Gençlik  Ve Spor Bakanlığı Personel Alımı

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Personel Alımı

Son dakika Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gençlik ve spor bakanlığı personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 gençlik ve spor bakanlığı personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm gençlik ve spor bakanlığı personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır? Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.04.2024 Çalışma Hayatı
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama GS 1071 personel alımı sonuçları, gençlik çalışan kadrosuna başvuranlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gençlik çalışanı başvuruları 8 Ocak’ta sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilen başvuruların sona ermesinin ardından GSB 1071 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusuna yanıt aramalar da başladı. Peki, GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024?
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik çalışanı sonuçları 2024 açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik çalışanı sonuçları 2024 açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB 1071 personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 1071 personel alımı yapacağı geçtiğimiz günlerde duyurulmuş ve başvurular alınmaya başlanmıştı. Başvuruların tamamlanmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt aranıyor. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2024 sonuçları…
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı! GSB 2 bin 21 personel alımı ne zaman, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?  GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı! GSB 2 bin 21 personel alımı ne zaman, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2023 yılında toplam 2 bin 21 personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar kapsamında 1071 gençlik çalışanı ve 950 antrenör kadrosuna yeni personeller başlayacak. GSB personel alımı başvurularında kadro dağılımı; gençlik çalışanı ve antrenör olarak gerçekleşecek. kariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden yapılması beklenen GSB 2 bin 21 personel alımı başvuru tarihleri, yayınlanan kılavuzda ilan edilecek. Peki, GSB 2 bin 21 personel alımı ne zaman? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? İşte GSB 2 bin 21 personel alımı hakkındaki detaylar…
21.12.2023 Personel Alımı
GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? Kariyer Kapısı GSB sonuç sorgulama: GSB personel alımı sonuçları nihai liste nasıl öğrenilir? GSB sonuç sorgulama ekranı
GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? Kariyer Kapısı GSB sonuç sorgulama: GSB personel alımı sonuçları nihai liste nasıl öğrenilir? GSB sonuç sorgulama ekranı GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) personel alımı başvuru sonuçları kısmi olarak açıklandı. Bakanlık sonuçlar hakkında sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirmede "Büro Personeli, Destek Personeli( Temizlik) ve Psikolog alımı sonuçlarımız açıklanmıştır." İfadelerini kullandı. Büro Personeli, destek personeli (temizlik) ve psikolog alımı sonucu http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden görüntülenebilecek. Peki, GSB sonuçları açıklandı mı, GSB Kariyer Kapısı sonuçları nasıl öğrenilir? İşte GSB kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı…
13.09.2023 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alacak. Yayımlanan ilana göre, 685 sözleşmeli antrenör alınacak. Bakanlığın, taşra teşkilatı Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde istihdam edilecek antrenör alımı için KPSS’den en az 50 puan almış olmak ve antrenörlük belgesine sahip olmak gerekiyor. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB personel alımı şartları ne? GSB antrenör alımı ilanı!
25.12.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık personeli alımı branş dağılımı ve atama şartları belli oldu mu?
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık personeli alımı branş dağılımı ve atama şartları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı personel alımı için gözler başvuru tarihine çevrildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın duyurduğu Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ilanı için meraklı bekleyiş devam ediyor. Binlerce sağlık personeli atama başvurularının ne zaman alınacağını araştırıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık personeli alımı branş dağılımı ve atama şartları belli oldu mu? İşte Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımına ilişkim tüm detaylar…
9.10.2022 Personel Alımı
Türkiye genelinde 45 bin personel alımı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın teşvikleri belli oldu! İşte il il personel alımı yapacak teşvikler!
Türkiye genelinde 45 bin personel alımı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın teşvikleri belli oldu! İşte il il personel alımı yapacak teşvikler! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan yatırım ve teşvik belgesi alan pek çok şirket aynı zamanda bulundukları bölge ve illerde istihdama da kapı aralıyor. 9 Ekim 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan teşvik listelerinde istihdam edilecek personel listeleri de yer alıyor. Teşvik verilen şirketler bulundukları illerde personel alımları yapacak. İşte il il teşvik alan şirketler ve istihdam edecekleri personel sayıları!
