Erişim Yasağı

Erişim Yasağı

Son dakika erişim yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erişim yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erişim yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erişim Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erişim yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 239 erişim yasağı haberi bulunmuştur. Tüm erişim yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özay Şendir kaleme aldı: Sahi değişim neydi? Değiştirecek kimdi?
Özay Şendir kaleme aldı: Sahi değişim neydi? Değiştirecek kimdi? CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığını iddia etmiş ve bu gerçek dışı açıklama Sisal Şans tarafından yalanlanmıştı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir bugünkü yazısında konuyla ilgili olarak "Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi Kolombiya’ya çıktı yalanının yayıcısı, talihlinin İstanbul’da yaşadığı ortaya çıkınca pardon demek yerine, yalanın değişik versiyonunu piyasaya süren kişi. “Değişim” denilen şey, isimler ya da yüzleri değil, siyaset yapma anlayışını değiştirmekle olabilirdi ancak" ifadelerini kullandı.
5.01.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu Müslüme Yağal olayı ile ilgili bakanlık harekete geçti...
Türkiye'nin konuştuğu Müslüme Yağal olayı ile ilgili bakanlık harekete geçti... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Mersinin Gülnar ilçesinde çocuk Müslüme'nin cansız bedeninin bulunmasının hemen ardından Bakanlığımız uzmanları aile ile inceleme, rehberlik ve psikososyal destek çalışmalarına başlamıştır. Gerçeklerle, haber alma ve basın özgürlüğüyle bağdaşmayan bir kısım haberlerle ilgili erişim yasağı kararı alınması talep edilmiştir" denildi.
27.11.2021 Gündem
Başak Cengiz'e saldırı görüntülerini sızdıranlar için suç duyurusu!
Başak Cengiz'e saldırı görüntülerini sızdıranlar için suç duyurusu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Başak Cengiz'in vahşice öldürülmesine dair görüntüleri medyaya sızdıranlar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk." açıklamasında bulundu.
16.11.2021 Gündem
İşveren bilgisayarlara takip sistemi kurabilir mi? Çalışanın bilgisayarını izlemek yasal mı?
İşveren bilgisayarlara takip sistemi kurabilir mi? Çalışanın bilgisayarını izlemek yasal mı? İş yerinde bilgisayarı özel amaçlı işleriniz için kullanıyorsanız dikkat! İşverenin bilgisayarların ve internet hizmetinin nasıl kullanılacağını belirleme yetkisine sahip olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Çoğu kişinin bilmediği bu uygulama başınıza dert açabilir. Peki, İşveren bilgisayarlara takip sistemi kurabilir mi? Çalışanın bilgisayarını izlemek yasal mı? İş yerinde bilgisayarın özel amaçlı kullanımı yasak mı? İşte iş yeri bilgisayarı kullanırken dikkat etmeniz gerekenler…
29.09.2021 Çalışma Hayatı
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! O sitelere giren yanar, işinizden atılırsınız...
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! O sitelere giren yanar, işinizden atılırsınız... Çalışanlar dikkat. İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor. İşveren kural olarak sağladığı bilgisayarların ve internet hizmetinin nasıl kullanılacağını belirleme yetkisine sahip. Bilgisayar ve internetin özel amaçlı kullanımı yasaklandıysa işveren takip sistemi kurabilir... Çalışan bu durumda özel hayatının gizliliğini ileri sürerek takibi engelleyemeyecektir. İşveren takip sonucunda ilgili araçların amacı dışında kullanıldığını tespit ederse çalışanın iş sözleşmesini duruma göre geçerli veya haklı nedene dayanarak feshedebilecektir.
29.09.2021 Çalışan Hakları
Emina Jahovic'in erişim yasağı isteğine ret!
Emina Jahovic'in erişim yasağı isteğine ret! Emina Jahovic, tatil yaptığı otelde ekstraları ödemediği şeklinde çıkan haberleri engellemek için harekete geçti. Saygınlığının zedelendiğini belirten Jahovic’in ‘Haberlere erişim engeli getirilsin’ talebi, basın özgürlüğüne engel olarak görülüp reddedildi.
