Köpek

Köpek

Son dakika köpek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köpek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köpek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köpek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köpek gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.812 köpek haberi bulunmuştur. Tüm köpek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Yoldan geçen köpeklere saldıran mahallenin 'gri belası' doğum yapınca rahat nefes aldılar
Yoldan geçen köpeklere saldıran mahallenin 'gri belası' doğum yapınca rahat nefes aldılarÇağlayan'da cadde üzerindeki kaldırımda duran “Gri Aslan” lakaplı bir kedi, yoldan geçen köpeklere saldırdı. Kediden güçlükle kurtarılan köpekler ve sahipleri panik yaşadı. Vatandaşların canından bezdiği kedi doğum yapması için götürülünce esnaf rahat bir nefes aldı.
24.07.2024Gündem
Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuktan iyi haber! Mahallesinde hala sokak köpekleri dolaşıyor
Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuktan iyi haber! Mahallesinde hala sokak köpekleri dolaşıyorAdana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ölümden dönen 5 yaşındaki Abbas Casim, hastanedeki ölüm kalım savaşını kazanarak 18 gün sonra taburcu oldu. Ancak Casim'in yaşadığı yerde hala sokak köpeklerinin bulunması kendisini ve kardeşlerini korkutuyor.
24.07.2024Adana
Sahipsiz hayvanlarla ilgili düzenleme komisyondan geçti
Sahipsiz hayvanlarla ilgili düzenleme komisyondan geçtiSahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Gündem
Ekmek almaya giderken kanala düşen çocuğun ölümünde köpek saldırdığı iddiası
Ekmek almaya giderken kanala düşen çocuğun ölümünde köpek saldırdığı iddiasıAdana'da ekmek almaya giderken kanala düşerek hayatını kaybeden çocuğun son görüntüleri ortaya çıkarken, yakınları çocuğun köpeklerin kovalaması sonucunda kanala düşmüş olabileceğini iddia etti.
23.07.2024 Adana
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıktı
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıktıTBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifi görüşmelerinde 5. maddede yer alan “ötanazi” ibaresi, AK Parti Grubu’nun önergesiyle metinden çıkarıldı.
22.07.2024Gündem
Niğde'de başıboş köpekler kadına saldırdı: Biri dudağımdan birisi kolumdan yakaladı!
Niğde'de başıboş köpekler kadına saldırdı: Biri dudağımdan birisi kolumdan yakaladı!Niğde'de başıboş iki köpeğin saldırısına uğrayan 54 yaşındaki kadın dakikalarca köpeklerden kurtulma mücadelesi verdi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, kadının imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti.
22.07.2024Gündem
Sokak hayvanları çözümüne Gaziantep modeli: Hayvan dostu şehir olmak için çalışıyor
Sokak hayvanları çözümüne Gaziantep modeli: Hayvan dostu şehir olmak için çalışıyorSahipsiz sokak hayvanlarına yönelik yasa teklifi, ‘ötanazi’ tartışmalarıyla bazı hayvanseverlerle köpek saldırısına uğrayan mağdurları karşı karşıya getirirken Meclis’i de bıçak gibi böldü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin “Biz bu sorunu büyük ölçüde çözdük. Ne hayvanların tüyüne zarar verdik ne de ötanazi yaptık. Mutlu hayvan, mutlu insan...” diyerek çözüm modellerini anlattı.
20.07.2024Gaziantep
Köpeğe çarpmamak için duran araca, arkadan gelen araç çaptı!
Köpeğe çarpmamak için duran araca, arkadan gelen araç çaptı!Nevşehir’de köpeğe çarpmamak için aniden duran araca, düğün konvoyundaki bir araç arkadan çaptı. Kazada iki kişi yaralandı.
19.07.2024Gündem
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Köse: Sahipsiz kedilerin birden yok olursa sokaklar Paris'e döner!
Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Köse: Sahipsiz kedilerin birden yok olursa sokaklar Paris'e döner!Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, sahipsiz sokak hayvanlarının popülasyonun kontrol altına alınmasına yönelik Meclise sunulan yasa tasarısıyla ilgili, “Eğer sahipsiz hayvanlar kontrolsüz şekilde uyutulup sayıda keskin bir düşüş olursa kediler azaldığı için kentlerimizin sokaklarında fare sayısı artar ve Paris’e dönebilir. Köpekler azaldığı için de yabani hayvanlar şehre kolayca inebilir. Çalışmayı yaparken dengeyi iyi gözetmek lazım” dedi.
17.07.2024Adana
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'te
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'teBaşıboş sokak köpekleri ile ilgili tartışmalar sürüyor. Bu konuyla ilgili olarak yeni bir adım daha atılıyor. AK Parti'nin başıboş sokak köpeklerine ilişkin hazırladığı teklif, bugün Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda görüşülecek.
17.07.2024Gündem
Gaziantep'te 5 kilo metamfetamin ele geçirildi! Köpek timleri yakaladı
Gaziantep'te 5 kilo metamfetamin ele geçirildi! Köpek timleri yakaladıGaziantep'te jandarma ekiplerinin yaptığı uygulamada bir otobüsün bagaj kısmında kargo şeklinde paketlenmiş 5 kilogram metamfetamin ele geçirildi.
