E-Devlet Hizmetleri

E-Devlet Hizmetleri

Son dakika e-Devlet hizmetleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e-Devlet hizmetleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e-Devlet hizmetleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-Devlet Hizmetleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-devlet hizmetleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.506 e-devlet hizmetleri haberi bulunmuştur. Tüm e-devlet hizmetleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
e-Devlet'te yeni dönem! Artık değişiyor, Kimlik-ehliyet, KYK başvurusu ve ad soyad değişikliğini kapsıyor
e-Devlet'te yeni dönem! Artık değişiyor, Kimlik-ehliyet, KYK başvurusu ve ad soyad değişikliğini kapsıyor Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. artık e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor. Hepsi tek tek açıklandı. Birçok hizmete ulaşmak artık mümkün hale geldi. Son olarak ad soyad değişikliği ile gündeme gelen e-Devlet hizmetleri bankacılık işlemlerinden, sigortacılığa, dava işlemlerinden abonelik işlemlerine pek çok hizmeti içeriyor. Başvuru yapılırken kritik detay ortaya çıktı. Birçok kişi bu detayı bilmiyor. Öte yandan KYK yurt başvuruları için bugün son gün. 2022-2023 eğitim öğretim yılı için KYK yurt başvuruları elektronik ortamda e-Devlet üzerinden alınacak. İşte son dakika haberinin detayları...
28.08.2022 Gündem
Son dakika... e-Devlet'te yeni dönem! Kimlik-ehliyet, bankacılık ve abonelik işlemleri ile yardım ve burs başvurularını kapsıyor, tüm vatandaşlar yararlanıyor
Son dakika... e-Devlet'te yeni dönem! Kimlik-ehliyet, bankacılık ve abonelik işlemleri ile yardım ve burs başvurularını kapsıyor, tüm vatandaşlar yararlanıyor Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Gelen son dakika haberine göre, artık e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor. Tek tek açıklandı. e-Devlet kapısı özellikle pandemi döneminde vatandaşlar için kurtarıcı oldu. Birçok hizmete evden çıkmadan ulaşmak mümkün hale geldi. Vatandaşların e-Devlet sistemine olan ilgilisi, sunulan hizmet sayısının da artırılmasını sağladı. Son olarak ad soyad değişikliği ile gündeme gelen e-Devlet hizmetleri bankacılık işlemlerinden, sigortacılığa, dava işlemlerinden abonelik işlemlerine pek çok hizmeti içeriyor. İşte e-Devlet kapısı üzerinden sağlanan hizmetler...
25.08.2022 Gündem
e-Devlet'te yeni dönem! Tamamen değişiyor, vatandaş artık en ucuzunu seçebilecek
e-Devlet'te yeni dönem! Tamamen değişiyor, vatandaş artık en ucuzunu seçebilecek e-Devlet'te yeni bir dönem başlıyor. Milyonlarca kişiye güzel haber! Vatandaş artık e-Devlet kapısı üzerinden en ucuzunu seçebilecek. Operatörlerin tarife ve kampanya teklifleri e-Devlet'te görülebilecek. Böylece vatandaşın fiyat ve hizmet kıyaslaması yaparak kafa karışıklığını gidermesi, piyasada da fiyat regülasyonu sağlanması bekleniyor.
28.04.2022 Gündem
e-Devlet'te flaş yenilik! Arabası olan milyonları ilgilendiriyor, artık...
e-Devlet'te flaş yenilik! Arabası olan milyonları ilgilendiriyor, artık... e-Devlet hizmetlerine bir yenisi eklendi. Araç sahipleri için önemli bir kolaylık sağlanacak. 3 Ocak itibarı ile başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından duyuruldu. Maddi hasarlı trafik kazası tespit tutanaklarına artık e-Devlet üzerinden ulaşılabilecek.
5.01.2022 Gündem
e-Devlet'te yeni dönem! Artık yapılabilecek
e-Devlet'te yeni dönem! Artık yapılabilecek Bakanlık harekete geçti. Artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Vatandaşların hayatını kolaylaştıran e-Devlet'te yeni bir dönem başladı. İsteyen o bilgiye ulaşabilecek. Alınan karekod sayesinde kimin hangi bilgiyi ne amaçla kullandığı öğrenilebilecek. Ayrıca yapılan ödemeler de güvenli bir şekilde yapılabilecek. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çeşitli projelerde uzaktan algılama verileri ve tarama yöntemiyle elde edilen coğrafi verilerin e-Devlet Kapısı vasıtasıyla "Coğrafi Veri Satış Portalı" üzerinden paylaşıldığını bildirdi.
