Gezgin

Gezgin

Son dakika gezgin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gezgin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gezgin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gezgin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gezgin gelişmeleri de dahil olmak üzere 398 gezgin haberi bulunmuştur. Tüm gezgin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gezgin Salon Festivali için geri sayım başladı
Gezgin Salon Festivali için geri sayım başladı Gezgin Salon Festivali'nin genel biletleri satışa çıktı. Festivalde yer alacak isimler ise belli olmaya başladı. Stavroz, Parcels, La Femme'in festivalde yer alacağı bilinirken yeni isimlerinde yakın zamanda açıklanacağı öğrenildi.
28.04.2024 Magazin
Evliya Çelebi'nin hacca giderken yolu Adana'dan geçmiş! Ünlü seyyahın gördükleri meşhur seyahatnamesinde
Evliya Çelebi'nin hacca giderken yolu Adana'dan geçmiş! Ünlü seyyahın gördükleri meşhur seyahatnamesinde 17. yüzyılın önde gelen gezgin ve yazarlarından olan Evliya Çelebi'nin 1671 yılında hacca giderken geçtiği Adana'da şahit oldukları ve ve gördüğü yerleri ünlü Seyahatnamesinde anlatır.
12.04.2024 Adana
Türkiye turistik tren seferlerini sevdi! 11 bin 611 yolcu seyahat etti
Türkiye turistik tren seferlerini sevdi! 11 bin 611 yolcu seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, turistik tren seferlerine ilginin yoğun olduğunu belirterek, "Turistik Doğu Ekspresi, Ankara-Kars yönünde 42, Kars-Ankara yönünde 42 olmak üzere toplam 84 tren sefer yaptı. Dönem sonu itibarıyla bu seferlerde 11 bin 611 yolcu seyahat etti. Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni ve Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni işletilmeye başlanacak." dedi.
14.03.2024 Gündem
Özdilek'ten Dominik Livakovic vurgusu! 'Kazanan haklıdır'
Özdilek'ten Dominik Livakovic vurgusu! 'Kazanan haklıdır' Süper Lig'in 24'üncü haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanından 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Sarı-lacivertlilerin zaferini spor yorumcuları değerlendirdi.
4.02.2024 Şampiy10
Simyacı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Simyacı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Simyacı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Simyacı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Fantastik roman türünde bir eser olan Simyacı Türkiye'de 1996 senesinde yayınlanmıştır. Kitap, dünyayı gezmek için yola çıkan Santiago'nun bu yoldaki deneyimlerini anlatmaktadır.
4.12.2023 Eğitim
Isparta'da mevsimlik işçiler arasında kavga! Ortalık kan gölüne döndü
Isparta'da mevsimlik işçiler arasında kavga! Ortalık kan gölüne döndü Isparta'nın Gelendost ilçesinde mevsimlik işçiler arasında çıkan kavgada av tüfeğiyle vurulan Vildan Kıraç (19) hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Jandarma 1'i hastanede 7 kişiyi gözaltına alırken, firari 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
10.10.2023 Yaşam
İsviçre Alperi değil, Munzur Dağı’ndaki Merg Yaylası
İsviçre Alperi değil, Munzur Dağı’ndaki Merg Yaylası Ankara’dan Erzincan’a gelen iki gezgin, sosyal medyadan gördükleri fotoğraf için kilometrelerce yol katettiler. Doğaseverler, yaklaşık 5 saatlik yürüyüşün ardından ulaştıkları Merg Yaylası’nı İsviçre Alpleri’ne benzettiler.
8.07.2023 Yaşam
Ay'da kiralık araç devri: Astronotlar 1-2 km'den fazla yürüyemiyor
Ay'da kiralık araç devri: Astronotlar 1-2 km'den fazla yürüyemiyor Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), astronotları Ay'a yeniden ulaştırma hedefi ile yeni bir iniş aracı, yeni uzay giysileri ve hatta Ay'ın yörüngesinde dönecek bir uzay istasyonu için kontratlar yaptı.
5.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili açıklama
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili açıklama Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, canlı yayında savaş uçağı KAAN ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Demir KAAN'ın uçuş tarihiyle ilgili ipucu verdi.
18.05.2023 Gündem
Yerli ve milli sistemlerle donatılan F-16'lar, Hava Kuvvetleri'ne teslim edildi
Yerli ve milli sistemlerle donatılan F-16'lar, Hava Kuvvetleri'ne teslim edildi Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Özgür Projesi kapsamında aviyonik modernizasyonu yapılan ilk F-16 uçaklarının Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini duyurdu.
