En Büyük Şehir

En Büyük Şehir

Son dakika en büyük şehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en büyük şehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en büyük şehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Büyük Şehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en büyük şehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.360 en büyük şehir haberi bulunmuştur. Tüm en büyük şehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi veren Bakan Koca; "Bu hastanenin toplam yatak kapasitesi 4 bin 100 olacak. Bildiğiniz gibi Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de burayla entegre kılınıyor ve Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bin 8 yataklıydı toplam 5 bin 108 yataklı sağlık kampüsüne kavuşmuş olacağız. Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi" dedi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Kurum: Ülkemizin en büyük şehir parkı için gün sayıyoruz
Bakan Kurum: Ülkemizin en büyük şehir parkı için gün sayıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da yapımı devam eden dünyada 5'inci, Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliği taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulunarak resmî sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nin ilk etabının açılışına az bir süre kaldığını belirten Bakan Kurum, “Ülkemizin en büyük şehir parkı için gün sayıyoruz. İstanbul’umuza nefes olacak Atatürk Havalimanı Millet Bahçemizin ilk etabının açılışını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağız. Son durumu yerinde inceledik.” dedi.
3.04.2023 Gündem
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti
Yeni doğal gaz müjdesi! Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan yılın son Kabine toplantısı sona erdi. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği müjdeyi açıklayan Erdoğan, "Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında 58 milyar metreküplük rezerv keşfetti" ifadelerini kullandı.
26.12.2022 Gündem
Açık ara en büyük il! İstanbul'un 7.5 katı
Açık ara en büyük il! İstanbul'un 7.5 katı Dünyanın en güzel yerinde ve üç tarafı denizlerle kaplı ülkemiz 783.562 hektar ölçüye sahiptir. 81 ilin bulunduğu ülkemizde şehirlerin yüz ölçümü en yüksek ve en düşük şehirleri sıraladık.
30.09.2022 Yaşam
Ankara Etlik Şehir Hastanesi açıldı! Bakan Koca: Sağlık araştırmaları üssü olacak
Ankara Etlik Şehir Hastanesi açıldı! Bakan Koca: Sağlık araştırmaları üssü olacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açılışı yapılan Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin tek yerleşkede 8 ayrı hastaneden oluştuğunu ve toplamda bin polikliniğe, 125 ameliyathaneye, 4 bin 50 yatak kapasitesine sahip olduğunu açıkladı.
28.09.2022 Siyaset
Etlik Şehir Hastanesi başhekimi kimdir, Dr. Bülent Güngörer hangi hastanelerde görev aldı? İşte Ankara Etlik Şehir Hastanesi başhekimi Bülent Güngörer!
Etlik Şehir Hastanesi başhekimi kimdir, Dr. Bülent Güngörer hangi hastanelerde görev aldı? İşte Ankara Etlik Şehir Hastanesi başhekimi Bülent Güngörer! Bilkent Şehir Hastanesinde Koordinatör Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Doç. Dr. Bülent Güngörer, Etlik Şehir Hastanesi’ne Koordinatör Başhekim olarak atandı. Peki, Etlik Şehir Hastanesi başhekimi kimdir, Dr. Bülent Güngörer hangi hastanelerde görev aldı? İşte Ankara Etlik Şehir Hastanesi başhekimi Bülent Güngörer!
28.09.2022 Gündem
Sağlıkta dev proje! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pek çok ülke tarafından inceleniyor
Sağlıkta dev proje! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pek çok ülke tarafından inceleniyor Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri arasında yer alan Etlik Şehir Hastanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etlik Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada "Beşeri sermayemizle teknolojik imkanları en üst seviyede birleştirerek her şehir hastanemizi ulusal ve uluslararası düzeyde birer marka haline getireceğiz" dedi. Erdoğan ayrıca 'Her ne kadar muhalefet çoğu yalan ve çarpıtma olan hezeyanlarla bu eserlere çamur atmaya çalışsa da dünyada ilk defa ülkemizde hayata geçirilen şehir hastaneleri modeli bugün pek çok ülke tarafından yakından inceleniyor' açıklamasında bulundu.
28.09.2022 Siyaset
Bakan Koca'dan 'onkoloji hastanesi' açıklaması
Bakan Koca'dan 'onkoloji hastanesi' açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışı nedeniyle Onkoloji E. A. Hastanesi ile Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kapatılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi.
22.09.2022 Gündem
İşte dünyanın en kalabalık şehirleri! Dünyanın ve Türkiye'nin en güzel şehri listeye damgasını vurdu...
