Gizemli

Gizemli

Son dakika gizemli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizemli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizemli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizemli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizemli gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.516 gizemli haberi bulunmuştur. Tüm gizemli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024 Magazin
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Magazin
Lilith ne demek, efsaneye göre Lilith nedir ve kimdir? Kızıl saçlı kadın Lilith efsanesi…
Lilith ne demek, efsaneye göre Lilith nedir ve kimdir? Kızıl saçlı kadın Lilith efsanesi… Lilith; kızıl saçlı bir kadın olarak tasvir edilir. Lilith, mitolojilerin karanlık ve gizemli dünyasında önemli bir figür olarak varlığını sürdürüyor. İbrani mitolojisinde, Adem'in eşi olarak belirtilen ve ardından yaratılış hikayesindeki yerinden kovulan Lilith, zaman içinde çeşitli kültürel ve dini bağlamlarda farklı şekillerde tasvir edilmiştir. Bazı geleneğe göre, Lilith'in isyanı ve ayrılışı, insanlığın evriminde önemli bir rol oynar; diğerlerine göre ise, bir lanetlenmişlik hikayesi olarak anlatılır.
17.04.2024 Yaşam
NASA açıkladı! Uzay istasyonundan evin çatısına düştü
NASA açıkladı! Uzay istasyonundan evin çatısına düştü National Aeronautics and Space Administration (NASA), geçen ay Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Florida'da eyaletinde bir evin çatısına düşen gizemli nesnenin Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) düşen bir parça olduğunu açıkladı.
16.04.2024 Gündem
'Böylesi 83 yılda bir gelir' diyen astrolog Dinçer Güner, 5 burç için gizemli enerji müjdesi verdi! 3 burç için açılmaz denilen kapılar aralanıyor
'Böylesi 83 yılda bir gelir' diyen astrolog Dinçer Güner, 5 burç için gizemli enerji müjdesi verdi! 3 burç için açılmaz denilen kapılar aralanıyor Gökyüzü olaylarının sık yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. Daha birkaç gün öncesinde yaşanan Güneş Tutulması sonrası bizleri bekleyen önemli bir buluşma var. Jüpiter ve Uranüs 83 yılda bir olan Boğa burcu buluşmasını bugün gerçekleştiriyor. Astrolog Dinçer Güner, normalde 14 yılda bir başka burçlarda buluşan bu iki gezegenin bu tarihi kavuşumunda 5 burç için gizemli bir enerji kapısının aralanacağını açıkladı. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
16.04.2024 Astroloji
Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan gizemli paylaşım! Hayranlarını merakta bıraktı
Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan gizemli paylaşım! Hayranlarını merakta bıraktı Galatasaray'ın süperstarı Mario Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından kısa bir süre önce bir paylaşımda bulundu. Galatasaray taraftarı, paylaşımla birlikte şaştı kaldı.
15.04.2024 Magazin
"Bence Katil Öldürdü" seyircisi ile buluştu
"Bence Katil Öldürdü" seyircisi ile buluştu Senaryosunu Mehmet Kurtcebe Turgul'un kaleme aldığı "Bence Katil Öldürdü" adlı tiyatro eseri, Mecidiyeköy Büyük Sahne'de seyircinin beğenisine sunuldu.
24.03.2024 Yaşam
Simurg ne demek? Simurg kuşu hikayesi ve anlamı
Simurg ne demek? Simurg kuşu hikayesi ve anlamı İran mitolojisi, binlerce yıllık bir geçmişe sahip, zengin ve derin bir kültürel hazinedir. Bu mitoloji, birçok efsanevi figür ve sembolle doludur; ancak belki de en etkileyici olanlarından biri, Simurg kuşudur. Simurg, sadece İran mitolojisinde değil, aynı zamanda Orta Doğu'nun birçok kültüründe derin anlamlar taşıyan bir varlık olarak kabul edilir. Simurg'un efsanevi hikayesi, insanın içsel yolculuğu ve kişisel dönüşüm arayışını anlatır.
28.02.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı?
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı? Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi. Sesi işitenler, “boğuk bir patlama”, “gök gürültüsü ile patlama sesi arasında bir ses” diyerek tarif edebildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise sesi duydukları anlarda evlerinin kapı ve pencerelerinde küçük çaplı “titreme” olarak tabir ettikleri bir sarsıntı da hissettiklerini ifade etti. Peki, Karadeniz'de gizemli ses nedir?
12.02.2024 Gündem
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? İsim soylu kelimelerin nicelik ve nitelik bakımından tanımlandıkları, en az iki kelimeden oluşan söz gruplarına tamlama denir. Tamlamalar isim ve sıfat tamlaması olarak ikiye ayrılır. İsim tamlamalarında sadece isim soylu kelimeler yer alırken, sıfat tamlamalarında sayı, soru, işaret ve niteleme sıfatları yer alabilir. 
4.02.2024 Gündem
Psişik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Psişik Güç Belirtileri Nelerdir?
Psişik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Psişik Güç Belirtileri Nelerdir? Fransızcaya Antik Yunancadan geçen psişik kelimesi, günümüzde terim olarak kullanılıyor. Metafizik, parapsikoloji ve teoloji gibi bilim dallarında psişik kelimesinin tanımı aynı olsa da farklı şekilde yorumlanmaktadır. Materyalistler ve pozitivistler ise doğaüstü olan tüm olgulara karşı çıktıkları için psişik güçlerin varlığını inkar etmektedir. 
