Yasak ve izinlerle ilgili son dakika kararı! Resmen harekete geçildi, Valilikler tek tek açıkladı
Yasak ve izinlerle ilgili son dakika kararı! Resmen harekete geçildi, Valilikler tek tek açıkladı Günlerdir süren yoğun kar yağışı sonrası harekete geçildi. Son dakika yasak ve izin kararı. Valilikler tek tek açıkladı. Birçok ilde idari izin kararı geldi. Zonguldak, Van ve Muş'ta yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle engelli ve hamile kamu çalışanlarına idari izin verildiği bildirildi.
27.01.2022 Gündem
İstanbul'da son dakika izin kararı! Valilik resmen duyurdu: Hamileler, maluller ve engelliler...
İstanbul'da son dakika izin kararı! Valilik resmen duyurdu: Hamileler, maluller ve engelliler... Yoğun kar yağışı sonrası İstanbul'da son dakika izin kararı. Valilik resmen duyurdu. 2 gün idari izin verildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan; malûl ve engelliler ile hamile olanların, pazartesi salı günleri idari izinli sayılacağını duyurdu.
23.01.2022 Gündem
Valilikler son dakika açıkladı: İdari izinli sayılacaklar
Valilikler son dakika açıkladı: İdari izinli sayılacaklar Valilikler son dakika açıkladı. Birçok ilde resmi olarak idari izinli sayılacaklar. Yurt genelinde etkisi sürdüren kar yağışı sonrası valiliklerden art arda açıklamalar geldi. Pazartesi günü engelli ve hamile personellerin izinli sayılacağı belirtildi.
23.01.2022 Gündem