Elbeyli

Elbeyli

Son dakika elbeyli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elbeyli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elbeyli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elbeyli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elbeyli gelişmeleri de dahil olmak üzere 386 elbeyli haberi bulunmuştur. Tüm elbeyli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kilis geldi. Kilis yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kilis Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kilis'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Kilis belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Kilis yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kilis’te 2 aile arasında taşlı, sopalı kavga! Yaralılar var
Kilis’te 2 aile arasında taşlı, sopalı kavga! Yaralılar var Kilis'in Elbeyli ilçesinde iki aile fertleri arasında çıkan, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 9 kişi yaralandı.
24.09.2023 Yaşam
Suriye'nin kuzeyinden Öncüpınar'a 5 roket atıldı
Suriye'nin kuzeyinden Öncüpınar'a 5 roket atıldı Kilis'in Elbeyli ilçesinde bulunan Öncüpınar Sınır Kapısı yakınlarına roket düştü.
11.06.2023 Gündem
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Acı biber tarlada 6 TL, markette 15 TL’den satılıyor
Acı biber tarlada 6 TL, markette 15 TL’den satılıyor Kilis’te acı biber hasadına başlandı. Tarlada 6 TL’den satılan biber, marketlerde 15 TL’den satılıyor.
28.06.2022 Ekonomi
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı Adalet Bakanlığı, Türkiye genelinde noter bulunmayan 45 il merkezine bağlı 78 ilçede daha noterlik kurulmasına karar verdi. Böylece Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı.
19.06.2022 Yaşam
Arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı yeğenini tabancayla öldürdü
Arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı yeğenini tabancayla öldürdü Kilis'in Elbeyli ilçesinde Muhtar Ekinci (33), arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı amcası Ferhat Ekinci tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. 
6.04.2022 Yaşam
TSK alarma geçti! Suriye’de harekat sinyali...
TSK alarma geçti! Suriye’de harekat sinyali... Türk Silahlı Kuvvetleri Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde PKK saldırısı sonrasında alarma geçti. Terör örgütlerinin Tel Rıfat’taki askeri faaliyetleri yakın takibe alındı. Bölgedeki silahlı grupların mevzileri obüs topları, füze ve havanlarla vuruldu.
13.10.2021 Gündem
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak!
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak! Türkiye genelinde pek çok şehirde kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere memur alıcak. Şoför'den avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına pek çok kadroda memur alımı gerçekleştirilecek. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte İŞKUR kamu memur alımı ilanlar...
17.02.2021 Personel Alımı
Kilis’te otomobil devrildi! Ölü ve yaralılar var...
Kilis’te otomobil devrildi! Ölü ve yaralılar var... Kilis'in Elbeyli ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atan otomobildeki Hatice Yıldırım (55) öldü, 4 kişi ise yaralandı.
14.01.2021 Gündem
Fırat Kalkanı  bölgesine komando sevkiyatı
Fırat Kalkanı bölgesine komando sevkiyatı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılan Suriye'ye, zırhlı araç ve komandolar sevk edildi.
29.12.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Kilis'te corana virüs vakaları hızla artıyor!
Kilis'te corana virüs vakaları hızla artıyor! Kilis’te son bir hafta içerisinde corona virüs vakalarının artması nedeniyle hastanede tedavi görenlerin sayısı 50’ye yükselirken, 3 köy, 1 mezra ve birçok sokak ve evde karantina uygulanıyor.
15.06.2020 Corona Virüsü
Kürtajda alındığı söylenen bebeği banyoda düşürdü
Kürtajda alındığı söylenen bebeği banyoda düşürdü Üçüncü çocuklarını bekleyen Ü.A ve O.A çifti, 13 haftalıkken bebeğin kalbi durduğu için kürtaja onay verdi. Operasyondan 2 saat sonra taburcu olan Ü.A., eve geldiğinde kürtajla alındığı söylenen bebeği banyoda zemine düşürdü.
11.06.2020 Yaşam
Ordu’da iki mahallenin karantinası kaldırıldı
Ordu’da iki mahallenin karantinası kaldırıldı Ordu’nun Perşembe ilçesi Ramazan Mahallesi’nde 5 Nisan tarihinde konulan karantina kaldırıldı.
