Kimliğini yenilemeyenler için kritik uyarı! Sonlandırılıyor
Kimliğini yenilemeyenler için kritik uyarı! Sonlandırılıyor Kimliğini değiştirmeyen herkes için geçerli. Önemli bir uyarı geldi. 30 Haziran itibarı ile sonlandırılıyor. İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, 30 Haziran Çarşamba günü itibarı ile yolcuların eski tip kimlik kartıyla KKTC'ye seyahat edemeyeceğini duyurdu.
29.06.2021 Gündem
Kimliğini yenilemeyenler için kritik uyarı! Son gün...
Kimliğini yenilemeyenler için kritik uyarı! Son gün... Kimliğini değiştirmeyen herkes için geçerli. Önemli bir uyarı geldi. Yasaklanıyor. 30 Haziran'dan sonra geçerli olmayacak. e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Türk vatandaşlarının, 30 Haziran itibarıyla eski tip kimlik kartıyla KKTC'ye gidemeyeceği bildirildi.
21.06.2021 Gündem
Eski kimlikle sınava girilir mi? LGS için giriş belgesi gerekiyor mu? LGS öncesi dikkat edilmesi gerekenler
Eski kimlikle sınava girilir mi? LGS için giriş belgesi gerekiyor mu? LGS öncesi dikkat edilmesi gerekenler Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav yarın yapılacak. Sınava saatler kala LGS adayları internette sıklıkla Eski kimlikle sınava girilir mi? LGS için giriş belgesi gerekiyor mu? LGS kaç dakika? LGS soru kitapçığı ne zaman verilecek? sorularını araştırıyor. İşte LGS sınavı giriş belgeleri ve eski kimlikler ile ilgili bilmeniz gerekenler...
19.06.2020 Eğitim
Eski kimlik kartı ve ehliyet ne zaman bitiyor? İşte son değişim tarihi
Eski kimlik kartı ve ehliyet ne zaman bitiyor? İşte son değişim tarihi Eski kimlik ve ehliyetlerin ne zaman biteceği belli oldu. Eski nüfus cüzdanı ve ehliyetlerin son değişim tarihinin 2023 yılı olduğu açıklandı. Vatandaşlar 2023 yılına kadar eski kimlik ve ehliyetlerini kullanabilecek.
26.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri