Felaket

Felaket

Son dakika felaket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan felaket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını felaket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Felaket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan felaket gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.829 felaket haberi bulunmuştur. Tüm felaket haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Alba Berlin – Fenerbahçe Beko karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de!
Alba Berlin – Fenerbahçe Beko karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de!EuroLeague’in 2024-25 sezonunda bugün 4. maçlar oynanacakken; çift maç haftasında heyecan durmadan devam ediyor. EuroLeague’de bugün 5 maç basketbolseverleri beklerken; yarın oynanacak 4 maçla birlikte çift maç haftası sona erecek. Fenerbahçe, bugün EuroLeague’ki dördüncü maçında Berlin deplasmanında boy gösterecek. Alba Berlin ile bugün saat 20.30’da karşılaşacak olan temsilcimiz, son maçta aldığı Kızıl Yıldız yenilgisini telafi etmeye çalışacak.
17.10.2024İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tehlikesi ülkemize yaklaşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tehlikesi ülkemize yaklaşıyorCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde Filistin'in Geleceği Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "BM Güvenlik Konseyi ile uluslararası örgütlerin İsrail'in şımarıklıkları karşısında nasıl büyük acze düştüklerini hep beraber yüzümüz kızararak takip ettik. İnsan hakları örgütlerinin, küresel medya organlarının, konu Gazze'de öldürülen masum çocukların hakları olunca nasıl üç maymunu oynadığına şahitlik ettik" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "İsrail durdurulmadığı takdirde bu yayılmacılığın nereye uzanacağını tahmin edebiliyoruz. Ülkemize yaklaşan tehlikeyi göremeyen idrak yoksunu kimi şahsiyetler varsa da biz riski görüyor, her türlü tedbiri alıyoruz" dedi.
15.10.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasın
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasınMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. "DEM Parti'ye uzattığım el yanlış yorumlanmasın" diyen Bahçeli, "DEM Parti’nin aklını başına alması, uzattığım eli sabote etmek amacıyla tahrik ortamını kamçılamaktan uzak durması herkesin hayrınadır" ifadelerini kullandı.
15.10.2024Gündem
Fahrettin Altun: Dijital mecralara ilişkin caydırıcı tedbirlere ihtiyacımız var
Fahrettin Altun: Dijital mecralara ilişkin caydırıcı tedbirlere ihtiyacımız varCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sosyal medya başta olmak üzere dijital mecralara ilişkin etkin hukuki düzenlemelere, caydırıcı tedbirlere ihtiyacımız var" dedi.
8.10.2024Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
8.10.2024İddaa
Bakan Kacır: Savunma sanayiinde yerlilik oranımız yüzde 20'lerden yüzde 80'lere yükseldi
Bakan Kacır: Savunma sanayiinde yerlilik oranımız yüzde 20'lerden yüzde 80'lere yükseldiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, savunma sanayiinde yerlilik oranının yüzde 20'lerden yüzde 80'lere yükseldiğini belirterek, “Türkiye, Milli Teknoloji Hamlesi'nde en büyük kazanımları savunma sanayiinde elde etti. Bu elbette tesadüf değildir. Savunma sanayiinde yerlilik ve millilik Türkiye için kaçınılmaz bir hedefti” dedi.
7.10.2024Ekonomi
Bosna-Hersek'e yardım eli! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yardımlarımızı bölgeye ulaştırıyoruz
Bosna-Hersek'e yardım eli! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yardımlarımızı bölgeye ulaştırıyoruzCumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna-Hersek'teki felaket ile ilgili sosyal medyasından açıklamada bulundu. Erdoğan "AFAD'ımız, Kızılay'ımız ve TİKA'mızla ülkemizin merhamet ve şefkat elini Bosna-Hersekli kardeşlerimize uzatıyoruz" dedi.
