Gazi

Gazi

Son dakika Gazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.445 gazi haberi bulunmuştur. Tüm gazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’dan günde 51 bin varile yakın petrol üretiyoruz
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’dan günde 51 bin varile yakın petrol üretiyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Beşiktaş Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen ‘Enerji Dönüşümü-Yenilenebilir Enerji 2035 Lansmanına katıldı. Bakan Bayraktar, “Geldiğimiz noktada Türkiye artık gidilemeyen bölgelerde, doğalgaz, petrol arayan ve üreten bir ülke haline geldi. Türkiye petrollerinin günlük petrol üretimi sadece 36 bin varildi. Bugün sadece Gabar’dan 51 bin varile yakın günde petrol üretiyoruz. Bu rakamı inşallah 100 bin varil sadece Gabar bölgesine taşıyacağız" dedi.
21.10.2024Ekonomi
Bakan Tekin: Bütün sınıflarında ‘akıllı tahta’ olan tek ülke şu anda biziz
Bakan Tekin: Bütün sınıflarında ‘akıllı tahta’ olan tek ülke şu anda bizizMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara’da düzenlenen ‘MEBİ Bireysel Öğrenme Platformu Tanıtım Programı’na katıldı. Bakan Tekin, yapay zeka destekli MEBİ platformunun, üniversiteye hazırlanan lise öğrencilerine destek olacağını kaydederek, “Birleşmiş Milletler'in (BM) raporlarına göre dünyada bütün sınıflarında ‘akıllı tahta’ olan dünyada tek ülke şu anda biziz” dedi.
21.10.2024Gündem
Atatürk'e, Erdoğan'a ve TSK'ya hakaret eden şüpheli yakalandı
Atatürk'e, Erdoğan'a ve TSK'ya hakaret eden şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) hakaret eden şüphelinin İstanbul'da yakalandığını açıkladı.
19.10.2024Gündem
Ruhsatsız silaha karşı 'caydırıcı' adım: Kanun teklifi hazırlandı
Ruhsatsız silaha karşı 'caydırıcı' adım: Kanun teklifi hazırlandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ruhsatsız silahlarla ilgili caydırıcı bir teklif hazırladıklarını, torba kanun tasarısının yakın zamanda Meclis'e sunulacağını söyledi.
19.10.2024Gündem
Bakan Yerlikaya: Atatürk'e, Erdoğan'a ve TSK'ya hakaret eden şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: Atatürk'e, Erdoğan'a ve TSK'ya hakaret eden şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) hakaret eden şüphelinin İstanbul'da yakalandığını açıkladı.
18.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Tarabya Otel'de Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası kuruluş yıl dönümü programında konuştu. Erdoğan, "Gün bir olma, birlik olma, hep beraber Türkiye olma günüdür. Gün, ezeli ve ebedi kardeşliğimizi güçlendirme günüdür." dedi.
18.10.2024Gündem
Eskişehir'de I. Murad döneminde ramazan ayı için bastırılmış bronz sikkeler bulundu
Eskişehir'de I. Murad döneminde ramazan ayı için bastırılmış bronz sikkeler bulunduOsmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin 1288 yılında fethettiği Eskişehir'deki Karacahisar Kalesi'nde yapılan kazıda, I. Murad'a ait ramazan ayı için özel basılmış bronz sikkeler bulundu.
18.10.2024Gündem
Cevdet Yılmaz: Bütçe kanun teklifimiz sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahip
Cevdet Yılmaz: Bütçe kanun teklifimiz sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahipCumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifimiz, yatırımı, istihdamı, üretimi, ihracatı destekleyen, sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahiptir" dedi.
17.10.2024Ekonomi
Turkcell’den sürdürülebilir gelecek için dev yatırım
Turkcell’den sürdürülebilir gelecek için dev yatırımTurkcell, 30’uncu yılında stratejik odak alanlarından biri olan sürdürülebilirlik başlığı altında büyük bir yatırımı hayata geçirdi. Turkcell’in 2026’nın sonunda 300 MW’a ulaşacak güneş enerjisi santrali yatırımlarının ilki Uşak’ta enerji üretimine başladı.
17.10.2024Ekonomi
Adıyaman'da otomobil bisiklete çarptı! Bir kişi yaralandı
Adıyaman'da otomobil bisiklete çarptı! Bir kişi yaralandıAdıyaman’da, otomobilin bisiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
16.10.2024Gündem
Eskişehir'de I. Murad döneminde ramazan ayı için bastırılmış bronz sikkeler bulundu
Eskişehir'de I. Murad döneminde ramazan ayı için bastırılmış bronz sikkeler bulunduOsmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'nin 1288 yılında fethettiği Eskişehir'deki Karacahisar Kalesi'nde yapılan kazıda, I. Murad'a ait ramazan ayı için özel basılmış bronz sikkeler bulundu.
16.10.2024Gündem
Dünya genelinde elektrik kullanım ihtiyacı artıyor: ulaşım sektöründe benzine meydan okuyor
Dünya genelinde elektrik kullanım ihtiyacı artıyor: ulaşım sektöründe benzine meydan okuyorKüresel elektrik talebinin ve temiz enerji teknolojilerinin büyümesiyle dünyanın hızla "elektrik çağı"na ilerlediği bildirildi.
16.10.2024Ekonomi
Anayasada 3. madde tartışması! Numan Kurtulmuş: Algı operasyonudur
Anayasada 3. madde tartışması! Numan Kurtulmuş: Algı operasyonudurTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmasında ilk 4 maddeyle ilgili bir tartışmanın söz konusu olmadığını belirterek, "3. maddeyle ilgili bir tartışma varmış gibi göstermek en hafif tabiriyle haksızlıktır, yanlışlıktır ve bir algı operasyonudur." dedi.
