Gülseren Budayıcıoğlu

Gülseren Budayıcıoğlu

Son dakika Gülseren Budayıcıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülseren Budayıcıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülseren Budayıcıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülseren Budayıcıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülseren budayıcıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 gülseren budayıcıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm gülseren budayıcıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi? Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor?
Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi? Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor? Sakla Beni dizisi 1 bölümüyle ekrana bu akşam geliyor. Star Tv'de yayınlanacak ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asumab Kelebek arasında kıskançlıkla bağlanan bir hikayeyi ekrana taşıyacak. OGM Pictures yaptımı dizinin yönetmenliğini Nadim Güç yapıyor. Seyirci, uzun süredir tanıtımları dönen Sakla Beni dizisinin gerçek hikayeden uyarlandığı konusunda habeleri takip ediyor. Olay örgüsü ve oyuncularıyla dikkat çeken Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu kitabı mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Peki Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor? İşte detaylar...
2.11.2023 Televizyon
Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız finalde de zirvede!
Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız finalde de zirvede! Camdaki Kız final bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi Dün akşam yayınlanan 82’nci ve final bölümü yine perşembe akşamına damgasını vurdu.
16.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü!
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü! Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, son bölümüyle seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 82. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız'ın final bölümünde neler oldu?
16.06.2023 Magazin
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor?
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor? Camdaki Kız dizisi bu akşam final yapıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi 3 yıl süren ekran macerasına nokta koyuyor. Nalan, Sedat, Hayri gibi karakterlerin hayatlarını anlatan dizi Kanal D'nin fenomen dizisi olmuştu. Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan gibi yıldızların yer aldığı Camdaki Kız 82 bölüm sürdü. Peki uyarlama olan Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı bitti? İşte Camdaki Kız final bölümüne ait detaylar...
15.06.2023 Televizyon
'Camdaki Kız' final yapıyor!  'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu'
'Camdaki Kız' final yapıyor! 'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu' Üç sezondur reyting rekorları kıran, Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; bu akşam saat 20.00'de final bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu (Sedat), Alya (Laz Kızı), Tamer Levent (Rafet) ve Merve Polat (Billur) büyük finalle ilgili duygularını anlattı.
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu?
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu? Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 8 Haziran Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 81. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 81. bölümde neler oldu?
9.06.2023 Magazin
Camdaki Kız hayranlarını üzen 'final' haberi!
Camdaki Kız hayranlarını üzen 'final' haberi! Gülseren Budayıcıoğlu, aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikâyesinin anlatıldığı “Camdaki Kız” dizisinin 2 bölüm sonra final yapacağını duyurdu ve açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Magazin
Camdaki Kız yine zirvede yerini aldı!
Camdaki Kız yine zirvede yerini aldı! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 80’inci bölümüyle Total kategoride 6,41 reyting, 17,17 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,31 reyting ve 19 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,22 reyting ve 18,61 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
2.06.2023 Televizyon
'Camdaki Kız' ekibi final yemeğinde! Burcu Biricik coştu
'Camdaki Kız' ekibi final yemeğinde! Burcu Biricik coştu Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, üç sezondur reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız, 82’nci bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve çok ses getiren dizinin ekibi önceki akşam bir araya geldi.
24.05.2023 Magazin
Camdaki Kız yine zirvede!
Camdaki Kız yine zirvede! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 79’uncu bölümüyle Total kategoride 5,86 reyting, 14,47 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,91 reyting ve 18,66 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,39 reyting ve 17,40 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
19.05.2023 Televizyon
Camdaki Kız yine zirvede!
Camdaki Kız yine zirvede! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi ‘Camdaki Kız’, 78’inci bölümüyle yine zirvede yer aldı.
13.05.2023 Televizyon
Camdaki Kız oyuncuları 'Gülcihan' karakterine böyle veda ettiler!
Camdaki Kız oyuncuları 'Gülcihan' karakterine böyle veda ettiler! Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'Camdaki Kız'ın dün akşam yayınlanan bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Usta oyuncu Devrim Yakut'un hayat verdiği Gülcihan, rolü gereği hayatını kaybederek diziden ayrıldı. Dizinin oyuncuları, Devrim Yakut'a sosyal medyadan yaptıkları duygusal paylaşımlarla veda etti.
