Gara

Gara

Son dakika gara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gara gelişmeleri de dahil olmak üzere 594 gara haberi bulunmuştur. Tüm gara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! MSB duyurdu: 25 hedef imha edilmiştir
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! MSB duyurdu: 25 hedef imha edilmiştirMilli Savuma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde Gara, Kandil ve Asos bölgelerindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini ve 25 hedefin imha edildiğini bildirdi.
26.07.2024Gündem
MSB duyurdu: 15 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: 15 terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı (MSB), 15 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
26.07.2024Gündem
MSB:15 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
MSB:15 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Pençe Kilit bölgelerinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlenen10 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirildiği bildirildi.
19.07.2024Gündem
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 terörist etkisiz hale getirildiIrak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgeleri ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 17 terörist etkisiz hale getirildi.
15.07.2024Gündem
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldi
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldiMilli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynaklarından yapılan açıklamada "Suriye'de meydana gelen ve Türkiye aleyhinde faaliyet gösteren bazı unsurlarca yürütülen provokatif eylemler dikkatle takip edilmiş ve edilmektedir. Bu eylemlere yönelik gerekli önlemler alınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik yapılan bu eylemlere hiçbir şekilde izin verilmeyecektir" denildi.
4.07.2024Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 37 terör hedefi imha edildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 37 terör hedefi imha edildiMilli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerinde bölücü terör örgütü tarafından kullanılan 37 terör hedefinin hava harekatıyla imha edildiğini duyurdu.
3.07.2024Gündem
MİT'ten Gara'da nokta operasyon
MİT'ten Gara'da nokta operasyonPKK/KCK-HPG sözde Konsey yöneticilerinden Şevger Çiya kod aldı Sedat AKSU, MİT’in Irak’ta gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.
13.05.2024Gündem
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
10.05.2024Gündem
Irak'ın kuzeyine operasyon!  2 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyine operasyon! 2 terörist etkisiz hale getirildiIrak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist daha hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.
7.05.2024Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 16 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 16 terörist etkisiz hale getirildiIrak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hale getirdi.
6.05.2024Gündem
MSB duyurdu! 32 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi
MSB duyurdu! 32 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildiIrak'ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 32 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen açıklamada, 'Tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz.' ifadeleri kullanıldı.
3.05.2024Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecekMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024Gündem
MSB: Gara bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Gara bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildiIrak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendi. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonun detaylarını paylaştı.
16.04.2024Gündem
Gara ve Metina'ya hava harekatı! 6 terörist etkisiz hale getirildi
Gara ve Metina'ya hava harekatı! 6 terörist etkisiz hale getirildiIrak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist, hava harekatı ile etkisiz hale getirdi.
7.04.2024Gündem
Irak'ın kuzeyinde terör örgütüne darbe!
Irak'ın kuzeyinde terör örgütüne darbe!Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki iki bölgede tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatının düzenlendiğini duyurdu.
2.04.2024Gündem
Irak Gara bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi
Irak Gara bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
25.03.2024Gündem
TSK'dan hava harekatı! PKK hedefleri bir bir vuruluyor
TSK'dan hava harekatı! PKK hedefleri bir bir vuruluyorMilli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde PKK terör örgütünün kullandığı 39 hedefin 19 ve 20 Mart’ta yapılan hava harekatlarıyla vurulduğunu açıkladı.
21.03.2024Gündem
MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kullandığı 27 hedef imha edildi
MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kullandığı 27 hedef imha edildiMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen, sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedefin hava harekatlarıyla imha edildiğini duyurdu.
19.03.2024Gündem
MİT'ten Süleymaniye'de kritik operasyon! Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
MİT'ten Süleymaniye'de kritik operasyon! Rojda Bilen etkisiz hale getirildiMilli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusu 'Bişeng Brüsk' kod adlı Rojda Bilen'i Irak’ın Süleymaniye kırsalında etkisiz hale getirdi.
19.03.2024Gündem
Gara'da 4 terörist etkisiz hale getirildi
Gara'da 4 terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı teröristin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
25.02.2024Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 6 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 6 terörist etkisiz hale getirildiIrak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.
17.02.2024Gündem
MİT, PKK/HPG'nin sözde konsey üyesini etkisiz hale getirdi
MİT, PKK/HPG'nin sözde konsey üyesini etkisiz hale getirdiMilli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın Gara bölgesinde düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK/HPG'nin sözde askeri konsey üyesi 'Şivan Gever' kod adlı Yunus Demir'i etkisiz hale getirdi.
8.02.2024Gündem
Gara'da tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildi
Gara'da tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara'da tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
26.01.2024Gündem
Irak'ın kuzeyinde 9 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 9 terörist etkisiz hale getirildiIrak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 9 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.
20.01.2024Gündem
MSB duyurdu: 23 hedef imha edildi
MSB duyurdu: 23 hedef imha edildiMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü tarafından gelir elde etmek maksatlı kullanılan tesislerden oluşan 23 hedefin imha edildiğini duyurdu.
15.01.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.