İşte dünyanın en kalabalık şehirleri! Dünyanın ve Türkiye'nin en güzel şehri listeye damgasını vurdu... Dünyanın en büyük ve kalabalık şehirleri belli oldu. Dünya nüfusundaki artış çoğunlukla büyük şehirlerde gerçekleşmektedir. Bu şehirler metropolitan olarak adlandırılıyorlar. Bir şehrin metropolitan sayılabilmesi için, şehrin ekonomik ve sosyolojik durumu ve şehrin refah seviyesi gibi birçok faktör var.
11.09.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti
Rusya, Ukrayna'nın Donetsk'te bir cezaevini vurduğunu duyurdu! 40 kişi hayatını kaybetti Ayrılıkçı Donetsk bölgesi yetkilileri Ukrayna'nın gerçekleştirdiği bir bombardıman sırasında esir tutulan 40 Ukrayna askerinin öldüğünü açıkladı. Hayatını kaybeden askerlerin Mariupol'de esir alınan Ukraynalı askerler olduğu öğrenildi.
29.07.2022 Dünya
İllerin rakamları açıklandı nüfusu azalanlar belli oldu! İşte dikkat çeken sayılarla 16 il ve Türkiye'nin nüfusu...
İllerin rakamları açıklandı nüfusu azalanlar belli oldu! İşte dikkat çeken sayılarla 16 il ve Türkiye'nin nüfusu... İllerin açıklanan nüfus rakamlarında çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Türkiye nüfusu, 2021 yılında 1 milyon 65 bin 911 kişi artarak 84 milyon 680 bin 273 kişi oldu. Yeni nüfus rakamları ile birlikte Türkiye'de nüfusu azalan şehirler listesi de ortaya çıktı. 2021 yılında, 81 il için nüfus artışı beklenirken, 16 şehir için tam tersi gerçekleşti. İşte Türkiye'de nüfusu azalan şehirler listesi ve il il 2021 nüfus rakamları!
9.05.2022 Yaşam
Türkiye'nin en büyük ili! Türkiye'de aslen en çok nereli var? Listede büyük sürpriz: İstanbul gerilerde kaldı...
Türkiye'nin en büyük ili! Türkiye'de aslen en çok nereli var? Listede büyük sürpriz: İstanbul gerilerde kaldı... İllerin nüfus rakamları açıklandı. Türkiye'de 2022 nüfus istatistik verilerine göre en çok aslen nereli var? Herkes memleketinde yaşasa en büyük illerimiz hangileri olurdu diye hiç düşündünüz mü? Sonuçlar sizi büyük bir şaşkınlığa uğratabilir. Türkiye Cumhuriyeti, 84 milyonluk bir nüfusa sahip. Bu nüfus 81 il ve 922 ilçeye dağılmış durumda. Bugün itibarıyla en büyük ilimiz megakent İstanbul, ardından ise başkent Ankara ve Ege'nin incisi İzmir geliyor. Öte yandan Türkiye'de illerin nüfusu kütüğe yani memlekete göre sıralandığında durum bambaşka oluyor. İşte haberin detayları...
5.05.2022 Yaşam
Rusya son dakika duyurdu: Mariupol ele geçirildi
Rusya son dakika duyurdu: Mariupol ele geçirildi Ukrayna'nın stratejik noktalarından olan Mariupol kenti Rus güçlerince ele geçirildi. Mariupol'ün Rusya'nın eline geçtiği Savunma Bakanı Şoygu tarafından rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e iletildi.
21.04.2022 Dünya
Y harfi ile başlayan şehir isimleri nelerdir?
Y harfi ile başlayan şehir isimleri nelerdir? Şehirler arasında farklı harfler ile başlayan birçok yer bulunmaktadır. Özellikle y harfi ile başlayan şehirler sıkça merak edilmektedir. Hem ülkemizde hem de başka ülkelerde y harfi ile başlayan birçok popüler şehir olduğu görülmektedir. Peki, Y harfi ile başlayan şehir isimleri nelerdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Gündem
Bakan Kurum: Kanal İstanbul'a 'bürokrat direniyor' yalanını piyasaya sürdünüz
Bakan Kurum: Kanal İstanbul'a 'bürokrat direniyor' yalanını piyasaya sürdünüz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul üzerinden bir tehdit dili kullanıldığını belirterek, "Bir bakıyorsunuz müteahhitler tehdit ediliyor, bir bakıyorsunuz devlet kurumları, kurumların başındaki yöneticiler tehdit ediliyor. Şimdi de Kanal İstanbul projesinde 'bürokrat direniyor' yalanını piyasaya sürdünüz" dedi.
12.12.2021 Ekonomi
Bakan Kurum açıkladı: Kanal İstanbul'u yapacağız
Bakan Kurum açıkladı: Kanal İstanbul'u yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul" projesinde kararlı olduklarının altını çizerek, "Nasıl ki Marmaray’ı yaptıysak milletin destekleriyle Kanal İstanbul projesini de yapacağız" dedi.
