Fındık Fiyatı

Fındık Fiyatı

Son dakika fındık fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fındık fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fındık fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fındık Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fındık fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 fındık fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm fındık fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Camide satılan takvim paralarını alıp, 'Yol parası" deyip not bıraktı
Camide satılan takvim paralarını alıp, 'Yol parası" deyip not bıraktı Zonguldak'ta iddialara göre bir kişi, girdiği camide takvim satışlarından elde edilen parayı alarak kayıplara karıştı. Camiye bıraktığı notta ise "Harçlık aldım abi. Yol parası aldım. Hakkınızı helal edin" yazdı.
25.12.2023 Gündem
Yeni yıla günler kala fındık fiyatı 100 TL istikrarını sürdürüyor
Yeni yıla günler kala fındık fiyatı 100 TL istikrarını sürdürüyor Sezon başında 110 TL sınırını aşarak üreticiyi memnun eden fındık fiyatı, yılbaşına günler kala 100 TL’ye sabitlendi.
25.12.2023 Ekonomi
Fındıkta yeni oyun! '100 liranın üzerine çıkmasını bekleyin'
Fındıkta yeni oyun! '100 liranın üzerine çıkmasını bekleyin' Sezona 70 liradan başlayan, ardından ise hem rekoltenin hasat öncesi tahminlere göre daha düşük olduğunun anlaşılmasıyla hem de yoğun talep nedeniyle 110 liraya kadar yükselen fındık fiyatı, yeniden düşüşe geçti.
8.10.2023 Ekonomi
Levant fındık ne demek? 2023 fındık alım fiyatları açıklandı! Fındık çeşitleri ve fiyatları belli oldu!
Levant fındık ne demek? 2023 fındık alım fiyatları açıklandı! Fındık çeşitleri ve fiyatları belli oldu! Levant fındık nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2023 fındık alım fiyatları belli oldu. Toprak Mahsulleri Ofisi'nin 2023 yılı için belirlediği fındık çeşitleri ve fiyatları ilgililerin merak konusu oldu. Fındık Giresun ve Levant fındık olmak üzere ikiye ayrılır. Peki Levant fındık fiyatı ne kadar oldu?
7.08.2023 Gündem
Üreticilerden fındıkta 100 lira beklentisi
Üreticilerden fındıkta 100 lira beklentisi Ağustos ayıyla beraber Türkiye’de fındık sezonu açıldı. Birçok fındık üreticisi fındıklarını toplamaya başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen yıl Giresun kalite kabuklu fındığın kilosunu 53 lira, Levant kalite fındığını 52 lira, sivri kalite fındığını ise 51 lira olarak açıklamıştı. Bu yıl fındık fiyatı için henüz bir açıklama yapılmasa da üreticiler maliyetlerde artış yaşadıklarını ve bu yıl bir kilogram fındığın en az 100 TL olmasını beklediklerini söylüyor. Geçen yıla göre rekoltede artış beklemediklerini de ifade eden üreticiler, bu yıl yaşanan hava olaylarının fındıkta verimi düşürdüğüne dikkat çekti.
3.08.2023 Ekonomi
Fındık fiyatı açıklandı mı 2023? Güncel TMO fındık taban fiyatları 2023 ne kadar, 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak?
Fındık fiyatı açıklandı mı 2023? Güncel TMO fındık taban fiyatları 2023 ne kadar, 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? Fındık fiyatları 2023 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan fındık fiyatlarında güncel fiyat merak ediliyor. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından alımı gerçekleştirilen fındıklar için verilecek fiyat araştırması başladı. Peki, Fındık fiyatları açıklandı mı, 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? İşte TMO fındık taban fiyatları 2023...
1.08.2023 Ekonomi
Fındık fiyatı yükselişini sürdürüyor
Fındık fiyatı yükselişini sürdürüyor TMO’nun “Fındık satışı gündemimizde yok” açıklaması ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması nedeniyle fındıkta oluşan risk serbest piyasada fındık fiyatlarını yükseltiyor. Haftaya 60 TL’den başlayan fındık fiyatı hafta içerisinde 3 lira yükselişle 63 liradan işlem görmeye başlandı.
