Eyp

Eyp

Son dakika EYP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EYP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EYP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eyp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eyp gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.087 eyp haberi bulunmuştur. Tüm eyp haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir?
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir? Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 571 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. Kayıp mürettebata ulaşmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sualtı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) komandoları da devreye girdi. SAS komandoları, geminin makine dairesinde çalışma gerçekleştirecek. Mürettebatın denize sürüklenme ihtimaline karşı balıkçılar da gırgırlarla su yüzeyinde arama başlattı. Peki, SAS komandosu nedir? İşte SAS açılımı ve merak edilen detaylar
20.02.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
MİT'ten nokta operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu (SMO) güçlerine yönelik eylem hazırlığında olan PKK/YPG'li terörist Ahmet Al Hac Ömer, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) istihbarat desteğiyle yakalandı.
9.02.2024 Gündem
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 7 ilde Kahramanlar-44 Operasyonu!
Bakan Yerlikaya duyurdu! 7 ilde Kahramanlar-44 Operasyonu! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla 7 ilde mağara ve sığınaklara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 18 barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
17.01.2024 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Karayılan'ın korumalığını yapan terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: Karayılan'ın korumalığını yapan terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanlar-32 operasyonu kapsamında terörist Murat Karayılan'ın korumalığını yapan Herekol Hezex kod adlı Yunus Aras'ın öldürüldüğünü duyurdu
15.12.2023 Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Mardin'de 'Kahramanlar' operasyonu: 1'i kırmızı kategoride, iki terörist etkisiz hale getirildi
Mardin'de 'Kahramanlar' operasyonu: 1'i kırmızı kategoride, iki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Dargeçit ilçesi Alayurt kırsalında gerçekleştirilen Kahramanlar-32 Operasyonu'nda 1'i kırmızı kategoride olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
4.12.2023 Gündem
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlere yönelik düzenlenen Kahramalar-30 operasyonlarında, 6 ilde 63 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
27.11.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından döşenen EYP imha edildi
Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından döşenen EYP imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından döşenen ve yaklaşık 3 kilo plastik patlayıcı ile desteklenen el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneğinin imha edildiğini duyurdu.
14.11.2023 Gündem
İstanbul'da operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
İstanbul'da operasyon! Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü, MİT Başkanlığı ile yürütülen çalışmalar kapsamında DEAŞ silahlı terör örgütünün sözde Irak sorumlusu, EYP uzmanı yabancı uyruklu A.J.A. yakalanarak gözaltına alındı.
12 ilde 'Kahramanlar' operasyonu: 42 mağara ve sığınak imha edildi
12 ilde 'Kahramanlar' operasyonu: 42 mağara ve sığınak imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde düzenlenen ‘Kahramanlar’ operasyonunda, bölücü terör örgütü mensuplarının kırsalda kış aylarında barınmak için hazırladıkları 42 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
12.11.2023 Gündem
MSB duyurdu! 87 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 87 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil, son bir haftada 87 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle etkisiz hale getirilen terörist sayısı bu yıl içinde 1802'ye, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar ise 39 bin 145'e ulaşmıştır." ifadeleri kullanıldı.
2.11.2023 Gündem
28 ilde Kahramanlar Operasyonu! Bakan Yerikaya detayları açıkladı
28 ilde Kahramanlar Operasyonu! Bakan Yerikaya detayları açıkladı 28 ilde 4 bin 731 timden oluşan 61 bin 500 jandarma ile "Kahramanlar Operasyonu" düzenlendi. Terör örgütlerinin kış aylarında kullanmak için hazırladığı 11 büyük mağara ve sığınak ile yüklü miktarda patlayıcı madde imha edildi.
31.10.2023 Gündem
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi Diyarbakır Lice Kıyıköy kırsalında 1'i turuncu 2'si gri kategoride olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta da 1 terörist yakalandı.
25.10.2023 Gündem
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi...
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi... Yunanistan'da bir otomobil içinde 6 Türk'e düzenlenen kanlı infazın detayları ortaya çıkmaya başladı. Yunan polisi, ‘Ölüm Çetesi’nin lideri Barış Boyun’un 6 adamının Atina’daki infazına örgütün içine sızmış başka çeteden birinin zemin hazırlamış olabileceği üzerinde duruyor. Saldırganlar, tespitlere göre, 35 saniyede 60 kez ateş ettikten sonra kaçtı. Ayrıca, öldürülen 6 kişinin kaldıkları ve saldırı yerinden birkaç yüz metre mesafede bulunan evde yapılan aramada, önemli bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Mermi kovanların balistik incelemesi ise saldırıda 3 tabanca kullanıldığı sonucu verdi.
14.09.2023 Gündem
MSB: Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 1 asker şehit oldu
MSB: Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK’lı teröristlerin yerleştirdiği el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu Piyade Sözleşmeli Er Erkan Selçuk'un şehit olduğunu duyurdu.
26.08.2023 Gündem
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütüne operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son bir haftada 53 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
10.08.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı: 892 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: 892 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından basın bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Deniz Albay Zeki Aktürk, “1 Ocak’tan itibaren Terörle Mücadele Harekatı bölgesinde 44’ü son bir haftada olmak üzere 892 terörist etkisiz hale getirilmiştir. 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 235 terörist etkisiz hale getirilmiştir” ifadelerini kullandı.
27.07.2023 Gündem
Düşmanın iletişimini "MERT" kesecek
Düşmanın iletişimini "MERT" kesecek METEKSAN Savunma tarafından geliştirilen MERT Taşınabilir Elektronik Taarruz Sistemi, düşman unsurların haberleşmesini keserken, el yapımı patlayıcı (EYP) saldırılarından da koruma sağlayacak.
26.07.2023 Ekonomi
MSB: Son 1 haftada 35 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 35 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil; son 1 haftada icra edilen operasyonlarla, 35 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı bu yıl içinde 848'e, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar ise 38 bin 191'e ulaşmıştır" dedi.
20.07.2023 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: İki askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: İki askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde EYP patlaması sonucunda 2 askerin şehit olduğunu açıkladı. Bakan Güler, "Kahraman silah arkadaşlarımız, 11 Haziran 2023 tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.
11.06.2023 Gündem
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede...
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede... ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns’ün, 11 yıl aradan sonra ilk kez 30 Mayıs’ta Yunanistan’a ziyarette bulundu. Yunan başkenti Atina’da temaslarda bulunan CIA Başkanı Burns’ün ABD üssünün bulunduğu Dedeağaç kentini ve Türkiye sınırını da ziyaret ettiği öne sürüldü. Burns iddiası netlik kazanmadı ancak bir gün sonra ABD’nin Atina Büyükelçisi’nin de bölgede teftişte bulunması dikkat çekti. Türkiye sınırına 40 km uzaklıktaki Dedeağaç, son dönemde ABD’nin Avrupa’daki en önemli lojistik limanlarından biri haline geldi.
8.06.2023 Dünya
İçişleri duyurdu: Lice’de 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi
İçişleri duyurdu: Lice’de 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonlarının başarılı bir şekilde sona ermesiyle, PKK terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak, teröristlere amansız baskı sürdürmek, lojistik/ikmal kanallarını kesmek ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla “Eren Huzur İlkbahar-Yaz” operasyonu başlatıldı.
11.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eyp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eyp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.