108 kilo veren Aslı Samat mayolu pozunu paylaştı! 'Göbeğimin iki hâli de gerçek'
108 kilo veren Aslı Samat mayolu pozunu paylaştı! 'Göbeğimin iki hâli de gerçek' Oyuncu Aslı Samat mide küçültme ameliyatı ile 6 yılda 108 kilo vererek herkesi şaşırtmıştı. Büyük değişimiyle gündem olan oyuncu mayolu fotoğraflarını paylaştı.
18.06.2023 Magazin
Aslı Samat 100 kilo verdi! 'Şişman bir kıza aşık olan birini gördünüz mü?'
Aslı Samat 100 kilo verdi! 'Şişman bir kıza aşık olan birini gördünüz mü?' Son olarak 'Hercai' ve 'Gülümse Kaderine' dizilerinde kamera karşısına geçen Aslı Samat, tüp mide operasyonu geçirmiş, tam 100 kilo vererek bambaşka biri olmuştu. Kol ve karın bölgesinde bir ameliyat daha olan ve yeni görüntüsüyle herkesi şaşırtan oyuncu, "Estetik operasyonlara ne kadar para harcadınız?" ve "Zayıfladıktan sonra erkeklerin size karşı davranışları değişti mi?" sorularını cevapladı. Samat, "Hiç hesaplamadım ama eskiden bir ev alınabilirdi bu paraya. Ben mecburdum, aslında biz estetik diyoruz ama sağlıkla ilgili bir şey bu" diye konuştu.
10.08.2022 Magazin
Aslı Samat 100 kilo verdi! Gülümse Kaderine dizisiyle ekrana döndü...
Aslı Samat 100 kilo verdi! Gülümse Kaderine dizisiyle ekrana döndü... 'Hercai' dizisinde Melike karakterine hayat veren oyuncu Aslı Samat, altı yılda 100 kilo vererek bambaşka biri oldu. 'Gülümse Kaderine' dizisiyle ekrana dönen oyuncu Aslı Samat imaj değişikliğine gitti. İşte Aslı Samat'ın son hali...
29.04.2022 Magazin