6.10.2024Gündem
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
5.10.2024İddaa
Türkiye'den  Bosna-Hersek'e 'insani yardım' açıklaması
Türkiye'den Bosna-Hersek'e 'insani yardım' açıklamasıDışişleri Bakanlığı, Bosna-Hersek'in Jablanica şehrinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle, Türkiye'nin bölgeye her türlü insani yardımda bulunmaya hazır olduğunu açıkladı.
4.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST Adana'da: Bize silah satmayanlara ihracat yapıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST Adana'da: Bize silah satmayanlara ihracat yapıyoruzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda düzenlenen Teknofest 2024'e katıldı. "Türkiye Yüzyılı'nın mimarı sizlersiniz" diyen Erdoğan, "Geleceği inşa etmek, yarınları hayal etmekle başlar. Başaramazsınız diyenlere aldırmadık. Dün bize parasıyla savunma sanayii teknolojisi ürünü vermeyen ülkelere artık ihracat yapar hale geldik" ifadelerini kullandı. İsrail'in yayılmacı saldırganlığına tepki gösteren Erdoğan, "Ateşi tüm bölgeye yaymak için her yola başvuruyorlar. Hamas ve Hizbullah bahane. İsrail'in nihai hedefini ve vadedilmiş toprakların ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Biz sahadaki gelişmeleri anbean takip ediyoruz" dedi.
4.10.2024Gündem
Helene Kasırgası'nda can kaybı artıyor
Helene Kasırgası'nda can kaybı artıyorGeçen hafta Florida kıyılarına 225 kilometre hızla ulaşan Helene Kasırgası'nda ölü sayısı 133'e çıktı. Başkan Biden, milyonlarca insanın elektriksiz kaldığı felaket bölgesini ziyaret edecek.
1.10.2024Dünya
Misli'den günün en çok oynanan maçları
Misli'den günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
30.09.2024Şampiy10
Hazar Ergüçlü'den Dilber açıklaması: Her felaket sonrasında şaka yapabiliyor
Hazar Ergüçlü'den Dilber açıklaması: Her felaket sonrasında şaka yapabiliyorOyuncu Hazar Ergüçlü, geçen sezon pavyon dansıyla Türkiye’nin gündemine oturan Dilber’i anlattı. “Herkes yer içer, hesabı Dilber öder.” repliğiyle dillere pelesenk olan İnci Taneleri’nin başarılı oyuncusu, Dilber’i çocuksu bulduğunu belirterek “Dilber, başına ne gelirse gelsin her an kendinle dalga geçebileceğini öğretti bana. Her felaketin beş dakika sonrasında şakasını yapabiliyor. Ancak yetişkin olmayan bir insan bu kadar esnek olabilir.” dedi.
29.09.2024Magazin
Depremin merkezinde depreme dayanıklı konutlar yükseliyor
Depremin merkezinde depreme dayanıklı konutlar yükseliyorAdana'nın Kozan ilçesine bağlı Minnetli Mahallesi'nde depremlerde ağır hasar evler bir taraftan yıkılırken, diğer taraftan yeni evler yapılıyor.
25.09.2024Adana
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
25.09.2024İddaa
Trabzon'da sel suları çekildi, ilçe çamur deryasına döndü
Trabzon'da sel suları çekildi, ilçe çamur deryasına döndüTrabzon'da dün etkili olan şiddetli yağışlardan en çok etkilenen ilçe olan Araklı'da sel sularının çekilmesiyle ilçe merkezi çamur deryasına döndü. Sabahın ilk ışıklarıyla dükkanlarına koşan esnaf gördüğü manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.
21.09.2024Gündem
Bilim insanlarından deniz hayvanları için çöpçatanlık programı
Bilim insanlarından deniz hayvanları için çöpçatanlık programıBilim insanlarının, tehdit altındaki türleri rekor seviyedeki okyanus sıcaklıklarının tahribatından korumak için hayal ettiği birçok yeni girişim arasında, Florida'da yeni başlayan “kabuklu deniz hayvanları için çöpçatanlık” programı belki de en sıra dışı olanı.