9.10.2022 Personel Alımı
KYK’ya 1200 yurt yönetim personeli alınacak! 81 ilde alım yapılacak! İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru şartları!
KYK’ya 1200 yurt yönetim personeli alınacak! 81 ilde alım yapılacak! İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! Kredi Yurtlar Kurumu’na 1200 yurt yönetim personeli alınacak. 81 ilde yapılacak personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvuru şartları ve adaylarda aranılan şartlar ilanda yayımlandı. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? KYK yurt yönetim personeli alımı şartları ne? İşte sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı ilanı detaylar…
9.10.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB sınavsız 4 bin 147 sözleşmeli personel alacak!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB sınavsız 4 bin 147 sözleşmeli personel alacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları devam ediyor. Başvurularda son günlere girildi. GSB personel alımı ilanına göre pek çok ilde büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik personeli alınacak. Başvurular 15 Eylül’de sona erecek. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB işçi alımı 2022 başvuru şartları ne? GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanır? İşte Kariyer Kapısı kamu işe alım başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
GSB personel alımı kura çekilişi ne zaman? İŞKUR GSB işçi alımı kura listesi açıklandı mı?
GSB personel alımı kura çekilişi ne zaman? İŞKUR GSB işçi alımı kura listesi açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 1017 sürekli işçi alımı başvuruları 12 Ağustos’ta tamamlandı. 767 sürekli temizlik işçisi, 144 engelli sürekli temizlik işçisi, 106 eski hükümlü sürekli temizlik işçisi için başvurular tamamlanırken gözler İŞKUR tarafından yapılacak kura çekilişine çevrildi. Peki, GSB personel alımı kura çekilişi ne zaman? İŞKUR GSB işçi alımı kura listesi açıklandı mı? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) işçi alımı kurası tarihi!
31.08.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 1017 sürekli işçi alacak! İşte GSB işçi alımı başvuru şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 1017 sürekli işçi alacak! İşte GSB işçi alımı başvuru şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! 1017 sürekli işçi alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi 767 sürekli işçi, 144 engelli sürekli işçi ve 106 eski hükümlü olmak üzere toplam 1017 sürekli işçi alımı yapacak. Peki, İŞKUR Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı şartları ne? İşte İŞKUR başvuru ekranı…
5.08.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 1575 personel alımı yapacak!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 1575 personel alımı yapacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alacak! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu müjdeyi verdi! Bakan Kasapoğlu, 2022 yılında sözleşmeli yeni 373 spor uzmanı, 50 psikolog, 500 gençlik çalışanı ve 652 yurt yönetim toplamda 1575 personel alacaklarını duyurdu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB personel alımı başvuru ne zaman? İşte GSB personel alım başvuruları hakkında...
28.12.2021 Personel Alımı
GSB kura yeri sorgulama! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı listesi nasıl ve nereden öğrenilir? Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları!
GSB kura yeri sorgulama! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı listesi nasıl ve nereden öğrenilir? Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı kura sonuçları! Gençlik ve spor Bakanlığı sürekli işçi alımı için kura çekimi yapıyor. Taha Akgül Spor salonunda noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi detayları sorgulanmaya başlandı. 23 – 27 Ağustos 2021 tarihlerinde üzerinden başvurusunu yapan adaylar, kura çekimi sonuçlarının ne zaman açıklanacağını, nasıl ve nereden öğrenileceğini merak ediliyor. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı listesi nasıl ve nereden öğrenilir? Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları ve GSB kura yeri sorgulama…
15.09.2021 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 4 bin 346 işçi alımı yapılacak!
Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 4 bin 346 işçi alımı yapılacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere İŞKUR üzerinden en az lise mezunu 4 bin 346 işçi alımı yapılacak! İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı başvuru şartları...
23.08.2021 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı unvanları belli oldu! 8 bin 111 sözleşmeli personel ve işçi pozisyonu açıklandı!
