Can Kaybı

Can Kaybı

Son dakika can kaybı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan can kaybı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını can kaybı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Kaybı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can kaybı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.460 can kaybı haberi bulunmuştur. Tüm can kaybı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Celaliye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'daki toprak kayması saniye saniye görüntülendi
Gaziosmanpaşa'daki toprak kayması saniye saniye görüntülendi Gaziosmanpaşa’da dün akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Yaşanan olayın ardından İstanbul Valisi Davut Gül sabah saatlerinde olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Gündem
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "9 günlük bayram tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldi, 75 kişi hayatını kaybetti" dedi. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, bayram tatilinde 6 bin 530 trafik kazası meydana geldiğini, 75 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik kazasının nedeni belli oldu! Genç kız o anları kaydetti: 1 can kaybı ve yaralılar var
Antalya'daki teleferik kazasının nedeni belli oldu! Genç kız o anları kaydetti: 1 can kaybı ve yaralılar var Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Tunç soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirterek 13 kişinin gözaltına alındığını söyledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD Başkanı Okay Memiş kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kazasının o anları genç kızın kamerasına böyle yansıdı. Öte yandan kazanın neden meydana geldiği belli oldu. Teleferik kazasında kabinlerde mahsur kalan son 13 kişi, 22,5 saat sonra helikopter ile kurtarıldı.
13.04.2024 Gündem
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
3.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Milletimizin mesajı bizim için yol haritasıdır AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, "31 Mart seçimleri de önümüzde izleyeceğimiz siyaset açısından dönüm noktası. Milletimiz uyarılarda bulunmuştur, eleştirileri vardır. Bu mesajı bütün boyutları ile ele almak değerlendirmek boynumuzun borcudur." dedi.
2.04.2024 Gündem
Kiracı davayı kaybetti! Evi ateşe verdi
Kiracı davayı kaybetti! Evi ateşe verdi Ankara'nın Mamak ilçesinde kirayı ödemeyince mahkeme kararıyla tahliyesi istenen kiracı Şükrü K, evi ateşe vererek kaçtı. Ev sahibi Hasan Kayan'ın oğlu Ahmet Kayan ise, "Kira yüksek değildi, 1500 liraydı. Yangından önce babamı bizzat kendisi arayıp 'Dava açarsanız evi yakarım, zarar veririm' diye tehdit etmiş" diye konuştu
2.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan PKK'nın Belçika'daki saldırılarına tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan PKK'nın Belçika'daki saldırılarına tepki Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK yandaşlarının Belçika'da Türk vatandaşlara saldırmasına ilişkin, "Yaşanan hadiseler, PKK terör örgütünün Batı Avrupa'da toplumsal barışı ve kamu düzenini tehdit ettiğini bir kez daha göstermiştir" açıklamasını yaptı.
26.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Artvin'de facia ucuz atlatıldı! Hızla ilerleyen iş makinesi, cadde üzerinde kurulu pazara daldı
Artvin'de facia ucuz atlatıldı! Hızla ilerleyen iş makinesi, cadde üzerinde kurulu pazara daldı Artvin’in Şavşat ilçesinde iş makinesi geri kayarak cadde üzerinde kurulan halk pazarına girdi. İş makinesinin, park halindeki araçlara çarptığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
14.03.2024 Gündem
5 yıldızlı otelde yangın paniği
5 yıldızlı otelde yangın paniği Antalya'nın Alanya ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ediyor.
13.03.2024 Gündem
Şiddet Haritası yayımlandı Karadeniz Bölgesi 2’nci sıraya yükseldi
Şiddet Haritası yayımlandı Karadeniz Bölgesi 2’nci sıraya yükseldi ‘2023 Türkiye Silahlı Şiddet Haritası’na göre, Karadeniz Bölgesi 266 kişinin ölümüyle sonuçlanan 555 silahlı şiddet olayı ile bölgeler bazında bir önceki yıl bulunduğu 4'üncü sıradan 2'nci sıraya yükseldi. Haritada 2022'de 1’inci sırada yer alan Marmara Bölgesi sabit kaldı. Yayımlanan verileri değerlendiren Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdal Özer, “Ateşli silah yaralanmaları ve şiddet, ülkemizde önemli bir halk sağlığı sorunu olmaya başladı. Bireysel silahlanmadaki artışla, silahlı şiddet olaylarında da artış görüyoruz. Devletin silaha erişimi azaltma noktasında çalışmalar yapması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
6.03.2024 Gündem
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
İMO, JFMO, JMO'dan deprem ile ilgili ortak basın açıklaması!
İMO, JFMO, JMO'dan deprem ile ilgili ortak basın açıklaması! Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Mehmet Tatar, Jeofizik Mühendisleri Odası (JFMO) Adana Şube Başkanı Emin Pişkin ve İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Hıdır Çak tarafından, 1 – 7 Mart Deprem haftası nedeniyle basın açıklaması yapıldı.
5.03.2024 Adana
İsrail ordusu yine sivilleri vurdu! Refah'ta 11 can kaybı
İsrail ordusu yine sivilleri vurdu! Refah'ta 11 can kaybı İsrail ordusunun Refah kentinde sivillerin kaldığı çadırlara gerçekleştirdiği saldırı sonucu 11 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı.
2.03.2024 Dünya
Gazze’de acı bilanço: Can kaybı en az 28 bin 858
Gazze’de acı bilanço: Can kaybı en az 28 bin 858 İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı en az 28 bin 858’e, yaralı sayısı ise 68 bin 667’ye yükseldi.
17.02.2024 Dünya
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk
Milliyet Arkeoloji'de Antiokheia'dan Antakya'ya yolculuk Milliyet Arkeoloji Dergisi, 2023 yılında yaşanan deprem felaketin yıl dönümünde, bu ay okurlarına Hatay özel sayısını sunuyor
17.02.2024 Gündem
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı Başakşehir'de iki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yaralananın olmadığı patlama anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
12.02.2024 Gündem
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir ayrım yapmadan bölgeyi ayağa kaldırıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletçe yüreğimizin yandığı tüm bu afetlerde birileri sadece şov peşinde, sadece siyasi istismar peşinde koşarken biz bir an önce dertlere derman olabilmek için gecemizi gündüzümüze kattık" dedi. Erdoğan, "Deprem gibi hepimizi derinden sarsan ve yaralayan bir meseleyi günlük tartışmaların mezesi halinde getirmek son derece yanlış bir tutumdur. İlk günden itibaren bizim deprem bölgesiyle ilgili tavrımız hep böyle oldu. Hiçbir ayrım yapmadan deprem bölgesini yeniden hızla ayağa kaldırmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü açıkladı: Marmara'da olacak bir depremde tsunami öngörülüyor
AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü açıkladı: Marmara'da olacak bir depremde tsunami öngörülüyor Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, "Tarihsel depremlere baktığımızda, bu depremlerin tsunami oluşturduğunu biliyoruz. Bu anlamda Marmara içerisinde olacak bir depremde de tsunami olacağı öngörülerek çalışmalar yapılıyor" dedi.
6.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Can Kaybı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can kaybı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.