1.02.2024 Sağlık
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı, uzay meraklısı öğrencilerle görüntülü görüşmede, soruları cevapladı. Uzaylı görüp görmediğinin sorulması üzerine Gezeravcı, 'Uzaylı henüz görmedim ama görseydim, 'Sana Furkan’ın selamını getirdim' derdim herhalde. Herhangi bir uzaylı ile karşılaşmadım ama ben de merak ediyorum. Varlıklarını öğrenirsem farklı bir şey dönüşte seninle de paylaşacağım muhakkak.' şeklinde yanıt verdi.
31.01.2024 Gündem
Lucid Rüya Nedir, Nasıl Görülür? Lucid Dreaming Mümkün Mü, Kimler Görür?
Lucid Rüya Nedir, Nasıl Görülür? Lucid Dreaming Mümkün Mü, Kimler Görür? Rüyalar insanlar için her zaman gizemli olmuştur. Rüyalar hakkında konuşmuşlar ve kafa yormuşlardır. Çeşitli rüya tipleri vardır bunlar arasından herkesin merak ettiği Lucid rüya diğer adıyla berrak rüya yer alır. Lucid rüyada, rüyayı gören kişinin bilinci açıktır ve kontrol edebilir.
31.01.2024 Sağlık
Kargalar Kaç Yıl Yaşar? Kargaların Ortalama Yaşam Süresi Ne Kadardır?
Kargalar Kaç Yıl Yaşar? Kargaların Ortalama Yaşam Süresi Ne Kadardır? Doğada sıkça denk gelinen hayvanlardan biriside karga olarak bilinir. Kiminin sevdiği kiminin ise sevmediği kargalar ilgi çeken birçok özelliğe sahiptirler. En fazla merak edilen ise kargaların sahip oldukları yaşam süreleridir. Çünkü halk arasında kargaların 200 yıl yaşadıkları düşüncesi vardır. Bunun yanında çok değişik karga türlerine denk gelmekte mümkündür. 
30.01.2024 Gündem
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Büyücülük okulu ile başlayan ve gittikçe gizemli bir hal alan film serisi denilince 'Harry Potter' karşımıza çıkar. Kitaptan uyarlanan bu film serisi oldukça geniş kitlelere ulaşmış bir yapımdır.
29.01.2024 Gündem
Mika Raun nerede? Mika Raun’a ne oldu, Tayland’da mı?
Mika Raun nerede? Mika Raun’a ne oldu, Tayland’da mı? Mika Can Raun son dönemde en çok konuşulan isimlerden biri. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Mika Raun birkaç gündür paylaşım yapmıyor. En son gizemli sevgilisiyle Tayland'a gitmişti. Paylaşım yapmamasının ardından Mika Raun hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Peki, Mika Raun nerede? Mika Raun öldü mü, Mika Raun’a ne oldu, Tayland’da mı?
15.01.2024 Gündem
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor Uzay aracı Cassini, Satürn'ün uydusu Titan'ın yüzeyinde gerçekleştirdiği radar taramalarından elde ettiği verileri geri gönderdiğinde karşılaşılan sonuçlar akıllara durgunluk vericiydi. Taramalar, devasa sıvı metan göl ya da denizlerini, bu devasa denizlerdeki dalgasızlığı ve adalar gibi coğrafi şekilleri ortaya çıkardı. Bilim insanlarından oluşan ekip, bunların atmosferde oluşan, göllerde toplanan ve etrafta dolaşan organik molekül damlacıkları olabileceğini düşünüyor.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Ortodoks Yahudiler'den New York'un altına tünel ağı! Polis müdahale etti: Korkunç ve utanç verici
Ortodoks Yahudiler'den New York'un altına tünel ağı! Polis müdahale etti: Korkunç ve utanç verici Yahudilerin New York'un altına yaptıkları tüneller dünya gündemine oturdu. Çok sayıda girişi olduğu belirlenen tünellerden kaçan Yahudilerden bazıları ise bölgedeki kişilerin kamerasına yansıdı.
9.01.2024 Dünya
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi ‘Kurtlar Vadisi’nin ardından birçok projede rol alan Sinem Yıldırım, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi. Flaşların patlamasıyla görüntü vermemek için kendini gizlemeye çalışan Yıldırım, kısa süreli panik yaşadı.
8.01.2024 Magazin
Derin Talu ve sevgilisi panikledi! Biri yüzünü gizledi, diğeri gazetecileri videoya çekti
Derin Talu ve sevgilisi panikledi! Biri yüzünü gizledi, diğeri gazetecileri videoya çekti Defne Samyeli ile Eren Talu'nun kızı Derin Talu, önceki gece Etiler'dey kameralara yansıdı. Gizemli erkek arkadaşı ile basın mensuplarının karşısında görünce panik olan Derin, yüzünü sakladı. Talu'nun erkek arkadaşı ise gazetecilerin videosunu çekmeye çalıştı.
30.12.2023 Magazin
Denizde görülen obje ekipleri harekete geçirdi
Denizde görülen obje ekipleri harekete geçirdi Kastamonu'nun Cide ilçesinde denizde gördükleri objeyi mayın sanan vatandaşların ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Yapılan incelemelerde objenin duba olduğunu tespit etti.
21.12.2023 Gündem
Burak Deniz sonrası  Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı
Burak Deniz sonrası Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı Model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023 Magazin
Beyin yakan görsellerle zekanızı test edin: Bu gizemli resimleri kaç saniyede çözebilirsiniz?
Beyin yakan görsellerle zekanızı test edin: Bu gizemli resimleri kaç saniyede çözebilirsiniz? Görsel zekanıza meydan okuyacak bazı testler sizi oldukça zorlayabilir. Bilişsel yeteneklerinizi geliştirecek ve IQ seviyenizi yükseltecek görselleri sizler için derledik. Bakalım doğru cevapları kaç saniyede bulabileceksiniz?
24.11.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gizemli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizemli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.