Eczacılar

Eczacılar

Son dakika eczacılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eczacılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eczacılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eczacılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eczacılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 602 eczacılar haberi bulunmuştur. Tüm eczacılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan eczaneler açık mı, resmi tatillerde eczaneler kapalı mı? 23 Nisan eczacılar çalışıyor mu?
23 Nisan eczaneler açık mı, resmi tatillerde eczaneler kapalı mı? 23 Nisan eczacılar çalışıyor mu? 23 Nisan Salı günü eczanelerin açık olup olmayacağı sorgulanıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle eczaneler açık mı, kaça kadar açık sorularına yanıt aranıyor. Peki, 22-23 Nisan eczaneler açık mı, çalışıyor mu, kapalı mı?
19.04.2024 Yaşam
Diş hekimi atamaları 2024! Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024
Diş hekimi atamaları 2024! Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024 Sağlık Bakanlığı, tabip, diş hekimi, eczacılar için 2024 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanına çıktı. Kura başvuruları, "https://ekip.saglik.gov.tr" adresinden erişim sağlanan Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) üzerinden giriş yapılarak kura takviminde belirtilen süreler içinde yapılacak. Peki, Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? İşte Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif TBMM'de kabul edildi
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif TBMM'de kabul edildi Sağlık alanında düzenlemeler içeren 'Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.
22.02.2024 Gündem
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif Meclis'te kabul edildi
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif Meclis'te kabul edildi Sağlık alanında düzenlemeler içeren Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.
21.02.2024 Gündem
Eczacılar Günü 14 Mayıs mı 25 Eylül mü, Eczacılar Günü ne zaman 2023? Eczacılar Günü sözleri ve mesajları
Eczacılar Günü 14 Mayıs mı 25 Eylül mü, Eczacılar Günü ne zaman 2023? Eczacılar Günü sözleri ve mesajları Sağlık sistemimizin önemli bir parçası olan eczacılar, hastaların doğru ilaçları almasını ve bu ilaçları güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlamak için önemli bir rol oynarlar. Hastaların sağlık sorunlarına yönelik danışmanlık da yapan, ilaçlarla ilgili soruları yanıtlayan eczacılar günü bu önemli katkılarını ve uzmanlıklarını kutlama fırsatıdır. Peki, Eczacılar Günü 14 Mayıs mı 25 Eylül mü, Eczacılar Günü ne zaman 2023? İşte Eczacılar Günü ile ilgili güzel sözler ve Eczacılar Günü mesajları
25.09.2023 Gündem
Mahkeme kararı sonrası SGK paraları iade ediyor!
Mahkeme kararı sonrası SGK paraları iade ediyor! Antalya Eczacılar Odası Başkanı İsmail Erçin, SGK'nın ödeme listesinde olmayan, aralarında fiyatı 100 bin lirayı bulan ilaçların ücretlerinin mahkeme kararı ile ödendiğini söyledi. Erçin, "Hasta, 2-3 hafta içerisinde parasını SGK'dan alıyor. Oysa SGK bu ilaçları ödeme listesine alsa bunlar yaşanmaz" dedi.
13.09.2023 Gündem
Rus çiftin sosyal medyada 'ucuz eczane' tanıtımına soruşturma! Büyük tepki çekti
Rus çiftin sosyal medyada 'ucuz eczane' tanıtımına soruşturma! Büyük tepki çekti Antalya'nın Kemer ilçesinde, Rus ailenin, Youtube kanalından tanıtımını yaptıkları eczanede ilaçların daha ucuz olduğunu anlatıp, diğer eczanelerle ilgili olumsuz cümleler kurması üzerine soruşturma başlatıldı. Antalya Eczacı Odası Başkanı İsmail Erçin, mevzuata göre eczanelerin reklam yapmasının yasak olduğunu belirterek, Haysiyet Divanı'nın eczaneyle ilgili kararı vereceğini söyledi.
24.08.2023 Yaşam
Kanada sağlıkçı göçmen arıyor! Başvurular kolaylaştırıldı
Kanada sağlıkçı göçmen arıyor! Başvurular kolaylaştırıldı Kanada, 2017-2022 yılları arasında sağlık sektöründe çalışmak üzere 21 bin 656 göçmen aldı.
30.06.2023 Dünya
Eczaneler bugün açık mı? 27 Haziran eczaneler açık mı, Arefe Günü ve bayram tatilinde eczaneler kapalı mı 2023, 9 günlük tatilde eczaneler çalışacak mı?
