Ebru Yaşar

Ebru Yaşar

Son dakika ebru yaşar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ebru yaşar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ebru yaşar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Yaşar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru yaşar gelişmeleri de dahil olmak üzere 355 ebru yaşar haberi bulunmuştur. Tüm ebru yaşar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlüler bayramı sahnede geçirdi!
Ünlüler bayramı sahnede geçirdi! İbrahim Tatlıses’ten Ajda Pekkan’a, Ebru Yaşar’dan İrem Derici’ye birçok ünlü Ramazan Bayramı’nı sahnede geçirdi. İbrahim Tatlıses bayramda ağlatırken, İrem Derici yıktı, geçti!
23.04.2023 Magazin
Ebru Yaşar hayranlarıyla buluştu: Yaralarımızı beraber saracağız
Ebru Yaşar hayranlarıyla buluştu: Yaralarımızı beraber saracağız Tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye yardım gönderen şarkıcı Ebru Yaşar, geçtiğimiz gün bir otelde konser verdi. Sahneden dinleyicilere seslenen Yaşar, "Hem beraber bayram kutlayacağız, hem de yaralarımızı saracağız" dedi.
23.04.2023 Magazin
Ferzan Özpetek depremzedelere 200 bin TL bağışladı!
Ferzan Özpetek depremzedelere 200 bin TL bağışladı! Ferzan Özpetek, İtalya'da sahnelenecek olan ‘Ferzaneide’ adlı tek kişilik gösterisinin geliri olan 200 bin TL'yi depremzedelere bağışladı
8.02.2023 Magazin
Ebru Yaşar afet bölgesine 3 TIR yardım gönderdi!
Ebru Yaşar afet bölgesine 3 TIR yardım gönderdi! Şarkıcı Ebru Yaşar, deprem nedeniyle hem sosyal medya sayfasından birlik ve beraberlik çağrısı yaptı, hem de örnek bir davranış sergiledi. Yaşar'ın hazırlattığı 3 TIR acil ihtiyaç yardımı, depremzedelere dağıtılması için Kahramanmaraş, Hatay ve Diyarbakır'da AFAD ekiplerine teslim edildi.
8.02.2023 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Ebru Yaşar: Kırmızı giymekten korkuyorum
Ebru Yaşar: Kırmızı giymekten korkuyorum Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sevenleriyle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.11.2022 Magazin
Boğaz’da ebru yaşar fırtınası esti!
Boğaz’da ebru yaşar fırtınası esti! Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğuyla İstanbul Boğazı’nın eşsiz ambiyansında unutulmaz bir konsere imza attı. Ünlü sanatçı tüm geliriyle farkındalık projesi kapsamında hatıra ormanı yaptıracağı 6 açık hava konser serisinin birincisini önceki akşam Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da gerçekleştirdi. Sevenlerinin hınca hınç doldurduğu ve büyük coşkunun yaşandığı gecede Yaşar, sahne performansı ve repertuvarı ile yine tam not aldı.
29.07.2022 Magazin
Bayramda Ebru Yaşar fırtınası esti!
Bayramda Ebru Yaşar fırtınası esti! Ebru Yaşar, Kurban Bayramı’nın ilk günü Bodrum'da bir otelde sahne aldı. Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde ünlü sanatçı, repertuarı ve sahne performansıyla unutulmaz bir bayram akşamı yaşattı.
10.07.2022 Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Ebru Yaşar'dan itiraf geldi: Topuklu giymek artık korkutmuyor!
Ebru Yaşar'dan itiraf geldi: Topuklu giymek artık korkutmuyor! Geçirdiği kaza sonrası sahnelere bir süre ara vermek zorunda kalan Ebru Yaşar, Ramazan Bayramı'nın ilk günü Kıbrıs'ta sahne aldı. Kıyafeti ile göz kamaştıran sanatçı, müzikseverlerin isteği üzerine sahnede yarım saat fazla kalırken, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
4.05.2022 Magazin
Ebru Yaşar'dan 'TikTok' açıklaması: Demek ki şarkılarım onlara hitap ediyor
Ebru Yaşar'dan 'TikTok' açıklaması: Demek ki şarkılarım onlara hitap ediyor Önceki aylarda yaşadığı talihsiz kaza sonrası dizi kırılan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, geçtiğimiz akşam 'Aydınlıkevler' adlı tiyatro oyununu izlemeye gitti. Gösterim öncesi gazatecilerle bir araya gelen şarkıcı, hem sağlık durumu, hem de yoğun programıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
1.05.2022 Magazin
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti!
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti! ABD'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ER'da rol alan Jossara Jinaro 48 yaşında hayatını kaybetti.