14.07.2024Gaziantep
AK Parti'den sokak köpekleri teklifi: 17 maddelik teklif hazırladık!
AK Parti'den sokak köpekleri teklifi: 17 maddelik teklif hazırladık!Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler kanun teklifiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
12.07.2024Gündem
Sokak hayvanlarıyla ilgili kanun teklifinde sona gelindi
Sokak hayvanlarıyla ilgili kanun teklifinde sona gelindiAK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM’de grubu bulunan partilerin grup başkanvekillerini ziyaret ederek, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik yapılmasını öngören kanun teklifi hakkında bilgi verdi.
11.07.2024Gündem
AK Parti'den sokak hayvanlarıyla ilgili açıklama
AK Parti'den sokak hayvanlarıyla ilgili açıklamaAK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifinin hafta sonuna kadar Meclis Başkanlığına sunulacağını söyledi. Güler, kuduz riski taşıyan ve barınaklarda bulunan diğer hayvanlara da zarar veren hayvanların onlara acı vermeden, eziyet çektirmeden ötenazi yoluyla hayatlarına son verilmesi gerektiğini söyledi.
8.07.2024Gündem
Sokak köpeklerinin parçaladığı Abbas'ın ailesi toplatılmasını istedi
Sokak köpeklerinin parçaladığı Abbas'ın ailesi toplatılmasını istediAdana'da narenciye bahçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 5 yaşındaki Abbas Casim'in babası Hasan Casim, geniş arazide çok sayıda köpek bulunduğunu belirterek hayvanların toplatılmasını istedi.
8.07.2024Adana
Adana'da köpek dehşeti: 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı!
Adana'da köpek dehşeti: 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı!Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Abbas Haşmet, ağır yaralandı.
8.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemezCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Kayseri'deki olaylarla ilgili konuşan Erdoğan, "Küçük bir grubun yol açtığı durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir. Vandallık yapmak, sokakları ateşe vermek kabul edilemez. Siyasi kazanım uğruna nefret söylemine tevessül etmek acizliktir. Toplumda yabancı düşmanlığı ile bir yere varılamaz." dedi.
1.07.2024Gündem
Solana EFT ne zaman, Solana EFT başvurusu ne oldu?
Solana EFT ne zaman, Solana EFT başvurusu ne oldu?ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) onayı bekleyen Ethereum ETF başvuruları sonrasında gözler Solana gibi diğer altcoinlere çevrildi.
29.06.2024Ekonomi
Kamyonetindeki zuladan 8 kilo esrar çıktı; ‘Arkadaşım kanıma girdi’ dedi
Kamyonetindeki zuladan 8 kilo esrar çıktı; ‘Arkadaşım kanıma girdi’ dediAdana’da narkotik polisinin takibe alıp durdurduğu kamyonette dedektör köpek ‘Aşil’ ile yapılan aramada, kasanın altına çekmeceli sistemle yapılmış zulada 8 kilo esrar ele geçirildi. “Bir arkadaşım esrar getirmem karşılığında 50 bin lira teklif etti. Kanıma girdi” diyen sürücü Mesut K. (38), tutuklandı.
26.06.2024Adana
AK Parti'den asgari ücret açıklaması
AK Parti'den asgari ücret açıklamasıAK Parti Genel Başkan Yardımcıısı Hamza Dağ, CNN Türk yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.
25.06.2024Ekonomi
Kuduz köpekleri toplayıp Ankara'ya getiren şahıs tahliye edildi
Kuduz köpekleri toplayıp Ankara'ya getiren şahıs tahliye edildiŞanlıurfa’daki bir barınakta kuduz olduğu iddia edilen 35 köpeği alıp Ankara'ya taşıyan ve tutuklanan Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü Boyacı tahliye edildi.
24.06.2024Gündem
Seren Serengil evinin kapılarını ilk kez açtı! Beş katlı villa ve çift katlı köpek evi dikkat çekti
Seren Serengil evinin kapılarını ilk kez açtı! Beş katlı villa ve çift katlı köpek evi dikkat çektiKanal D'nin, sunuculuğunu Evrim Akın'ın yaptığı ilgiyle izlenen programı 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretler yapmaya devam ediyor. Evrim Akın bu hafta, açıklamalarıyla sık sık gündem olan Seren Serengil'in beş katlı villasına gitti.
23.06.2024Magazin
Şanlıurfa'da bir kuduz vakası daha: Vatandaşlar tepki gösterdi
Şanlıurfa'da bir kuduz vakası daha: Vatandaşlar tepki gösterdiŞanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı kırsal Sumaklı Mahallesi'nde saldırgan bir köpeğin kuduz olduğunun belirlenmesi üzerine bölge karantinaya alındı. Kuduz vakalarının bir türlü azalmaması ise vatandaşın tepkisine neden oldu.
21.06.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Köpek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köpek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.