Kültür Yolu Festivali

Kültür Yolu Festivali

Son dakika kültür yolu festivali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kültür yolu festivali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kültür yolu festivali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kültür Yolu Festivali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kültür yolu festivali gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 kültür yolu festivali haberi bulunmuştur. Tüm kültür yolu festivali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalı 'Portakal Çiçeği'ne 1.5 milyon kişi katıldı! ' Özgür ruhların başkentinde gerçek medeniyete ulaşıyoruz'
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalı 'Portakal Çiçeği'ne 1.5 milyon kişi katıldı! ' Özgür ruhların başkentinde gerçek medeniyete ulaşıyoruz' Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’ bu yıl 1,5 milyon kişiyi ağırlayarak kendi rekorunu kırdı. Karnaval boyunca yüzlerce etkinlik gösteriler, konser ve söyleşiler düzenlenirken birçok sanatçı da burada sahne aldı. Birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu karnavalda coşku tüm şehirde hissedildi.
29.04.2024 Adana
'Dünyanın hiçbir yerinde 2 milyon nüfuslu bir şehirde 2,5 - 3 milyon ziyaretçi sayılı bir etkinlik göremezsiniz'
'Dünyanın hiçbir yerinde 2 milyon nüfuslu bir şehirde 2,5 - 3 milyon ziyaretçi sayılı bir etkinlik göremezsiniz' 13- 21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Adana 12. Portakal Çiçeği Karnavalı bu yıl 1,5 milyon kişiyi ağırlayarak kendi rekorunu kırdı. Tüm kültür ve sanat alanlarındaki etkinliklere yer vermeye çalıştıklarını ifade eden Portakal Çiçeği Karnavalı Direktörü İlhami Günsel, karnavala ve gelecek yıla dair hedeflerine dair gazetevatan.com’a özel açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Adana
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı Türkiye Kültür Yolu Festivaline dahil edilen ve bu yıl 12. kez düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’da dün gece Murat Boz müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Karnavalın merkezi konser alanı Merkez Parkta sahne alan Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz, yüzbinlerce hayranını coşturdu.
23.04.2024 Adana
Karnaval'da müzik ve motorun sesi birbirine karışacak
Karnaval'da müzik ve motorun sesi birbirine karışacak Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerden birisi de Türk Chopper Motor Kulübü'nün sahne alacağı Motor Senfonisi olacak.
20.04.2024 Adana
Dezavantajlı kadınların el emeği göz nuru ürünleri karnavalda
Dezavantajlı kadınların el emeği göz nuru ürünleri karnavalda Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda dezavantajlı kadınların yaptığı el emeği göz nuru yapılan ürünler sergileniyor.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda 6. gün geride kaldı! Ziyaretçiler akın ediyor
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda 6. gün geride kaldı! Ziyaretçiler akın ediyor Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin 6 günü geride kalırken Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında düzenlenen onlarca sergi, ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Karnaval kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler arasında konserler, atölye çalışmaları, workshop, mutfak deneyimleri yoğun bir şekilde gerçekleştirilmeye devam ediyor.
19.04.2024 Adana
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
20.04.2024 Adana
Karnaval 5 Milyar TL'lik ekonomik değere ulaşacak
Karnaval 5 Milyar TL'lik ekonomik değere ulaşacak Adana'da 12.'si düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi Başkanı Ali Haydar Bozkurt, "Hayal edebilir miydik diye bazen kendi kendime soruyorum. Bu yıl karnavalımız, yaklaşık 5 milyar liranın üzerinde bir ekonomik değere ulaşacak. Konuştuğumuz esnaf karnaval sayesinde hafta sonu elde ettikleri gelir ile birkaç aylık kiralarını ödediklerini söylüyor. Adana halkından ya da Türkiye'nin değişik şehirlerinden, başka ülkelerden gelen insanlar da geldikleri için mutlu olduklarını söylüyorlar" dedi.
20.04.2024 Adana
Refik Anadol'un Mercan Rüyaları Adana'da
Refik Anadol'un Mercan Rüyaları Adana'da Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Adana'da sergilenen dünyaca ünlü sanatçı Refik Anadol'un sergisi Kuruköprü Anıt Müze’de ziyaretçilerin en uğrak noktası oldu.
19.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Portakal çiçeği karnavalında deprem bölgesi unutulmadı! 11 İlin türküsü konseri verildi
Portakal çiçeği karnavalında deprem bölgesi unutulmadı! 11 İlin türküsü konseri verildi Adana'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, 6 Şubat'taki depremlerde yaşamını yitirenlerin anısına "11 İlin Türküsü" konseri düzenlendi.