30.04.2022 Magazin
Aleyna Tilki'nin klibine Ebru Yaşar'dan tepki! 'Kanal değiştirir, çocuklarıma izletmem'
Aleyna Tilki'nin klibine Ebru Yaşar'dan tepki! 'Kanal değiştirir, çocuklarıma izletmem' Ebru Yaşar, açıklamaları ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen genç popçu Aleyna Tilki'nin, 'Take It Or Leave It' klibindeki iddialı görüntülerini eleştirdi. Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ünlü sanatçı, "Kanal değiştirir, çocuklarıma izletmem!" dedi.
30.04.2022 Magazin
Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin
İbrahim Selim'den ani bir kararla ayrılan Selin Şekerci'den çocuk açıklaması!
İbrahim Selim'den ani bir kararla ayrılan Selin Şekerci'den çocuk açıklaması! İbrahim Selim ile ilişkisi ani bir şekilde bitiren Selin Şekerci yaptığı açıklama “Bir gün evlenirsem bilin ki çocuk yapacağım.” dedi.  
18.03.2022 Magazin
Ebru Yaşar'dan şaşırtan açıklama: Hayatımın film olmasını istemem
Ebru Yaşar'dan şaşırtan açıklama: Hayatımın film olmasını istemem Ebru Yaşar, önceki akşam alışveriş yaparken görüntülendi. Ünlü şarkıcı, hayatının Film olmasını istemediğini söyledi.
18.03.2022 Magazin
Hülya Avşar'ın istediği reklam ücreti şaşkına çevirdi!
Hülya Avşar'ın istediği reklam ücreti şaşkına çevirdi! Güzellik merkezi açılışları için reklam ücreti olarak İrem Derici 150 bin, Ebru Yaşar 120 bin, Seda Sayan ve Gülben Ergen 100 bin TL istiyor. Oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinin yanı sıra açıklamalarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar'ın bir güzellik merkezi açılışı için talep ettiği reklam ücreti ise dudak uçuklatan cinsten...
26.02.2022 Magazin
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu!
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu! Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de dün akşam gerçekleşen ‘Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’ iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldı.
25.02.2022 Televizyon
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim?
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi sinemaseveler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı Bergen filmi proje aşamadından bugüne ilgiyle beklenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? İşte detaylar…
16.02.2022 Gündem
Burak Bulut&Kurtuluş Kuş,Radyo D ve Dream Türk’e konuk oluyor!
Burak Bulut&Kurtuluş Kuş,Radyo D ve Dream Türk’e konuk oluyor! Sevmedim Deme, Leyla Mecnun ve Nabız gibi hit şarkılarla 2021’de adından sıkça söz ettiren, Ebru Yaşar ile gerçekleştirdikleri düetleri “İçime Ata Ata” ile büyük beğeni toplayan ikili Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş, hem Radyo D hem de Dream Türk’e konuk oluyor.
25.01.2022 Televizyon
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi!
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi! 'Acıların Kadını' olarak anılan arabesk şarkıcısı Bergen'in hayat hikayesinin konu edinen Bergen filmi vizyon tarihi ile sinemaseverlerin gündeminde yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı filmde, Halis Serbest'i ise Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu mu? İşte Bergen filminin vizyonda olacağı tarih!
23.01.2022 Magazin
Şarkıcı Ebru Yaşar diz kapağını kırmıştı! Sağlık durumu...
Şarkıcı Ebru Yaşar diz kapağını kırmıştı! Sağlık durumu... Ebru Yaşar dün talihsiz bir kaza geçirdi. Aracından inerken dizinin üzerine düşen ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldı.
9.01.2022 Magazin
Ebru Yaşar'dan kötü haber! Hastaneden duyurdu
Ebru Yaşar'dan kötü haber! Hastaneden duyurdu Şarkıcı Ebru Yaşar geçirdiği bir kaza sonucu düşüp diz kapağını kırdı.
9.01.2022 Magazin
Aralık ayında en çok dinlen albüm ve sanatçılar belli oldu
Aralık ayında en çok dinlen albüm ve sanatçılar belli oldu Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’un aralık ayında en çok dinlenenler listesi açıklandı. ‘Kan’ albümüyle Uzi, yerli albümler kategorisinin zirvede yer alan isim olurken, en çok dinlenen yerli sanatçılar arasında ise Edis listenin ilk sırasında yer aldı. ‘Churches’ adlı albümüyle yabancı albümler listesinde bir numara olan LP, aynı zamanda en çok dinlenen yabancı sanatçı da oldu.
7.01.2022 Kültür Sanat
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Yaşar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru yaşar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.