Engelli Öğretmen

Engelli Öğretmen

Son dakika engelli öğretmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engelli öğretmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engelli öğretmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engelli Öğretmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engelli öğretmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 415 engelli öğretmen haberi bulunmuştur. Tüm engelli öğretmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Görme engelli öğretmen, minik Fatmanur'un ışığı oldu
Görme engelli öğretmen, minik Fatmanur'un ışığı oldu Doğuştan görme engelli olan 31 yaşındaki Türkçe Öğretmeni Gülay Girgin, Torbalı Hasan Salih Çetinel İlkokulu’nda öğrenim gören ve kendisi gibi doğuştan görme engeli bulunan Fatmanur Eşiyok’a eğitim verip Braille alfabesini öğretiyor.
24.11.2023 Gündem
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı
Öğretmenlere müjde: Görev süresi şartı değişiyor, KPSS puanı detayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen, öğrenci ve velilerin merak ettiği konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada uzman öğretmenlik için 10 yıl görev şartının 5 yıla düşürüleceğini duyurdu. Bakan Özer ayrıca öğretmen atamalarında bundan sonra mülakatın olmayacağını, atamaların KPSS puanı ile yapılacağını ifade etti.
12.05.2023 Gündem
Bakan Özer açıkladı: 15 Mayıs'ta okullar tatil
Bakan Özer açıkladı: 15 Mayıs'ta okullar tatil Milli Eğitim Bakanı Özer, "Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ertesi günü eğitim öğretime 1 gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız" dedi.
7.05.2023 Eğitim
3500 engelli öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Engelli öğretmenler istediği yere atanabilir mi?
3500 engelli öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Engelli öğretmenler istediği yere atanabilir mi? 3500 engelli öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan "25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen atamamızı yapmıştık. Atamada müjdesini verdiğimiz gibi, başvuru yapan ancak o gün 3 bin 500'e giremeyip atanamayan tüm adayların da atamasını bugün gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun." açıklamasında bulundu. Şimdi gözler engelli öğretmen alımı sonuçlarına çevrildi.
27.04.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Engelli Öğretmen Ataması Töreni'nde, başvuran 4 bin 300 öğretmenin tamamının atanmasına karar vermişti. Erdoğan, kalan 800 öğretmenin atamasının yapıldığını duyurdu.
27.04.2023 Gündem
Engelli öğretmen atama sonuçları 2023! EKPSS öğretmen atamaları ne zaman, engelli öğretmen ataması saat kaçta? 2023 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı!
Engelli öğretmen atama sonuçları 2023! EKPSS öğretmen atamaları ne zaman, engelli öğretmen ataması saat kaçta? 2023 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı! Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak, engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? Tercihlerini tamamlayan öğretmenler atama sonuçlarının açıklanacağı günü merakla bekliyordu. Engelli öğretmen atama sonuçlarının açıklanacağı tarih geldi. Adaylar MEB tarafından yapılacak açıklamayı beklemeye başladı. Atamalar, adayların tercihi ve EKPSS (Lisans Düzeyi) puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleşecek. Peki, Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Engelli öğretmen atama sonuçlarına nasıl bakılır? İşte EKPSS engelli öğretmen atamaları…
25.04.2023 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Türkiye’nin ilk jet motorlu eğitim ve hafif taarruz uçağı Hürjet, ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.
25.04.2023 Gündem
45 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2023, kontenjanlar açıklandı mı? 45 bin öğretmen alımı ne zaman, öğretmen ataması başvuru şartları nelerdir?
45 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2023, kontenjanlar açıklandı mı? 45 bin öğretmen alımı ne zaman, öğretmen ataması başvuru şartları nelerdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MEB Şura Salonu'ndaki 3500 Engelli Öğretmen Ataması Töreni'nde konuştu. Erdoğan, Mayıs ayında 45 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Erdoğan’ın açıklamasının ardından 45 bin öğretmen alımının ne zaman yapılacağı, 45 bin öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjanları merak konusu oldu. İşte 45 bin öğretmen ataması…
25.04.2023 Memur
MEB 3 bin 500 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı (personel.meb.gov.tr) engelli öğretmen atama (tercih) sonuçları açıklandı mı?
MEB 3 bin 500 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı (personel.meb.gov.tr) engelli öğretmen atama (tercih) sonuçları açıklandı mı? Öğretmen adayları engelli öğretmen atama sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Gözler MEB tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. Atamalar, adayların tercihi ve EKPSS (Lisans Düzeyi) puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleşecek. Peki, Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte engelli öğretmen atama sonuçları 2023…
25.04.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verip duyurdu! 45 bin yeni öğretmen ataması
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verip duyurdu! 45 bin yeni öğretmen ataması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MEB Şura Salonu'ndaki 3500 Engelli Öğretmen Ataması Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Mayıs ayında 45 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu.
25.04.2023 Gündem
(Engelli öğretmen ataması 2023) Engelli öğretmen ataması kontenjanları, branş dağılımı ve taban puanları belli oldu mu, MEB engelli öğretmen ataması 2023 ne zaman?
