Gözaltı Sayısı

Gözaltı Sayısı

Son dakika gözaltı sayısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözaltı sayısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözaltı sayısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözaltı Sayısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözaltı sayısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 597 gözaltı sayısı haberi bulunmuştur. Tüm gözaltı sayısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı Gayrettepe’de 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin teknik servis personeli de gözaltına alındı. İş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte gözaltı sayısı 10'a yükselirken, şahıslardan mobilyacı olanın ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
4.04.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası 5.5 saat önce geliyorum demiş! Gözaltı sayısı 9 oldu 1'i İngiliz vatandaşı
Erzincan'daki maden faciası 5.5 saat önce geliyorum demiş! Gözaltı sayısı 9 oldu 1'i İngiliz vatandaşı Maden faciasında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Erzincan İliç’teki altın madeninde siyanürlü toprağın dev bir çağlayan gibi aktığı facianın saatler önce alarm verdiği ortaya çıktı. Liç alanında önceki sabah 09.00’da yapılan rutin kontrollerde çatlak olduğu tespit edildi. Çalışmalar hemen durduruldu. 3 saha sorumlusu kontrolleri yaparken, 14.28’de göçük oldu. Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçiyi arama kurtarma çalışmaları yaklaşık 1000 personelle sürüyor. Arama kurtarma çalışmalarının 3'üncü gününde de işçilere ulaşılamadı. Gece saatlerinde etkili olan sağanak yağışa rağmen ekiplerin bölgede olayın yaşandığı andan itibaren aralıksız çalışması sürüyor. AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Gözaltına alınanların sayısı 9'a yükselmiş durumda" dedi.
15.02.2024 Gündem
2 motosikletliye pomplaı tüfekli pusu! Vahşetin nedeni ortaya çıktı
2 motosikletliye pomplaı tüfekli pusu! Vahşetin nedeni ortaya çıktı Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, motosiklet ile seyir halindeki Şakir Aydın (35) ve Tayfun Avcı'nın (26), pusu kurularak pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. A.K., suç aleti pompalı tüfeğin yerini jandarma ekiplerine gösterip, suçunu itiraf etti.
12.02.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Dilan Polat - Engin Polat operasyonunda yeni gelişme! Ankara'ya sıçradı, ifadeleri alınmaya başladı
Dilan Polat - Engin Polat operasyonunda yeni gelişme! Ankara'ya sıçradı, ifadeleri alınmaya başladı İstanbul’da önceki gece düzenlenen operasyonlarla, örgütlü bir şekilde kara para aklama, vergi kaçakçılığı ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla gözaltına alınan çoğunluğu Polat ailesi mensubu 17 şahsın sorgusuna dün başlandı. Gözaltına alınan Dilan Polat, ilk geceyi geçirdiği nezarathanede “Buralar cildime iyi gelmiyor” deyip vitamin haplarını istedi. Polis bu talebi reddetti. Çiftin geceyi nasıl geçirdiği ortaya çıktı. Polat çiftine yapılan operasyonla ilgili yeni detay ortaya çıktı. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz Ankara’da 3 kişinin gözaltına alındığını bildirirken, ‘Soruşturmada gözaltı sayısı 24’e çıktı. Ankara’da Dilan Polat’a ait bir şirketin franchise verdiği, Polatlara ait parayı kendi kişisel hesaplarına aktarmaya çalışıldığı tespit edildi. Soruşturma an itibari ile Ankara’ya sıçradı.’ dedi. Öte yandan gözaltındaki kilit isimlerden Polat çiftinin ifade işlemlerinin ise saat 17.20 sıralarında başlandığı öğrenildi.
3.11.2023 Gündem
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı İstanbul Sarıyer'de site içerisindeki kafeye motosikletli iki kişi tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe silahlı karşılık veren İsveç uyruklu 6 kişi ile kaçtıkları aracın şoförü gözaltına alındı. İsveç uyruklu şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, havalı tüfek ve tabancalar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
15.09.2023 Yaşam
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler...
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler... Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde bir tekel bayiinde meydana gelen olay Türkiye'yi derinden sarstı. İki kişinin silahla vurularak hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin yeni detaylar ve ayrıntılar ortaya çıktı. Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen, olayın meydana geldiği tekel bayisinde 2,5 ay öncesine ait yeni görüntülere ve kavganın mart ayında 35 bin liralık bir hilti satışıyla ilgili çıktığı yönünde iddialara ilişkin konuştu.
2.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü Türkiye'nin konuştuğu Esenyurt'taki tekel bayisine düzenlenen silahlı baskınınla ilgili detaylar netleşirken, ilk ifade de ortaya çıktı. Tekel bayisi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Murat Özer adliyeye sevk edildi. Şüpheli Özer, savcılık ifadesinin ardından 'Nitelikli Kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Gözaltına alınan 9 şüpheliden Murat Özer tutuklandı.
