Elektronik Sigara

Elektronik Sigara

Son dakika elektronik sigara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektronik sigara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektronik sigara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektronik Sigara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektronik sigara gelişmeleri de dahil olmak üzere 462 elektronik sigara haberi bulunmuştur. Tüm elektronik sigara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor!
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor! Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) 2023 Raporu yayımlandı. INCB Üyesi ve önceki Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından açıklanan raporda Türkiye’ye ilişkin dikkat çekici veriler yer aldı. Özellikle ülkemizin halk sağlığı açısından metamfetamin sorunuyla karşı karşıya olduğunun altını çizen Prof. Dr. Atasoy, Türkiye'de ele geçirilen uyuşturucu maddeleri, kullanım oranları ve atılması gereken adımlara dair önemli bilgiler paylaştı.
11.03.2024 İsmail Sarı
Sigara dumanı orucu bozar mı?  Diyanet'e göre sigara dumanı solumak orucu bozar mı? Elektronik sigara orucu etkiler mi?
Sigara dumanı orucu bozar mı? Diyanet'e göre sigara dumanı solumak orucu bozar mı? Elektronik sigara orucu etkiler mi? Ramazan ayı geldi çattı. İslam alemi bu mübarek ay boyunca oruç ibadetini yerine getirecek. Sigara dumanı orucu bozar mı sorusu en çok araştırılanlar arasında yerini aldı. Bu durumun orucu etkileyip etkilemediği kafalarda soru işaretine neden oluyor. Peki, Oruçluyken sigara ve nargile dumanı solumak orucu zayıflatır mı?
10.03.2024 Gündem
Seyhan polisi 54 silah ele geçirirken 314 suçluyu yakaladı! "Huzurunuz Gururumuz"
Seyhan polisi 54 silah ele geçirirken 314 suçluyu yakaladı! "Huzurunuz Gururumuz" Adana’da Seyhan polisi bir hafta içinde yaptığı çalışmalarda 54 ruhsatsız silah ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 314 şüpheliyi de yakaladı.
5.03.2024 Adana
Elektronik Sigara Hastalığı (EVALI) nedir? EVALI hastalığı belirtileri neler, EVALI Türkiye’de var mı?
Elektronik Sigara Hastalığı (EVALI) nedir? EVALI hastalığı belirtileri neler, EVALI Türkiye’de var mı? Elektronik sigara tüketen kişilerde yeni bir hastalık türü görüldü. 'EVALI' olarak isimlendirilen hastalık 17 yaşında Amerikalı bir öğrencide tespit edildi. Peki, EVALI hastalığı belirtileri | Elektronik Sigara Hastalığı (EVALI) nedir?
9.02.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sigarayı Bırakma Günü' mesajı: Tam 10 yıl gerekiyor
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sigarayı Bırakma Günü' mesajı: Tam 10 yıl gerekiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü'nün, tütün bağımlılığıyla mücadelede milat olması dileğinde bulundu.
9.02.2024 Gündem
Tiryaki dili nedir? Tiryaki dili sendromu belirtileri ve sebepleri…
Tiryaki dili nedir? Tiryaki dili sendromu belirtileri ve sebepleri… Uzmanlar, 'puf' olarak da bilinen elektronik sigara kullanan kişilerin 'Tiryaki dili' sendromuna yakalanılabileceğini belirtti. Peki, tiryaki dili sendromu nedir?
31.01.2024 Sağlık
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı Konya'da kaçakçılara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, yaklaşık 2 milyon adet doldurulmuş makaron, 15 kilogram kıyılmış tütün ve 28 adet kesilmiş darphane bandrolü ile piyasa değeri 3 milyon 250 bin lira olan gümrük kaçağı kozmetik ürünü, elektronik sigara ve telefon ele geçirildi. Operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alındı.
