Fon

Fon

Son dakika fon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fon gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.397 fon haberi bulunmuştur. Tüm fon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsa İstanbul'da hissesi olanlara çok kritik uyarı! Bugün son gün
Borsa İstanbul'da hissesi olanlara çok kritik uyarı! Bugün son gün Borsa'da parası olan ve yatırım yapan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ramazan Bayramı tatili önümüzdeki hafta başlıyor ve parasını Borsa İstanbul'da ya da fonlarda değerlendirenlerin paraya ihtiyacı varsa hisse ve fonlarını bozmaları için bugün son gün. Aksi halde Cuma ve sonrasında hisse, fon satışı yapanlar paralarının takasları 15 Nisan'da gerçekleştirilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı Odine Solutions Teknoloji  halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) talep toplama 13 Mart’ta başladı, 15 Mart’a kadar devam etti. Şirket, telekomünikasyon sektörüne yön veren, öncü kuruluşlarla birlikte yenilikçi projeler üzerinde çalışmalar yürütüyor. Odine Solutions Teknoloji hissesi halka arz fiyatı 30 TL olarak belirlendi. Odine Solutions Teknoloji halka arzında bireysel yatırımcıya en fazla 9 adet lot pay dağıtımı gerçekleşti.
3.04.2024 Gündem
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor
BES ile ilgili yeni karar! 1 Temmuz'da başlıyor Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre BES’ten çıkmadan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunması amaçlanan ve 26 Mart’ta başlaması planlanan “kısmi nakit çekme” uygulaması 1 Temmuz’a ertelendi.
26.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER)'in Ziraat GYO'nun katkılarıyla hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 4. Çeyrek Raporu’na göre, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 oranında gerileme kaydederek son sekiz yılın en düşük seviyesine indi.
22.03.2024 Ekonomi
Seçil Erzan: Paraya dokunmam yasaktı ama odama valiz valiz parayla giriliyordu
Seçil Erzan: Paraya dokunmam yasaktı ama odama valiz valiz parayla giriliyordu Fon dolandırıcılığı davasında savunmasına ek yapan Seçil Erzan, “Aracım yol ortasında durdurulup içindeki paralar alınıyordu. Paraya dokunmam yasaktı ama odama valiz valiz parayla giriliyordu, bunu herkes görmeliydi” dedi.
10.03.2024 Gündem
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın tekrar hâkim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera nasıl dolandırıldıklarını mahkemede anlatacak.
7.03.2024 Gündem
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu İran, geçtiğimiz yıl el koyduğu ABD’li şirket tarafından işletilen "Advantage Sweet" adlı petrol tankerinde bulunan en az 50 milyon dolar değerindeki petrole mahkeme kararıyla el koydu.
6.03.2024 Dünya
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu geldi. Raporda Erzan'ın Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile Arda Turan ve Fatih Terim'in kredi kullanması konusunda geçen konuşmaları dikkat çekti. Öte yandan Seçil Erzan'ın banka yetkilileriyle Selçuk İnan hakkındaki konuşmaları bilirkişi raporunda yer aldı.
27.02.2024 Gündem
Mogan Enerji ne zaman halka arz olacak, kaç lot verir? Molgan Enerji hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Mogan Enerji ne zaman halka arz olacak, kaç lot verir? Molgan Enerji hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Mogan Enerji Yatırım Holding AŞ'nin halka arzında 28-29 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde üç gün süreyle talep toplanacak. Sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle yapılacak halka arzın büyüklüğü 2 milyar 976 milyon TL olarak hesaplanırken, işlem sonrası Şirket'in halka açıklık oranı yüzde 10,76 olacak. Peki, Mogan Enerji halka arz hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Mogan Enerji kaç lot verir?
27.02.2024 Ekonomi
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
9.02.2024 Gündem
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir Üç ABD bölgesel kredi kuruluşunun çökmesine ve Credit Suisse'in acil kurtarılmasına yol açan bankacılık krizinden neredeyse bir yıl sonra dünya bankalarını yeni bir korku sardı. New York, Tokyo ve Zürih'e kadar uzanan bankalar, son günlerde sorunlu ticari emlak sektörüne verdikleri kredilerdeki kayıpların arttığını bildirdi.
