Şiddet

Şiddet

Son dakika şiddet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiddet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiddet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiddet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiddet gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.401 şiddet haberi bulunmuştur. Tüm şiddet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalı
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası 9 maddelik MGK Bildirisi yayımlandı.
25.07.2024Gündem
Bangladeş’te gerilim artıyor! Protestolarda can kaybı 174'e yükseldi
Bangladeş’te gerilim artıyor! Protestolarda can kaybı 174'e yükseldiBangladeş'te 1971'deki Bağımsızlık Savaşı'na katılanların ailelerine kamu sektöründe kontenjan ayrılmasına yönelik devam eden protestolarda can kaybı 174’e yükseldi.
23.07.2024Dünya
45 TL para üstü için veteriner hekimi darbedip burnunu kırdılar
45 TL para üstü için veteriner hekimi darbedip burnunu kırdılarKocaeli’de alışveriş sırasında kasada 45 TL bozuk olmaması sebebiyle müşteri ile veteriner arasında tartışma çıktı. Yaklaşık 1 saat sonra yanında 2 kişiyle gelen müşteri, Veteriner Hekim Ali Özen’i darbetti. Burnu kırılan Özen, hastanedeki tedavisinin ardından şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
22.07.2024Gündem
Adana Seyhan Belediyesi'nden Kadın Çalıştayı
Adana Seyhan Belediyesi'nden Kadın ÇalıştayıSeyhan Belediyesi 2025-2029 Stratejik plan hazırlıkları kapsamında Seyhanlılar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Tekin bu defa Adana’daki Sivil Toplum temsilcisi kadınlar ile Çırçır Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Yerel Eşitlik Eylem Planı “Çalıştayında bir araya geldi.
19.07.2024Adana
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!Diyanet İşleri tarafından hazırlanan cuma hutbesi, her hafta perşembe günleri resmi internet sitesinde paylaşılıyor. Cuma namazının önemli bir parçası olan Cuma hutbesi konusu merak ediyor. İşte 19 Temmuz 2024 tarihli cuma hutbesi konusu…
18.07.2024Gündem
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'te
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'teBaşıboş sokak köpekleri ile ilgili tartışmalar sürüyor. Bu konuyla ilgili olarak yeni bir adım daha atılıyor. AK Parti'nin başıboş sokak köpeklerine ilişkin hazırladığı teklif, bugün Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda görüşülecek.
17.07.2024Gündem
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktüler
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktülerŞanlıurfa’dan çalışmak için Antalya’ya giden genç, maaşını ödemeyen patronun parasını aldığı gerekçesiyle 2 gün işkence gördü. Sandalyeye bağlanarak kerpetenle dişleri sökülen gence hamamböceği yedirildi. Şahısların güvenini kazandıktan sonra cep telefonundaki işkence fotoğraflarını alan genç, savcılığa şikayette bulundu. Şikayetini geri çekmesi için tehdit telefonları aldığını söyleyen genç, yetkililerden yardım istedi.
16.07.2024Gündem
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yok
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yokMHP Genel Bahçeli, "15 Temmuz Türk tarihinde bir milat olmakla birlikte devlet ve millet dayanışmasının gıpta edilecek zirve günü olarak da maşeri hafızaya kazınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti hem PKK’yla hem de FETÖ’yle kıran kırana mücadele edip silindir gibi ezip geçmeye muktedirdir. Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yoktur." dedi.
15.07.2024Gündem
Dışişleri'nden Donald Trump'a yönelik saldırıya kınama
Dışişleri'nden Donald Trump'a yönelik saldırıya kınamaDışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "ABD eski Başkanı ve yapılacak seçimlerde Başkan adaylarından olan Donald Trump’a, Pensilvanya eyaletindeki kampanya etkinliği sırasında düzenlenen saldırıyı en güçlü biçimde kınıyoruz" denildi.
14.07.2024Gündem
Gaziantep'te jandarma KADES uygulamasını tanıttı! Her yeri dolaştılar
Gaziantep'te jandarma KADES uygulamasını tanıttı! Her yeri dolaştılarGaziantep'te jandarma ekipleri “Kadın Acil Destek (KADES)“ uygulamasının tanıtılmasına yönelik bilgilendirme faaliyeti yaptı.
12.07.2024Gaziantep
“Susmayacağım” demişti! Dilan Çıtak'a 'Babanızdan şiddet mi gördünüz?' sorusu soruldu!
“Susmayacağım” demişti! Dilan Çıtak'a 'Babanızdan şiddet mi gördünüz?' sorusu soruldu!Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşımla gündeme gelmişti. "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeli" açıklaması yapan Çıtak, eşi Levent Dörter ile Bodrum'da görüntülendi. Dilan Çıtak'a, "Babanızdan şiddet mi gördünüz?" sorusu yöneltildi.
11.07.2024Magazin
Kırgızistan'da darbe girişimi! Milli Güvenlik Devlet Komitesi: 'Kriminal' grup yakalandı
Kırgızistan'da darbe girişimi! Milli Güvenlik Devlet Komitesi: 'Kriminal' grup yakalandıKırgızistan'dan yapılan açıklamada, istihbarat kurumlarının iktidarı zorla ele geçirme girişimini engellediği duyuruldu: "Yıkıcı bir grubun yasa dışı faaliyeti başarıyla bastırıldı."
5.07.2024Dünya
Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırı! 42 şüpheli hakkında istenen ceza belli oldu
Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırı! 42 şüpheli hakkında istenen ceza belli olduSarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin aralarında saldırganların da bulunduğu 31’i tutuklu 42 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, 42 şüpheli hakkında 'Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme', 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma', 'Tasarlayarak Kasten Öldürme', 'Tasarlayarak Kasten Öldürmeye Teşebbüs' suçlarından 7 yıl 6 ay ila 349 yıl 6 ay arasında değişen oranlarda hapis cezaları talep edildi.