11.12.2021 Gündem
İşte Türkiye'nin en büyük ili! Herkes memleketinde yaşasaydı...
İşte Türkiye'nin en büyük ili! Herkes memleketinde yaşasaydı... İstanbul Türkiye'nin en kalabalık ili. 84 milyonluk nüfusumuzun büyük çoğunluğu ise diğer birçok ülkede de olduğu gibi büyük şehirlerde toplanmış durumda. İstanbul, Ankara ve İzmir en büyük 3 kentimiz olarak başı çekiyor.
26.11.2021 Yaşam
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak Türkiye Büyük Millet Meclisi 76 günlük aranın ardından 27. Dönem 5. Yasama dönem mesaisine başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin 27'nci dönem 5'inci yasama yılı açılış programında konuştu. Erdoğan, "Bir süre önce gündeme getirdiğimiz ülkemize yeni anayasa kazandırma teklifinin de Meclisimiz tarafından başarıyla hayata geçirileceğini ümit ediyorum. Yeni bir anayasa milletimize vereceğimiz en güzel 2023 hediyesi olacaktır." dedi.
1.10.2021 Siyaset
Sudan nerede? Darbe girişimi yapılan Sudan hangi kıtada, haritadaki yeri!
Sudan nerede? Darbe girişimi yapılan Sudan hangi kıtada, haritadaki yeri! Hartum'da darbeci askerler, yönetimi ele geçirmeye çalıştı. Hükümet yetkilileri, darbe girişiminin başarısız olduğunu duyurdu. Sudan Egemenlik Konseyi Sözcüsü Muhammed El Feki Süleyman, durumun kontrol altında olduğunu belirtti. Söz konusu gelişmenin ardından Sudan nerede, hangi kıtada? soruları arttı. İşte Sudan’ın haritası…
21.09.2021 Gündem
İzmir'in 'sağlık üssü'nde binalar yükseliyor
İzmir'in 'sağlık üssü'nde binalar yükseliyor İzmir'in "sağlık üssü" Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü inşaatında fiziki gerçekleşme oranı yüzde 61'e ulaştı.
2.02.2020 Sağlık
Sudan nerede? Sudan’ın haritadaki yeri nerede?
Sudan nerede? Sudan’ın haritadaki yeri nerede? Sudan, Afrika'nın en geniş 3. ülkesi. Sudan’ın başkenti Hartum’da yaşanan olaylar sonrası Sudan’da darbe girişimi olduğu iddia edildi. Sudan’da darbe iddialarından sonra Sudan sokaklarındaki görüntüler sosyal medya paylaşıldı ve gündem oldu. Sudan hakkında daha fazla bilgiye erişmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında Sudan nerede? Sudan’da darbe mi oldu? Sudan’ın haritadaki yeri, Sudan hangi kıtada? Sorularını sordu. İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatana ihanet edenler bunun hesabını ödeyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatana ihanet edenler bunun hesabını ödeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler için 50 gün önce Sivas'ta başladığı miting maratonunu Bağcılar'da tamamladı. Bu süreçte 102 miting gerçekleştiren Erdoğan, dün İstanbul'un 8, bugün ise 6 ilçesindeki mitingde konuştu. Bağcılar'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Vatana ihanet edenler bunun hesabını ödeyecek" dedi.Erdoğan herkesi sandığa gitmeye çağırdı.
30.03.2019 Siyaset
Binali Yıldırım'dan Esenler'e metro müjdesi
Binali Yıldırım'dan Esenler'e metro müjdesi AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Esenler'de büyük dönüşüm gerçekleştireceklerini belirterek "Esenler'e metro geliyor. Hayırlı olsun. Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu, Esenler'den geçecek. Ayrıca, Yıldız Teknik Üniversitesi-Davutpaşa Kışlasıyla-Atış Alanı arasında tramvayı da yine Tevfik Göksu ile beraber yapacağız. Hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.
23.03.2019 Siyaset
"Projelerin yüzde 80'i gençlere dönük olacak"
"Projelerin yüzde 80'i gençlere dönük olacak" Cumhur İttifakının Bağcılar Belediye Başkan adayı olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı "Proje Tanıtım" toplantısında yeni dönemde yapılacak plan ve projelerini anlattı. Çağırıcı, Bağcılar'a yapılacak meydan için "İstanbul'un en büyük şehir meydanı diyebiliriz" dedi.
15.03.2019 Siyaset
Bilkent Şehir Hastanesi açılıyor!
Bilkent Şehir Hastanesi açılıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Hayalim' dediği projelerden biri olan Bilkent Şehir Hastanesi bugün açılıyor. Hastane Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde inşa edilen 3. büyük hastanesi oldu.
14.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

En Büyük Şehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en büyük şehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.