F-35

F-35

Son dakika F-35 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan F-35 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını F-35 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

F-35

haberleri sayfasında son dakika yaşanan f-35 gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 f-35 haberi bulunmuştur. Tüm f-35 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması!
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Fidan, F-16 ve F-35 için son durumu aktardı. Öte yandan ABD - İran çatışmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Fidan, 'Ateşle oynuyorlar. Ateşle oyun yangına dönebilir. Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz.' dedi.
4.02.2024 Gündem
F-35 savaş uçağı ABD'de kayboldu! Yetkililer uçağı bulmak için halktan yardım istedi...
F-35 savaş uçağı ABD'de kayboldu! Yetkililer uçağı bulmak için halktan yardım istedi... F-35B jetinin kaybolması ABD'de gündem oldu. Askeri yetkililer, Güney Carolina'da pilotun kendini fırlatmasının ardından izini kaybettikleri savaş uçağının bulunması için halktan yardım istedi.
18.09.2023 Dünya
İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu: Masada bize pusu kuruldu
İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu: Masada bize pusu kuruldu İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı seçim sürecini zehir zemberek sözlerle eleştirdi. Ağıralioğlu, TBMM'de yaptığı açıklamada "Millet tercihiyle baş başa kalamamış tercih sıkışmıştır. Kurduğumuz masada bize pusu kuruldu." ifadelerini kullandı. HDP'nin Kılıçdaroğlu lehine açıklama yaptığını söyleyen Ağıralioğlu, "Biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. HDP, Türk demokrasisinin şantajcısına dönüşmüştür. Çocuk katilini övenle kazanmaktansa kaybedelim." dedi.
22.03.2023 Gündem
Yunanistan'da F-35 krizi! '800 milyon dolarlık diken'
Yunanistan'da F-35 krizi! '800 milyon dolarlık diken' Filosuna F-35 savaş uçaklarını dahil etmeye hazırlanan Yunanistan'da altyapı krizi patlak verdi. Yunan basını yaşanan tartışmayı '800 milyon dolarlık bir diken' başlığı ile duyurdu.
24.02.2023 Dünya
Milyon dolarlık F-35 kazası! Pilot itiraf etti, gerçek ortaya çıktı
Milyon dolarlık F-35 kazası! Pilot itiraf etti, gerçek ortaya çıktı Milyon dolarlık F-35 kazası geçtiğimiz aylarda ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. İngiliz Kraliyet Donanması’na ait HMS Queen Elizabeth’e bağlı olan F-35 savaş uçağı kalkış sırasında denize çakılmıştı. Kazadan kurtulan pilot her şeyi itiraf etti. Gerçek aylar sonra ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
23.02.2023 Dünya
Türkiye ve ABD arasında kritik temas! Gündemde F-16'lar vardı
Türkiye ve ABD arasında kritik temas! Gündemde F-16'lar vardı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile bir araya geldi. Blinken görüşme öncesi tahıl koridoru anlaşmasındaki katkıları için Türkiye'ye teşekkür etti. Çavuşoğlu görüşmede F-16 konusunun da masada olacağını vurguladı.
18.01.2023 Gündem
Kızılelma'dan tarihi uçuş! Abdullah Ağar: Gelecekte tarihe damga vuracak
Kızılelma'dan tarihi uçuş! Abdullah Ağar: Gelecekte tarihe damga vuracak Baykar tarafından geliştirilen Kızılelma'daki son gelişmeler CNN Türk'te Göksu Öngören Özgür'ün sunduğu Akıl Çemberi programında Terör ve Güvenlik Politikaları Uzmanı Abdullah Ağar tarafından değerlendirildi. Ağar, 'Kızılelma, F-35 olacak mı?' sorusu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ağar, "F-35'ler, Kızılelma'dan daha ileri özelliklere sahip fakat Kızılelma'nın insansız oluşu, pilotunun daha cüretkar davranmasını sağlayarak ön plana çıkacaktır." ifadelerini kullandı.
16.12.2022 Gündem
ABD’de F-35 savaş uçağı düştü! Pilot böyle kurtuldu
ABD’de F-35 savaş uçağı düştü! Pilot böyle kurtuldu ABD’nin Texas eyaletindeki bir donanma üssünde F-35 savaş uçağının iniş yapmaya çalıştığı sırada düştüğü bildirildi.
16.12.2022 Dünya
Savunma Sanayi Başkanı Demir: F-35 olmaz, biz de milli muharip uçak yaparız