30.12.2020 Gündem
Evden çalışma siber güvenlik ihtiyacını artırıyor
Evden çalışma siber güvenlik ihtiyacını artırıyor Yeni tip corona virüs salgını birçok kurum ve kuruluşu uzaktan çalışma modeline yönlendirirken, bu durum siber güvenlik kaygılarını ve tedbirleri beraberinde getirdi.
11.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Doçentlik belgeleri e-Devlet'ten alınacak
Doçentlik belgeleri e-Devlet'ten alınacak Doçent unvanı alan veya almaya hak kazanan adaylar, doçentlik belgelerini e-Devlet kapısı üzerinden edinebilecek.
13.11.2019 Gündem
TÜRKSAT 6A uydusunda üretim aşamasına geçildi
TÜRKSAT 6A uydusunda üretim aşamasına geçildi TÜRKSAT Genel Müdürü Cenk Şen, “Türksat 6A, TÜBİTAK’ın öncülüğünde TÜRKSAT’ın da içinde yer aldığı ortak işbirliğiyle Ankara Kahraman Kazan’daki TUSAŞ-TAI Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test Merkezi’nde üretilmektedir. Türkiye kendi uydusunu üretiyor” dedi.
21.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de internet kullanımında artış
Türkiye'de internet kullanımında artış İnternet kullanan bireylerin oranı 2018 yılı yüzde 72,9 oldu.
8.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Başbakan Binali Yıldırım, Estonya Başbakanı Ratas ile ortak açıklama yaptı
Başbakan Binali Yıldırım, Estonya Başbakanı Ratas ile ortak açıklama yaptı Başbakan Binali Yıldırım, Estonya Başbakanı Ratas ile ortak açıklama yaptı.
16.08.2017 Siyaset
Artık e-Devlet'te!
Artık e-Devlet'te! Yüksek Seçim Kurulu tarafından yurt içi ve yurt dışı seçmenlere yönelik sunulan "Seçmen Sorgulama" hizmeti artık e-Devlet kapısında. Haberimizden de sorgulama yapabilirsiniz...
29.09.2021 Gündem
E Devlet giriş nasıl yapılır?
E Devlet giriş nasıl yapılır? Günümüz teknolojisinin geldiği son durum, devlet işlerinin dahi internet üzerinden tek tıkla, hızlı, güvenli ve kolay yoldan hallolabileceği fırsatlarını yarattı. Vatandaşlara verilen devlet hizmetlerinin eskisi gibi kurum ve kuruluşlara giderek, uzun zaman sonraya kalmasına izin vermemek için oluşturulan e-devlet hizmetleri de bu kolaylıkların en başında geliyor.
29.09.2021 Gündem
E-Devlet hizmetinden nasıl yararlanılır?
E-Devlet hizmetinden nasıl yararlanılır? Günümüzde internet alt yapılı işlemlerin özel sektör ve kamu kurum ve kuruluşlarında yıllar geçtikçe yaygınlaşmasının sonucu olarak E-Devlet hizmeti geliştirilmiştir. E-Devlet uygulaması ile pek çok alanda işlem yapabilmekteyiz. E-Devlet şifresi ve E-Devlet uygulamaları hakkında tüm detaylar haberimizde.
29.09.2021 Gündem
BİMER’e şikayet başvuruları nasıl yapılıyor?
BİMER’e şikayet başvuruları nasıl yapılıyor? Tüm vatandaşlar istek, şikâyet ve önerilerini BİMER üzerinden devlete iletebiliyor. BİMER Başvuru ve Sorgulama hizmeti hem BİMER internet sayfasından hem de e-Devlet üzerinden verilmektedir. BİMER Başvuru ve Sorgulama hizmetiyle ilgili tüm bilgiler ve BİMER Başvuru ve Sorgulama hizmetine giriş sayfaları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Emekli maaşınızı internetten hesaplayabilirsiniz!
Emekli maaşınızı internetten hesaplayabilirsiniz! Emekli maaşına dair en önemli bilgiler internette emekli maaşı hesaplama ve sorgulama işlemleri ile öğrenilebiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) e-Devlet hizmetleri kullanılarak internette emekli maaşı hesaplama ve sorgulama yapılabiliyor. Online emekli maaşı hesaplama ve sorgulama e-Devlet üzerinden günün her saatinde gerçekleştirilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER’e şikayet başvuruları nasıl yapılıyor?
BİMER’e şikayet başvuruları nasıl yapılıyor? Tüm vatandaşlar istek, şikâyet ve önerilerini BİMER üzerinden devlete iletebiliyor. BİMER Başvuru ve Sorgulama hizmeti hem BİMER internet sayfasından hem de e-Devlet üzerinden verilmektedir. BİMER Başvuru ve Sorgulama hizmetiyle ilgili tüm bilgiler ve BİMER Başvuru ve Sorgulama hizmetine giriş sayfaları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Ne zaman emekli olabilirim?
