Ferhat Gedik

Ferhat Gedik

Son dakika Ferhat Gedik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ferhat Gedik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ferhat Gedik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferhat Gedik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferhat gedik gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 ferhat gedik haberi bulunmuştur. Tüm ferhat gedik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'i andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'i andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 yıl önce şehit olan Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Ferhat Gedik'i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda andı.
11.08.2023 Gündem
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı!
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı! Osmaniye, Gaziantep ve Kilis’te ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-8-Amanoslar Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ başlatıldı.
4.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eren Bülbül ve Ferhat Gedik paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eren Bülbül ve Ferhat Gedik paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Terör örgütü PKK’nın alçakça katlettiği Eren evladımız ile Jandarma Astsubay’ımız Ferhat Gedik’i şehadetlerinin 5. yılında tazimle yâd ediyorum." ifadelerini kullandı.
11.08.2022 Siyaset
Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi?
Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi? Trabzon Maçka'da, 5 yıl önce bugün PKK'lı teröristlerce açılan ateşte şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ölüm yıldönümünde anılıyor. Türkiye’yi sarsan Eren Bülbül’ün şehit edilmesi olayı sosyal medyada gündem oldu. Eren Bülbül’ün şehit olmadan önce, 24 Haziran'da yaptığı 'Biri de çıkıp demiyor ki: Eren iyi ki varsın' paylaşımı yeniden gündeme geldi. Peki, Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi? İşte detaylar…
11.08.2022 Gündem
Eren Bülbül, vefatının 5'inci yılında kabri başında anıldı
Eren Bülbül, vefatının 5'inci yılında kabri başında anıldı Trabzon'un Maçka ilçesinde, 2017 yılında PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül (15), ölümünün 5inci yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.
11.08.2022 Gündem
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı ortaya çıktı
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı ortaya çıktı Trabzon'un Maçka ilçesinde, PKK'lı teröristlerce açılan ateşte şehit olan Eren Bülbül'ün (15) son fotoğrafına ulaşıldı. Fotoğrafın, saldırıdan saatler önce, şehit edildiği yerde cep telefonu kamerası ile çekildiği ortaya çıktı. Fotoğraf karesinde şehit Bülbül'ün, oturduğu ahşap çit üzerinde gülümsediği görüldü.
11.08.2022 Yaşam
Motor ve kanatları yer değiştirebilen yeni nesil İHA yaptılar
Motor ve kanatları yer değiştirebilen yeni nesil İHA yaptılar Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Uçak Bakım ve Onarım Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Öztürk Özdemir Kanat, öğrencileriyle birlikte devletten aldıkları destekle dikey kalkış yapabilen İHA üretti. “Turkuaz ER41” ismini verdikleri İHA’nın hem kanatları hem de motoru yer değiştirebiliyor.
20.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Gül, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi
Bakan Gül, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Trabzon'da teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatını konu alan 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.
21.01.2022 Siyaset
'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmine büyük ilgi
'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmine büyük ilgi Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan, TRT ortak yapımı 'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmi, vizyona girdiği ilk günden itibaren sevgi seliyle karşılaştı.
15.01.2022 Magazin
'Kesişme: İyi ki varsın Eren'in İstanbul galası yapıldı
'Kesişme: İyi ki varsın Eren'in İstanbul galası yapıldı Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filminin İstanbul Galası Beyoğlu Atlas Sineması'nda yapıldı.  
5.01.2022 Kültür Sanat
Trabzon'da 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmine yoğun ilgi
Trabzon'da 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmine yoğun ilgi Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, eşi ve Sevgi Evleri'nde kalan 35 çocuk ile beraber 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini seyretti. Vali Ustaoğlu "Trabzon halkı, filme müthiş ilgi gösteriyor. Sinemalarımız şu an tamamen dolu. Herkes heyecanla bu filmi izlemek istiyor" dedi.
2.01.2022 Kültür Sanat
Şehit Eren Bülbül'ün doğum gününe özel hazırlanan video Galata Kulesi'ne yansıtıldı
Şehit Eren Bülbül'ün doğum gününe özel hazırlanan video Galata Kulesi'ne yansıtıldı 2017'de Trabzon'da terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül'ün 20. yaş gününde hayatını anlatan "Kesişme; İyi Ki Varsın" filminin sahneleri Galata Kulesi'ne yansıtıldı. Galata Kulesi'ne gelen ziyaretçiler de o anları cep telefonuna kaydetti.
1.01.2022 Yaşam
Eren ile şehit olan Başçavuş Gedik'in annesi, oğlunun canlandırıldığı filmi izlerken gözyaşlarına boğuldu
Eren ile şehit olan Başçavuş Gedik'in annesi, oğlunun canlandırıldığı filmi izlerken gözyaşlarına boğuldu Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerin 15 yaşındaki Eren Bülbül ile birlikte şehit ettiği Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in annesi Hatice Gedik, şehit oğlunun da canlandırıldığı 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi. Anne Gedik, duygu dolu anların yaşandığı filmin gösteriminde gözyaşlarına boğuldu. 
1.01.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galasına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galasına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Maçka ilçesinde Mehmetçik'in teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesinin anlatıldığı 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galasına katıldı.
30.12.2021 Gündem
Türk savunma sanayisinden 2 yeni zırhlı araç
Türk savunma sanayisinden 2 yeni zırhlı araç Katmerciler, IDEF 2021'de zırhlı araçlar Eren 4x4 ve Hızır II'yi ilk kez sergileyecek.