20.01.2023 Ekonomi
Yeni yılda fındık fiyatı yükselişini sürdürüyor
Yeni yılda fındık fiyatı yükselişini sürdürüyor Giresun’da serbest piyasada fındık fiyatı yeni yılda yükselişinin sürdürmeye devam ediyor. Serbest piyasada 2022 yılını yükselişle kapatan fındık fiyatı 2023 yılında da bu yükselişinin sürdürerek 60 TL’den alıcı buluyor.
3.01.2023 Ekonomi
Karadeniz Sakarya Gaz Sahası'nda yeni gelişme! TPAO duyurdu: Başarıyla bağlandı
Karadeniz Sakarya Gaz Sahası'nda yeni gelişme! TPAO duyurdu: Başarıyla bağlandı Sakarya Gaz Sahası’ndaki yeni gelişmeyi Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan TPAO, "Enerjisiyle güçlü Türkiye" notunu düştü.
23.12.2022 Ekonomi
Fındık fiyatı 3 doların üzerine çıktı
Fındık fiyatı 3 doların üzerine çıktı Giresun’da serbest piyasada fındık fiyatı en hareketli zamanlarını yaşıyor. Haftaya 56 lira seviyelerinde başlayan fındık fiyatı 60 lirayı gördü.
23.12.2022 Ekonomi
Fındık fiyatları yükselişe geçti! Yeni kilo fiyatı açıklandı
Fındık fiyatları yükselişe geçti! Yeni kilo fiyatı açıklandı Serbest piyasada son 2 aydır 47 lira seviyelerinde sabitlenen fındık fiyatı yıl sonu yaklaşırken 1.5 liralık yükselişle 48.5 TL’yi gördü.
18.11.2022 Ekonomi
Avrupa’daki enerji krizi fındık fiyatlarını da vurdu
Avrupa’daki enerji krizi fındık fiyatlarını da vurdu Avrupa ülkelerinde yaşanan enerji krizi hammaddesi fındık olan çikolata üretimlerini düşürünce fındık fiyatlarını da olumsuz etkiledi.
2.11.2022 Ekonomi
Fındık fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yeni tarife açıklandı
Fındık fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yeni tarife açıklandı Giresun’da serbest piyasada fındık fiyatı geçen hafta yakaladığı 47 liralardaki fiyat istikrarını korumaya devam ediyor.
21.10.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci: 5,5 milyon ton hububat, tahıl koridorundan geçti
Bakan Kirişci: 5,5 milyon ton hububat, tahıl koridorundan geçti Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tahıl koridoruna ilişkin "5,5 milyon ton hububat, tahıl koridorundan geçti. Dünya bir nefes aldı, rahatladı" dedi.
3.10.2022 Ekonomi
Fındık fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme!
Fındık fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçılar Birliği (KFMİB) Başkanı Hasan Osman Sabır, dünyada yaşanan durgunluk nedeniyle eylülde başlayacak ihracat sezonu hedeflerine ilişkin, “Dünyada durgunluk söz konusu. İnşallah 320 bin tonu yakalarsak başarılı bir sezon geçirmiş olacağız. Bu seneyi 2 milyar dolarla kapatmış olacağız” dedi.
16.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'güzel bir pankart gördüm' dedi ve açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'güzel bir pankart gördüm' dedi ve açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Stadyumu, Fatsa OSB ve Eğitim Yatırımları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Burada fındık alım fiyatlarını açıklayan Erdoğan "2022 alım sezonunda kabuklu fındığa kg başına alan destekli olarak Levant ve Giresun kalite ortalamasını 54 lira olarak açıkladık. Hayırlı olsun bereketli olsun inşallah" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan 'Güzel bir pankart gördüm; fındık dalda tekleme, 6'lı masa Ordu'dan oy bekleme. Benim Ordulum böyle işte, haddini bildirmekse bildirir.' dedi.
30.07.2022 Siyaset
Fındık fiyatları açıklandı mı 2022, fındık fiyatı ne zaman belli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun-Ordu-Samsun fındık fiyatlarını ne zaman açıklayacak?
