Gemerek

Gemerek

Son dakika gemerek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gemerek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gemerek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gemerek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gemerek gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 gemerek haberi bulunmuştur. Tüm gemerek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Bereket bekliyorlardı, kabus olup yağdı! Yüzde 300 oranında arttı: 'Hepsini vurdu'
Bereket bekliyorlardı, kabus olup yağdı! Yüzde 300 oranında arttı: 'Hepsini vurdu' Sivas'ta önceki yıllara göre yüzde 300 oranında artan yağışlar, ürününden daha iyi verim almak için umutlanan çiftçilere kabus yaşattı. Merkez ve 6 ilçede yağışlar nedeniyle ekili araziler zarar gördü. Son olarak merkeze bağlı Tatlıcak köyünde yaklaşık 1500 dönüm ekili tarım arazisini dolu vurdu. Köylüler uzun zaman sonra ilk defa bu yıl yağışlarla verimli bir yıl geçirmeyi beklerken, tam tersine tarlalarının zarar gördüğünü ve mağdur olduklarını söyledi. 
24.06.2023 Yaşam
İlçenin elektrik ihtiyacını karşılıyor, belediyenin kasası doluyor
İlçenin elektrik ihtiyacını karşılıyor, belediyenin kasası doluyor Sivas’ın Gemerek ilçesinde kurulan Güneş Enerji Santrali ilçenin elektrik ihtiyacını karşılarken belediyenin kasasına ise her ay yaklaşık 700 Bin TL gelir sağlayacak.
16.05.2023 Yaşam
8 yıl sonra kemikleri bulunmuştu, o kemiklerle bugün defnedildi
8 yıl sonra kemikleri bulunmuştu, o kemiklerle bugün defnedildi Sivas'ın Gemerek ilçesinde 2015 yılından itibaren kayıp olarak aranan Emrah Dinçer (30), Niğde'de ikamet akrabaları tarafından öldürülerek bir ahırın bahçesine gömülmüştü, 8 yıl sonra kemikleri köyünde defnedildi.
23.03.2023 Yaşam
YSK üyesi Talip Bakır kimdir? Yüksek Seçim Kurulu üyesi olan Talip Bakır kaç yaşında, nereli?
YSK üyesi Talip Bakır kimdir? Yüksek Seçim Kurulu üyesi olan Talip Bakır kaç yaşında, nereli? Yüksek Seçim Kurulu üyeliğine seçilen Talip Bakır hakkında araştırmalar başladı. Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca bugün yapılan seçim sonucunda, Yüksek Seçim Kurulu Üyeliği'ne seçilen Talip Bakır kimdir, kaç yaşında? Talip Bakır nereli? İşte detaylar...
25.01.2023 Gündem
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum'
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum' TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sivas’ta yapılan kurada yıllarca ev hayali kuran talihliler de belli oldu. Kurada engelli kategorisinden ismi çıkan Gülfidan Altun ise gözyaşlarına boğuldu.
16.12.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Bunalıma giren buzağısını arabasına bindirip tur attırdı
Bunalıma giren buzağısını arabasına bindirip tur attırdı Sivas’ın Gemerek ilçesinde yaşayan hayvan sever bunalıma giren buzağısını arabaya bindirerek tur attırdı, o anlar 19 yıl önce yaşanan dana Ferhat’ı akıllara getirdi.
17.08.2022 Yaşam
Bir ilimizde daha okullar tatil edildi!
Bir ilimizde daha okullar tatil edildi! Sivas’ın Gemerek ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış ve taşkınlar nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi.
12.06.2022 Gündem
Yeğenlerden korkunç plan! Yıllar sonra itiraf ettiler, öldürüp ahır bahçesinde...
Yeğenlerden korkunç plan! Yıllar sonra itiraf ettiler, öldürüp ahır bahçesinde... Sivas'ın Gemerek ilçesinde 2015 yılından itibaren kayıp olarak aranan Emrah Dinçer'in (30), Niğde'de oturan akrabaları tarafından öldürülerek bir ahırın bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili aynı aileden 5 kişi cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.
