Akıncı

Akıncı

Son dakika akıncı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akıncı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akıncı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akıncı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akıncı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.255 akıncı haberi bulunmuştur. Tüm akıncı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baharat sektörünün kalbi Gaziantep'te attı! 'Gastronomideki gizli lezzet sırrımız'
Baharat sektörünün kalbi Gaziantep'te attı! 'Gastronomideki gizli lezzet sırrımız'Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ile Aromatik Bitkiler ve Baharat Üreticileri Derneği (ABÜDER) iş birliğinde, Gaziantep'te ‘Baharat Sektörü Değerlendirme' toplantısı düzenlendi.
22.07.2024Gaziantep
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında Türk donanmasından gövde gösterisi
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında Türk donanmasından gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'nin başkenti Lefkoşa'ya geldi. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılıyor. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nda 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni düzenlendi. Törende, 2 Bayraktar AKINCI TİHA da uçuş gerçekleştirdi. Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan paraşütçü komandoları temsilen paraşütle atlarken, Bayraktar İHA ve helikopterler tören alanı üzerinde uçuş gerçekleştirdi.
20.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde tarihi görüntüler! 50 gemiyle geçit töreni, Türk Yıldızları, AKINCI TİHA...
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümünde tarihi görüntüler! 50 gemiyle geçit töreni, Türk Yıldızları, AKINCI TİHA...Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nda 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni düzenlendi. Törende, 2 Bayraktar AKINCI TİHA da uçuş gerçekleştirirken Türk Yıldızları da gösteri yaptı. İşte detaylar...
20.07.2024Gündem
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisi
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'ye gidecek. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Törenlerde Türkiye 50 gemiyle geçit töreni yapacak. Türk Yıldızları Akrobasi Timi de törenlerde uçuş yapacak.
20.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırma
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırmaKıbrıs Barış Harekatı'nda dönemin Başbakanı Ecevit’in “Biz aslında savaş için değil, Türklere de Rumlara da barış getirmek için adaya gidiyoruz” diyerek tüm dünyaya ilan ettiği Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılı kutlanıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da kalabalık bir heyetle katılacağı 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıl törenlerinde son hazırlıklar tamamlandı.
20.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekat'ının 50. yılı törenlerle anılacak: Savunma sanayi gövde gösterisi yapacak
Kıbrıs Barış Harekat'ının 50. yılı törenlerle anılacak: Savunma sanayi gövde gösterisi yapacak20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50’nci yıl törenlerinde Türk savunma sanayisi gövde gösterisi yapacak. Türkiye’nin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu’nun yanı sıra F-16 savaş uçakları ve AKINCI TİHA’lar da gösterilere katılacak.
19.07.2024Gündem
Milletin zaferi: 15 Temmuz! Anbean darbe gecesi yaşananlar
Milletin zaferi: 15 Temmuz! Anbean darbe gecesi yaşananlarFETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi, 22.00 sıralarında Genelkurmay’da silah seslerinin duyulması ve İstanbul’da Boğaz köprülerinin kapatılması ile kamuoyuna yansıdı. Polis ve askerin, darbecilere karşı mücadelesi sürerken 00.26’da Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkı meydanlara çağırdı. Hain kalkışma, sabah demokrasinin zaferiyle sonuçlandı.
15.07.2024Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır CNN Türk'te açıkladı: Uydu üretiminde ilk 11'deyiz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır CNN Türk'te açıkladı: Uydu üretiminde ilk 11'deyizSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN Türk'te Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin sorularını yanıtladı.
12.07.2024Ekonomi
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecekCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı anma etkinlikleri düzenlenecek.
12.07.2024Gündem
Bakan Kacır duyurdu: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdi
Bakan Kacır duyurdu: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır "Aslında uydu teknolojilerinde A takımına girdik diyebiliriz. İlk 11'deyiz. Çünkü bunu başarabilen dünyada sadece 11 ülke var artık. İşte böyle bir başarı için TÜBİTAK, ASELSAN, TUSAŞ, C-Tech ve Türksat ekipleri gerçekten uzun yıllar süren muazzam bir gayret ortaya koydular" dedi.
10.07.2024Adana
Selçuk Bayraktar sosyal medyadan paylaştı: GÖZDE'den tam isabet
Selçuk Bayraktar sosyal medyadan paylaştı: GÖZDE'den tam isabetBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, GÖZDE Güdüm Kiti atış testi başarıyla tamamladığını sosyal medya hesabından duyurdu.
7.07.2024Gündem
15 temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektör idari izinli mi? 15 Temmuz'da bankalar açık mı?
15 temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektör idari izinli mi? 15 Temmuz'da bankalar açık mı?15 Temmuz'un resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. 15 Temmuz bu sene pazartesi gününe denk geliyor. FETÖ'nün hain darbe girişimine gösterilen direnişin sembolü olan 15 Temmuz TBMM'de, resmi tatil kanun teklifi görüşülmüş ve karara bağlanmıştı. 15 Temmuz, 2017 yılında yürürlüğe girdi.