26.12.2023 Gündem
81 ilde 'Sis' Operasyonu: 37 milyon TL'lik vergi kaybı engellendi
81 ilde 'Sis' Operasyonu: 37 milyon TL'lik vergi kaybı engellendi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 İlde Yasa Dışı Tütün Mamulü Üretimi ve Satışı yapanlara yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen "SİS-2 Operasyonlarında" 457 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldığını duyurarak "37 milyon TL'lik vergi kaybı engellendi" dedi.
23.12.2023 Gündem
Bakan Bolat: 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde ele geçirildi
Bakan Bolat: 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde ele geçirildi ​Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kaçakçılıkla mücadele kapsamında; 13 Aralık 2023 tarihi itibarı ile Gümrük Muhafaza birimlerince, 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde, 17,2 milyar TL değerinde ticari eşya olmak üzere toplam 21,9 milyar TL değerinde ele geçirilme gerçekleştirildiğini söyledi.
15.12.2023 Gündem
Gümrük Muhafaza ekipleri milyonlarca liralık ilaç ve elektronik sigara ele geçirdi
Gümrük Muhafaza ekipleri milyonlarca liralık ilaç ve elektronik sigara ele geçirdi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Ekim ayında ülke çapında yürütülen operasyonlar ile, kanser ve şeker hastalığı tedavisinde kullanıldığı tespit edilen yaklaşık 5 milyon Türk Lirası değerinde 177 kutu ilaç ve 12 adet enjektör ile, yaklaşık 22 milyon Türk Lirası değerinde 552 bin 956 adet elektronik sigara cihazı, elektronik sigara aksamı ve sarf malzemesi ele geçirdi.
27.10.2023 Gündem
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var İzmir genelinde kaçak ürün satışı yapanlara yönelik operasyonlarda 25 kişi gözaltına alındı. Cinsel içerikli ürünlerden içkiye, sigaradan çeşitli tütün mamullerine kadar pek çok kaçak ürüne el koyuldu.
12.10.2023 Gündem
Ankara'da kaçakçılık operasyonu! Gözaltılar var
Ankara'da kaçakçılık operasyonu! Gözaltılar var Ankara'da, kaçakçılık operasyonlarında 6 şüpheli gözaltına alındı, toplam 33 milyon 100 bin lira değerinde kaçak ürün ve tarihi eser ele geçirildi.
10.10.2023 Yaşam
Yurt genelinde 'Sis' operasyonu: 370 gözaltı!
Yurt genelinde 'Sis' operasyonu: 370 gözaltı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı tütün mamulü üretimi yapan suç örgütü üyelerine karşı “Sis Operasyonu” düzenlendiğini açıkladı. Yerlikaya, ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleşen operasyonda 672 yere baskın yapıldığını, 370 şahsın gözaltına alındığını bildirdi.
28.09.2023 Gündem
Büyük darbe vuruldu! Şırnak’ta asayiş ve kaçakçılık operasyonu: 38 gözaltı
Büyük darbe vuruldu! Şırnak’ta asayiş ve kaçakçılık operasyonu: 38 gözaltı Şırnak ve 6 ilçesinde yapılan operasyonlarda, Türkiye’ye kaçak yollarla getirildiği tespit edilen malzemeler ele geçirildi. Operasyonlarda, 38 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
1.08.2023 Gündem
Elektronik sigara okullara kadar indi! Aromatik ‘puff’ zehir saçıyor
Elektronik sigara okullara kadar indi! Aromatik ‘puff’ zehir saçıyor Elektronik sigara satışı 2008’den beri yasak. Ama yasağa uyulmuyor. Zararlı kimyasal maddeler içeren aromatik e-sigaralar internette ve piyasada satılıyor. ‘Ölüm tacirleri’, liseli öğrenciler de dahil insanları zehirliyor.
31.07.2023 Sağlık
Aromalı elektronik zehir internette kol geziyor
Aromalı elektronik zehir internette kol geziyor Gençleri aromalarla zehirleyen elektronik sigaralar, satışı yasak olmasında rağmen internette adeta kol geziyor.
