Dükkan Sahibi

Dükkan Sahibi

Son dakika dükkan sahibi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dükkan sahibi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dükkan sahibi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dükkan Sahibi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dükkan sahibi gelişmeleri de dahil olmak üzere 640 dükkan sahibi haberi bulunmuştur. Tüm dükkan sahibi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Kira artışı kavgasında kiracısını bacağından vurdu
Kira artışı kavgasında kiracısını bacağından vurdu Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Z.T., kira artışı sebebiyle tartıştığı kiracısı S.Y.'yi tabanca ile bacağından vurdu. S.Y. hastaneye kaldırılırken, kaçan Z.T. bir süre sonra polise teslim oldu.
19.03.2024 Gündem
Ev sahibi önce tehdit etti, sonra teklifte bulundu: Çıkarsa iki ay kirasını almayacağız
Ev sahibi önce tehdit etti, sonra teklifte bulundu: Çıkarsa iki ay kirasını almayacağız Pendik'te dükkan sahibi ile kiracısı arasında çıkan tartışmada dükkan sahibi, kiracısına "Eşinin dul kalmasını, çocuklarının yetim kalmasını istemiyorsan çık" demiş, olay basında ve sosyal medyada gündem olmuştu. Olay hakkında açıklama yapan dükkan sahibi Osman Kızıltaş, "Benim 8 yıllık kiracım. Kendi kafasına göre ödeme yapıyor. Çıkarsa birinci ayın kirasını istemiyorum, 50 bin lira. İkinci ayın kirasını da istemiyoruz. Taşınmasına da yardımcı olacağız. Dostluğumuz baki kalsın, bu şekilde çıkmasını istiyoruz. Çıkarsa kendisine dua edeceğim" dedi.
8.02.2024 Gündem
Ev sahibi - kiracı anlaşmazlığında son nokta! 50 bin TL isteyen mülk sahibinden kiracıya akılalmaz tehdit
Ev sahibi - kiracı anlaşmazlığında son nokta! 50 bin TL isteyen mülk sahibinden kiracıya akılalmaz tehdit Ev sahibi kiracı arasındaki uyuşmazlıklar son yıllarda hiç olmadığı kadar arttı. Kira fiyatları üzerinde anlaşamayanlar için zorunlu arabuluculuk sistemi devreye alınsa da kimi mülk sahipleri sorunları kendi yöntemleri ile çözmeye çalışıyor. Pendik'te dükkan sahibi ile kiracısı arasında kira anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Dükkan sahibi, kiracısını "Eşinin dul kalmasını, çocuklarının yetim kalmasını istemiyorsan çık" diyerek tehdit etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
7.02.2024 Gündem
Bahçelievler'de tekel bayisine silahlı saldırı kamerada
Bahçelievler'de tekel bayisine silahlı saldırı kamerada Bahçelievler'de tekel bayisine gelen yüzü maskeli kişi, dükkan sahibi Tayfun K.'ye silahla ateş ederek kaçtı. Tayfun K., saldırıda elinden yaralandı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
4.02.2024 Gündem
Tekel bayisine silahlı saldırı kamerada
Tekel bayisine silahlı saldırı kamerada Bahçelievler'de tekel bayisine gelen yüzü maskeli kişi, dükkan sahibi Tayfun K.'ye silahla ateş ederek kaçtı. Tayfun K., saldırıda elinden yaralandı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
4.02.2024 Vatan TV
Bayrampaşa'da Sanayi Sitesi içerisinde aynı anda iki yangın çıktı
Bayrampaşa'da Sanayi Sitesi içerisinde aynı anda iki yangın çıktı Bayrampaşa'da sanayi sitesi içerisinde önce palet üretimi yapılan alanda ardından da kolonya üretimi yapılan atölyede başlayan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Birçok dükkânın zarar gördüğü ve 5 işçinin mahsur kaldığı yangın bir saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.
13.01.2024 Gündem
Saç bakımı dolandırıcılığı kamerada! ‘Banka hesabına gönderirim’
Saç bakımı dolandırıcılığı kamerada! ‘Banka hesabına gönderirim’ Avcılar’da kuaföre gelerek saatlerce bakım yaptıran bir kadın, bin TL ücreti ödemeden kaçtı. Kadın, işlem ücretini dükkan sahibinin banka hesabına göndereceğini söyleyerek kayıplara karıştı. Kadının bakım yaptırdığı ve hiçbir şey olmamış gibi dükkandan çıkarak gittiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
3.08.2023 Yaşam
Ucuz kiraları görenler şoke oluyor! En yükseği 2 bin lira
Ucuz kiraları görenler şoke oluyor! En yükseği 2 bin lira İstanbul'da ev ve dükkan kira fiyatlarında yaşanan artıştan dolayı bazı esnaf, üretim maliyetlerini düşürmek için rotasını Kırıkkale'nin Delice ilçesine çevirdi. İlçeye göç eden esnaflar, belediye tarafından faaliyete geçirilen sanayi sitesindeki sıfır doğal gazlı dükkanların kira fiyatları ise duyanları adeta şoke ediyor.