13.10.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Ankara'nın başkent oluşunun 101. yıl dönümü mesajı
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Ankara'nın başkent oluşunun 101. yıl dönümü mesajıTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara'nın başkent oluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
13.10.2024Gündem
7 yaşındaki Miray'ı okul bahçesinde ezen öğretmen: Ben de ailenin yerinde olabilirdim, çok üzgünüm
7 yaşındaki Miray'ı okul bahçesinde ezen öğretmen: Ben de ailenin yerinde olabilirdim, çok üzgünümOrdu'da, 'uyum haftası' için okula giden birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Miray Arslan’a, okul bahçesinde ciple ile çarparak hayatını kaybetmesine neden olan beden eğitimi öğretmeni Banu Kaya’nın tutuklu yargılandığı davanın ikinci duruşması görüldü. Tutuklu yargılanan Kaya savunmasında, "Ben de ailenin yerinde olabilirdim. İki taraf için de çok zor bir durum. Çok üzgünüm" dedi.
10.10.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Türkiye için zaruri bir adımdır
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Türkiye için zaruri bir adımdırTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Yeni anayasa yapılması ya da Anayasa'da köklü bir değişikliğin gerçekleştirilmesi, sadece siyasi bir argüman değil; adalet, özgürlük, demokrasi üçgeninde Türkiye'nin gelişmesi, çevresel tehditlere karşı daha güçlü olması, devlet ve millet kaynaşmasının tam manasıyla sağlanabilmesi için de zaruri bir adımdır." dedi.
10.10.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Darbelerin ürünü olan anayasadan kurtulma vakti geldi
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Darbelerin ürünü olan anayasadan kurtulma vakti geldiTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "82 Anayasasının birçok siyasal ve toplumsal sorunların kaynağında büyük payı olduğunu hepimiz biliyoruz. Artık Türkiye'nin darbelerin ürünü olan bu anayasadan kurtulma vakti gelmiştir" dedi. Kurtulmuş, "Bu anayasa yapım süreci kimse tarafından zehirlenmemeli. Kimse bu süreci zehirlemeye kalkmasın" diye konuştu.
10.10.2024Gündem
Kadına şiddet ve cinayet olayları biber gazı satışlarını arttırdı: Ücretsiz savunma dersleri verilmeye başlandı
Kadına şiddet ve cinayet olayları biber gazı satışlarını arttırdı: Ücretsiz savunma dersleri verilmeye başlandı19 yaşında iki genç kızın canice öldürülmesi, kadın cinayetleriyle ilgili toplumsal alarmı üst seviyeye çıkardı. Tetiklenen korku psikolojisi, kadınların ‘öz savunma’ yapabileceği ürünlerin satışına yansıdı. Özellikle bibergazı ve elektroşok satıcıları talebin iki kattan fazla arttığını belirtti. Öte yandan savunma sporlarına ilgi beklenen oranda artmış değil. Bazı spor salonları kadınlara ücretsiz savunma derslerini devreye aldı.
9.10.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dır
MHP lideri Bahçeli: Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dırPartisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, İsrail'in saldırılarına dikkat çekerek, "Bugün mesele Beyrut değil Ankara'dır. Gizli gündem Türk vatanıdır. Orta Doğu'da ateşlenen füzelerin, suikastların bir sonraki etabı Anadolu coğrafyasıdır." dedi.
8.10.2024Gündem
GSB KYK burs ve öğrenim kredi başvuruları başladı
GSB KYK burs ve öğrenim kredi başvuruları başladıGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için burs/kredi başvurularının başladığını açıkladı.
8.10.2024Ekonomi
Bakan Bayraktar'dan elektrik ve doğalgaz zammı açıklaması
Bakan Bayraktar'dan elektrik ve doğalgaz zammı açıklamasıEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: “Elektrik ve doğalgaza 3 ay zam yapılmayacak”
7.10.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un işgalden kurtuluşu mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un işgalden kurtuluşu mesajıCumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı kapsamında, Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde düzenlenen törene mesaj gönderdi.
6.10.2024Gündem
Adana'da köy okulu öğrencileri TEKNOFEST ile tanışmanın heyecanını yaşadı
Adana'da köy okulu öğrencileri TEKNOFEST ile tanışmanın heyecanını yaşadıAdana’nın Saimbeyli’de ilçesindeki köy okullarında okuyan öğrenciler TEKNOFEST ile tanışmanın heyecanını yaşadı.
6.10.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Makamlar rütbeler oturulan koltuklar değişebilir molalar olabilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Makamlar rütbeler oturulan koltuklar değişebilir molalar olabilirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde AK Parti tarafından düzenlenen "Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programına katıldı. Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hamas sadece bir bahanedir, Hizbullah sadece bir bahanedir. Yemen, Suriye, İran sadece birer bahanedir. İşgal ve istila politikasını meşrulaştırmak için İsrail hükümeti her gün yeni bir mazeret üretmektedir. İslam âlemini, İsrail saldırganlığının önüne geçmek için ekonomik ve ticari tedbirleri devreye almaya çağırıyorum “ dedi.
5.10.2024Gündem
BOTAŞ Genel Müdürlüğüne Abdulvahit Fidan atandı
BOTAŞ Genel Müdürlüğüne Abdulvahit Fidan atandıBoru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Abdulvahit Fidan atandı.
5.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.