1.08.2023 Gündem
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki saldırıya ilişkin yapılan çalışmalarda bir kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İçişleri Bakanı Yerlikaya, şüphelilerden S.Ö.'nün de yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen yaşananları anlatırken saldırıyla ilgili korkunç detaylar da ortaya çıktı.
31.07.2023 Gündem
Fransa adeta savaş alanı! Binalar, otobüsler ateşe verildi, mağazalar yağmalandı: 'Ülkemiz uçurumun eşiğinde'
Fransa adeta savaş alanı! Binalar, otobüsler ateşe verildi, mağazalar yağmalandı: 'Ülkemiz uçurumun eşiğinde' Fransa'da 17 yaşındaki bir gencin polisin dur ihtarına uymadığı gerekçesiyle vurularak öldürülmesinin ardından başlayan protestolar 4. gününde devam ediyor. Yetkililerden gelen açıklamalara göre gözaltı sayısı bini aştı. Protestocular dün gece yine binaları otobüsleri ateşe verip, mağazaları yağmaladı. Cumhurbaşkanı Macron üzerindeki 'OHAL' baskısı giderek artarken, muhalefet Fransa'nın uçurumun eşiğinde olduğunu savunuyor.
1.07.2023 Dünya
Silivri'de 3 kişinin cesedi bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı
Silivri'de 3 kişinin cesedi bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı İstanbul Silivri'de Sevgi Demirci ve iki çocuğunu öldürüp gömdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheliden Ö.Y., polisteki sorgusunda ayrıca 2 kişinin daha öldürüldüğünü söyledi. Ö.Y., Sevgi Demirci'nin eşi Mücahit Polat ile akrabası Erdoğan Polat'ın 2017 ve 2018 yıllarında Ü.Y. tarafından öldürülüp, Silivri ve Çatalca'da gömüldüğünü anlattı. Bu gelişme üzerine cesetleri bulabilmek için kazı çalışması başlatıldığı öğrenildi. Öte yandan olayla ilgili 1 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 3'e yükseldi.
24.05.2023 Yaşam
Deprem bölgesinde yıkılan binalarla ilgili 269 kişi tutuklandı
Deprem bölgesinde yıkılan binalarla ilgili 269 kişi tutuklandı Deprem bölgesinde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik yapılan binalara ilişkin soruşturmalar kapsamında 269 kişi tutuklandı.
9.03.2023 Gündem
Deprem soruşturmasında 203 kişi tutuklandı
Deprem soruşturmasında 203 kişi tutuklandı Deprem bölgesinde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik yapılan binalara ilişkin soruşturmalar kapsamında tutuklu sayısı, 203'e çıktı.
28.02.2023 Gündem
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim Depremden sonra Hatay'daki arama kurtarma çalışmalarında yer alan İngiliz ekipteki Adam Varey, "İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim" dedi. Bir diğer isim Jim Davison ise "Kuşkusuz, Türk halkının felaketle baş etme şekli inanılmazdı" ifadesini kullandı. Çin televizyonunda yayınlanan görüntüler ise dünyada ses getirdi.
25.02.2023 Dünya
Depreme ilişkin provokatif paylaşımlarda gözaltı sayısı 140 oldu
Depreme ilişkin provokatif paylaşımlarda gözaltı sayısı 140 oldu Emniyet Genel Müdürlüğü'nce (EGM) depreme ilişkin provokatif paylaşımlarda bulundukları gerekçesiyle gözaltına alınanların sayısının 140'a yükseldiği açıklandı. 
25.02.2023 Gündem
EGM: Depreme ilişkin provokatif paylaşımlarda gözaltı sayısı 138 oldu
EGM: Depreme ilişkin provokatif paylaşımlarda gözaltı sayısı 138 oldu Emniyet Genel Müdürlüğü'nce (EGM) depreme ilişkin provokatif paylaşımlarda bulundukları gerekçesiyle gözaltına alınanların sayısının 138'e yükseldiği açıklandı.
23.02.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Sadece müteahhitler değil ilgili herkes soruşturuluyor
Bakan Bozdağ: Sadece müteahhitler değil ilgili herkes soruşturuluyor Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada "İnşasında, denetiminde, kullanımında sorumluluğu olan hereksin kusuru ayrı ayrı değerlendirilmektedir." ifadelerini kullandı. Bozdağ, Diyarbakır'da 397 kişinin hayatını kaybettiğini, 902 kişinin yaralandığını açıkladı. Bakan Bozdağ, arama kurtarma faaliyetlerinin 1 bina hariç tamamladığını da vurgulayarak 245 şüpheliden 54’ünün tutuklandığını belirtti.
16.02.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinde gözaltı sayısı 5’e yükseldi
Sinan Ateş cinayetinde gözaltı sayısı 5’e yükseldi Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Sinan Ateş’in cinayetinde gözaltı sayısı 5’e yükseldi.