Ne zaman emekli olabilirim? Ne zaman emekli olurum sorusu her dönem önemli bir gündem maddesi haline gelmiştir. İş hayatında olan insanlar çalışma hayatlarının başlangıcından itibaren emeklilik ile ilgili olarak planlamalar yapmaya başlarlar. Gençlik dönemlerinde verilen emekler, ileri ki yaşlarda daha rahat bir hayata sahip olmayı beraberinde getirmektedir. Vatandaşların sık sık merak ettiği ''ne zaman emekli olurum'' sorusu önemli bir gündem maddesidir. Ne zaman emekli olurum sorgulama ekranı ve merak edilen soruların cevaplarını ve detayları bu haberimizde sizler için derledik.
29.09.2021 Gündem
İnternetten alışverişin 4'te 1'i sorunlu
İnternetten alışverişin 4'te 1'i sorunlu Son 12 ayda internetten yapılan alışverişlerin yüzde 25'inde sorun yaşandı. Sorunların en büyük kaynağı ürün teslimatı oldu.
18.08.2016 Ekonomi
Türkiye'de düzenli internet kullanıcısı arttı
Türkiye'de düzenli internet kullanıcısı arttı Türkiye'de 16-74 yaş grubundaki kişilerde bilgisayar kullananların oranı yüzde 54,9, internet kullananların oranı yüzde 61,2 oldu.
18.08.2016 Ekonomi
SSK Bağ-Kur borç durumu sorgulama!
SSK Bağ-Kur borç durumu sorgulama! Sosyal Güvenlik Kurumu e-Devlet hizmetleri ile internette SSK Bağkur sorgulama dönemi başladı. Hem SSK hem de Bağkur mükellefleri için güncel sigorta bilgilerini dakikalar içerisinde öğrenebilmek dijital SSK Bağkur sorgulama işlemi ile mümkün hale geliyor. SSK Bağkur sorgulama işlemini elektronik ortamda yapmak isteyen SSK’lı ve Bağkur’lu vatandaşlar e-Devlet sistemindeki SGK hizmet uygulamalarını kullanabiliyor.
29.09.2021 Gündem
E-SGK ve SSK SGK sorgulama işlemleri 22 Haziran 2016
E-SGK ve SSK SGK sorgulama işlemleri 22 Haziran 2016 Sosyal Güvenlik Kurumu’un e-SGK portalı hizmetleri ile dijital platformda SSK Bağkur sorgulama dönemi başladı. Hem SSK sigortası mükellefleri hem de Bağkur sigortası mükellefleri dakikalar içerisinde güncel sigorta dökümlerini SSK Bağkur sorgulama hizmeti ile öğrenebiliyor. Özellikle de internet erişiminin mümkün olduğu her noktadan e-SGK ve e-Devlet hizmetleri ile SSK Bağkur sorgulama işlemleri gerçekleştirilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
TC kimlik no ile SSK BAĞKUR sorgulama nasıl yapılıyor?
TC kimlik no ile SSK BAĞKUR sorgulama nasıl yapılıyor? TC kimlik numaranızla SSK BAĞKUR sorgulamanızı yapabiliyorsunuz. SSK BAĞKUR sorgulamanızı E-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. SSK BAĞKUR sorgulamanın ayrıntıları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
TOKİ taksitleri internetten takip edilecek
TOKİ taksitleri internetten takip edilecek Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'den konut ya da işyeri alan ve taksitleri devam eden vatandaşların, taksit ödemeleri ile güncel borç bakiyelerini internet üzerinden takip edebileceklerini açıkladı...
6.12.2015 Ekonomi
GSS Borç Sorgulama Online Web Tahsilat Uygulaması Yapılmaktadır
GSS Borç Sorgulama Online Web Tahsilat Uygulaması Yapılmaktadır Genel Sağlık Sigortası dahilinde vatandaşların ne kadar borcu olduğu GSS borç sorgulama servisleriyle öğrenilebilmektedir. GSS borç sorgulama ile ilgili detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Online Mahkeme Dava Sorgulama İle Yargıtay Dosya Sorgulama Ve Sabıka Kaydı Alma
Online Mahkeme Dava Sorgulama İle Yargıtay Dosya Sorgulama Ve Sabıka Kaydı Alma Yargıtay dosya sorgulama, mahkeme dosya sorgulama işlemlerini UYAP sisteminden öğrenebilirsiniz. Sabıka kaydı almak için ise e devlet kapısına giriş yapmalaısınız. Mahkeme Yargıtay dosya sorgulama detaylarına bakalım.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

E-Devlet Hizmetleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-devlet hizmetleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.