13.07.2023 Yaşam
Çin'de kreşe bıçaklı saldırı: Üçü çocuk altı kişi öldü
Çin'de kreşe bıçaklı saldırı: Üçü çocuk altı kişi öldü Sabah saatlerinde bir anaokuluna yönelik düzenlenen saldırıda 3'ü çocuk 6 kişi bıçaklanarak hayatı kaybetti. Olayın görüntülerini ise bölgede bulunan bir kişi anbean kaydetti.
10.07.2023 Dünya
Kira ödemesinde ‘kuruş’ detayı! Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor
Kira ödemesinde ‘kuruş’ detayı! Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! 4 bin 700 lira olan kirasının 14 bin lira çıkacağını öğrenen kiracı adeta büyük şok yaşadı. Fahiş artışı kabul etmeyen kiracı, kirayı yasal oranlar çerçevesinde artırdı ve ödemelerini devam ettirdi. Fakat kira ödemesi sırasında 22 kuruş eksik yatırması hayatını kabusa çevirdi.
8.06.2023 Yaşam
Kuyumcu ile Alman turist arasında altın krizi! 5 gram yerine 50 gram alınca ortalık karıştı
Kuyumcu ile Alman turist arasında altın krizi! 5 gram yerine 50 gram alınca ortalık karıştı Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kuyum mağazasından parasını ödedikleri 5 gram altının yerine 50 gram altın alarak ayrıldıkları iddiasıyla yakalanan Alman karı-koca, Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı. Alman karı-kocayı uzun zamandır tanıdıklarını belirten kuyumcu Mustafa Metin, olayı fark ettiğinde geri çağırdığını, almadıklarını belirterek mağazadan ayrıldıklarını, dost bildiği ailenin bunu yapmasına anlam veremediğini söyledi.
24.05.2023 Yaşam
Kirayı artırmak isteyen dükkan sahibi, kiracısını vurdu! Kanlar içinde yere yığıldı
Kirayı artırmak isteyen dükkan sahibi, kiracısını vurdu! Kanlar içinde yere yığıldı Iğdır’da dükkan sahibi, fırın işletmecisi kiracısı ile kirayı artırmak için tartışması sonrası kiracısını tabanca ile vurdu.
24.05.2023 Yaşam
Bankayı soymak için yan taraftaki iş yerinin duvarını deldi!
Bankayı soymak için yan taraftaki iş yerinin duvarını deldi! İstanbul Avcılar'da özel bir bankayı soymak için yan taraftaki iş yerinin duvarını delen kar maskeli bir kişi alarmın devreye girmesiyle kaçtı.
19.05.2023 Yaşam
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye Dünya adım adım 2. Dünya Savaşı'na giderken 19 yaşındaki Heidi Horten, Nazi yanlısı Helmut ile evlenmişti ve hatrı sayılı bir servet sahibi olmuşlardı. 2022 yılında ölen Nazi gelini Heidi Horten'in mücevher koleksiyonunun bazılarını ünlü müzayede evi Christie's, satışa çıkarıyor. Ancak mücevherlerin kanlı geçmişi, müzayede evinin tepki çekmesine neden oldu. İşte Nazi gelininin mücevherlerinin ardındaki kanlı servetin detayları...
3.05.2023 Dünya
Avcılar'da dairenin pencerelerini çalmaya çalışan şüpheli suçüstü yakalandı
Avcılar'da dairenin pencerelerini çalmaya çalışan şüpheli suçüstü yakalandı Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan binadaki bir daireye gizlice giren şüpheli, pencere ve petekleri sökmeye çalışırken suçüstü yakalandı. Avcılar Polis Merkezi'ne götürülen şüpheli hakkında 'Açıktan hırsızlık' suçundan işlem başlatıldı.
24.04.2023 Gündem
Depremzedeyi dolandırıp ortadan kayboldu: ‘Bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok’
Depremzedeyi dolandırıp ortadan kayboldu: ‘Bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok’ Depremden sonra Adıyaman’dan Kayseri’ye giden depremzede Bozan Öztürk’ün aracını tamir etmek için verdiği şirketin ortağı olduğu iddia edilen şahıs, 12 bin TL’yi aldıktan sonra ortadan kayboldu. Dolandırıcılık olayının detayları ise şoke etti.
