiz günlerde Howard Stern'in sohbet programına konuk olmuştu.


Kendisi gibi oyuncu Garner ile evliliğini değerlendiren Ben Affleck, "Muhtemelen birbirimizin boğazına sarılarak ilişkimizi bitirdik. Ayrılmasaydık ben hala alkol bağımlısı olurdum" ifadelerini kullanmıştı. Ardından şu sözleri söylemişti:

'İÇİP İÇİP KANEPEDE UYUYAKALIYORDUM'

"Çünkü bu evlilikte kendimi tuzağa düşürülmüş, kapana kısılmış hissediyordum. Sürekli olarak 'Ayrılamam, çünkü çocuklarım var. Ama mutlu değilim, ne yapmalıyım?' diye soruyordum. Yaptığım şey bir şişe alkollü içki tüketmek ve sonunda kanepede uyuyakalmaktı."

Haberin Devamı

'ÇABALADIK, ÇABALADIK, ÇABALADIK'

Jennifer Garner ile kendisinin, evliliklerinin sürmesi için defalarca çaba harcadığından da bahseden oyuncu, "Çabaladık, çabaladık, çabaladık... Çünkü çocuklarımız vardı. Ama ikimiz de bu durumun çocuklarımıza iyi bir evlilik örneği sunmadığını hissediyorduk" şeklinde konuşmuştu.