18.05.2023 Gündem
İrfan Buz taraftarlara hak verdi! 'Yıldız futbolcunun verimsiz kalması düşündürücü'
İrfan Buz taraftarlara hak verdi! 'Yıldız futbolcunun verimsiz kalması düşündürücü' Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 4-0 yendiği maçın ardından yaptığı değerlendirmelerle dikkat çeken tecrübeli teknik direktör İrfan Buz, 57.dakikada oyundan alınırken ıslıklanan İrfan Can Kahveci hakkında "verimsiz kalması düşündürücü, çünkü solda verim veremiyor" ifadelerini kullandı.
26.02.2023 Fenerbahçe
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar Dünyanın konuştuğu dolandırıcılık olayı İngiltere'de yaşandı. İngiltere Çalışma Bakanlığı'nı 8.5 milyar sterlin dolandıranların akılalmaz yöntemi bir uzmanın dikkati sayesinde ortaya çıktı.
31.01.2023 Dünya
Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi
Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi Sınır güvenliğini ileriden sağlamak amacıyla geçen yıl başlatılan Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi. Operasyonlarda terör hedefleri birer birer etkisiz hale getirilirken teröristlerin inleri başlarına yıkıldı. Harekat kapsamında ’girilemez' denilen her yere girildi, 'ulaşılamaz' denilen her noktaya ulaşılarak TSK tarafından kontrol altına alındı.
15.01.2023 Gündem
Pençe-Kilit ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı
Pençe-Kilit ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) 17 Nisan 2022'de başlatılan Pençe-Kilit Harekatı ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı.
15.01.2023 Gündem
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı Dünyaca ünlü bu oyuna hemen katıl ve tamamen Türkçe'ye çevrilmiş içerikleri deneyimle!
14.12.2022 Advertorial
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret... Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk olduğu canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Fiyatı şimdiden başladılar sormaya. Aceleci olmayalım. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Babayiğitler sıradan oturan adamlar değil, saygın iş adamları. Oturup değerlendirme yapacağız. Mart ayında fiyat tespiti yapacağız. 7 ayrı üretim olacak burada. Sadece otomobil değil renk seçeneği de var. Arkadaşlarımız işlerine iyi çalıştılar. Yeşilin olmadığı çeşit olamaz. Eşim kırmızı dedi, kırmızı da karar kıldık. 2.teklif Aliyev'den geldi, '2 araba istiyorum' dedi. Birini ben kullanacağım dedi, birini de daireye dedi. Bugün telefon görüşmemizde onu hatırlattı." dedi. Erdoğan, asgari ücret ve EYT ile ilgili, "Vedat Bey ekibiyle beraber çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl açıklandığı aylar olacak. Ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Asgari ücretin tespiti de olacak.2023'e bunları da açıklayarak girmiş olacağız." ifadelerini kullandı.
2.11.2022 Siyaset
DJ Gezgin cinayeti çözüldü mü, ne oldu? Müge Anlı DJ Gezgin olayı nedir, DJ Gezgin’in katili kim, cesedi bulundu mu, göle mi atıldı? Son durum!
DJ Gezgin cinayeti çözüldü mü, ne oldu? Müge Anlı DJ Gezgin olayı nedir, DJ Gezgin’in katili kim, cesedi bulundu mu, göle mi atıldı? Son durum! DJ Gezgin cinayeti Türkiye’nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen DJ Gezgin cinayetinde yeni iddialar ortaya atıldı. DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan'ın ablası Fatma Karadağ sessiz kalmaya devam ederken, DJ Gezgin'in cesedinin buzun içine konulup saklanmış olabileceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki, DJ Gezgin cinayeti çözüldü mü, DJ Gezgin’in katili kim? Müge Anlı DJ Gezgin olayı nedir? İşte DJ Gezgin cinayetinde son durum…
16.09.2022 Yaşam
DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin hangi radyoda? DJ Gezgin cinayeti! Mehmet Karahan nasıl öldü?
DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin hangi radyoda? DJ Gezgin cinayeti! Mehmet Karahan nasıl öldü? DJ Gezgin kimdir, hangi radyoda, nasıl öldü? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti işleniyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Dj Gezgin olarak tanınan Radyocu Mehmet Karahan'ın ölümü yeniden gündeme alınınca ekran başında programı izleyenler DJ gezgin nasıl ve neden öldü? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti…
29.08.2022 Gündem
Bakan Varank: 'Rasat', milli güvenliğimizle alakalı hassas noktalarda işlev gördü
Bakan Varank: 'Rasat', milli güvenliğimizle alakalı hassas noktalarda işlev gördü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin ilk yer gözlem uydusu 'Rasat'a ilişkin "'3 yıl ömrü olacak' diye tasarlanan ürün, 11 yıl boyunca ülkemize hizmet etti. Vatandaşlarımızın sorunlarını da giderecek şekilde bu uydudan faydalanıldı. Milli güvenliğimizle alakalı çok hassas noktalarda işlevler gördü" dedi.