9.03.2022 Yaşam
Sivas'ın neyi meşhur? Sivas'ın en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Sivas'ın neyi meşhur? Sivas'ın en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Kültürel yapısı ve doğal güzellikleri ile bilinen Sivas, özellikle yöresel mutfağı ile dikkat çekiyor. İç Anadolu'da bulunan Sivas aynı zamanda turist çeken yerlerden biri. Peki, Sivas'ın neyi meşhur? İşte Sivas'ın en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
9.02.2022 Kültür Sanat
Sivas'ta 1 ton 800 kilo menşei tespit edilemeyen kaşar peyniri ele geçirildi
Sivas'ta 1 ton 800 kilo menşei tespit edilemeyen kaşar peyniri ele geçirildi Sivas'ın Gemerek ilçesinde jandarma ekipleri tarafından menşei tespit edilemeyen 1 ton 800 kilo kaşar peyniri ele geçirildi.
24.12.2021 Yaşam
Meteoroloji'den 81 il için son dakika uyarısı! 50 yıldır böylesi görülmedi
Meteoroloji'den 81 il için son dakika uyarısı! 50 yıldır böylesi görülmedi Meteoroloji'den korkutan açıklama! 50 yıldır böylesi görülmedi. Tüm bölgelerde etkili olacak. iller tek tek sıralandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporlarına göre, Cumhuriyet tarihinin en büyük orman yangınlarının yaşandığı temmuz ayı, son 50 yılın en sıcak ikinci ayı olarak kayıtlara geçti. Uzun yıllar temmuz ayı ortalama sıcaklığı 24.5 derece iken, 2021 Temmuz ayı 26.3 derece olarak gerçekleşti. Son 50 yılın en yüksek sıcaklık ortalamasının gerçekleştiği temmuz ayı ise 26.5 ile 2000 yılında yaşanmıştı.
10.08.2021 Gündem
Deniz Gezmiş'in 50 yıl önceki fotoğrafları ortaya çıktı
Deniz Gezmiş'in 50 yıl önceki fotoğrafları ortaya çıktı Deniz Gezmiş’in akrabası Enver Gezmiş, aslında siyah beyaz olan 4 kare fotoğrafı renklendirerek sosyal medya hesabından paylaştı. Deniz Gezmiş’in üzerinde ünlü yeşil parkasıyla göründüğü fotoğraflar çok sayıda beğeni aldı.
11.02.2021 Gündem
İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı açıklama!
İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı açıklama! Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Özgün Ahmet Ercan, ülkemizde yaşanan son depremler ve beklenen olası bir İstanbul depremiyle ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Yerin çekirdeğinde olağanüstü bir hareketlenme olduğunu paylaşan Prof. Dr. Ercan, 2021, 2022 ve hatta 2023 yıllarının deprem yılları olacağını söyledi. Sivas ve Kayseri'de meydana gelen depremin fayı hakkında da konuşan Ercan, bu kırığın üretebileceği maksimum deprem büyüklüğünü de paylaştı.
9.02.2021 Gündem
Meteoroloji tarihi duyurdu! Alarma geçildi, İstanbul'a kar ve fırtına geliyor...
Meteoroloji tarihi duyurdu! Alarma geçildi, İstanbul'a kar ve fırtına geliyor... Meteoroloji İstanbul için alarm verdi. Kar yağışı geri dönüyor. Hava sıcaklıklarının cuma gününden itibaren 10 derece düşmesi bekleniyor. Orta ve uzun vadeli hava durumu raporunda 14 Şubat pazar günü İstanbul ve Marmara Bölgesi'nin tamamı kar yağışlı görünüyor. Marmara Denizi ve Batı Karadeniz'de bugün kuvvetli fırtına tahmin ediliyor.
8.02.2021 Yaşam
Kayseri ve Sivas'ta peş peşe depremler...
Kayseri ve Sivas'ta peş peşe depremler... Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 3,9 büyüklüğünde, Sivas'ın Gemerek ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
8.02.2021 Yaşam
Sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem
Sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem Sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı.