1.07.2024Gündem
15 Temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektörde 15 Temmuz’da tatil mi?
15 Temmuz resmi tatil mi 2024, özel sektörde 15 Temmuz’da tatil mi?15 Temmuz resmi tatil mi? sorusu temmuz ayına kısa bir süre kala sorgulanmaya başlandı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bu yılda yurt genelinde anma törenleri ve etkinliklerle anılacak. Pazartesi gününe denk gelen 15 Temmuz'da resmi kurumların çalışma durumu ise sorgulanıyor. FETÖ'nün darbe girişimine gösterilen direnişin sembol günü olan 15 Temmuz TBMM'de görüşülen kanun teklifiyle, 2017 yılı itibariyle resmi tatil olarak kabul edildi. Peki, Özel sektöre 15 Temmuz tatil mi?
29.06.2024Gündem
Gaziantep Ticaret Borsası'ndan fotoğraf yarışması! Dereceye girenlere altın ödülü
Gaziantep Ticaret Borsası'ndan fotoğraf yarışması! Dereceye girenlere altın ödülüGaziantep Ticaret Borsası (GTB) bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Gaziantep’te Hasat Mevsimi’ temalı geleneksel fotoğraf yarışması ile birlikte Gaziantep’in tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla bu sene ilkini düzenlediği ‘Kadim Şehir Gaziantep’ fotoğraf yarışmasının startını aynı anda verdi.
27.06.2024Gaziantep
Bayraktar TB3'ten yeni rekor! En yüksek irtifaya ulaştı
Bayraktar TB3'ten yeni rekor! En yüksek irtifaya ulaştıBaykar'ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 yeni rekora imza attı. Selçuk Bayraktar o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
25.06.2024Ekonomi
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladıBaykar'ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı.
14.06.2024Ekonomi
Selçuk Bayraktar paylaştı: KEMANKEŞ'ten başarılı uçuş!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KEMANKEŞ'ten başarılı uçuş!Mini akıllı seyir füzesi Bayraktar KEMANKEŞ, ikinci testi başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından KEMANKEŞ'in yeni görüntülerini paylaştı.
13.06.2024Ekonomi
Bakan Kacır: Türkiye'nin Milli Uzay Programı Kapsamında 10 yıllık hedefleri var
Bakan Kacır: Türkiye'nin Milli Uzay Programı Kapsamında 10 yıllık hedefleri varSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Öğretmen Akademileri ve Atölyeleri 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış Dersi'ne katıldı.
10.06.2024Gündem
Baykar Türkiye'nin en büyük 10 ihracatçı firmasından biri oldu
Baykar Türkiye'nin en büyük 10 ihracatçı firmasından biri olduGeçtiğimiz 3 yılda savunma ve havacılık sektöründe ihracat lideri olan Baykar, 2023’te ülkemizdeki tüm sektörlerde en çok ihracat gerçekleştiren ilk 10 firmadan biri oldu. Bu başarıyla birlikte Türkiye ihracat tarihinde ilk kez bir savunma ve havacılık firması ilk 10 ihracatçı arasında yer almış oldu.
8.06.2024Gündem
Türk havacılığının altın çağı! Hedefler tam isabet
Türk havacılığının altın çağı! Hedefler tam isabetBaykar, Türkiye'nin yeni SÜPERSONİK FÜZESİ İHA-230 ile atış testi yaptı ve hedefleri tam isabet vurdu. İşte o detaylar...
4.06.2024Ekonomi
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 adım adım TCG Anadolu'ya
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 adım adım TCG Anadolu'yaBAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün rampa kalkış testine ait görüntüleri paylaştı.
1.06.2024Ekonomi
Bayraktar TB2 dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attı
Bayraktar TB2 dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attıMilli SİHA Bayraktar TB2, otonom fıçı tonosu manevrasını başarıyla gerçekleştirerek dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attı.
31.05.2024Gündem
GTB Başkanı Akıncı’dan ‘anız yakmayın’ uyarısı! Tarımsal verimliliği düşürüyor
GTB Başkanı Akıncı’dan ‘anız yakmayın’ uyarısı! Tarımsal verimliliği düşürüyorGaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, anız yakmanın toprağı ve canlıları olumsuz etkileyerek, tarımsal verimliliği düşürdüğünü söyledi.
2.06.2024Gaziantep
GTB heyeti, UHK 2024 mısır ve buğday kongresi’ne katıldı! Sektöre katkı sağlayacak
GTB heyeti, UHK 2024 mısır ve buğday kongresi’ne katıldı! Sektöre katkı sağlayacakGaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyeleri, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla Adana’da düzenlenen ‘UHK 2024 Mısır ve Buğday Kongresi’ne katıldı.
27.05.2024Gaziantep
Selçuk Bayraktar o anları paylaştı! Bayraktar TB2 ve AKINCI'dan tam isabet
Selçuk Bayraktar o anları paylaştı! Bayraktar TB2 ve AKINCI'dan tam isabetBAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolji Lideri Selçuk Bayraktar, İzmir'de devam eden EFES-2024 tatbikatında Bayraktar TB2 ve Bayraktar AKINCI'ya ait görüntüleri paylaştı.
25.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akıncı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akıncı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.