10 Kasım

10 Kasım

Son dakika 10 Kasım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 10 Kasım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 10 Kasım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

10 Kasım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 10 kasım gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.962 10 kasım haberi bulunmuştur. Tüm 10 kasım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başkentray Ankara ulaşımının omurgası! Bayramda yarım milyon kişi kullandı
Başkentray Ankara ulaşımının omurgası! Bayramda yarım milyon kişi kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başkentray’ın bayram tatilinde yaklaşık yarım milyon kişiye hizmet verdiğini belirterek, “Ankara ulaşımının omurgası olarak nitelendirilen Başkentray bayram tatilinde 498 bin 523 yolcuya hizmet verdi. 15 Nisan günü 93 bin 954 yolcu sayısına ulaşarak rekor kırdı. En son 10 Kasım 2022 tarihinde 88 bin 964 olan günlük yolcu taşıma rakamına ulaşılmıştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ı (3) öldürdüğü suçlamasıyla delil yetersizliğinden beraat eden dedesi Hasan Yağal’a (72), gelininden olan kızına sarkıntılık suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası, istinaf mahkemesince 18 yıla çıkarıldı. Böylece, Yağal’ın daha önce gelinine yönelik 'nitelikli cinsel saldırı’ suçundan aldığı 28 yıl ile birlikte cezası 46 yıl oldu.
11.03.2024 Gündem
Piyade Okul Komutanlığı'ndaki olaya karışan personele görevden ayırma cezası
Piyade Okul Komutanlığı'ndaki olaya karışan personele görevden ayırma cezası Milli Savunma Bakanlığı tarafından, Piyade Okul Komutanlığı'nda 10 Kasım'da meydana gelen olaya karışan personel hakkında, Kara Kuvvetleri Yüksek Disiplin Kurulu tarafından 'Silahlı Kuvvetlerden Ayırma' kararı verildiği açıklandı.
9.02.2024 Gündem
Burak Yılmaz dayanamadı! Süper Lig ekibine imza atıyor
Burak Yılmaz dayanamadı! Süper Lig ekibine imza atıyor Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ile dikkat çeken Süper Lig ekibi, teknik direktörü ile yollarını ayırırken bu görev için Burak Yılmaz ile anlaşma sağladı.
27.01.2024 Süper Lig
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu?
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu? Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalardan tutuklanmıştı. Dilan Polat'ın arkadaşı Sevim Alan 4 Kasım'dan bu yana cezaevinde olan Polat ailesinin mahkeme tarihini paylaştı. Peki, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat mahkemeye çıktı mı?
25.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı'dan '10 Kasım' videosu
Alper Gezeravcı'dan '10 Kasım' videosu Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın, 10 Kasım'da Anıtkabir ziyaretine ilişkin video sosyal medyada paylaşıldı.
22.01.2024 Vatan TV
Azerbaycan’da 65 kişi kara mayınları sebebiyle yaşamını yitirdi
Azerbaycan’da 65 kişi kara mayınları sebebiyle yaşamını yitirdi Ermenistan tarafından döşenen mayınlar, 65 Azerbaycanlının hayatını kaybetmesine ve 276 kişinin yaralanmasına sebep oldu.
27.12.2023 Dünya
MSB'den Tuzla Piyade Okulu'ndaki olaylarla ilgili açıklama
MSB'den Tuzla Piyade Okulu'ndaki olaylarla ilgili açıklama Milli Savunma Bakanlığı'nca, Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda bir teğmenin yakasına Atatürk fotoğrafı takmak istememesi üzerine yaşanan olaya ilişkin, "Olaya sebebiyet veren personel hakkında geçici görevden uzaklaştırma kararı alınmıştır. Bu olayla ilgili olarak kamuoyuna yansıtılmaya çalışılan durumun aksine, henüz tesis edilmiş nihai bir disiplin işlemi bulunmamaktadır" açıklaması yapıldı.