Eczaneler bugün açık mı? 27 Haziran eczaneler açık mı, Arefe Günü ve bayram tatilinde eczaneler kapalı mı 2023, 9 günlük tatilde eczaneler çalışacak mı? Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından 26 Haziran Pazartesi ile 27 Haziran Salı günü eczanelerin açık olup olmayacağı sorgulanıyor. Arefe günü bu yıl 27 Haziran Salı Kurban Bayramı ise 28 Haziran Çarşamba gününe denk geliyor. 26-27 Haziran tarihlerinin idari izin kapsamına alınması sonrası “27 Haziran eczaneler açık mı, Arefe Günü ve bayram tatilinde eczaneler kapalı mı 2023?” sorularının yanıtı merak ediliyor.
26.06.2023 Gündem
3 ilin talihini 4 kadın değiştirdi
3 ilin talihini 4 kadın değiştirdi 14 Mayıs seçimlerinde, Giresun’un ilk kadın vekili CHP adayı Elvan Işık Gezmiş, Nevşehir’in ilk kadın vekili MHP adayı Filiz Kılıç olurken, AK Parti adayı Derya Yanık ve CHP adayı Asu Kaya Gedik de Osmaniye’nin ilk kadın vekilleri olmayı başardı.
22.05.2023 Gündem
OHAL kararnameleri TBMM'de
OHAL kararnameleri TBMM'de Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 10 ilde Olağanüstü Hal (OHAL) ilan edilmesi ve TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından hazırlanan OHAL kararnameleri, Meclis Başkanlığı'na sunulmaya başladı.
15.02.2023 Gündem
OHAL'de sağlık tedbirlerine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de
OHAL'de sağlık tedbirlerine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında sağlık alanında alınan tedbirlere ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
12.02.2023 Gündem
Eczane dışı satılan ilaçlardaki büyük tehlike!
Eczane dışı satılan ilaçlardaki büyük tehlike! Sahte ilaç iddiaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bir kutu dahi ilaç girişi olmamıştır, hiçbir hastada kullanılmadı” demişti. Eczane dışı satışlarda sahte ilaç riskinin arttığını belirten uzmanlar ise tüketicileri uyardı ve merdiven altı üretime dikkat çekti.
12.01.2023 Sağlık
Sahte kanser ilacı iddialarına Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama
Sahte kanser ilacı iddialarına Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama Sahte ilaç ve ilaç ithali ile ilgili bazı gazetelerde yer alan haberlere ilişkin Sağlık Bakanlığı açıklama yaptı. Sahte kanser ilacı iddialarının Sağlık Bakanlığınca tespit edildiğini ve konuya ilişkin suç duyurusunun Sağlık Bakanlığınca yapıldığı vurgulandı. İlaç ithalat listesi konusunda yapılan değişikliklerin de bu konudaki şartları kolaylaştırmadığı aksine zorlaştırdığı ifade edildi.
9.01.2023 Yaşam
Eczacı maaşları 2023: En yüksek, en düşük eczacı maaşı ne kadar? Eczacılar ne kadar maaş alıyor?
Eczacı maaşları 2023: En yüksek, en düşük eczacı maaşı ne kadar? Eczacılar ne kadar maaş alıyor? Eczacılık fakültesinde 5 yıl eğitim gördükten sonra zorunlu stajını tamamlayan eczacıların maaş tutarları merak ediliyor. Peki, Eczacılar ne kadar maaş alıyor?
29.12.2022 Çalışan Hakları
Maske davasında flaş gelişme! Tazminat kararı bozuldu
Maske davasında flaş gelişme! Tazminat kararı bozuldu Erzurum’da eczanedeki maske fiyatlarına ilişkin kullandığı 'kalpazan' ifadesi nedeniyle hakkında dava açılıp, 7 bin 500 TL tazminat cezasına çarptırılan iş insanı İbrahim Gözütok, kararı İstinaf'a taşıdı. Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Hukuk Dairesi, mahkemenin tazminat kararını bozup, flaş bir karara imza attı.
13.12.2022 Yaşam
Üç virüs birleşti, yeni pandemi korkusu başladı! Çocuklarda ölü sayısı artıyor
Üç virüs birleşti, yeni pandemi korkusu başladı! Çocuklarda ölü sayısı artıyor Koronavirüs pandemisi ve maymun çiçeği kabusu sonrası korkutan salgın haberleri gelmeye devam ediyor. Üç virüs birleşti, İngiltere’de yeni bir kabus daha baş gösterdi. Ülkede Strep A enfeskiyonu vakaları artarken, bir ilkokul öğrencisinin hastalığa yenik düşmesi ile ölü sayısı 8'e yükseldi. Yetkililerden art arda uyarılar gelirken, son dönemde solunum yollarında 'üçlü virüs' olarak bir arada görülen bir salgın da patladı. Uzmanlar insan vücudunu sarsan bu virüsle ilgili ‘ölümcül’ açıklaması yaptı.
6.12.2022 Dünya
Sağlık Bakanlığı banka maaş promosyonu 2022 ne kadar, ne zaman ve hangi tarihte yatacak? Sağlık çalışanlarına promosyon ödemelerinde son durum!