11.03.2023 Yaşam
Restoran işleten Ermiş ailesini hedef alan pompalı tüfekli saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı
Restoran işleten Ermiş ailesini hedef alan pompalı tüfekli saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı Eskişehir’de bir işletmeye pompalı tüfekle ateş eden şahıs, dükkân sahibi tarafından etkisiz hale getirilirken, korku filmlerini aratmayan kurşunlanma anları güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
3.03.2023 Gündem
Fiyatlar uçuşa geçecek!  Yüksek kiralar dudak uçuklattı: 20 bin TL
Fiyatlar uçuşa geçecek! Yüksek kiralar dudak uçuklattı: 20 bin TL Kadıköy’de artan kira fiyatları hakkında konuşan Emlak Uzmanı İzak Hason, "Eskiden fiyatlar enflasyonun altında kalırdı ve dolar yükselişinin altında kalırdı. İlk defa son yıllarda fiyatlar doların da üzerinde kaldı. İstanbul merkezli 6 ve üzeri bir deprem olduğu takdirde bütün yeni binaların fiyatlarını hiç kimse tutamayacak ve artacak" dedi.
21.02.2023 Ekonomi
Ev sahibi kiracıya kabusu yaşattı! 'Senin karını çıplak çektim'
Ev sahibi kiracıya kabusu yaşattı! 'Senin karını çıplak çektim' İstanbul Sarıyer'de bir ev sahibi, kiracısı olan aileye hayatlarının en zor zamanlarını yaşattı. Kiracılarının evden çıkmasını isteyen ev sahibi Nebahat T., alt katlarında oturan ailenin balkonuna kıl ve çöp atmaya başladı, saksıları devirdi. Çöp atma kavgası büyürken olaylar bunlarla sınırlı kalmadı. Ev sahipleri ailenin üzerine kapıyı kilitleyip anahtarı aldı. Sonrası ise tam bir kabus...
25.01.2023 Yaşam
Kiracısını çıkarabilmek için tavanı delip sarımsaklı su ve yağ döktü!
Kiracısını çıkarabilmek için tavanı delip sarımsaklı su ve yağ döktü! Kiracısını çıkarabilmek için yaptıkları dehşete düşürdü. 5 bin liralık kirayı 6 bin dolara, yani 112 bin liraya çıkarmak istedi. Tekstil mağazası işleten kadın rakamı karşılayamayacağını belirtince dükkan sahibi yapmadığını bırakmadı. İddiaya göre küfür ve hakaretler havada uçuştu. Elektriği kesti, sonrasında müşterileri kaçırmak için yaptıkları 'yok artık' dedirtti.
23.01.2023 Vatan TV
Tavanı delip sarımsaklı su ve yağ döktü! Kiracısını çıkarmak için yaptıkları dehşete düşürdü
Tavanı delip sarımsaklı su ve yağ döktü! Kiracısını çıkarmak için yaptıkları dehşete düşürdü Kiracısını çıkarabilmek için yaptıkları dehşete düşürdü. 5 bin liralık kirayı 6 bin dolara, yani 112 bin liraya çıkarmak istedi. Tekstil mağazası işleten kadın rakamı karşılayamayacağını belirtince dükkan sahibi yapmadığını bırakmadı. İddiaya göre küfür ve hakaretler havada uçuştu. Elektriği kesti, sonrasında müşterileri kaçırmak için yaptıkları 'yok artık' dedirtti.
23.01.2023 Yaşam
Sultanbeyli'de kiracısını çıkaramayınca dükkan önüne toprak döktürdü
Sultanbeyli'de kiracısını çıkaramayınca dükkan önüne toprak döktürdü Sultanbeyli’de fazla kira parası isteyerek kiracısını iş yerinden çıkarmak istediği iddia edilen iş yeri sahibi, kiracısının dükkandan çıkmaması üzerine iş yerinin önüne bir kamyon toprak döktürdü. Sabah iş yerini açmaya gelen kiracı Özkan Çalık gördüğü manzara karşısında şaşkına dönerken, dükkanın önüne toprağın dökülme anı kameralara yansıdı.
12.01.2023 Gündem
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
Kuyumcu ile soyguncular arasında silahlı çatışma! 1 ölü, 1 yaralı
Kuyumcu ile soyguncular arasında silahlı çatışma! 1 ölü, 1 yaralı Tayland'da gerçekleşen soygun girişimini kuyumcu püskürttü. Tak eyaletinde bir kuyumcu dükkanı sahibinin soygun girişiminde bulunan 4 hırsıza ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
8.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dükkan Sahibi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dükkan sahibi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.