24.06.2023 Gündem
İzmir'de 'kaçak sigara' operasyonu: 5 gözaltı
İzmir'de 'kaçak sigara' operasyonu: 5 gözaltı İzmir'in Selçuk ilçesinde, polisin operasyonunda 12 bin 856 doldurulmuş sigara ile 3 bin 400 bandrolsüz makaron ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.
9.06.2023 Gündem
1 milyon liralık vurgun! Sırbistan’dan gelen otobüste ele geçirildi
1 milyon liralık vurgun! Sırbistan’dan gelen otobüste ele geçirildi Kapıkule Sınır Kapısı’nda yürütülen operasyonda toplam 1 milyon Tük lirası değerinde elektronik sigara, alkollü içki ve ilaç ele geçirildi.
9.06.2023 Gündem
Kapıkule'de 15 bin 400 elektronik sigara ele geçirildi
Kapıkule'de 15 bin 400 elektronik sigara ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda gerçekleştirilen operasyonda, yurda kaçak yoldan sokulmak istenen 15 bin 400 elektronik sigara ve 387 gıda takviyesi ele geçirildiğini açıkladı.
30.05.2023 Gündem
Avustralya’da elektronik sigara yasaklanıyor
Avustralya’da elektronik sigara yasaklanıyor Avustralya Sağlık Bakanı Mark Butler, elektronik sigara kullanımının ülke genelinde yasaklanacağını açıkladı.
2.05.2023 Dünya
Havada kobra paniği! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı...
Havada kobra paniği! Uçakta pilotu ısırdı yolcular dondu kaldı... Güney Afrika'da özel bir uçuş gerçekleştiren uçakta yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Uçağa nasıl girildiği henüz belirlenemeyen yılan hem pilota hem de yolculara havada dehşeti yaşattı.
6.04.2023 Dünya
Beyoğlu’nda 5 katlı metruk bina çöktü
Beyoğlu’nda 5 katlı metruk bina çöktü Beyoğlu Karaköy’de 5 katlı metruk binada yaşanan kısmi çökme nedeniyle yol araç ve yaya trafiğine kapatılmıştı. Metruk bina, çevrede alınan önlemlerin ardından çöktü. Binanın yıkımı sırasında can kaybı ya da yaralanma olmadı.
6.04.2023 Gündem
Zararsız diye başladı hayatının kabusu oldu! Elektronik sigara yüzünden akciğeri tam 4 kez söndü...
Zararsız diye başladı hayatının kabusu oldu! Elektronik sigara yüzünden akciğeri tam 4 kez söndü... ABD'de yaşayan 19 yaşındaki genç zararsız diye başladığı elektronik sigara yüzünden hayatından oluyordu. 13 yaşındayken elektronik sigara kullanmaya başlayan genç adam 4 kez akciğer sönmesi yaşayıp günlerce hastanede kaldıktan sonra kötü alışkanlığından kurtuldu. Elektronik sigaranın zararları konusunda farkındalık yaratmak isteyen gencin açıklamaları bugün ABD basınında kendine geniş yer buldu.
6.04.2023 Dünya
Adana'da kaçak ve sahte içki operasyonu: 8 gözaltı
Adana'da kaçak ve sahte içki operasyonu: 8 gözaltı Adana'da polisin düzenlediği sahte ve kaçak içki operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı.
1.04.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan dünyaya sıfır atık çağrısı
Emine Erdoğan'dan dünyaya sıfır atık çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, BM Genel Kurulunda 30 Mart Sıfır Atık Günü özel oturumunda konuştu. Emine Erdoğan konuşmasında "İklim değişikliği kaynaklı kuraklık sebebiyle hala binlerce çocuk ölüyorsa kaybedecek 1 dakikamız bile yok demektir" ifadelerini kullandı.
30.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elektronik Sigara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektronik sigara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.