8.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 32 bin konutu daha teslim edileceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 32 bin konutu daha teslim edileceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıl sonuna kadar 32 bin konutun daha teslim edileceğini söyledi. 'Türkiye eski Türkiye değil' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yolda birbirini görseler selam vermeyecek olanları aynı ittifak içerisinde birleştirdiler ama başarılı olamadılar. Günahları da Bay Kemal'in sırtına yüklediler. Bay Kemal'e ilk hançeri Meclis'e taşıdıkları vurdu" ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
Yüksek kar vaadiyle vurgun iddiası! Holding patronu dahil 30 kişiye operasyon
Yüksek kar vaadiyle vurgun iddiası! Holding patronu dahil 30 kişiye operasyon İzmir'de yüksek kar vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçundan haklarında gözaltı kararı verilen holding sahibi Sedat Ocakçı'nın (34) da aralarında bulunduğu 30 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Ocakçı'ya ait holding ve diğer işletmelerde polis ekiplerince arama yapılıyor.
7.02.2024 Gündem
Bir Seçil Erzan vakası daha! Banka müdürünün oyunu böyle ortaya çıktı
Bir Seçil Erzan vakası daha! Banka müdürünün oyunu böyle ortaya çıktı İstanbul'da yüksek kar vaadiyle mağdurlardan para topladığı iddia edilen emekli banka müdürü Müjgan D.'nin (63) aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada şu ana kadar 7 kişiden 11 milyon lira para topladıkları öğrenildi. Müjgan D., oğlu, kızı ve eşinin de aralarında bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edildi. Mağdurlar arasında birçok iş adamının bulunduğu öğrenildi.
31.01.2024 Gündem
IMF Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti
IMF Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti IMF, Türkiye'nin büyüme tahminini 2024 yılı için yüzde 3,1'e yükselttiğini açıkladı. Kuruluşa göre dünya ekonomisi de aynı oranda büyüyecek.
30.01.2024 Ekonomi
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Galatasaray
Kredi fırsatı! 2 yıl ödemesiz, 150 bin TL destek sağlanacak
Kredi fırsatı! 2 yıl ödemesiz, 150 bin TL destek sağlanacak Aile ve Gençlik Fonu ile ilgili detaylar netleşmeye başladı. Bakan Göktaş fon kapsamında sağlanacak kredi imkanı ile ilgili ayrıntıları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru süreci çalışmalarını ve hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, “Programın ekonomik destek kısmı ile başvurusu onaylanan kişilere toplam 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sunulacak” dedi.
17.01.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Heyet, Seçil Erzan'ın bankadaki hesap hareketlerinin, Erzan'ın cep telefonundaki banka çalışanlarıyla konuşmalarının ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki banka hesap hareketlerinin istenmesine karar vererek duruşmayı 8 Mart'a erteledi.
15.01.2024 Gündem
Faizsiz fon ile ilgili yeni detay! Yüzde 80 getirisi var, işte BES'te altın dönem
Faizsiz fon ile ilgili yeni detay! Yüzde 80 getirisi var, işte BES'te altın dönem Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. Son zamanlarda döviz ve altın yatırımları faizdeki yükseliş nedeniyle yerini mevduata bırakırken BES katılımcılarından bir kısmı tasarruflarını farklı bir araçta değerlendirmenin daha karlı olacağını düşünüyor. Ancak BES'te altın bereketi başladı. İşte merak edilen detaylar...
15.01.2024 Ekonomi
Promosyon almak isteyen emekliler dikkat! Maaşınızdan olabilirsiniz
Promosyon almak isteyen emekliler dikkat! Maaşınızdan olabilirsiniz Bankaların promosyon yarışı sürüyor. Emekli vatandaşlar maaş aldıkları bankadan her üç yılda bir promosyon ödemesi alabiliyor. İsteyen emekliler ise banka değiştirerek daha yüksek ödeme yapacağını vadeden bankaya geçebiliyor. Ancak işler her zaman emeklilerin istediği gibi ilerlemeyebiliyor. Kocaeli'de kendini banka görevlisi olarak tanıtan şahıs, promosyon ödemesi yalanıyla 57 yaşındaki adamı dolandırdı. İşte dolandırılma hikayesinin detayları...
15.01.2024 Gündem
Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısında: Herkes yer içer hesabı Seçil öder
Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısında: Herkes yer içer hesabı Seçil öder Yüksek fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi isimleri dolandıran banka müdürü Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşma salonu tıklım tıklım dolarken, ilk bilgiler de geliyor.
12.01.2024 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Fon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.