4.07.2024Gündem
Görevi devralan Memişoğlu: Koruyucu ve temel sağlık hizmetlerini önceleyeceğiz
Görevi devralan Memişoğlu: Koruyucu ve temel sağlık hizmetlerini önceleyeceğizSağlık Bakanlığı görevini Fahrettin Koca'dan devralan Kemal Memişoğlu, "Hem hasta memnuniyeti hem çalışan memnuniyeti önceliklerimizden, bunu daha da geliştirmek istiyoruz. Bunun yanında özellikle hastalanmadan, koruyucu sağlık ve temel sağlık hizmetlerini de önceleyeceğimizi bilmenizi istiyorum." dedi.
2.07.2024Gündem
Sağlık Bakanlığı'nda devir teslim töreni
Sağlık Bakanlığı'nda devir teslim töreniCumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Sağlık Bakanı olarak atanan Kemal Memişoğlu, görevi Fahrettin Koca'dan devraldı.
2.07.2024Gündem
Öğretmene rotasyon var mı, ÖMK ile rotasyon gelecek mi? Rotasyon ÖMK’dan çıkarıldı mı, iptal mi edildi yoksa geldi mi?
Öğretmene rotasyon var mı, ÖMK ile rotasyon gelecek mi? Rotasyon ÖMK’dan çıkarıldı mı, iptal mi edildi yoksa geldi mi?Öğretmenlik Meslek Kanunu öğretmenlere yönelik şiddet, hak ve sorumluluklar gibi birçok düzenlemeyi barındırıyor. Milli Eğitim Akademisi'nin de kurulmasını içeren Öğretmenlik Meslek Kanunu 26 Haziran tarihinde TBMM'ye sunuldu. Söz konusu gelişmeyle ilgili en merak edilen konu ise rotasyon oldu. Peki, Öğretmene rotasyon var mı, rotasyon ÖMK ile gelecek mi?
Bakan Yerlikaya duyurdu: 6 organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 6 organize suç örgütü çökertildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, polis ve jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda 6 organize suç örgütünün çökertildiğini ve 3 elebaşının da içerisinde olduğu 75 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
28.06.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu Cihantimur’un yakalanma anları ortaya çıktı
Eylem Tok ve oğlu Cihantimur’un yakalanma anları ortaya çıktıİstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpması sonucu 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti. Kaza sonrasında Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a, ardından da ABD'ye kaçırılmıştı. ABD'de yakalanan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un yakalanma anlarının görüntüsü ortaya çıktı.
27.06.2024Gündem
Bilim kurgu filmleri gerçek mi oluyor? Yapay zeka suç işleyenleri kurbanının ‘acısının içine’ hapsedecek!
Bilim kurgu filmleri gerçek mi oluyor? Yapay zeka suç işleyenleri kurbanının ‘acısının içine’ hapsedecek!Bir zamanlar sadece bilim kurgu filmlerinde izlediğimiz şeyler artık birer birer hayatımızın parçası haline gelmeye başladı. Bir moleküler biyolog tarafından tasarlanan ‘geleceğin hapishanesi’ fikri de tam olarak buna örnek gösterildi.
27.06.2024Gündem
Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu işadamı Emircan Şahin tarafından darp edilmişti! Şaşırtan savunma: Sırtımı ısırdı
Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu işadamı Emircan Şahin tarafından darp edilmişti! Şaşırtan savunma: Sırtımı ısırdıOyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu 4 aylık birliktelik yaşadığı iş insanı Emircan Şahin tarafından darp edilmesiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Derin Talu, 4 aylık birliktelik yaşadığı işadamı Emircan Şahin tarafından darp edilmişti. Talu, kendisine gelen bir mesaj üzerine tartışmanın başladığını ve sevgilisinin kendisini darp ettiğini söylemişti. Darp raporu alan Talu, sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Genç kız, kollarından aldığı darbelerin fotoğraflarını çekerek mahkemeye sundu. 5 yıla kadar hapsi istenen Emircan Şahin'in savunması şaşırttı.
23.06.2024Magazin
Kimse dilini bilmediği için ABD’de 12 yıl psikiyatri hastanesine kapatıldı! Hayatı belgesele konu oldu
Kimse dilini bilmediği için ABD’de 12 yıl psikiyatri hastanesine kapatıldı! Hayatı belgesele konu oldu8 Haziran 1983'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Kansas eyaletinde bulunan ve kimsenin dilini anlamadığı için 12 yıl psikiyatri hastanesine kapatılan Rita Patino'nun hayatı "Yıldızların ve Dağların Kadını" belgeseline konu oldu.
16.06.2024Gündem
Nagehan Alçı'dan 'şiddet' itirafı: Rasim Ozan Kütahyalı'dan evliliğim boyunca şiddete uğradım
Nagehan Alçı'dan 'şiddet' itirafı: Rasim Ozan Kütahyalı'dan evliliğim boyunca şiddete uğradımGazeteci Nagehan Alçı, sosyal medya hesabından eski eşi ve ikiz çocuklarının babası meslektaşı Rasim Ozan Kütahyalı’nın kendisine şiddet uyguladığını açıkladı. "Yıllarca korkudan boşanmaya cesaret edemedim. Korunmak için kapıya polis çağırdım" dedi.
15.06.2024Gündem
Deniz Akkaya ve Somer Sivrioğlu adliyelik oldu
Deniz Akkaya ve Somer Sivrioğlu adliyelik olduDeniz Akkaya ve 15 yaşındaki kızının karakolluk olmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçmişti.
13.06.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şiddet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiddet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.