2.01.2023 Gündem
Göztepe-Altay maçına işaret fişeklerini sokan ambulans şoföründen paylaşım: Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek
Göztepe-Altay maçına işaret fişeklerini sokan ambulans şoföründen paylaşım: Sarı kırmızı giyen herkes bir gün ölecek Göztepe ile Altay arasında oynanan, konuk takımın kalecisi Ozan Evrim'in, Göztepe taraftarı Nihat Aydın'ın korner direkli saldırısına uğradığı ve Furkan E. (23) tarafından tribüne atıldığı belirlenen işaret fişeğiyle Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın yaralandığı İzmir derbisindeki olaylara ilişkin gözaltı sayısı, 28'e çıktı. İşaret fişeğini atan Furkan E.'nin ise ifadesi ortaya çıktı. Furkan E.'nin, polise verdiği ifadede, "Pişmanım. Fişeği hedef gözetmeden attım, herhangi birini hedef almadan rastgele attım" dediği öğrenildi. Polis, patlayıcı ve yanıcı malzemelerin satıldığı iş yerine de baskın düzenledi. Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ı yaralayan işaret fişeklerini Gürsel Aksel Stadı'na soktuğu belirlenen özel ambulans şoförü A.G.'nin (25) sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.
30.11.2022 Gündem
Bakan Bozdağ: Adalet Bakanı'nın yargıya talimat verme yetkisi yok
Bakan Bozdağ: Adalet Bakanı'nın yargıya talimat verme yetkisi yok Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, milletvekillerinin eleştiri ve sorularına yanıt verdi. Bakan Bozdağ, muhalefet milletvekillerinin, 'yargı yetkisi' ve 'yargıya müdehale' yapıldığına ilişkin eleştirilerine cevap verdi. Yargı yetkisi konusunun önemine dikkat çeken Bakan Bozdağ, "Yargı bağımsızlığı tarafsızlığı son derece önemli. Anayasa'nın 138'inci maddesi 'görülmekte olan dava hakkında soru sorulamaz, beyanda bulunamaz' diyor. Anayasamızın açık hükmüdür. Adalet Bakanı'nın yargıya yetki ve talimat verme yetkisi yoktur. Anayasa ve yasalar bana böyle bir yetki vermiyor. Vermemesi de gerekir" açıklamasında bulundu.
16.11.2022 Siyaset
Bakan Koca duyurdu! 58 yaralı taburcu oldu
Bakan Koca duyurdu! 58 yaralı taburcu oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda yaralananlar hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, "58 kişinin tedavileri tamamlanarak taburcu oldu, tedavisi devam eden 17 yaralı serviste, 6 hasta ise halen yoğun bakımda'' dedi.
15.11.2022 Gündem
Bakan Bozdağ: İstanbul'daki terör saldırısında gözaltı sayısı 50'ye yükseldi
Bakan Bozdağ: İstanbul'daki terör saldırısında gözaltı sayısı 50'ye yükseldi Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul'daki bombalı terör saldırısına ilişkin, "Türkiye, terörle mücadelesine dün olduğu gibi bugün de kararlılıkla devam ediyor. Saldırı ile ilgili gözaltı sayısı 50 kişiye ulaştı. Hiçbir terör örgütü, Türkiye'ye yönelik saldırıda başarılı olamayacak" dedi.
15.11.2022 Gündem
Taksim'deki saldırıyı gerçekleştiren terörist böyle yakalandı!
Taksim'deki saldırıyı gerçekleştiren terörist böyle yakalandı! İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırının failinin yakalandığı operasyonun görüntüleri ortaya çıktı. Taksim saldırganının kimliği belli oldu. İstanbul Emniyeti'nden Taksim saldırganına ilişkin yapılan açıklamada, "Saldırgan Suriye uyruklu Ahlam Albashır. Bombacı sorguda PKK/PYD bağlantısını itiraf etti." denildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, İstiklal Caddesi'ndeki patlamada kullanılan bombanın yüksek güçlü patlayıcılardan olan TNT olduğu belirtildi. Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün meydana gelen terör saldırısıyla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı. Böylece toplam gözaltı sayısı 48'e yükseldi.
14.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: Planlı provokasyon en ağır şekilde cezalandırılacak
Bakan Soylu: Planlı provokasyon en ağır şekilde cezalandırılacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'daki 3 cemevine yönelik saldırıyla ilgili soruşturmanın derinleştirildiğini ve 1 kişinin daha gözaltına alındığını belirtti. Soylu, "Eski Türkiye'nin ayak izlerine rastlanılmıştır. Elde edilen tüm bilgiler, yargıya intikal ettirilerek birliğimizi hedef alan bu 'planlı provokasyon' en ağır şekilde cezalandırılacaktır" dedi.
1.08.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan Adana'daki operasyonla ilgili açıklama
Bakan Soylu'dan Adana'daki operasyonla ilgili açıklama Adana'daki operasyonla ilgili açıklama yapan Bakan Soylu, "Uzun süre takip ile yapılan operasyonda, 38 kişiden 36’sı gözaltında. Aralarından biri, belediye kadrolarında, biri de KCK/TDÖ sözcüsü Ayşe Irmak. Nerede bulursak aman vermeyeceğiz." dedi.
27.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gözaltı Sayısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözaltı sayısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.