28.08.2022 Bilim ve Teknoloji
iPhone 14 ne zaman çıkacak? Apple iPhone 14 Pro ve Pro Max fiyatı ne kadar, Türkiye fiyatı belli mi, özellikleri neler?
iPhone 14 ne zaman çıkacak? Apple iPhone 14 Pro ve Pro Max fiyatı ne kadar, Türkiye fiyatı belli mi, özellikleri neler? Apple, iPhone 14 modellerinin resmi tanıtım tarihini duyurdu. Tanıtım tarihinin duyurulmasının ardından ‘’iPhone 14 ne zaman çıkacak, özellikleri neler, fiyatı ne kadar olacak? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Apple'ın iPhone 14 cep telefonlarında kendi üreteceği 5G modemleri kullanacağı, iPhone 14'lerin Pro ve Pro Max versiyonlarında 8 GB'lik RAM olacağı iddia edildi. Peki, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro/Pro Max fiyatı ne kadar, özellikler neler? İşte iPhone 14 resmi tanıtım tarihi…
25.08.2022 Bilim ve Teknoloji
1 kovanla başladı, 100 kovana çıkarttı! 'Her şeyimiz doğal'
1 kovanla başladı, 100 kovana çıkarttı! 'Her şeyimiz doğal' Tokat’ta emekli öğretmen hobi olarak 1 kovanla başladığı arıcılığı 100 kovana çıkarttı.
9.08.2022 Ekonomi
Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar?
Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar? Uzun süredir restorasyon çalışması yürütülen Yerebatan Sarnıcı’nda sona gelindi. Bir süredir ziyarete kapalı olan Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve Türkiye’nin UNESCO’daki en iyi eseri seçilen Yerebatan Sarnıcı açılıyor. Peki, Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar? Yerebatan Sarnıcı nerede? İşte detaylar…
22.07.2022 Kültür Sanat
Mükremin Gezgin'in Tiktok skandalında flaş gelişme! Harekete geçildi
Mükremin Gezgin'in Tiktok skandalında flaş gelişme! Harekete geçildi TikTok'ta kendisine 9 aydır hamile süsü vererek geniş bir takipçi kitlesine ulaşan ve ameliyat masasında kurduğu operasyon mizanseniyle bir bebek dünyaya getirdiğini açıklayan Mükremin Gezgin'e tepki yağdı. Mükremin Gezgin hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Öte yandan İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tıp merkezinde yaşanan olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.
11.06.2022 Gündem
Bebek olarak kaybolan kadın 41 yıl sonra bulundu!
Bebek olarak kaybolan kadın 41 yıl sonra bulundu! Filmleri aratmayan olay ABD'de yaşandı. Oklahoma eyaletinde yaşayan bir kadın kendisiyle ilgili gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte bir anda kendini gazete manşetlerinin üst sıralarında buldu. 'Bebek Holly' olarak kaybolan kadın 41 yıl sonra bulundu ve hayatıyla ilgili akılalmaz gerçeği öğrendi...
10.06.2022 Dünya
Mükremin Gezgin kimdir, Tiktok fenomeni nereli, kaç yaşında? Mühremin hamile olayı nedir? “Mükremin Gezgin doğurdu” tepkisi!
Mükremin Gezgin kimdir, Tiktok fenomeni nereli, kaç yaşında? Mühremin hamile olayı nedir? “Mükremin Gezgin doğurdu” tepkisi! Mükremin Gezgin kimdir, nereli, kaç yaşında? Sosyal medya uygulaması TikTok'ta tanınan Mükremin Gezgin hakkında yapılan aramalar arttı. Çektiği videolar ile gündeme gelen Mükremin Gezgin son olarak hamilelik olayıyla sosyal gündemin çok konuşulanları arasına girdi. Hamile erkek Mükremin konusu konuşulmaya devam ediyor. Hatta olaya kendini kaptıran insanlar Mükremin doğurdu mu? sorularına bile yanıt aramaya başladı. Peki, Tiktok fenomeni Mühremin hamile olayı nedir?
9.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gezgin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gezgin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.