17.04.2024 Adana
Gündüz sanatsal etkinlik, akşam konser! Portakal Çiçeği Karnavalı tüm hızıyla devam ediyor
Gündüz sanatsal etkinlik, akşam konser! Portakal Çiçeği Karnavalı tüm hızıyla devam ediyor Türkiye Kültür Festivali Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, dört bir yanı sergi alanı haline dönüştürülen şehrin en uğrak noktası festivalin merkezi konumundaki Adana Müze Kompleksi oldu.
16.04.2024 Adana
Konserler, sergiler, söyleşilerle binlerce misafiri ağırlayacak! Portakal Çiçeği Karnavalı programı belli oldu
Konserler, sergiler, söyleşilerle binlerce misafiri ağırlayacak! Portakal Çiçeği Karnavalı programı belli oldu Türkiye Kültür Yolu Festivali, Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’yla start verdi. Peki Adana Portakal Çiçeği Karnavalı programında neler var? Adana Portakal Çiçeği Festivali etkinlik takviminde hangi konserler var? İşte detaylar...
20.04.2024 Adana
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var"
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var" Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, çerçevesinde Adana’da yapılan Portakal Çiçeği Karnavalı’nın ikinci gününde Adanalılar, Emir Can İğrek ile eğlendi.
15.04.2024 Adana
Adana'da ilk gününde rekor kırdı
Adana'da ilk gününde rekor kırdı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, 2024 yılının ilk rotası Adana’da rekor katılımla başladı. Merkez Park’ta gerçekleşen Fatma Turgut konserine binlerce kişi katıldı, parkta kurulan çocuk köyünde çocuklar aileleriyle doyasıya eğlendi.
14.04.2024 Adana
Adanalılar Fatma Turgut konseri ile coştu
Adanalılar Fatma Turgut konseri ile coştu Adana'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Fatma Turgut konser verdi.
14.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024 Adana
Kültür Yolu Festivali, Adana’da portakal çiçekleri eşliğinde başladı
Kültür Yolu Festivali, Adana’da portakal çiçekleri eşliğinde başladı Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da "Portakal Çiçeği Karnavalıyla" çeşitli etkinliklerle başladı. Her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinler 21 Nisan’a kadar sürecek.
13.04.2024 Adana
Adana'da karnaval coşkusu tüm şehri sardı
Adana'da karnaval coşkusu tüm şehri sardı Dünyada eşi benzeri yok denilerek başlatılan ve bu yıl Adana'da başlayacak olan Kültür Yolu Festivali'nin ilki olan Portakal Çiçeği Karnavalı yarın başlıyor. Festival, Türkiye’de ilk ve tek karnavalı olarak yurt içinden ve yurt dışından yüz binlerce kişiyi Adana sokaklarında buluşturacak.
12.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Portakal kokusu Adana'yı sardı! Kültür yolu festivali için geri sayım devam ediyor
Portakal kokusu Adana'yı sardı! Kültür yolu festivali için geri sayım devam ediyor Bu yılki Kültür Yolu Festivali'nin açılışı 13- 21 Nisan tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilecek olan Portakal Çiçeği Karnavalı ile başlayacak. Karnaval kapsamında hafızalara kazınacak birçok etkinliğe de ev sahipliği yapacak festivale hazırlıklar devam ediyor.
2.04.2024 Adana
Kültür Yolu Festivali'nin açılışı Adana'da gerçekleştirilecek
Kültür Yolu Festivali'nin açılışı Adana'da gerçekleştirilecek Türkiye'nin en büyük festivali olan ve ülke genelinde çeşitli destinasyonlarda gerçekleştirilen Kültür Yolu Festivali'nin açılışı Adana'da yapılacak. Bu yılki festival, Türkiye'nin kültürel miras zenginliğini ortaya koyacak ve sanatseverleri ülkenin dört bir yanından Adana'da bir araya getirecek.
29.03.2024 Adana
Adana festivaller kenti olmaya aday
Adana festivaller kenti olmaya aday Zengin kültürü ve tarihi geçmişiyle Türkiye'nin en kalabalık büyük şehirleri arasında yer alan Adana, kent genelinde düzenlenen festival ve şenliklerle de adeta bir festivaller kenti olma yolunda adım adım ilerliyor.
26.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Kültür Yolu Festivali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kültür yolu festivali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.