7.02.2021 Gündem
Sürü sahiplerine kurtlara karşı '3 Kangal köpeği' önerisi
Sürü sahiplerine kurtlara karşı '3 Kangal köpeği' önerisi Sivas Doğal Irk Kangal Köpeği Sevenler ve Koruyanlar Derneği Başkanı ve köpek uzmanı Orhan Yalçınkaya, kış aylarında köylere inen ve köpeklere saldıran kurtlara karşı uyarılarda bulundu. Sürü sahiplerinin kurtlara karşı en az 3 orijinal Kangal köpeği beslemeleri gerektiğini belirten Yalçınkaya, aksi takdirde sürü halinde gelen kurtlara karşı köpeklerin tek karşılık veremeyeceğini söyledi.
3.02.2021 Yaşam
Prof. Dr. Ersoy'dan flaş açıklama! 'Her yerde deprem oldu, bir orada olmadı'
Prof. Dr. Ersoy'dan flaş açıklama! 'Her yerde deprem oldu, bir orada olmadı' Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, CNN TÜRK canlı yayınında İzmir ve Kayseri-Gemerek depremlerini değerlendirdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Biz İstanbul’da bekliyoruz. Ama burada çeşitli sürprizler olabilir." diyerek İzmir'e dikkat çeken Ersoy, "Midilli depremleri önemli ve süreç devam ediyor. İzmir için 1 değil 100 deprem bekliyoruz. Her tarafında fay var. Her yerde deprem oluşturabilecek fay var." ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Ersoy, "Koyu kırmızı yerler bizim kader çizgimiz. Her yerde deprem oldu, tek bir yerde olmadı." dedi ve açıkladı...
2.02.2021 Gündem
2 Şubat 2021 deprem listesi! AFAD ve Kandilli Rasathanesi en son depremler ile Türkiye Fay hattı haritası…
2 Şubat 2021 deprem listesi! AFAD ve Kandilli Rasathanesi en son depremler ile Türkiye Fay hattı haritası… Kayseri de deprem mi oldu? sorusu sabah saatlerinde yoğunluk kazandı. Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller Sivas ve Yozgat'ta da hissedildi. Yaşanan deprem sonrası Sarıoğlan ilçesinde sokağa çıkan Sinan Karaerik ise, "Gece panik olarak kalktık. Kaldığımız misafirhanede bir arkadaş bağırıyordu. 'Herkes kalksın' diyordu. Böyle bir sallantıyı hiç görmedim. Herkes dışarı çıkmıştı. Bende arkadaşımı aradım. Ben Tomarzalıyım. Eşimi aradım. Kendisi Tomarza'da bir şey olmadığını söyledi. Deprem Sarıoğlan ilçesinde olmuş" ifadelerini kullandı. İzmir peşine Kayseri’de yaşanan depremler sonrası, 2 Şubat deprem listesi ile son depremler merak edilmeye başlandı.
2.02.2021 Gündem
Sivas'ta korkunç olay! Kangal köpeği bile direnemedi
Sivas'ta korkunç olay! Kangal köpeği bile direnemedi Sivas Gemerek ilçesinde 7 kurt, kangal köpeğini boğarak öldürdü. Olay sabah köpeğinin yerinde olmadığını ve kan izlerini fark eden çiftçinin güvenlik kamerasını izlemesiyle ortaya çıktı.
30.01.2021 Yaşam
Prof. Dr. İlhan Başgöz, ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi
Prof. Dr. İlhan Başgöz, ambulans uçakla Türkiye'ye getirildi ABD'de yaşayan ve kanser tedavisinin Türkiye'de devam etmesini isteyen Türk halk bilimci Prof. Dr. İlhan Başgöz (98) Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Ankara'ya getirildi. Prof. Dr. Başgöz, memleketine dönmenin sevincini, şair Enver Gökçe'nin "Senin emekçin olaydım, şen olası türküsü dost kokusu, dost selamı Türkiye" dizesiyle anlattı.
5.01.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı İlhan Başgöz için harekete geçti
Sağlık Bakanlığı İlhan Başgöz için harekete geçti ABD'de yaşayan Prof. Dr. İlhan Başgöz (97) pandemi nedeni ile Türkiye'ye dönemiyordu. Sağlık Bakanlığı devreye girerek Başgöz'ün Türkiye'ye dönmesini sağlayacak.
28.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gemerek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gemerek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.