20.12.2023 Gündem
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Paranız katlanacak! Faizler görülmemiş oranlara çekildi, maaş gibi getiri sağlıyor
Paranız katlanacak! Faizler görülmemiş oranlara çekildi, maaş gibi getiri sağlıyor Bankaların faiz kararı yatırımcının yönünü değiştirdi. Evini, arabasını satan bankanın yolunu tutuyor. Faizler yıllardır görülmemiş oranlara çıktı. Bankalardan cazip teklifler geliyor. Parası olan mevduat hesaplarına yöneliyor. İşte banka faizleri ile ilgili son gelişmelerin detayları...
5.12.2023 Ekonomi
MSB duyurdu! Bin 377 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Bin 377 terörist etkisiz hale getirildi MSB tarafından yapılan açıklamada, "1 Ocak’tan itibaren birliklerimize 445 taciz ve saldırı gerçekleştirilmiştir. Anında ve misliyle verilen karşılık ile 25’i son bir haftada olmak üzere bin 377 terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.
23.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT ve Marmaray yolcu rekoru kırdı
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT ve Marmaray yolcu rekoru kırdı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı yazılı açıklama ile 10 Kasım Cuma günü başlayan ve 9 gün süren ara tatil sonrası; seyahatlerinde yüksek hızlı trenleri tercih eden yolcu sayısı verilerini açıkladı.
21.11.2023 Gündem
Borsa'da dengeler oturuyor! En yüksek yabancı alımı geldi
Borsa'da dengeler oturuyor! En yüksek yabancı alımı geldi Ekonomi yönetiminin uyguladığı politikalar etkilerini göstermeye başladı. TCMB verilerine göre 10 Kasım ile biten haftada yabancı yatırımcılar; hisse senetlerinde 7.3 milyon dolar, tahvil bonoda 131 milyon dolarlık alım yaptı. Son dönemde tahvil bonodaki en yüksek alımı gerçekleştirdiler. Öte yandan üçüncü çeyrek bilançoları beklenenden de iyi geldi. Ortadoğu’da devam eden savaşın yayılma olasılığının zayıflaması da önemli. Bu çerçevede Borsa İstanbul’da toparlanma çabalarının devamı beklenebilir.
19.11.2023 Ekonomi
20 Kasım tatil mi? Yağmur nedeniyle 20 Kasım’da okullar tatil olacak mı, ara tatil uzatıldı mı?
20 Kasım tatil mi? Yağmur nedeniyle 20 Kasım’da okullar tatil olacak mı, ara tatil uzatıldı mı? Ara tatili Kasım ayının 10’unda başlamıştı. 9 gün süren tatilin hava koşulları nedeniyle uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Meteorolojinin 66 il için uyarı yapması, THY yollarının 100 seferini iptal etmesi öğrencilerin 20 Kasım Pazartesi günü okul olup olmayacağını araştırmasına neden oldu.
18.11.2023 Eğitim
5 yaşındaki Deniz dişi çekildikten sonra ölmüştü! O klinik hakkında flaş karar
5 yaşındaki Deniz dişi çekildikten sonra ölmüştü! O klinik hakkında flaş karar Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel diş kliğinde genel anestezi yapılarak 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan, eve geldikten sonra fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra oksijen azlığına bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden Deniz Sönmez’in (5) ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, İl Sağlık Müdürlüğü diş kliniğini mühürleyip 1 ay süreyle kapattı.
18.11.2023 Gündem
Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu: Gelinim Mutfakta’da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu?
Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu: Gelinim Mutfakta’da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’da bugünün puan durumu araştırılıyor. Her gün verilen puanlar sonucunda bir kişi bilezik alırken, günlük de günün birincisi belli oluyor. Gelinim Mutfakta'da bugün çeyrek altını kim aldı, hangi gelin kazandı? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 16 Kasım 2023…
16.11.2023 Televizyon
Merkez Bankası'nın rezervleri arttı
Merkez Bankası'nın rezervleri arttı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın net ve brüt rezervleri artış gösterdi.
