Girişimi

Girişimi

Son dakika girişimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan girişimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını girişimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Girişimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan girişimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.798 girişimi haberi bulunmuştur. Tüm girişimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
12.04.2024 Adana
Adana'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisi ısırdı
Adana'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisi ısırdı Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
11.04.2024 Adana
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu!
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu! Ticaret Bakanlığı, son 1 haftada, gümrük kapılarındaki operasyonlarda, yaklaşık 100 milyon TL değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
3.04.2024 Gündem
İlkokul, ortaokul ve liselerde müfredat değişiyor! Velilerde artık devreye girecek
İlkokul, ortaokul ve liselerde müfredat değişiyor! Velilerde artık devreye girecek Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’le görüşen SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, yeni müfredatla ilgili ayrıntıları paylaştı. Derse aktif katılım sağlanacak; test mantığından uzak, açık uçlu, yorum odaklı uygulamalara ve güncel konulara yer verilecek.
22.03.2024 Gündem
Mecidiyeköy istasyonunda bir kişi metro raylarına atlayarak intihar etti
Mecidiyeköy istasyonunda bir kişi metro raylarına atlayarak intihar etti Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda raylara atlayan bir kişi intihar etti. Olay nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu. Duraklarda yoğunluk oluştu.
14.03.2024 Gündem
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Barışın tesisi için Mart 2022'de İstanbul'da kurduğumuz müzakere masasının yanından geçebilecek nitelikte diplomatik bir adım atılamadı. Başından beri savaşın müzakereler temelinde sonlandırılması için elimizden gelen katkıyı verdik, veriyoruz. Rusya'nın da dahil olacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya da hazırız" dedi.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde halka hitap etti. Türkiye ekonomisinin üst üste 14 çeyrekte büyüme gösterdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete 'Hani 'yandık, öldük, bittik' diyordunuz. Ne oldu?' tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz içerideki maşalarla mücadele ederken asıl büyük kavgayı emperyalistlere karşı verdik. Sürekli darbecilerle boğuştuk. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk" dedi.
29.02.2024 Gündem
Türkiye’nin başarılı kadın girişimcileri ödüllerine kavuştu
Türkiye’nin başarılı kadın girişimcileri ödüllerine kavuştu Bu yıl 17.sini gerçekleşen Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması sonuçlandı.
29.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Diplomasiye şans verin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Diplomasiye şans verin Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna-Güney Doğu Avrupa Zirvesi'ne video mesaj gönderdi. Erdoğan Rusya-Ukrayna savaşına dair "Savaşın adil ve kalıcı bir barışla sona erdirilmesi için diplomasiye ve diyaloğa şans verilmesi gerektiğine dair görüşümü muhafaza ediyorum" ifadelerini kullandı.
28.02.2024 Gündem
Acı haberi MSB duyurdu: Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde bir askerimiz şehit oldu
Acı haberi MSB duyurdu: Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde bir askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin bir üs bölgesine sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın şehit olduğunu ve bir askerin yaralandığını açıkladı. Açıklamada ayrıca, 6 teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtildi.
17.02.2024 Gündem
İstanbul Adliyesi’nde hareketli dakikalar! Kaçma girişimini polis önledi
İstanbul Adliyesi’nde hareketli dakikalar! Kaçma girişimini polis önledi İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nda hakimliğe sevk edilen şüpheli şahıs kaçma girişiminde bulundu. Polis ekipleri tarafından yakalanan şahsın o anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
15.02.2024 Gündem
Küçükçekmece'deki AK Parti programına saldırı! 'Bu bir terör girişimidir, planlı eylemdir'
Küçükçekmece'deki AK Parti programına saldırı! 'Bu bir terör girişimidir, planlı eylemdir' AK Parti programına yönelik saldırıya ilişkin konuşan Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay, "Bu bir terör girişimi ve bize yönelik. Bu bir siyasi kimliğe karşı yapılmış bir terör girişimidir, planlı eylemdir." dedi.
15.02.2024 Gündem
AK Parti programına saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı! Suikast için geldiler
AK Parti programına saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı! Suikast için geldiler AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’ndeki aday tanıtım etkinliğini yapılan saldırıya ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 'İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmelidir. Filistinli kardeşlerimizi asla sahipsiz, çaresiz ve yalnız bırakmayacağız. Barış için garantörlüğe hazırız.' dedi.
13.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi
Bakan Yerlikaya'dan saldırı açıklaması: Polisimizin dikkati faciayı önledi İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis noktasında yapılan terör saldırısının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya adliyeye gelerek basın açıklaması yaptı. Bakan Yerlikaya, "Teröristler D blok önündeki görevli polis memurlarımız tarafından GBT yapmak için durdurulmuş, ancak kadın terörist önce biber gazı sıkmış, ardından da silahla ateş etmeye başlamıştır. Buradaki bir polisimiz maalesef yaralanmıştır. Teröristler Çağlayan Adliyesi C blok istikametine doğru koşmuş, burada çıkan çatışmada her iki terörist de kahraman polislerimizce etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
6.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırı girişimi! MSB: Terör örgütleri yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz
Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırı girişimi! MSB: Terör örgütleri yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'ndeki polis kontrol noktasına gerçekleştirilen saldırıya ilişkin, "Terör örgütleri bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" denildi.
6.02.2024 Gündem
Bakan Tunç: Adliyedeki saldırıyla ilgili 34 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Tunç: Adliyedeki saldırıyla ilgili 34 şüpheli gözaltına alındı İstanbul Adalet Sarayı'nda polis noktasına silahlı saldırı girişiminde bulunulmuş ve saldırganlar polis ekiplerince etkisiz hale getirilmişti. Çağlayan Adliyesi'ni ziyaret eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Teröristleri lanetliyorum. Milletimize geçmiş olsun. GBT kontrolü sırasında polislerden kaçmak istiyorlar. D noktasından kaçıp C noktasına geliyorlar. Çatışmada iki terörist öldürüldü. Kahraman polisimizin özellikle kararlılığı ile hain terör saldırısı önlenmiş oldu." dedi.
6.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi önündeki saldırı girişimi böyle engellendi
Çağlayan Adliyesi önündeki saldırı girişimi böyle engellendi Çağlayan Adliyesi önünde güvenlik noktasına ateş eden iki saldırganın vurulma anı kameraya yansıdı.
6.02.2024 Vatan TV
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
Tabelaya kandılar, açılmamış kuyumcuyu soymak için dakikalarca uğraştılar
Tabelaya kandılar, açılmamış kuyumcuyu soymak için dakikalarca uğraştılar Küçükçekmece'de henüz açılmamış bir kuyumcu dükkanına gelen 2 şüpheli, levye ve tornavidalarla kepenkleri zorlayarak hırsızlık girişiminde bulundu. Dükkanın kepengini açmak için yaklaşık on beş dakika uğraşan şüpheliler, hedeflerine ulaşamadan ayrıldı.
24.01.2024 Gündem
Süper Lig devinden Yusuf Sarı girişimi! Transferin detayları ortaya çıktı
Süper Lig devinden Yusuf Sarı girişimi! Transferin detayları ortaya çıktı Adana Demirspor'da performansıyla parlayan milli oyuncu Yusuf Sarı, Süper Lig devinin radarına girdi. Yusuf'un transferi ise şarta bağladı.
23.01.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Girişimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki girişimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.