20.09.2024Dünya
Bakan Kacır G20 dijital ekonomi bakanları toplantısına katıldı
Bakan Kacır G20 dijital ekonomi bakanları toplantısına katıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Brezilya’nın ev sahipliğinde, Maceio kentinde gerçekleştirilen G20 Dijital Ekonomi Bakanları Toplantısı’na katıldı.
14.09.2024Ekonomi
Bakan Kacır: Uygun fiyatlı internet sunuyoruz
Bakan Kacır: Uygun fiyatlı internet sunuyoruzSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Brezilya’nın ev sahipliğinde, Maceio kentinde gerçekleştirilen G20 Dijital Ekonomi Bakanları Toplantısı’na katıldı. Kacır, “Dijital Kapsayıcılık Evrensel ve Anlamlı Bağlanabilirlik, Dijital Devlet- Güvenilir ve Kapsayıcı Dijital Kamu Altyapısı İnşa Etmek, Çevrimiçi Doğru ve Güvenilir Bilgi ve Dijital Ekonomide Güven ile Sürdürülebilir Kalkınma ve Eşitsizliklerin Giderilmesi İçin Yapay Zeka” başlıklarında düzenlenen iki ayrı oturumda konuştu.
14.09.2024Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
13.09.2024İddaa
Bakan Tekin açıkladı! Yeni müfredat nasıl olacak? Devamsızlık ve sınıf tekrarına af gelecek mi?
Bakan Tekin açıkladı! Yeni müfredat nasıl olacak? Devamsızlık ve sınıf tekrarına af gelecek mi?Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredata ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, "Bilgiyi beceriye dönüştürecek sistemi getirmemiz gerekiyordu. Bu çalışmalarla Mayıs ayı itibariyle onay süreci tamamlanan müfredatımız var. Bu müfredat her kademenin ilk sınıfında bu yıl uygulanmaya başlanacak. Türkiye Yüzyılı Maarif Modelimiz beceri temelli bir model olarak kurgulanmış model." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin, 'af' beklentisiyle ilgili de "Devamsızlık ve sınıf tekrarıyla ilgili bir af gündemimizde yok" dedi.
2.09.2024Gündem
Gabriel Sara, Elias Jelert hepsi felaket! Muslera'nın tekmesi olay oldu: Rezalet, çok ayıp hiç olmadı
Gabriel Sara, Elias Jelert hepsi felaket! Muslera'nın tekmesi olay oldu: Rezalet, çok ayıp hiç olmadıGALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında deplasmanda Young Boys’a 3-2 mağlup olan Galatasaray, Rams Park'ta rövanş maçında 1-0 yenilerek Devler Ligi’ne veda etti. Kritik yenilgi sonrası Muslera ve yeni transferler Gabriel Sara, Elias Jelert eleştirilerin odağı oldu. İşte detaylar...
28.08.2024Galatasaray
Türkiye, UAD'ye İsrail'in soykırım davasına müdahale beyanını sundu
Türkiye, UAD'ye İsrail'in soykırım davasına müdahale beyanını sunduTürkiye, Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail aleyhindeki soykırım davasına müdahillik beyanını Divan'a sundu.
7.08.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abbas tepkisi: Çağırdık gelmedi, bizden özür dilemesi gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abbas tepkisi: Çağırdık gelmedi, bizden özür dilemesi gerekiyorCumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması’nda açıklamalarda bulundu. İsrail Başbakanı Netanyahu'yu ayakta alkışlayan ABD Kongresine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin lideri Mahmut Abbas'a da tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizde bazı siyasi partiler diyor ki 'Hükümet Filistin Başkanını Türkiye'ye davet etsin ve parlamentoda konuştursun.' Size bunu davet etmediğimizi kim söylüyor. Davet ettiğimiz halde gelmeyen Sayın Abbas kusura bakmasın bizden ayrıca özür dilemesi lazım. Bekliyoruz bakalım gelebilecek mi." diye konuştu.
27.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Felaket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki felaket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.