Savunma Sanayi Başkanı Demir: F-35 olmaz, biz de milli muharip uçak yaparız Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, "Bize yapamazsın dediklerinin aslında nasıl da birazcık çabayla yapılabildiğini görüyoruz. Evet, F-35 olmaz, biz de milli muharip uçak yaparız. Bizim önceliğimiz dışa bağımlılığımız olmadan ilerlemek" dedi.
27.10.2022 Ekonomi
Saab F-35'lere rakip savaş uçağı üretti! JAS 39 Gripen'ler neden tercih edilmiyor?
Saab F-35'lere rakip savaş uçağı üretti! JAS 39 Gripen'ler neden tercih edilmiyor? F-35'lere rakip savaş uçağı üreten Saab markası neden tercih edilmediklerine açıklık getirdi. İsveç menşeili Saab markası, ABD üretimi F-35 uçaklarıyla yarışabilecek bir savaş uçağı üretti fakat ihracat hacmi çok düşük. Saab'ın CEO'su bunu ABD'nin stratejileriyle alakalı olduğunu iddia etti.
7.10.2022 Dünya
Kızılelma ve Milli Muharip Uçak birlikte vuracak! 'Bize F-35 vermeyenler bir gün utanacak...'
Kızılelma ve Milli Muharip Uçak birlikte vuracak! 'Bize F-35 vermeyenler bir gün utanacak...' Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir geçtiğimiz gün Haber Global'de katıldığı programda, Türkiye'nin savunma sanayii alanındaki son gelişmelerini anlattı. Milli Muharip Uçak ve KIZILELMA ile ilgili önemli gelişmeleri duyuran Demir, "F-35 vermeyenler bir gün utanacak" dedi.
12.08.2022 Gündem
ABD'den F-35 satışına onay! Dikkat çeken detay, Almanya...
ABD'den F-35 satışına onay! Dikkat çeken detay, Almanya... ABD Dışişleri Bakanlığı, Almanya'ya 35 adet F-35 jeti, yedek parça ve mühimmat satılmasına onay verdiğini açıkladı. 8,4 milyar dolar tutması beklenen anlaşma, kongre tarafından itiraz gelmemesi durumunda hayata geçirilebilecek.
29.07.2022 Dünya
Yunanistan'dan F-35 hamlesi! ABD'de nabız yokladı...
Yunanistan'dan F-35 hamlesi! ABD'de nabız yokladı... ABD’den ilk aşamada 20 adet F-35 savaş uçağı satın alımı için haziran ayında ‘niyet mektubu’ göndererek ilk adımı atan Yunanistan, bu uçakların üretim programına da dahil edilmesi imkânlarını araştırıyor.
21.07.2022 Dünya
ABD'den son dakika Türkiye hamlesi! F-16  ve  füze sistemi...
ABD'den son dakika Türkiye hamlesi! F-16 ve füze sistemi... ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin, Kongre’den Türkiye’nin F-16 savaş uçağı filosu için gelişmiş silah, radar ve diğer teknik ekipmanların satışına onay verilmesini istediğini bildirildi.
12.05.2022 Dünya
ABD'den Türkiye'ye teklif: S-400'leri Ukrayna'ya verin F-35'leri alın
ABD'den Türkiye'ye teklif: S-400'leri Ukrayna'ya verin F-35'leri alın Rusya ve Ukrayna savaşı 22. güne girerken eski CIA yöneticisi Paul Kolbe'den ilginç bir silah takası önerisi geldi. Kolbe, Türkiye'nin elindeki Rus yapımı hava sistemleri S-400'lerin Ukrayna'ya gönderilmesini önerdi. Kolbe Türkiye'nin bu adımı atması halinde, ABD'nin Türkiye'yi projeden çıkardığı F-35 savaş uçağı konsorsiyomuna geri almasının uygun olacağını ifade etti.
18.03.2022 Dünya
F-35 uçakları için Almanya'dan flaş karar!
F-35 uçakları için Almanya'dan flaş karar! Son dakika haberine göre; Alman hükümetinden kaynaklar, Berlin yönetiminin F-35 savaş uçakları almak için prensipte anlaştığını duyurdu.
14.03.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan F-35 açıklaması: Türkiye gibi dost müttefik bulunmaz
Bakan Çavuşoğlu'ndan F-35 açıklaması: Türkiye gibi dost müttefik bulunmaz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Kuvayı Milliye'sidir. Kıbrıs'ta Türklerin direnişinin sembolüdür. Böylesine bir 'Kuvayı Milliye' dediğimiz TMT'nin, mafya, cinayet, illegal işlerle anılması hepimizi üzer" dedi.
10.02.2022 Siyaset
ABD ile Çin'i karşı karşıya getiren F-35 kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı!
ABD ile Çin'i karşı karşıya getiren F-35 kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı! 100 milyon dolarlık savaş uçağı geçen ocak ayının 24'ünde Güney Çin Denizi'nde bulunan USS Carl Vinson uçak gemisine inmeye çalıştığı sırada düşmüştü. ABD’ye ait F-35C savaş uçağına ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler sızdırıldı. ABD ve Çin'i karşı karşıya getiren olayla ilgili şoke eden video için ABD'den henüz doğrulama gelmedi.