Fındık fiyatları açıklandı mı 2022, fındık fiyatı ne zaman belli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun-Ordu-Samsun fındık fiyatlarını ne zaman açıklayacak? Ağustos ayı için az bir süre kalırken, fındık fiyatlarıyla ilgili aramalar da arttı. Her yıl Ağustos ve Eylül ayları içerisinde toplanan fındığın bu yılki satış ve kilogram fiyatının kaç lira olacağı fındık üreticileri tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık fiyatlarını ne zaman açıklayacak? 2022 fındık fiyatları açıklandı mı?
29.07.2022 Ekonomi
Fındık fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme!
Fındık fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Fındık fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Fındıkta hasat dönemi yaklaşırken, üreticilerin gözü kulağı, yarın Ordu’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak taban fiyatlarda.
29.07.2022 Ekonomi
İllerin en meşhur ürünleri! İşte Türkiye'ye ürettikleri tarım ürünleriyle damga vuran şehirler...
İllerin en meşhur ürünleri! İşte Türkiye'ye ürettikleri tarım ürünleriyle damga vuran şehirler... İllerin en meşhur ürünleri listelendi. Ukrayna-Rusya savaşıyla beraber tüm dünyayı kıtlık korkusu sararken ülkemiz tarım üretimiyle dünyaya damgasını vuruyor. Türkiye, farklı coğrafyası ve dört mevsime sahip bir ülke olması nedeniyle çeşitli tarım ürünlerini barındıran bir ülke.
21.05.2022 Ekonomi
Kar yağdı, fiyatlar arttı, kilosu 39 lira...
Kar yağdı, fiyatlar arttı, kilosu 39 lira... Kar yağışındaki zirai don riski serbest piyasada fındık fiyatlarını da etkiledi. Serbest piyasa da kar yağışı öncesi 35 TL civarında olan fındık fiyatı 4 lira artışla 39 TL’ye yükseldi.
20.03.2022 Ekonomi
Fındık fiyatı haftayı 35 liradan kapatıyor
Fındık fiyatı haftayı 35 liradan kapatıyor Giresun’da serbest piyasada 35 liraya yükselen fındık fiyatının, önümüzdeki haftalarda daha da artacağı öngörülüyor.
14.01.2022 Ekonomi
Fındık fiyatları bugün ne kadar? Güncel fındık fiyatları 2021!
Fındık fiyatları bugün ne kadar? Güncel fındık fiyatları 2021! Dünya fındık üretim ve ihracatını büyük oranda elinde bulunduran Türkiye’de, döviz fiyatlarının düşüşe geçmesiyle, fındık fiyatlarında beklenmeye hamle geldi. Peki, Fındık fiyatları bugün ne kadar? Güncel fındık fiyatları 2021…
22.12.2021 Ekonomi
Fındık taban fiyatını aştı! Kilosu 32 TL'ye yükseldi
Fındık taban fiyatını aştı! Kilosu 32 TL'ye yükseldi Ordu'da, sezon başında serbest piyasada 24 liradan satılan fındığın fiyatı, aralık ayında 32 liraya kadar çıktı. Levant kalite için 26 lira 50 kuruş, Giresun kalite için 27 lira olarak taban fiyat açıklayan Toprak Mahsulleri Ofisi’ne (TMO) fındığını vermeyen üreticiler, şimdi daha yüksek fiyatla ürünlerini satma imkanı buldu.
14.12.2021 Ekonomi
Fındık fiyatıyla ilgili flaş açıklama! 30 lira...
Fındık fiyatıyla ilgili flaş açıklama! 30 lira... Giresun’da Fındık fiyatı ile ilgili flaş açıklama! 30 lirayı görmüştü, üreticiler duyurdu. Giresun’da serbest piyasada son bir haftadır yükselişte olan fındık fiyatı yeniden düşüşe başladı.
27.11.2021 Ekonomi
Fındık fiyatları düştü! Üreticiye flaş çağrı
Fındık fiyatları düştü! Üreticiye flaş çağrı Karadeniz Bölgesi'nde hasat ve kurutması tamamlanan fındığın satış telaşı başladı. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Levant kalite fındığın kilogramını 26,5 TL'den alırken serbest piyasada bu fiyat 23 TL'ye kadar geriledi. TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, ofisin levant kalite fındık için verdiği 26,5 TLlik fiyatının taban fiyat olduğunu belirterek, Bu fiyatın altında üreticilerimiz kesinlikle fındıklarını satmasınlar" dedi.
2.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fındık Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fındık fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.