8.01.2021 Magazin
Rusya'da Telegram'a erişim yasağı kaldırıldı
Rusya'da Telegram'a erişim yasağı kaldırıldı Rusya'da anlık mesajlaşma uygulaması Telegram'a yönelik erişim yasağı kaldırıldı.
18.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Hükümet harekete geçti! Jet müdahale geliyor, o siteler yasaklanacak
Hükümet harekete geçti! Jet müdahale geliyor, o siteler yasaklanacak Bankaların adını kullanarak vatandaşı dolandıranlarla mücadelede süreç hızlanıyor. Kanunla yapılacak değişiklikle, bu internet sitelerine hızla erişim yasağı getirilecek. BDDK Başkanı Akben, “Anında müdahale edilecek” dedi.
14.02.2020 Ekonomi
Son dakika: Bankacılık düzenlemesi Meclis'e sunuldu!
Son dakika: Bankacılık düzenlemesi Meclis'e sunuldu! AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, sistemik öneme sahip bankalara "önleme planı" yapma zorunluluğu getirilmesi, finansal piyasalarda manipülatif ve yanıltıcı işlemlerin tanımlanması, vatandaşlara büyük ölçekli projelere ortak olma imkanı sağlanmasını da içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığına sunduklarını bildirdi. Buna göre; bankaları tehlikeye düşürenlerin imza yetkisi kalkacak.
6.02.2020 Ekonomi
Wikipedia'ya erişim açıldı! Vikipedi’ye yoğunluktan mı girilemiyor?
Wikipedia'ya erişim açıldı! Vikipedi’ye yoğunluktan mı girilemiyor? Ankara 1'nci Sulh Ceza Hakimliği, Türkiye'de 29 Nisan 2017 tarihinden bu yana erişime kapalı olan Wikipedia’nın açılmasına karar verdi. Ancak Wikipedia açılmasına rağmen henüz giriş yapılmıyor. Wikipedia giriş yapmaya çalışanlar Vikipedi’ye neden girilmiyor, yoğunluk mu var? Diye soruyor.
15.01.2020 Gündem
Vikipedi bugün mü açılacak, ne zaman açılacak? Wikipedia neden kapatıldı?
Vikipedi bugün mü açılacak, ne zaman açılacak? Wikipedia neden kapatıldı? Vikipedi’ya açıldı mı? Wikipedia ne zaman açılacak? Soruları Wikipedia'nın erişime kapatılmasını hak ihlali sayan kararının gerekçesi Resmi Gazete’de yayımlandıktan yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Peki, Wikipedia ne zaman açılacak? Vikipedi’ye bugün mü açılacak? İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Wikipedia açıldı mı? | Wikipedia neden kapatıldı?
Wikipedia açıldı mı? | Wikipedia neden kapatıldı? Wikipedia açıldı mı? Wikipedia neden kapatıldı? Sorusuna milyonlarca kişi yanıt arıyor. Wikipedia arama motorlarında yoğun bir şekilde araştırılıyor. Anayasa Mahkesi, Wikipedia internet sitesine erişimin engellenmesi nedeniyle, ifade özgürlüğünü ihlal edildiğine karar verildi. Peki, Wikipedia açılacak mı? İşte detaylar…
26.12.2019 Gündem
Anayasa Mahkemesi'nden Wikipedia kararı
Anayasa Mahkemesi'nden Wikipedia kararı Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, internet ansiklopedisi Wikipedia'nın Türkiye'de erişime kapatılması nedeniyle yapılan bireysel başvuruda, oy çokluğuyla ifade özgürlüğünün ihlal edildiğine karar verdi.
26.12.2019 Gündem
Anayasa Mahkemesi Wikipedia için toplanıyor!
Anayasa Mahkemesi Wikipedia için toplanıyor! Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, internet ansiklopedisi Wikipedia'nın Türkiye'de erişime kapatılması nedeniyle yapılan bireysel başvuruyu, 26 Aralık'ta görüşecek.
