‘Barış Akarsu Merhaba’ galasında duygusal anlar yaşandı!
‘Barış Akarsu Merhaba’ galasında duygusal anlar yaşandı! Bir dönem Anadolu rock müzikte fırtınalar estiren, Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrası 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin İstanbul galası, dün akşam yapıldı. Hayranları, filmin afişinin ve Barış Akarsu’nun maketinin önünde hatıra pozu çektirdi. Yoğun bir katılımın olduğu galaya katılan Akarsu’nun babası Selahattin Bey ve kız kardeşi Nesrin Hanım, sanatçının şarkılarını hayranları ile birlikte gözyaşları içerisinde seslendirdi.
16.11.2022 Magazin
Şehitlerin yazdığı destanları anlatan kısa film yarışması
Şehitlerin yazdığı destanları anlatan kısa film yarışması Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğünce, üniversite öğrencilerinin katılacağı, her ilin şehitlerinin kahramanlıklarını anlatacak kısa film yarışması düzenleniyor.
27.02.2022 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: 'Çalışma yapıp adım atılabilir'
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: 'Çalışma yapıp adım atılabilir' Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonu gerçekleştirdiği Trabzon ziyaretinde gençlerle bir araya geldi. Erdoğan gençlerin sorularını yanıtladı.
1.02.2022 Siyaset
Bakan Gül, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi
Bakan Gül, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Trabzon'da teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatını konu alan 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.
21.01.2022 Siyaset
'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmine büyük ilgi
'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmine büyük ilgi Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan, TRT ortak yapımı 'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmi, vizyona girdiği ilk günden itibaren sevgi seliyle karşılaştı.
15.01.2022 Magazin
'Kesişme: İyi ki varsın Eren'in İstanbul galası yapıldı
'Kesişme: İyi ki varsın Eren'in İstanbul galası yapıldı Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filminin İstanbul Galası Beyoğlu Atlas Sineması'nda yapıldı.  
5.01.2022 Kültür Sanat
Trabzon'da 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmine yoğun ilgi
Trabzon'da 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmine yoğun ilgi Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, eşi ve Sevgi Evleri'nde kalan 35 çocuk ile beraber 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini seyretti. Vali Ustaoğlu "Trabzon halkı, filme müthiş ilgi gösteriyor. Sinemalarımız şu an tamamen dolu. Herkes heyecanla bu filmi izlemek istiyor" dedi.
2.01.2022 Kültür Sanat
Şehit Eren Bülbül'ün doğum gününe özel hazırlanan video Galata Kulesi'ne yansıtıldı
Şehit Eren Bülbül'ün doğum gününe özel hazırlanan video Galata Kulesi'ne yansıtıldı 2017'de Trabzon'da terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül'ün 20. yaş gününde hayatını anlatan "Kesişme; İyi Ki Varsın" filminin sahneleri Galata Kulesi'ne yansıtıldı. Galata Kulesi'ne gelen ziyaretçiler de o anları cep telefonuna kaydetti.
1.01.2022 Yaşam
Eren ile şehit olan Başçavuş Gedik'in annesi, oğlunun canlandırıldığı filmi izlerken gözyaşlarına boğuldu
Eren ile şehit olan Başçavuş Gedik'in annesi, oğlunun canlandırıldığı filmi izlerken gözyaşlarına boğuldu Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerin 15 yaşındaki Eren Bülbül ile birlikte şehit ettiği Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in annesi Hatice Gedik, şehit oğlunun da canlandırıldığı 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi. Anne Gedik, duygu dolu anların yaşandığı filmin gösteriminde gözyaşlarına boğuldu. 
1.01.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galasına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galasına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'un Maçka ilçesinde Mehmetçik'in teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesinin anlatıldığı 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galasına katıldı.
30.12.2021 Gündem
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor The Washington Post gazetesinin 1960 yılında “Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor” başlığıyla haber yaptığı Bandırma Füze Kulübü beyazperdeye taşınıyor. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği filmin çekimlerine 25 Ekim’de başlanacak.
17.10.2021 Magazin