El Kaide

El Kaide

Son dakika el kaide haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan el kaide ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını el kaide haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Kaide

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el kaide gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.087 el kaide haberi bulunmuştur. Tüm el kaide haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı
Türkiye ile ABD'den ortak açıklama: Terörle mücadele istişareleri yeniden başlatıldı Türkiye ve ABD'nin terörizme karşı iş birliğini artırmak, organize suç ve uyuşturucu kaçakçılığına karışan şebekeleri ele almak amacıyla Türkiye- ABD terörle mücadele istişarelerinin yeniden başlatılması kararlaştırıldı.
9.03.2024 Gündem
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir? İçişleri Bakanlığı'nın arananlar listesindeki isimlerden oluşan test sosyal medyada yüz binler tarafından çözüldü. Teste yer alan terör örgütleri arasında yer alan HTŞ terör örgütünün hangi örgütten olduğu, liderinin kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, HTŞ terör örgütü nedir? HTŞ hangi örgüt, HTŞ lideri kimdir?
5.03.2024 Gündem
11 ilde DEAŞ ve El Kaide operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
11 ilde DEAŞ ve El Kaide operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik düzenlenen 'Kahramanlar-45' operasyonlarında 36 kişinin yakalandığını duyurdu.
18.01.2024 Gündem
Bakan Güler'den İsveç ve NATO açıklaması
Bakan Güler'den İsveç ve NATO açıklaması Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İsveç'in NATO katılımıyla ilgili olarak "İsveç’in de Üçlü Muhtıra'da kayıtlı taahhütlerini somut şekilde yerine getirmesi halinde Finlandiya gibi NATO üyesi olabileceğini müttefiklerimize beyan ettik" dedi.
17.06.2023 Gündem
MİT’in kilit rolü saha ajanları bir ayda 10 teröristi etkisiz hale getirdi
MİT’in kilit rolü saha ajanları bir ayda 10 teröristi etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), son bir ay içinde aralarında DEAŞ’ın sözde lideri Ebu Hüseyin El Kureyşi’nin de aralarında bulunduğu 10 teröristi yurt dışında etkisiz hale getirdi. Yurt dışındaki operasyonlarda başarılı işlere imza atılmasında saha ajanları kilit role sahip.
22.05.2023 Gündem
Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa'da kanaat önderleriyle buluştu
Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa'da kanaat önderleriyle buluştu İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, "Tayyip Erdoğan gitsin diyenler kim gelsin diyor? FETÖ. Nereye gelecek FETÖ ? Devletin tekrar başına gelecek. Tam 3 yıldır genel başkan yardımcıları ve CHP bütün bu hazırlıklarını yapıyor. Tek tek Türkiye'yi dolaşıyor. 'Merak etmeyin siz, biz geri getireceğiz.' diye" dedi.
2.05.2023 Gündem
'Kadın terzisi' çete lideri çıktı! ‘Makas’ operasyonunda flaş detaylar
'Kadın terzisi' çete lideri çıktı! ‘Makas’ operasyonunda flaş detaylar Diyarbakır merkezli 5 ilde polis, birçok suçtan cezaevinde bulunan İ.İ.’nin liderliğini yaptığı organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.
12.04.2023 Gündem
İstanbul’da El Kaide ve DEAŞ operasyonu: 15 şüpheli yakalandı
İstanbul’da El Kaide ve DEAŞ operasyonu: 15 şüpheli yakalandı İstanbul’da terör örgütleri El Kaide ve DEAŞ’a yönelik yürütülen operasyonda 15 yabancı uyruklu şüpheli yakalandı.
12.04.2023 Gündem
İstanbul’da DEAŞ ve EL KAİDE operasyonu: 16 gözaltı
İstanbul’da DEAŞ ve EL KAİDE operasyonu: 16 gözaltı İstanbul'da terör örgütü DEAŞ ve El Kaide’ye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 16 yabancı uyruklu kişi yakalandı.
6.04.2023 Gündem
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
İstanbul’da terör operasyonu! 13 kişi yakalandı
İstanbul’da terör operasyonu! 13 kişi yakalandı İstanbul’da terör örgütleri El Kaide, DEAŞ ve HTŞ’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda, tamamı yabancı uyruklu 13 kişinin ‘şüpheli’ sıfatıyla yakalandığı bildirildi.
16.03.2023 Gündem
9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı
9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı Konsolosluklarını kapatan ülkelerin de aralarında olduğu 9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı.
2.02.2023 Gündem
İstanbul’da DEAŞ operasyonu; 10 gözaltı
İstanbul’da DEAŞ operasyonu; 10 gözaltı İstanbul’da DEAŞ, El Kaide ve HTŞ terör örgütleri üyelerine yönelik 7 ilçede 12 farklı adrese yapılan operasyonlarda 10 şüpheli yakalandı.
27.01.2023 Gündem