16.11.2023 Finans
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti
Özel klinikte skandal! 5 yaşındaki Deniz Diş çekimi sonrası hayatını kaybetti Bursa'da diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel klinikte 1 dişi çekilip, 1'i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez'in (5) ölümüyle ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma sürüyor. İl Sağlık Müdürlüğü özel diş kliniği ve operasyonu gerçekleştiren hekimler hakkında inceleme başlatırken, Deniz Sönmez'in annesi ve babası, bugün polis merkezine gidip ifade verdi. Oğlunu özel diş kliniğindeki ihmal ve ilgisizlik nedeniyle kaybettiğini söyleyen Aydın Sönmez, "Bir hayvan bile yerde inlerken insan bakıyor. Oğlumun canı bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir kere baksalardı ben buna eminim ki oğlum şu an yanımda olacaktı" diye konuştu.
15.11.2023 Gündem
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı Afgan madenci Vezir Mohammed Nourtani kaçak olarak çalıştırılan maden ocağında fenalaştıktan sonra ormanda yanmış cesedi bulunmuştu. Nourtani'nin ölümüyle ilgili soruşturmada tutuklanan kaçak maden ocağı sahipleri Hakan Körnöş (45), Enver Gideroğlu (33) ve Körnöş'ün kuzeni Ahmet Aydın (51) ile adli kontrol şartıyla serbest kalan diğer şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler, ifadelerinde birbirlerini suçladı.
14.11.2023 Gündem
Gazze'de İsrail katliamında son dakika! Akdeniz'de ABD helikopteri düştü 5 asker hayatını kaybetti
Gazze'de İsrail katliamında son dakika! Akdeniz'de ABD helikopteri düştü 5 asker hayatını kaybetti Gazze'deki insani dram artmaya devam ederken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD Avrupa Komutanlığı (EUCOM) 10 Kasım’da askeri eğitim kapsamında havada rutin yakıt ikmali esnasında Akdeniz’e düşen ABD askeri uçağındaki 5 askeri personelin öldüğünü duyurdu. Gazze sağlık bakanlığı, Şifa hastanesinde iki hasta ve bir prematüre bebeğin öldüğünü söyledi. İsrail Savaş Kabinesi üyesi ve eski Savunma Bakanı Benny Gantz, 'Başbakan Benjamin Netanyahu görevden alınsın' çağrılarını reddetti. Netanyahu, Amerikan NBC televizyonuna verdiği demeçte Hamas'ın elindeki İsrailli rehinelerin serbest bırakılması için bir anlaşma olabileceğini söyledi.
13.11.2023 Dünya
Kaçak ocakta öldüğü iddia edilen işçiye cinayet süsü vermişler! Şok eden detaylar
Kaçak ocakta öldüğü iddia edilen işçiye cinayet süsü vermişler! Şok eden detaylar Zonguldak'ta 50 yaşındaki Afgan uyruklu Mohammad Nourtani'nin yanmış cesedinin bulunmasının ardından yeni iddialar ortaya çıktı. Soruşturma devam ederken, olayın faili olduğu iddia edilen bir kişi ile diğer 5 şüphelinin sorguları sürüyor. Öte yandan, kaçak ocakta öldüğü öne sürülen işçinin, başka bir suçtan infazı bulunan şüphelilerin "infazımız yanar" düşüncesiyle cesede cinayet süsü verdikleri ileri sürüldü. Nourtani'nin sağken mi ölüyken mi yakıldığı ise adli tıptan gelecek olan raporla netleşecek.
12.11.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Avrasya Tüneli, 10 Kasım'da araç geçişinde rekor tazeledi. 86 bin 576 birim araç ile günlük trafik garanti rakamı aşılmakla birlikte aynı zamanda en son 26 Ekim’de görülen 86 bin 359 birim araçlık rekor kırıldı.” dedi.
12.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

10 Kasım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 10 kasım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.