Sağlık Bakanlığı banka maaş promosyonu 2022 ne kadar, ne zaman ve hangi tarihte yatacak? Sağlık çalışanlarına promosyon ödemelerinde son durum! Doktor, hemşire, eczacılar ve diğer sağlık çalışanlarının takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine yönelik Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Ek ödemelerle ilgili beyaz reform çerçevesinde teşvik ödemesi başladı. Birinci basamakta kapsam dışı kalan sağlık çalışanları ve eczacılar teşvik alacak." ifadelerine yer verdi. Peki, Sağlık Bakanlığı banka maaş promosyonu 2022 ne kadar, ne zaman ve hangi tarihte yatacak? Sağlık çalışanlarına promosyon ödemelerinde son durum…
Sağlık Bakanlığı banka promosyonu ne zaman yatacak 2022? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri tarihi belli oldu mu?
Sağlık Bakanlığı banka promosyonu ne zaman yatacak 2022? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri tarihi belli oldu mu? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca doktor, hemşire ve eczacılar başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının merakla takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Sağlık Bakanlığı banka promosyonu ne zaman yatacak 2022? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri tarihi belli oldu mu?
30.11.2022 Çalışan Hakları
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 2022 ilk defa ve yeniden atama başvuruları başladı! İşte başvuru şartları, kura takvimi ve PBS başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı duyurdu! Personel alınacak! 2022 yılı 4. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ilanı yayınlandı. Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama yerleştirme başvuruları başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı ilk defa ve yeniden atama başvuru şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı atama kurası takvimi!
17.11.2022 Personel Alımı
Sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi ne zaman yatacak? Sağlıkçılara teşvik ödemesi ne kadar, sağlık çalışanlarına ek ödeme kimleri kapsıyor?
Sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi ne zaman yatacak? Sağlıkçılara teşvik ödemesi ne kadar, sağlık çalışanlarına ek ödeme kimleri kapsıyor? Sağlıkçılara teşvik ödemesi ne zaman yatacak, Sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi her ay mı ödenir, ne kadar? Sağlık Bakanlığı'nın yeni ek ödeme yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni ek ödeme yönetmeliği ile birinci basamakta kapsam dışı kalan sağlık çalışanları ile eczacılar teşvik kapsamına alındı. Söz konusu sağlık çalışanlarının taban ve teşvik ödeme oranları da belli oldu.
Grip aşısının fiyatı belli oldu! 65 yaş üstü vatandaşlar dikkat
Grip aşısının fiyatı belli oldu! 65 yaş üstü vatandaşlar dikkat 65 yaş üstü vatandaşları özellikle ilgilendiriyor. Grip aşısının fiyatı belli oldu. Bakanlığın Türkiye’ye geldiğini duyurduğu grip aşıları en geç 15 Ekim’de eczane raflarında yerini alacak. Uzmanlar 65 yaş üstü vatandaşlar, kronik hastalığı olanlar, bağışıklığı baskılanmış kişiler ile gebelerin de mutlaka grip aşısı yaptırması gerektiğinin altını çiziyor.
29.09.2022 Gündem
Akdeniz Üniversitesi 183 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Akdeniz Üniversitesi 183 personel alacak! İşte başvuru şartları! Akdeniz Üniversitesi duyurdu! 183 sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Akdeniz Üniversitesi’ne hemşire, eczacı, fizyoterapist, sağlık personeli, sağlık teknikeri, büro personeli, destek personeli ve tekniker pozisyonlarında çok sayıda alım yapılacak. Peki, Akdeniz Üniversitesi hastanesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Akdeniz Üniversitesi personel alımı şartları!
1.08.2022 Personel Alımı
İlaçlarla ilgili flaş karar! Bakan Koca resmen duyurdu
İlaçlarla ilgili flaş karar! Bakan Koca resmen duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Eczacılar Birliği ile yaptığı toplantıyla ilgili, "Eczane ve ecza depolarında gerekli ilaç listesi güncellenecek" açıklamasında bulundu.
28.07.2022 Gündem
Bugün eczaneler açık mı, 12 Temmuz eczaneler kapalı mı? Bayramın 4. günü eczaneler çalışıyor mu, kaç gün tatil?
Bugün eczaneler açık mı, 12 Temmuz eczaneler kapalı mı? Bayramın 4. günü eczaneler çalışıyor mu, kaç gün tatil? 12 Temmuz eczaneler açık mı, kapalı mı? Kurban Bayramı'nın dördüncü günü 12 Temmuz Salı günü eczanelerin çalışma durumu sorgulanıyor. Eczanelerde işi olanlar “Bugün eczaneler açık mı, bayramın 4. günü eczaneler çalışıyor mu?" sorularına yanıt ararken bayramda nöbetçi eczaneler listesini de sorguluyor.
12.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eczacılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eczacılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.