Efes 2022 Tatbikatı

Efes 2022 Tatbikatı

Son dakika Efes 2022 Tatbikatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Efes 2022 Tatbikatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Efes 2022 Tatbikatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Efes 2022 Tatbikatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan efes 2022 tatbikatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 efes 2022 tatbikatı haberi bulunmuştur. Tüm efes 2022 tatbikatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşlılık maaşı bayram öncesi ödenecek mi? Yaşlılık maaşı ne zaman yatacak?
Yaşlılık maaşı bayram öncesi ödenecek mi? Yaşlılık maaşı ne zaman yatacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Kabin toplantısı sonrası Yaşlı ve engelli maaşlarıyla ilgili de müjde verildi. Peki, Yaşlılık maaşı bayram öncesi ödenecek mi? Yaşlılık maaşı ne zaman yatacak?
27.06.2022 Ekonomi
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar! Yunanistan'ın hamlesine çok sert yanıt
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar! Yunanistan'ın hamlesine çok sert yanıt AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplandı. Toplantı devam ederken AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, Adaların silahsızlandırılmasına dair önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Yunanistan'ın adaları silahlandırma hamlesiyle ilgili, "Efes Tatbikatı büyük bir katılımla dünyada büyük ses getirdi. Ege adalarının silahlandırılması konusunda Cumhurbaşkanımızın güçlü bir açıklaması oldu. Her zaman şunu söylüyoruz: Yunanistan bizim komşumuz, sorunları masada çözebileceğimize açığız. Ama Yunanistan sürekli olarak üçüncü ülkeleri işe katıyor. Paris Antlaşması, Meis adasının da dahil olarak 14 adanın silahsız olmasını teyit ediyor. Ne zaman hukuka davet etsek maalesef Yunanistan bunu 'Komşumuzun saldırganlığı, Türkiye'nin Yunanistan'ı tehdidi' gibisinden propagandalara çevirmeye çalışıyor." dedi.
14.06.2022 Gündem
Yalım Eralp kimdir, aslen nereli, eşi kimdir? Emekli Büyükelçi Yalım Eralp ne dedi, Adalar için ne söyledi?
Yalım Eralp kimdir, aslen nereli, eşi kimdir? Emekli Büyükelçi Yalım Eralp ne dedi, Adalar için ne söyledi? Yalım Eralp ne dedi, Yalım Eralp kimdir, aslen nereli, eşi kimdir? Emekli Büyükelçi Yalım Eralp’ın, Adaların Yunanistan'a ait olduğunu öne sürmesinin ardından hakkındaki aramalar arttı. İşte Yalım Eralp hakkında merak edilenler…
14.06.2022 Gündem
ABD'li generalden kritik Türkiye açıklaması: Karadeniz ve NATO...
ABD'li generalden kritik Türkiye açıklaması: Karadeniz ve NATO... ABD'li generalden kritik Türkiye açıklaması geldi. Efes-2022 Tatbikatı'na katılan Amerikan Donanmasına ait USS Arlington’ın komutanı Tümgeneral Francis Donovan, Türkiye’nin NATO’nun önemli bir müttefiki olduğunu söyleyerek, “Karadeniz’de güvenliği sağlama rolünü çok önemsiyoruz” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
11.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısı Yunanistan’da paniğe yol açtı! Canlı yayında skandal sözler, 'Önce köprüleri yıkacağız' Efes-2022 Tatbikatı’nı yerinde takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Yunanistan’a yaptığı uyarılar, hükümetin soğukkanlı görünme çabalarına rağmen Atina’da panik etkisi yarattı. Yunan başkentinde Ege’de ‘sıcak olay’ yaşanması ihtimaline dair korku iyice arttı. Bakanlardan peş peşe açıklamalar gelirken Yunan televizyonuna çıkan emekli koramiral, skandal sözlere imza attı.
11.06.2022 Dünya
Müttefik askerlerden Efes 2022 yorumu: Türkiye çok güçlü bir millet!
