Gece Yarısı

Gece Yarısı

Son dakika gece yarısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gece yarısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gece yarısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gece Yarısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gece yarısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.277 gece yarısı haberi bulunmuştur. Tüm gece yarısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TUSAŞ şehitlerinin intikamı alınıyor: 2'si üst düzey 59 terörist etkisiz hale getirildi
TUSAŞ şehitlerinin intikamı alınıyor: 2'si üst düzey 59 terörist etkisiz hale getirildiIrak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde 47 terör hedefinin vurulduğu hava harekatlarında ilk belirlemelere göre 2'si sözde üst düzey olmak üzere 59 terörist etkisiz hale getirildi.
24.10.2024Gündem
İsrail medyası duyurdu! ‘Hamas lideri Yahya Sinvar öldürüldü’ iddiası
İsrail medyası duyurdu! ‘Hamas lideri Yahya Sinvar öldürüldü’ iddiasıOrta Doğu'da dört ülkede birden patlama sesleri duyuldu, İsrail ordusu ise Akdeniz'den yaklaşan bir kamikaze SİHA'yı düşürdüğünü açıkladı. El Mesira televizyonunun duyurduğu saldırının detaylarını ise, ABD ordusu sabaha karşı açıkladı. Öte yandan İsrail medyası Hamas lideri Yahya Sinvar'ın öldürüldüğünü öne sürdü.
17.10.2024Dünya
ABD, Orta Doğu'daki savaşa B-2 uçaklarıyla katıldı
ABD, Orta Doğu'daki savaşa B-2 uçaklarıyla katıldıABD Hava Kuvvetleri'ne ait B-2 Spirit hayalet bombardıman uçakları ilk kez Yemen'deki Husi isyancılara karşı hava saldırılarında kullanıldı.
17.10.2024Dünya
Elazığ'da gece yarısı korkutan deprem
Elazığ'da gece yarısı korkutan depremMerkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Valilikten yapılan açıklamada, AFAD ve 112 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmadığı bildirildi.
14.10.2024Gündem
Adana'da gece yarısı korkutan deprem
Adana'da gece yarısı korkutan depremAdana'nın Saimbeyli ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
13.10.2024Gündem
Ankara'da ABD vatandaşı evine girmeye çalışırken öldü
Ankara'da ABD vatandaşı evine girmeye çalışırken öldüAnkara'da balkondan evine girmeye çalışırken dengesini kaybedip yaklaşık 5 metre yükseklikten düşen ABD vatandaşı James Link Hanvey (72), hayatını kaybetti.
13.10.2024Gündem
Arda Güler'in Karadağ maçındaki hareketi İspanya'da gündem oldu: Ancelotti televizyonu kapatacak!
Arda Güler'in Karadağ maçındaki hareketi İspanya'da gündem oldu: Ancelotti televizyonu kapatacak!Türkiye A Millî Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 3. hafta mücadelesinde Samsun'da Karadağ'ı 1-0 mağlup etti. Maça ilk 11'de başlayan Arda Güler, 38. dakikada rakibine unutulmayacak bir çalım attı. O anlar sosyal medyada viral haline gelirken Real Madrid taraftarları gece yarısı adeta kazan kaldırdı. Madridistalar, Carlo Ancelotti'ye sert sözler söyledi. İşte detaylar...
12.10.2024Fenerbahçe
Icardi'den gece yarısı paylaşımı! Wanda Nara'yla yataktan haber verdiler
Icardi'den gece yarısı paylaşımı! Wanda Nara'yla yataktan haber verdilerGalatasaray'ın yıldızlarından Icardi, bir ayrık bir barışık olduğu Wanda Nara Arjantin'den haberi verdi.
9.10.2024Magazin
İsrail'den bir suikast daha! Üst düzey Hizbullah üyesi öldürüldü
İsrail'den bir suikast daha! Üst düzey Hizbullah üyesi öldürüldüİsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Önleyici Güvenlik Birimi Komutanı ve Yürütme Konseyi Üyesi Nebil Kaouk’un düzenlenen saldırı sonucu öldürüldüğünü duyurdu.
29.09.2024Dünya
Bilecik'te 53 bin adet dolu makaron ele geçirildi! Operasyon düzenlendi
Bilecik'te 53 bin adet dolu makaron ele geçirildi! Operasyon düzenlendiBilecik'te jandarmanın yol kontrolleri sırasında şüphe üzerine durdurulan araçta 53 bin adet dolu makaron ele geçirildi.
24.09.2024Gündem
Mantar toplarken kayboldu, saatler sonra bu halde bulundu
Mantar toplarken kayboldu, saatler sonra bu halde bulunduMersin Erdemli'de mantar aramak için çıktığı ormanlık alanda kaybolan 80 yaşındaki adam ekiplerin 10 saatlik çalışmasıyla sağ olarak bulunup ailesine teslim edildi.
22.09.2024Gündem
Aksaray’da kadını kocası, kocayı da kayınbabası vurdu: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Aksaray’da kadını kocası, kocayı da kayınbabası vurdu: 1 ölü, 1 ağır yaralıAksaray’da bir süre önce eşiyle kavga eden koca, babasının evine yerleşen karısına kurşun yağdırdı. Kadının babası ise damadına ateş açarken, kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, koca ise yoğun bakıma alındı.