11.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Eren Bülbül "İyi ki varsın Eren” paylaşımlarıyla anılıyor! Eren Bülbül kimdir, neden ve nasıl öldü? Eren Bülbül olayı…
Eren Bülbül "İyi ki varsın Eren” paylaşımlarıyla anılıyor! Eren Bülbül kimdir, neden ve nasıl öldü? Eren Bülbül olayı… Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile şehit düşen Eren Bülbül ölümünün 4. yılında İyi ki varsın Eren” paylaşımlarıyla anılıyor. Peki, Eren Bülbül kimdir, nasıl ve neden öldü? İşte Eren Bülbül olayı…
11.08.2021 Gündem
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi
TRT Genel Müdürü Eren, sosyal medyadan izleyiciye müjdeyi verdi TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT 1’in yeni yayın döneminde ekrana getireceği yapımlarla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımla izleyiciye müjdeyi verdi. Eren yaptığı paylaşımda, “Yeni sezonda birbirinden kaliteli yapımlar yine TRT ekranlarında olacak. Barbaros’tan Sultan Alparslan’a, Mevlânâ’dan Hacı Bayram-ı Veli’ye, Trablusgarp Savaşı’ndan Mehmet Akif Ersoy’un hayatına özenle hazırlanmış güçlü yapımlar TRT 1’de yayınlanacak” ifadelerini kullandı.
8.07.2021 Kültür Sanat
Bakan Albayrak'tan Eren Bülbül mesajı: İyi ki varsın Eren!
Bakan Albayrak'tan Eren Bülbül mesajı: İyi ki varsın Eren! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, PKK'lı teröristlerce 3 yıl önce şehit edilen Eren Bülbül için "Bugün milyonlarla birlikte söylüyoruz: İyi ki varsın Eren" mesajını paylaştı.
11.08.2020 Gündem
Eren Bülbül’ün ölüm sebebi ne? Eren Bülbül kimdir, nereli? (Eren Bülbül ölümü)
Eren Bülbül’ün ölüm sebebi ne? Eren Bülbül kimdir, nereli? (Eren Bülbül ölümü) 1 Ocak 2020 doğumlu Eren Bülbül ölümünün 3. yılında tüm Türkiye’de anılıyor. Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017’de bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında 15 yaşında şehit oldu. İşte Eren Bülbül ölümü ve merak edilenler…
11.08.2020 Gündem
Dornaz alfa nedir? Ercüment Ovalı paylaştı! Dornaz alfa corona virüsü tedavisinde mi kullanılacak?
Dornaz alfa nedir? Ercüment Ovalı paylaştı! Dornaz alfa corona virüsü tedavisinde mi kullanılacak? Sağlık Bakanlığı'nın çalışmalarına onay verdiği Ercüment Ovalı, yerli aşı geliştirmek için ekibiyle beraber 45 gün sürecek karantinaya girmişti. Ovalı geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından koronavirüs aşısı için heyecanladıran bir paylaşım yaptı. Ercüment Ovalı sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama yaparak Dornaz alfa isimli bir içerikten bahsetti. Ovalı’nın yaptığı açıklamanın ardından Dornaz alfa nedir? soruları da arttı.
16.04.2020 Gündem
Eren Bülbül'ün ailesinin buruk bayramı
Eren Bülbül'ün ailesinin buruk bayramı Trabzon'un Maçka ilçesinde, 2 yıl önce PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül (15), şehadetinin 2'nci yılında kabri başında dualarla anıldı.
11.08.2019 Gündem
THY'nin rüya uçağının adı belli oldu!
THY'nin rüya uçağının adı belli oldu! Türk Hava Yolları (THY), şehit Eren Bülbül'ün anısına dün filosuna dahil olan 'rüya uçak' olarak adlandırılan ilk Boeing 787-9 Dreamliner'ına "Maçka" ismini verdi. THY, "Yeni uçağımıza kahraman Eren'iminizin memkeleti "Maçka" adını verdik.İlk uçuşumuz da Trabzon'a. Ailesiyle birlikte hep beraber Eren'i ziyaret edeceğiz" açıklamasını yaptı.
27.06.2019 Gündem
Şehit Eren Bülbül'ün adı ilk yerli ve milli SİHA'sına verildi
Şehit Eren Bülbül'ün adı ilk yerli ve milli SİHA'sına verildi PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle 2 yıl önce şehit olan Eren Bülbül'ün (15) adı Türkiye'nin ilk yerli ve milli SİHA'sı Bayraktar TB2'lerden eğitim olarak kullanılanlardan birine verildi.
26.06.2019 Gündem
İtirafçı her şeyi anlattı: Eren’in vurulduğunu radyodan duyduk
İtirafçı her şeyi anlattı: Eren’in vurulduğunu radyodan duyduk Giresun ve Trabzon kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar sırasında silahlarıyla birlikte teslim olan Kawa kod adlı B.D. etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak isteyerek itirafçı oldu.
17.06.2019 Gündem
Bin 700 komando etrafını sardı! Aç kalınca yakalandı…
Bin 700 komando etrafını sardı! Aç kalınca yakalandı… Giresun kırsalında süren operasyonlar neticesinde ‘Aras’ kod adlı terörist Aras Aslan, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bin 700 komando ile süren operasyonlarda daralan çemberden dolayı kaçamadığı ve aç kaldığı için ormandan çıktığı öğrenildi.
23.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ferhat Gedik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferhat gedik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.