5.05.2023 Magazin
Camdaki Kız yine zirvede!
Camdaki Kız yine zirvede! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 77’nci bölümüyle Total kategoride 5,26 reyting, 13,55 izlenme payı, Ab kategorisinde 5,30 reyting ve 15,37 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 6,44 reyting ve 15,62 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
5.05.2023 Televizyon
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu?
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, 4 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Camdaki Kız son bölümüyle göz kırpmaya bile vakit bırakmadı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 77. bölümde neler oldu?
5.05.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı!
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı! Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'da Hayri'nin Türkan'dan boşandığını öğrenen Nalan ne yapacak? Her perşembe izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Camdaki Kız'ın 76'ıncı bölüm fragmanı ve 75’inci bölüm özeti...
21.04.2023 Magazin
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 73’üncü bölümüyle Total kategorisinde 5,61 reyting ve 14,35 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,46 reyting ve 17,77 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 6,94 reyting ve 16,58 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
7.04.2023 Televizyon
Nalan'ın dünyası başına yıkılıyor! Camdaki Kız  73. bölümde neler oldu?
Nalan'ın dünyası başına yıkılıyor! Camdaki Kız 73. bölümde neler oldu? Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız,yeni bölümüyle soluksuz izlendi. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 73. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 73. bölümde neler oldu? İşte detaylar...
7.04.2023 Magazin
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu!
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 71’inci bölümüyle Total kategorisinde 6,05 reyting ve 14,90 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,71 reyting ve 18,43 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,07 reyting ve 16,34 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
24.03.2023 Televizyon
Türkan, Nalan ve Hayri'yi gördü! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler yaşandı?
Türkan, Nalan ve Hayri'yi gördü! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler yaşandı? Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamları izleyici ile buluşuyor. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 71. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 71. bölümde neler oldu?
24.03.2023 Magazin
Camdaki Kız yine zirvede!
Camdaki Kız yine zirvede! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 70’inci bölümüyle Total kategoride 5,47 reyting ve 13,90 izlenme payı, AB kategorisinde 6,02 reyting ve 16,92 izlenme payı, 20+ ABC1 kategorisinde ise 6,89 reyting ve 16,40 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.  
17.03.2023 Televizyon
Sedat günden güne deliriyor! Camdaki Kız 70'inci bölüm nefes kesti
Sedat günden güne deliriyor! Camdaki Kız 70'inci bölüm nefes kesti amdaki Kız'ın 70. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicisinin nefesini kesti. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız'ın son bölümünde Hayri'nin ailesi olduğu ortaya çıktı. Peki bu sırrı gören kişi söyleyecek mi? İşte detaylar...
17.03.2023 Magazin
Gerçek hikayeden uyarlanan Aile dizisi oyuncuları kimler? Aile dizisi Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi?
Gerçek hikayeden uyarlanan Aile dizisi oyuncuları kimler? Aile dizisi Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi? Aile dizisi oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son dönemde ekrana gelen yapımlar gerçek hikayelere dayanıyor. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Camdaki Kız, Veda Mektubu gibi diziler konularını hayattan alıyor. Bu akşam ilk bölümü yayınlanacak Aile dizisinde de Gülseren Budayıcıoğlu'nun parmağı olduğu düşünülüyor. Peki Aile dizisinin konusu ne?
14.03.2023 Televizyon
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu!
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 69’uncu bölümüyle Total kategoride 6,37 reyting, 15,99 izlenme payı AB kategorisinde 6,38 reyting ve 17,68 izlenme payı 20+ ABC1 kategorisinde ise 7,65 reyting ve 18,38 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
10.03.2023 Magazin
Sedat annesinin sözleriyle yıkıldı! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler oldu?
Sedat annesinin sözleriyle yıkıldı! Camdaki Kız'ın son bölümünde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız 69. bölümüyle nefes kesti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın son bölümünde Nalan'ı kaybetmenin ağırlığı altında ezilen Sedat, hayatını riske atacak bir hamle yaptı.
10.03.2023 Magazin
Camdaki Kız'da Türkan’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecek!
Camdaki Kız'da Türkan’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecek! Hayri, karısı Türkan ve çocuklarını mı, yoksa büyük aşkı Nalan’ı mı tercih edecek?
9.03.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Gülseren Budayıcıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülseren budayıcıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.