18.09.2024Gündem
Malatya'da gece yarısı korkutan deprem
Malatya'da gece yarısı korkutan depremAfet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya’nın Pütürge ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
17.09.2024Gündem
Türkiye'de yaz transfer dönemi bitti! İşte rakamlarla transfer dosyası
Türkiye'de yaz transfer dönemi bitti! İşte rakamlarla transfer dosyasıFutbolda Türkiye için 2024-25 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi kapandı. Yaz transfer döneminde Trendyol Süper Lig takımlarının yaptığı 158 transferden 101'i Türkiye dışından gerçekleşti. Süper Lig'de yaz transfer döneminde 19 milyon 500 bin avroluk bonservis bedeliyle en pahalı futbolcu Youssef En-Nesyri oldu. Süper Lig takımlarının yaptığı 158 transferin yaş ortalaması 26,5 oldu.
13.09.2024Futbol
Futbolda 1. transfer ve tescil dönemi yarın sona eriyor
Futbolda 1. transfer ve tescil dönemi yarın sona eriyorSüper Lig kulüpleri kadrolarına takviye yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Yaz transfer dönemi yarın sona erecek.
12.09.2024Şampiy10
Futbolda 1. transfer ve tescil dönemi yarın sona eriyor
Futbolda 1. transfer ve tescil dönemi yarın sona eriyorSüper Lig kulüpleri kadrolarına takviye yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Yaz transfer dönemi yarın sona erecek.
12.09.2024Süper Lig
Mourinho'dan Galatasaray ve Okan Buruk tepkisi
Mourinho'dan Galatasaray ve Okan Buruk tepkisiFenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takıma imza sürecini anlatan Portekizli teknik direktör, transfer çalışmalarına değindi.
10.09.2024Futbol
İki çocuk annesi Hazal Kaya'nın Narin tepkisi gündem oldu!
İki çocuk annesi Hazal Kaya'nın Narin tepkisi gündem oldu!Ünlü oyuncu Hazal Kaya, rol aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galasında basın mensuplarına konuştu. Türkiye'de yankı uyandıran Narin cinayetine dair tepkisini dile getirdi.
10.09.2024Magazin
Fitch Ratings, Türkiye kararını bugün değerlendirecek
Fitch Ratings, Türkiye kararını bugün değerlendirecekUluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu ve görünümü bugün değerlendirecek. Kararın gece yarısı gelmesi bekleniyor.
6.09.2024Ekonomi
Ryan Kent, Cengiz Ünder, Krunic derken yıldız isim gece yarısı ayrıldı
Ryan Kent, Cengiz Ünder, Krunic derken yıldız isim gece yarısı ayrıldıFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda peş peşe yapılan transferler sonrası takımda gözler ayrılıklara çevrildi. Mourinho'nun kadroda şans vermediği ve takımdan gitmesini istediği Ryan Kent, Cengiz Ünder, Krunic yerine yıldız isim gece yarısı ayrıldı. İşte detaylar...
3.09.2024Fenerbahçe
Muhammed Cham Trabzonspor'da! Gece yarısı geldi
Muhammed Cham Trabzonspor'da! Gece yarısı geldiFransa'nın Ligue 1'de mücadele eden takımlarından Clermont forması giyen Muhammed Cham, Trabzonspor'a transfer oldu. Yıldız isim gece yarısı şehre geldi.
24.08.2024Trabzonspor
Etna Yanardağı'nda büyük patlama! Görüntüler korkuttu
Etna Yanardağı'nda büyük patlama! Görüntüler korkuttuİtalya'nın güneyindeki aktif yanardağlardan Etna, yeniden kül ve lav püskürttü.
15.08.2024Dünya
Kütahya'da gelin ile damadın kahreden ölümü! Son görüntüleri ortaya çıktı
Kütahya'da gelin ile damadın kahreden ölümü! Son görüntüleri ortaya çıktıKütahya’nın Emet ilçesinde düğün sonrası hayatını kaybeden Mustafa (23) ile Havvanur Özer (22) çiftinin, Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy’de yaptığı düğünün görüntüleri ortaya çıktı.
5.08.2024Gündem
Savaş an meselesi! 'Şehirlerinizi terk edin, Ebabil'in ordusu intikam için geliyor'
Savaş an meselesi! 'Şehirlerinizi terk edin, Ebabil'in ordusu intikam için geliyor'İran'ın misillemesini durdurmak için ikna çabaları başarısız olmuş gibi görünüyor, ABD'liler saldırı için verdikleri süreyi güncelledi. Telegram'da yayınlanan fotoğrafta ise Akdeniz kıyısındaki bir İsrail şehri yer alıyor.
5.08.2024Dünya
Orta Doğu'yu sarsan Haniye suikastında yeni detaylar ortaya çıktı!
Orta Doğu'yu sarsan Haniye suikastında yeni detaylar ortaya çıktı!Orta Doğu'yu sarsan Haniye suikastında detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak İran Devrim Muhafızları, Hamas liderinin odasının dışarıdan ateşlenen kısa menzilli bir roketle vurulduğunu duyurdu.
3.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gece Yarısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gece yarısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.