Müttefik askerlerden Efes 2022 yorumu: Türkiye çok güçlü bir millet! Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) İzmir'de gerçekleştirdiği Efes- 2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı'nda (Efes- 2022) yer alan dost ve müttefik ülkelerin askerleri, deneyimlerini aktardı.
9.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atina'ya Yunanca uyarı: Pişmanlığa yol açacak rüyalardan kaçının!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atina'ya Yunanca uyarı: Pişmanlığa yol açacak rüyalardan kaçının! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanca ve İngilizce açıklama yaparak, "Yunanistan’ı, tıpkı bir asır önce olduğu gibi pişmanlıkla sonuçlanacak hayallerden, söylemlerden ve eylemlerden uzak durması, aklını başına alması konusunda tekrar ikaz ediyoruz." dedi.
9.06.2022 Siyaset
MSB paylaştı: F-16 uçaklarımız tam merkezden vurdu!
MSB paylaştı: F-16 uçaklarımız tam merkezden vurdu! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) EFES2022 tatbikatına katılan F-16 uçaklarının hedefleri vurduğu anın görüntüsünü paylaştı.
9.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihini açıklayıp duyurdu: 'Cumhur İttifakı’nın adayı benim'
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihini açıklayıp duyurdu: 'Cumhur İttifakı’nın adayı benim' AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim tarihinin Haziran 2023 olduğunu söyledi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na adaylık çağrısı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nın adayı benim" dedi.
9.06.2022 Siyaset
Efes-2022 tatbikatı Yunanistan'ın ödünü kopardı: Türklerin Yunan adalarına çıkarmasını izleyecekler!
Efes-2022 tatbikatı Yunanistan'ın ödünü kopardı: Türklerin Yunan adalarına çıkarmasını izleyecekler! Yunanistan'ı panikleten Efes-2022 tatbikatını Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın yanı sıra 10'u aşkın ülkenin savunma bakanı, genelkurmay başkanı da yerinde izledi. Dev tatbikat Atina'da depreme neden olurken, Yunan medyasında da ilk haber oldu. 'Türk provokasyonu bugün doruğa çıkıyor' ve 'Gerçek mermilerle atış ve adalara çıkarma' manşetleri atıldı.
9.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a sert uyarı! 'Şaka yapmıyorum, ciddiyim'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a sert uyarı! 'Şaka yapmıyorum, ciddiyim' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Efes-2022 Tatbikatı’nın ardından yaptığı konuşmada Yunanistan’ın gayriaskeri statüdeki Ege adalarını hukuksuzca silahlandırması hakkında konuştu. Erdoğan, Yunanistan’ı uluslararası anlaşmalara uymaya davet ederek, “Yunanistan’ı tıpkı bir asır önce olduğu gibi pişmanlıkla sonuçlanacak hayallerden, söylemlerden ve eylemlerden uzak durması aklını başına alması konusunda tekrar ikaz ediyoruz. Şaka yapmıyorum, ciddi konuşuyorum” dedi.
9.06.2022 Siyaset
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor EFES-2022 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası başladı. İzmir’de 37 ülkeden 11 bin personelin katılımıyla devam eden tatbikatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de izliyor. Özellikle Yunanistan’da tedirginlik yaratan ve TSK’nın en büyük planlı tatbikatı olan Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın gündüz safhasında nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.
9.06.2022 Gündem
Türk Silahlı Kuvvetleri'nden nefes kesen EFES 2022 Tatbikatı!
Türk Silahlı Kuvvetleri'nden nefes kesen EFES 2022 Tatbikatı! 37 ülkeden binden fazla yabancı personelin katıldığı EFES 2022 Tatbikatı’na ilişkin görüntüler gelmeye devam ediyor. Tüm tatbikat hava kara ve denizden canlı olarak yayınlandı. Hulusi Akar ve yabancı konuklar tatbikatları saniye saniye takip etti.