(Engelli öğretmen ataması 2023) Engelli öğretmen ataması kontenjanları, branş dağılımı ve taban puanları belli oldu mu, MEB engelli öğretmen ataması 2023 ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı'nca 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacak. 25 Nisan'da yapılacak öğretmen atamalarıyla ilgili olarak Bakan Mahmut Özer, "2020 veya 2022 yıllarında yapılan EKPSS sınavından 50 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecek" dedi. 3 Nisan'da başlayan başvurular 7 Nisan'da son bulacak. Peki, EKPSS öğretmen atama puanları neler, meb engelli öğretmen ataması 2023 ne zaman? İşte entelli öğretmen atama takvimi ile engelli öğretmen ataması kontenjanları ve branş dağılımı…
31.03.2023 Memur
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır?
Engelli öğretmen maaşı ne kadar 2023? Yeni atanan engelli öğretmen ne kadar maaş alınır? Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını bildirdi.  Millî Eğitim Bakanlığınca, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını, 2020 ve 2022 EKPSS'den 50 ve üzeri puan alanların 3-7 Nisan'da başvurabileceğini bildirdi. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2020 veya 2022 yıllarında yapılan EKPSS sınavından 50 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecek. Her iki yıla ait EKPSS puanı olan adayların yüksek olan EKPSS puanı ile başvuruları alınacak." bilgisini paylaştı. Söz konusu duyurusunun ardından engelli öğretmen maaşları için yapılan aramalar arttı.
31.03.2023 Memur
3 bin 500 engelli öğretmen ataması başvurusu nasıl yapılır? Engelli öğretmen atamaları ne zaman olacak?
3 bin 500 engelli öğretmen ataması başvurusu nasıl yapılır? Engelli öğretmen atamaları ne zaman olacak? Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Nisan'da engelli öğretmen ataması yapılacağı bilgisini verdi. Peki, 3 bin 500 engelli öğretmen ataması başvurusu nasıl yapılır?
31.03.2023 Memur
MEB'den 3 bin 500 engelli öğretmen ataması müjdesi
MEB'den 3 bin 500 engelli öğretmen ataması müjdesi Milli Eğitim Bakanlığı 25 Nisan’da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Başvuruların, 3-7 Nisan tarihleri arasında alınacağı ifade edildi.
31.03.2023 Personel Alımı
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili canlı yayında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Dava açıldı. Biz hemen davaya müdahil olduk. Duruşma tarihinin öne alınmasını istemiştik. Ayrıca sanıkların tutuklanmalarını talep etmiştik. Her ikisi de mahkeme tarafından kabul gördü. Duruşma tarihi 30 Ocak'a çekildi. Şimdi yapacağımız ise 30 Ocak'ı beklemek. Maddi gerçeği artık mahkemelerimiz ortaya çıkaracak. Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız” dedi.
24.12.2022 Gündem
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu, 7,8, 11 ve 12. sınıf  öğrencileri...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu, 7,8, 11 ve 12. sınıf öğrencileri... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Flaş gelişme Bakan Özer tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. 7,8, 11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor. MEB yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmesini duyurdu. 6 Ağustos'tan sonrası için geçerli. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık görevini devraldığı 6 Ağustos'ta yaptığı, önceliğinin okulları yüz yüze eğitime hazır hale getirmek olduğuna yönelik açıklamasını hatırlatarak, o günden sonra yüz yüze eğitime geçiş için 180 günlük çalışma yürüttüklerini ifade etti. Öte yandan MEB tarafından uzaktan eğitim sürecinin telafisi için de önemli adımlar atılıyor. Bu kapsamda öğrenme kayıplarının tespiti için 7,8, 11 ve 12. sınıf düzeylerinden toplam 4 milyon 565 bin 916 öğrenciye kazanım değerlendirme uygulaması yapıldı. Ayrıca eğitimde fırsat eşitliğinin artırılması adına 59 anaokulu ve 6 bin 950 yeni ana sınıfı eğitime başladı. 5 yaş grubunda okullaşma oranı180 günde yüzde 78'den yüzde 90'a ulaştı. Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" ile de 2 ayda 81 ilde 16 bin 361 yeni kütüphane inşa edildi. Kitap sayısı 28 milyondan 50 milyona ulaştı.
20.02.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! 2022-EKPSS başvuru kılavuzu yayımlandı!
ÖSYM duyurdu! 2022-EKPSS başvuru kılavuzu yayımlandı! 2022 Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı başvuruları başladı! ÖSYM, 2022-EKPSS başvuru kılavuzunun yayımlandığını duyurdu. Adaylar, EKPSS başvurularını https://ais.osym.gov.tr adresinden 27 Ocak - 15 Şubat 2022 tarihleri arasında yapabilecek. Peki, 2022-EKPSS başvurusu nasıl yapılır? İşte ÖSYM 2022-EKPSS başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
27.01.2022 Eğitim
Öğretmen Meslek Kanunu ne zaman çıkacak, son durum?