7.02.2022 Dünya
ABD'den flaş S-400 ve F-16 açıklaması!
ABD'den flaş S-400 ve F-16 açıklaması! S-400 ve F-16'larla ilgili son dakika açıklaması! ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile yürütülen F-16 ve S-400 konularıyla ilgili açıklama yaptı. Yasama-Kongre İlişkilerinden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Naz Dorukoğlu imzalı açıklamada Türkiye ile ilişkilerin önemine değinildi.
1.02.2022 Gündem
F-35C savaş uçağı düştü ABD şok oldu! Zamana karşı yarış başladı: CNN International ilk fotoğrafı yayınladı...
F-35C savaş uçağı düştü ABD şok oldu! Zamana karşı yarış başladı: CNN International ilk fotoğrafı yayınladı... Yeni nesil savaş uçağı F-35 dünya gündeminde ya kaza ya da düşme haberiyle ile yer alıyor. USS Carl Vinson uçak gemisine çarpıp Güney Çin Denizi'ne gömülen F-35C savaş uçağını su üstünde gösteren kare, büyük ses getirdi. Çin'in enkaza ulaşmaması için zamana karşı yarışan ABD ordusu, sızdırılan fotoğraf için soruşturma başlattı...
29.01.2022 Dünya
ABD'de F-35, uçak gemisine inerken düştü
ABD'de F-35, uçak gemisine inerken düştü Son dakika haberi... ABD'ye ait F-35C savaş uçağı, Güney Çin Denizi'nde bulunan USS Carl Vinson uçak gemisine inmeye çalıştığı sırada düştü. Kendini uçaktan fırlatmayı başaran pilot sağ olarak kurtarılırken, 7 personel yaralandı.
25.01.2022 Dünya
F-35 hayalet avcı uçağı arıza yaptı uçuşlar askıya alındı! ABD, Japonya ve İngiltere'den sonra Güney Kore...
F-35 hayalet avcı uçağı arıza yaptı uçuşlar askıya alındı! ABD, Japonya ve İngiltere'den sonra Güney Kore... F-35A savaş uçakları bir ülkeyi daha şok etti. Güney Kore Hava Kuvvetleri, Salı günü kalp durduran bir olayın ardından tüm F-35A hayalet avcı uçağı filosunu yere indirme kararı aldı. Teknolojisi ve güvenilirliği hakkında şüpheler oluşmaya başlayan yeni nesil jetin, kısa ama kazalarla dolu bir geçmişi var.
7.01.2022 Dünya
Birleşik Arap Emirlikleri'nden ABD'ye 23 milyar dolarlık soğuk duş!
Birleşik Arap Emirlikleri'nden ABD'ye 23 milyar dolarlık soğuk duş! ABD'ye 23 milyar dolarlık şok. Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) anlaşma kapsamında F-35 savaş uçağı satın alma planını dondurduğunu ABD’ye bildirdi. Anlaşma kapsamında BAE’ye insansız hava aracı ve diğer gelişmiş silahların satılması da gündemdeydi.
15.12.2021 Dünya
Türkiye'den flaş F-35 ve S-400 açıklaması!
Türkiye'den flaş F-35 ve S-400 açıklaması! Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Moskova ve Kiev arasında gerginlik üzerine Türkiye, Ukrayna’ya SİHA gönderiyor” anlayışının doğru olmadığını söyledi. Demir, “Bu bir süreç ve daha önceki anlaşmaların gereği olarak baştan beri ne konuşulduysa o projenin ilerlemesi. Ukrayna’ya gönderilen İHA ve SİHA’ların bölgedeki son gelişmelerle ilgisi yok” dedi. 'Milli Muharip Uçağı (MMU) konusunda Rusya ile görüşmeler olabilir' diye Demir, 'HÜRKUŞ, Azerbaycan’dan ilgi görüyor.' ifadelerini kullandı. Ayrıca F-35 ile ilgili olarak da Demir, 'Programa ortaklık bedeli veyahut uçakların bedeli ile ilgili nasıl bir hal yolu bulunur bunun görüşmeleri yapılıyor.' şeklinde konuştu.
5.12.2021 Gündem
İngiltere'yi çıldırtan 16 saniyelik görüntü! 130 milyon dolarlık F-35 böyle düştü...
İngiltere'yi çıldırtan 16 saniyelik görüntü! 130 milyon dolarlık F-35 böyle düştü... F-35 savaş uçağının Akdeniz'de düşmesi İngiltere'de soğuk duş etkisi yaratmıştı. Uçak gemisinden kalkışa hazırlanan 130 milyon dolarlık savaş uçağının video kaydı depreme yol açtı, 16 saniyelik görüntünün bir asker tarafından sızdırıldığı bildiriliyor.
30.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

F-35 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki f-35 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.