8.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iadesini istediği İsveçli vekilden skandal talepler! PKK yanlısı Emine Kakabaveh hükümeti tehdit etti...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iadesini istediği İsveçli vekilden skandal talepler! PKK yanlısı Emine Kakabaveh hükümeti tehdit etti... PKK yanlısı İsveçli vekil Emine Kakabaveh İsveç'teki azınlık hükümetini tehdit etti ve taleplerini açıkladı.
8.06.2022 Dünya
Efes tatbikatı nedir, Efes tatbikatı 2022 hangi ülkeler katıldı? Efes 2022 tatbikatı nerede, ne zaman bitecek?
Efes tatbikatı nedir, Efes tatbikatı 2022 hangi ülkeler katıldı? Efes 2022 tatbikatı nerede, ne zaman bitecek? Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük planlı tatbikatlarından EFES-2022'de yerli ve milli imkanlarla üretilen Türk savunma sanayi sistemleri sergileniyor. Peki, Efes tatbikatı nedir, Efes tatbikatı 2022 hangi ülkeler katıldı? Efes 2022 tatbikatı nerede, ne zaman bitecek?
8.06.2022 Gündem
Yunanistan'ı korkutan simülasyon! EFES-2022 Tatbikatı'nda dikkat çeken detay...
Yunanistan'ı korkutan simülasyon! EFES-2022 Tatbikatı'nda dikkat çeken detay... Yunanistan'ın "Bize karşı yapılıyor" diyerek tepki gösterdiği EFES-2022 tatbikatı devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 2 yılda bir gerçekleştirilen 'EFES' tatbikatına bu yıl çok sayıda yabancı ülke de katıldı. EFES-2022 tatbikatıyla ilgili Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı ise dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
8.06.2022 Gündem
MSB: 2015'ten bugüne 34 bin 950 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 2015'ten bugüne 34 bin 950 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 1 Ocak'tan itibaren Irak'ın kuzeyinde 425 terörist, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil 34 bin 950 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
7.06.2022 Gündem
10 binden fazla personelle 37 ülkenin katılacağı en büyük planlı tatbikat!
10 binden fazla personelle 37 ülkenin katılacağı en büyük planlı tatbikat! Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, 10 binden fazla personelin yer alacağı en büyük planlı tatbikatı Efes 2022 Tatbikatı'na 37 ülkeden binin üzerinde personel katılacak.
29.05.2022 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atış
Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 ile çifte atış Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI, süpersonik füze İHA-230 ile bir kere daha hedefini tam isabetle vurdu.
17.03.2024 Ekonomi
Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabetle vurdu
Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabetle vurdu Bayraktar AKINCI TİHA, Roketsan’ın milli olarak geliştirdiği hava aracından atılan İHA-230 füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında tam isabetle vurdu.
2.03.2024 Gündem
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı Bayraktar AKINCI TİHA, milli olarak geliştirilen Çakır Seyir Füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında 100 kilometre uzaktan deniz üstündeki hedefi tam isabetle vurdu.
1.03.2024 Gündem
Bayraktar AKINCI TİHA'dan tarihi rekor geldi! Türkiye için sevindiren gelişme...
Bayraktar AKINCI TİHA'dan tarihi rekor geldi! Türkiye için sevindiren gelişme... Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, kendisine ait milli havacılık irtifa rekorunu 45 bin 118 feet’e (13 bin 716 metre) taşıyarak üçüncü kez kırdı.
22.06.2022 Gündem
Efes-2022 Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası başladı
Efes-2022 Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası başladı TSK'nın en büyük planlı tatbikatlarından 'Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı'nın seçkin gözlemci gününün gündüz safhası başladı. Seçkin gözlemci gününün ilk kısmı, gece faaliyetlerinin yapıldığı bölümle tamamlandı. Tatbikata Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılıyor.
9.06.2022 Galeri

Benzer Haber Etiketleri

Efes 2022 Tatbikatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki efes 2022 tatbikatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.