20.04.2020 Yaşam
Karantinaya alınan yerler neresi? Kaç şehir karantinaya alındı? İşte karantinaya alınan şehirler, ilçeler, beldeler ve köyler…
Karantinaya alınan yerler neresi? Kaç şehir karantinaya alındı? İşte karantinaya alınan şehirler, ilçeler, beldeler ve köyler… Türkiye’de corona virüsü nedeniyle karantinaya alınan yerler, şehirler, ilçeler ve söyler gün geçtikçe artıyor. Corona virüsü salgınında vaka sayısının artmaya başlamasıyla, karantinaya alınan yerlerin sayısı da arıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu en son 1 Nisan’da karantinaya alınan ile ilgili açıklamalarda bulundu ve 21 ildeki 50 belde, köy ve mezranın karantinaya alındığını duyurdu. Peki, Karantinaya alınan yerler neresi? Kaç şehir karantinaya alındı? Karantinaya alınan yerler neresi? Kaç şehir karantinaya alındı? İşte
8.04.2020 Gündem
DEAŞ'lıların çocuklarını Mehmetçiğe karşı silahlandırmışlar
DEAŞ'lıların çocuklarını Mehmetçiğe karşı silahlandırmışlar Terör örgütü YPG/PKK'nın işgal ettiği Suriye'nin Haseke kentindeki Hol Kampı'ndan kaçan terör örgütü DEAŞ mensubu Özbekistan uyruklu D.S, kampta kadın ve çocuklara yaşatılanları anlattı.
24.10.2019 Gündem
Çobanbey beldesine hain saldırı: 12 sivil hayatını kaybetti
Çobanbey beldesine hain saldırı: 12 sivil hayatını kaybetti Suriye'nin kuzeyinde Türkiye sınırındaki Çobanbey beldesindeki hastane yakınında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında ilk belirlemelere göre 12 sivil yaşamını yitirdi, çok sayıda sivil yaralandı.
15.09.2019 Gündem
Göçmenleri taşıyan minibüs takla attı: 2 ölü, 20 yaralı
Göçmenleri taşıyan minibüs takla attı: 2 ölü, 20 yaralı Elbeyli-Oğuzeli karayolunda göçmenleri taşıyan minibüs takla attı. Kazada 2 göçmen öldü, 20 göçmen ise yaralandı.
1.08.2019 Yaşam
Suriye sınırına askeri sevkiyat
Suriye sınırına askeri sevkiyat Kilis'te konuşlu birliklerden yola çıkarılan mühimmat ve askeri araçlardan oluşan konvoy, Suriye sınırına doğru hareket etti.
12.07.2019 Gündem
Suriye sınırına askeri sevkiyat
Suriye sınırına askeri sevkiyat Kilis'te konuşlu birliklerden yola çıkan zırhlı araçlardan oluşan askeri konvoy, Suriye sınırına doğru hareket etti.
11.07.2019 Gündem
Suriye sınırında hareketlilik! Güvenlik önlemleriyle ilerledi
Suriye sınırında hareketlilik! Güvenlik önlemleriyle ilerledi Gaziantep yönünden gelen zırhlı araçların bulunduğu askeri konvoy, Kilis'teki Çobanbey Sınır Kapısı üzerinden Suriye'ye geçiş yaptı.
26.06.2019 Gündem
Sınır hattında "canlı bomba" yeleği ve patlayıcı ele geçirildi
Sınır hattında "canlı bomba" yeleği ve patlayıcı ele geçirildi Kilis'in Elbeyli ilçesi Suriye sınır hattında terör örgütü PYD/PKK'ya ait olduğu değerlendirilen "canlı bomba" yeleği ile yaklaşık 5 kilogram TNT patlayıcı madde bulundu.
16.06.2019 Gündem
Mağarada can pazarı! 1 kişi öldü,  6 kişi...
Mağarada can pazarı! 1 kişi öldü, 6 kişi... Bursa’nın İznik ilçesinde define kazarken mağarada jeneratörün dumanından etkilenerek mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı. 12 saattir yoğun çalışan ekiplerin yaptıkları çalışmalar günün aydınlanmasıyla birlikte havadan görüntülendi. Mağaradan çıkarılan yedi kişiden birisi hayatını kaybetti.
19.04.2019 Yaşam
Mağarada can pazarı! 35 metre derinlikte mahsur kaldılar
Mağarada can pazarı! 35 metre derinlikte mahsur kaldılar Bursa’nın İznik ilçesinde define arayan 7 kişinin mağarada mahsur kaldığı bildirildi. Jandarma, AFAD AKUT, 112 ve itfaiye ekipleri kurtarma çalışması başlattı.
18.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elbeyli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elbeyli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.