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı unvanları belli oldu! 8 bin 111 sözleşmeli personel ve işçi pozisyonu açıklandı! Gençlik Bakanlığının personel alımı yapacağı unvanlar belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açıklanan personel alımının hangi unvanlardan yapılacağı açıklandı. 8 bin 111 sözleşmeli personel ve işçi pozisyonu ihdası yapıldı.
6.05.2021 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı! Başvurular nasıl yapılır?
Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı! Başvurular nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete'te yayımlandı. İlana göre, Gençlik ve Spor Uzmanlığı Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yarışma sınavı ile 25 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
9.01.2021 Personel Alımı
KYK personel alımı başvuruları başlıyor! KYK personel alımı 2021 başvuru şartları!
KYK personel alımı başvuruları başlıyor! KYK personel alımı 2021 başvuru şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere pek çok şehirde 4-B yurt yönetim personeli alıyor. KYK personel alımı başvuruları 4 Ocak'ta başlıyor. Peki, KYK personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurt personeli alımı başvuru şartları...
29.12.2020 Personel Alımı
KYK personel alımı 2020! Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK'ya personel alacak!
KYK personel alımı 2020! Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK'ya personel alacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere pek çok şehirde 4-B yurt yönetim personeli alıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt yönetim personeli ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt personeli alımı başvuru şartları...
14.12.2020 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı 515 personel alacak! 500 yurt yönetim memuru, 15 Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı şartları ve başvuru süreci…
Gençlik ve Spor Bakanlığı 515 personel alacak! 500 yurt yönetim memuru, 15 Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı şartları ve başvuru süreci… Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlık merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 515 personel alacaklarını duyurdu. 500 yurt yönetim memuru, 15 de Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapacak. 515 personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı 515 personel alımı yapılacak iller…
10.12.2020 Personel Alımı
Gençlik  ve Spor Bakanlığı 2 bin antrenör alacak! Bakan açıkladı! İşte GSB personel alımı detayları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı 2 bin antrenör alacak! Bakan açıkladı! İşte GSB personel alımı detayları! Gençlik ve Spor Bakanlığı ile bağlı kurumların 2021 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu antrenör adaylarına müjde verdi. Bakan Kasapoğlu, "önümüzdeki günlerde 2 bin yeni antrenör alınacak" dedi. Peki, GSB antrenör alımı başvuru şartları belli oldu mu? GSB antrenör alımı ne zaman? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 2 bin antrenör alımı detayları...
15.11.2020 Personel Alımı
YÖK ve KYK 1220 kişiyi işe alacak
YÖK ve KYK 1220 kişiyi işe alacak Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), psikolog, diyetisyen, şoför, büro ve yurt yönetim personelinin arasında bulunduğu bin 220 kişiye istihdam sağlayacak.
6.05.2018 Ekonomi
KYK bin 403 personel alımı yapacak!
KYK bin 403 personel alımı yapacak! Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı yurt müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere bin 403 sözleşmeli eleman alacağını duyurdu.Sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuru yapanlar arasından KPSSP3 puanı en yüksek olan adaydan başlayarak alım yapılacak. İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
GSB gençlik çalışanı alımı | Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı şartları neler, Kariyer Kapısı GSB gençlik çalışanı alımı başvurusu nasıl yapılır, sözleşmeli gençlik çalışanı nedir?
GSB gençlik çalışanı alımı | Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı şartları neler, Kariyer Kapısı GSB gençlik çalışanı alımı başvurusu nasıl yapılır, sözleşmeli gençlik çalışanı nedir? GSB sözleşmeli gençlik çalışanı pozisyonları için 1071 kişi alacak. GSB personel alımı başvurusu 29 Aralık ile 8 Ocak tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak. GSB personel alımı başvuru şartları arasında 2022 yılı KPSS sınavına girmiş ve belirtilen puan türünden asgari 50 puan almış olmak bulunuyor. Gençlik alımı için kontenjanlar ve başvuru şartları da açıklandı. Peki, Gençlik Spor Bakanlığı personel alımı şartları neler, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır, sözleşmeli gençlik çalışanı nedir? İşte GSB gençlik çalışanı alımı detayları…
28.12.2023 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gençlik ve spor bakanlığı personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.