18.12.2019 Bilim ve Teknoloji
'Bazlama surat' diyemezsin bana!
'Bazlama surat' diyemezsin bana! Hande Erçel, sosyal medyada kendisinin fotoğraflarını paylaşıp 'Bazlama surat' diye yorum yapan takipçiye dava açtı.
14.08.2019 Magazin
Rabia Naz soruşturmasında yeni tanıklara ulaşıldı
Rabia Naz soruşturmasında yeni tanıklara ulaşıldı Soruşturma kapsamında savcılık, yeniden ifadelerine başvurulan kişilerin beyanları doğrultusunda yeni tanıklara ulaşıyor
26.04.2019 Yaşam
Sosyal medyada 'sponsorlu' reklamlara dikkat!
Sosyal medyada 'sponsorlu' reklamlara dikkat! Bankaların isimleri ve logolarıyla sosyal medya ağlarında sahte hesap açan dolandırıcılar, sponsorlu/reklam ve normal yayınlarla ulaştığı kullanıcıların hesaplarını boşaltıyor.
11.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Tutuklanan fenomenden ilk sözler!
Tutuklanan fenomenden ilk sözler! İzmir'de para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle tutuklanan sosyal medya fenomeni 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ'un ifadesi ortaya çıktı.
18.10.2018 Yaşam
O sosyal medya fenomeni tutuklandı
O sosyal medya fenomeni tutuklandı İzmir'de, para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılıp gözaltına alınan sosyal medya fenomeni 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Altuğ'un paylaştığı videolara da mahkeme tarafından erişim yasağı konuldu.
15.10.2018 Gündem
Süper Lig maçları süresince Periscope'a erişim engeli
Süper Lig maçları süresince Periscope'a erişim engeli İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi, yayın hakları Digitürk'te bulunan Süper Toto Süper Lig maçları süresince Periscope'a erişim yasağı uygulanmasına karar verdi. ESB Genel Sekreteri Bülent Kent, "İnternet servis sağlayıcılara gönderilen mahkeme kararı, yeni sezonun başlayacağı 10 Ağustos itibarıyla uygulanacak" dedi.
4.08.2018 Süper Lig
İran'ın elektrik kesintisi Irak'ta gösterileri alevlendirdi
İran'ın elektrik kesintisi Irak'ta gösterileri alevlendirdi İran'ın elektrik akışını durdurmasıyla alevlenen Irak'taki gösteriler, sokağa çıkma yasağı ve internet erişim engelinin gölgesinde 9'uncu gününe girdi.
16.07.2018 Dünya
Mısır'da Youtube'a erişim yasağı
Mısır'da Youtube'a erişim yasağı Mısır Yüksek İdare Mahkemesi'nin video paylaşım sitesi Youtube'a erişimin engellenmesine ilişkin kararı onadığı belirtildi.
26.05.2018 Dünya
İran'da kriz! Ruhani açıkladı
İran'da kriz! Ruhani açıkladı İran'ın en çok kullanılan sosyal medya uygulamasının kapatılmasını eleştiren Cumhurbaşkanı Ruhani, kararın hükümet tarafından alınmadığını söyledi. Ruhani'nin sözleri mollaları kızdırdı, din adamı Recebi cumhurbaşkanının karara muhalefet etme hakkı bulunmadığını söyledi.
5.05.2018 Dünya
Rusya'dan Telegram kararı!
Rusya'dan Telegram kararı! Rusya mahkemesi, popüler şifreli mesajlaşma uygulaması Telegram'ın kapatılmasını emretti.
13.04.2018 Dünya
İran'da sosyal medya yasağı kalktı
İran'da sosyal medya yasağı kalktı İran'da yaşanan rejim karşıtı protestolar nedeniyle engellenen sosyal haberleşme platformu Telegram'a erişim yasağı kaldırıldı.
14.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Erişim Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erişim yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.