Öğretmen Meslek Kanunu ne zaman çıkacak, son durum? Öğretmen Meslek Kanunu ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Engelli Öğretmen Ataması ve Engelsiz Vizyon 2030 Tanıtım Toplantısı"ndaki konuşmasında, Öğretmen Meslek Kanunu ile ilgili de açıklama yaptı.
3.12.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Öğretmenlere güzel haber...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Öğretmenlere güzel haber... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Engelli Öğretmen Ataması ve Engelsiz Vizyon 2030 Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu... Erdoğan, "Hazırlıklarını tamamladığımız öğretmenlik meslek kanununu çok kısa sürede Meclis'e sunacağız. Düzenleme öğretmenlerimizin tüm kazanımlarını korurken onlara yeni sosyal özlük hakları da getiriyor." dedi.
3.12.2021 Siyaset
750 engelli öğretmen ataması sonuçları! Engelli öğretmen ataması saat kaçta açıklanacak? MEB engelli öğretmen ataması 2021!
750 engelli öğretmen ataması sonuçları! Engelli öğretmen ataması saat kaçta açıklanacak? MEB engelli öğretmen ataması 2021! Engelli öğretmen atama sonuçları 2021 merakla bekleniyor. Engelli öğretmen atama sonuçları için son dakika gelişmeleri dört gözle takip ediliyor. MEB tarafından duyurulacak olan 750 engelli öğretmen atama sonuçları sorgulaması personel.meb.gov.tr üzerinden olacak. Peki, engelli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? İşte 750 engelli öğretmen ataması sonuçları detayları…
3.12.2021 Eğitim
Engelli öğretmen atama sonuçları 2021! Gözler personel.meb.gov sayfasında: Atama sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
Engelli öğretmen atama sonuçları 2021! Gözler personel.meb.gov sayfasında: Atama sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Engelli öğretmen ataması başvuru sonuçları için nefesler tutuldu. Engelli öğretmen atama sonuçları için MEB tarafından belirlenen tarih geldi. 750 engelli öğretmen ataması başvuru süreci 8 Kasım'da başlamış, 12 Kasım’da sona ermişti. Engelli öğretmen atama sonuçları ‘personel.meb.gov.tr’den ilan edilecek. Peki, engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı, engelli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? İşte engelli öğretmen alımı ve atama sonucu son durum...
3.12.2021 Eğitim
AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanımızdır'
AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanımızdır' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın tekrar aday olup olmayacağı konusu bizim için tartışma konusu değil. Cumhur İttifakı'nın adayı tabiki Cumhurbaşkanımızdır." ifadelerini kullandı. Asgari ücrete ilişkin de konuşan Çelik, "Bakanlığın bir yetki alanı var, asgari ücret tespit komisyonu var. Hakkaniyetli bir asgari ücret tutarının ortaya çıkması için bu konuyu değerlendirdik. Belli görüşler olgunlaşıyor. Biz şu rakam olmalı demem benim doğru değil, orada bir komisyon var. Ama hakkaniyetli ve çözüm üretici bir sonuç olmasını istiyoruz. Bize iletilen mesajları değerlendiriyoruz." dedi.
30.11.2021 Siyaset
Engelli öğretmen tercihleri başladı! İşte engelli öğretmen ataması branş dağılımı!
Engelli öğretmen tercihleri başladı! İşte engelli öğretmen ataması branş dağılımı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu. Engelli öğretmen alımı tercihleri başladı. Bakanlık, engelli öğretmen alımında branş dağılımı ve kontenjanları açıkladı. Peki, Engelli öğretmen alımı tercihleri nasıl yapılır? İşte İşte engelli öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjanları...
22.11.2021 Personel Alımı
Engelli öğretmen ataması 2021 kontenjanları ve branş dağılımı! Engelli öğretmen başvuru ekranı 2021: 2. aşama tercihler nasıl yapılır?
Engelli öğretmen ataması 2021 kontenjanları ve branş dağılımı! Engelli öğretmen başvuru ekranı 2021: 2. aşama tercihler nasıl yapılır? Engelli öğretmen ataması kontenjanları ve branş dağılımı hakkındaki aramalar yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanlığı 750 engelli öğretmen atamasına ilişkin süreci geçtiğimiz aylarda başlattı, başvuru yapan adaylar merak içinde branş kontenjanlarının belli olmasını bekliyordu. Peki, engelli öğretmen atası kontenjanları açıklandı mı, branş dağılımı belli oldu mu? İşte Engelli öğretmen başvuru ekranı 2021 ve diğer detayları…
22.11.2021 Memur
Engelli öğretmen tercih başvuruları ne zaman başlıyor? Engelli öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu?
Engelli öğretmen tercih başvuruları ne zaman başlıyor? Engelli öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Engelli öğretmen ataması için ön başvurular 8-12 Kasım'da alındı. Gözler şimdi de engelli öğretmen alımı tercih başvurularına çevrildi. Öğretmen adayları atama sürecinin ikinci aşaması olan tercih sürecini bekliyor. Peki, Engelli öğretmen tercih başvuruları ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
13.11.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Engelli Öğretmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engelli öğretmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.