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun, yeni çıkan kitabındaki Türkiye iddiaları hakkında açıklama yaptı.
26.01.2023 Gündem
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 10 gözaltı
İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 10 gözaltı İstanbul'da eylem hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütü DEAŞ üyesi 10 yabancı uyruklu yakalandı.
20.01.2023 Gündem
İstanbul’da yılbaşı öncesi terör operasyonu: 17 gözaltı
İstanbul’da yılbaşı öncesi terör operasyonu: 17 gözaltı İstanbul’da, yılbaşı öncesi El Kaide, DEAŞ ve HTŞ gibi terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda, yabancı uyruklu 17 şüpheli yakalandı.
30.12.2022 Gündem
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2022 yılında 12 belediyede 14 soruşturma olmak üzere toplam 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü. Burada herhangi bir siyasi partiye yönelik farklılık, baskı, herhangi bir siyasi partiye yönelik bir anlayış söz konusu değil" dedi.
26.11.2022 Gündem
İstanbul'da DEAŞ ve El Kaide operasyonu: 18 şüpheli yakalandı
İstanbul'da DEAŞ ve El Kaide operasyonu: 18 şüpheli yakalandı İstanbul'da polis, DEAŞ ve El-Kaide'ye yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında çatışma bölgeleriyle iltisaklı olduğu belirlenen şüphelilere operasyon düzenledi. 12 ilçede 20 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.
25.11.2022 Yaşam
El Kaide ve DEAŞ’ın sözde eski kadısı Adana’da yakalandı
El Kaide ve DEAŞ’ın sözde eski kadısı Adana’da yakalandı Adana polisinin terör örgütü DEAŞ’a yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı. Tutuklanan zanlılardan birinin daha önce El Kaide ve DEAŞ terör örgütünün sözde 'kadılığını' yaptığı öğrenildi.
31.10.2022 Gündem
Adana'da DEAŞ operasyonunda 3 tutuklama
Adana'da DEAŞ operasyonunda 3 tutuklama Adana’da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklandı.
17.10.2022 Gündem
ABD Başkanı Biden'dan Usame Bin Ladin açıklaması: Bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık!
ABD Başkanı Biden'dan Usame Bin Ladin açıklaması: Bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık! ABD'de, 11 Eylül 2001'de terör örgütü El Kaide tarafından düzenlenen saldırıların 21. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma töreninde konuşan ABD Başkanı Joe Biden, "Usame Bin Ladin'i bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık" dedi.
11.09.2022 Dünya
11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir?
11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir? Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre dünyanın seyrini değiştiren yaşam 11 Eylül saldırısı dünyada İslamofobi'yi de arttırdı. 11 Eylül saldırılarının üzerinden 21 yıl geçerken, “11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir?” sorularına da yanıt aranıyor.
10.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Cemevlerine yapılan saldırıların peşlerini bırakmayacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Cemevlerine yapılan saldırıların peşlerini bırakmayacağız  Muharrem Ayı nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından Yas-ı Matem oruç programı düzenlendi. Programda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Okay "Cemevlerimize yapılan saldırıların hesabını birlik, beraberlik ruhuyla sonuna kadar soruyoruz. Olayın failleri hukuk önünde cezasını almadan, arkalarındaki örgütler ortaya çıkmadan bu işin peşini bırakmayacağız" diye konuştu. 
7.08.2022 Siyaset
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu!
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu! ABD, terör örgütü El Kaide'nin lideri Eymen el Zevahiri'yi Afganistan'da silahlı insansız hava aracından ateşlenen füzeyle öldürdü. Dünya, Zevahiri'nin öldürüldüğünü gece yarısı 00.27'de Amerikan Associated Press (AP) haber ajansının 'acil' koduyla geçtiği haberle öğrendi.
2.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Terörle mücadele samimi bir şekilde yapıldığı zaman başarılı olur
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Terörle mücadele samimi bir şekilde yapıldığı zaman başarılı olur Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, terörle mücadelenin küresel düzeyde, tutarlı, dürüst ve samimi bir şekilde yapıldığı zaman başarılı olacağını ifade etti. 
2.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

El Kaide ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el kaide haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.